Pentakill karthus ;D taman sam mislio da nam treba pjevac pentakill benda i mislio na Cactusa ili Leblanc :D
Edit : Ja mislia na solo que partnera xD a ne premade
Pentakill karthus ;D taman sam mislio da nam treba pjevac pentakill benda i mislio na Cactusa ili Leblanc :D
Same :D
E pitanje vi koji ste se prebacili na west.. zanima me jel vidi frend listu koja je na westu? ili moram ponovo dodavat?
btw i meni je bilo stalo na 33% al preslo je nakon nekog vremena... a dok je skidao patch onda mi je download cijelo vrijeme bio kao 99% da je patch skinut :S al eto samo ce se povremeno smanjivat MBovi ostali za patchanje i to je to :D
Ne moras nikoga ponovo dodavat
Molim vas odite nas solomid.net gledati saintvicious stream. Neka trolerska partija, saint jungla sa sorakom a protivnici imaju mid soraku.
Molim vas odite nas solomid.net gledati saintvicious stream. Neka trolerska partija, saint jungla sa sorakom a protivnici imaju mid soraku.
Zajebavaju se na normalu .
Zajebavaju se na normalu .
Ma znam, ali mid soraka je uništila Caitlyn!
Talon spada u istu grupu ka pre buff yorrick :S svi su dojmovi da e smece i da su mu scalingi pre mali .
keichi
nemoras nikoga dodavat sve ih imas samo sto su ti stalno offline jer su na drugoj regiji..
svaki acc mora imati svoj email ili mogu više acc-a na isti email??
Napravio sam svoj build za Olafa i mogu vam reci da valja xD
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/see-me-not-more-117820
Tu je i slika,ali nije ceo build.
wtf ujutro mi se logirao normalno, sad opet nesto skida na 3kb a 66mb omg :D
Ajde sto se patch skida 2 sata,nego mi jos nestalo i struje,bem ti Srbiju -.-
Ne bih želio biti u tvojoj koži.
Maa,grad od 100 000 stanovnika,i svaki treci dan mi nestane struja,a u centru sam,sramota ;/
Evo sad u ranked dobio 2 igraca u enemy team s 1500+ elo... ono zavrsi match (spusili naravno) i kaze lik 1 more and i get gold
Moj trenutni elo je 1316, pa kako onda ja mogu dobit likove s 1500+ ?
Maa,grad od 100 000 stanovnika,i svaki treci dan mi nestane struja,a u centru sam,sramota ;/
Kod mene ista situacija i nemam toliko problema .
Dominion je stigao u North America server. Kod nas dolazi u roku od 2 dana.
ja mislin da su nan puno veće šanse premade nego solo
Mislim da je Hrvatska malo naprednija od moje :D
kada stize dota 2
Trolleru aj ostavi ljude na miru :D
Pročitaj šta sam napisao. Stigao je u NORTH AMERICAN, ne u Evropu, imaš na youtube kao last video od riota.
Trolleru aj ostavi ljude na miru :D
Pročitaj šta sam napisao. Stigao je u NORTH AMERICAN, ne u Evropu, imaš na youtube kao last video od riota.
Keiichi ninja mu e US account :D
Kaj dobijem s tim goldom, bronze i ostalo?
Wat do?
| 12 | Gangplank |
|---|---|
| 12 | Pantheon |