- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WTF bilo mi je 300 MB remaining a sad 590??
Da ne kažem da je brzina skidanja 20 KBps... a nije problem u internetu...
ko je na westu nek me doda:CroDino
Ja sam bio prebacio na americki tamo mi je patch skinulo cca 30min i sve,a brzina je bila max koja moze :D
ja stavio na NA server ugasio upalio launcher i ide ko munja xD eo slika http://i55.tinypic.com/4v0j61.jpg
ja stavio na NA server ugasio upalio launcher i ide ko munja xD eo slika http://i55.tinypic.com/4v0j61.jpg
slabo to nesto meni skida 10388KBps xD a pomaknulo se za 2% tek haha
Sve sto mogu porucit riotu je: J3BEM IM SUNCE NEK KUPE PRAVE SERVERE DA MOGU SKIDAT PO POSTENIM BRZINAMA NE PO 8KBS OMFG F*CKING IGRA J3BEM TI RIOT!
Vi nista hebeno niste slusali u ku*ac,nije hebeni problem u serverima nego u softweru LoL ima preko 15 mil registrirani igrca a igra nije predvidena za toliko zato su i napravili split slusajte malo.
Vi nista hebeno niste slusali u ku*ac,nije hebeni problem u serverima nego u softweru LoL ima preko 15 mil registrirani igrca a igra nije predvidena za toliko zato su i napravili split slusajte malo.
Sve se to da sredit kad se ima volje ;)
Sve sto mogu porucit riotu je: J3BEM IM SUNCE NEK KUPE PRAVE SERVERE DA MOGU SKIDAT PO POSTENIM BRZINAMA NE PO 8KBS OMFG F*CKING IGRA J3BEM TI RIOT!
o cem ti pricas, tko prica ista o tome? ja kazem da mi se ovo apdejta koda ga nogom trpaju u moj HDD brzina u redu al stane na 50% applying patch i stoji 40ak min :S
Ma to se garant ekipa nabrijala na Talona,i sad zakrkljali servere, svi oce pwnat s OP herojem.
Mogu se okladit da nece bit game-a bez talona bar 4-5 dana >.<
A i bit ce masa onih debila sta ce leavat champ pic,jer ce neko bit brzi u odabiru Talona....Ti retaji mi najvise idu na zivce -.-
Mogu se okladit da nece bit game-a bez talona bar 4-5 dana >.<
koja je poanta igračima kupit i Riotu napravit heroja ako ga niko neće igrat? pa fala bogu da će stalno bit
o cem ti pricas, tko prica ista o tome? ja kazem da mi se ovo apdejta koda ga nogom trpaju u moj HDD brzina u redu al stane na 50% applying patch i stoji 40ak min :S
Isuse onaj lik luxy je rekao da kupe nove servere i onda sam mu objasnio da nije stvar do server-a nego do softwera, da je stvar do servera sami su rekli da bih odavno uzeli nove.
Nek nabave bolji net -.- samo da download ide brze!
Evo applya patcheve sad no life do 1520 do sljedeceg patcha :D silver je moj ali ocu goldddddddd 1520 tribam <3
Nek nabave bolji net -.- samo da download ide brze!
O really isuse kakav net,ako ti ide sporo zatvori launcher i ponovo otvori i eto ga,rade da rijese ovaj problem citao sam prije mozda mjesce dana da nikada nisu ni zamisljali da ce se ovoliko ljudi registrirati,i kaze da je software izdrazo mnogo vise nego sto su mislili zato su sada i uradili split dok ne nadu neko rijesenje.
Evo situacije, uđem u shop, niđe talona na vidiku, nakon 2 minute opet uđem, tu je on i njegov bundle. Oke, idem ja play game, kad ono u našem timu već jedan talon i u protivničkom isto, wtf?!
Također talon nije baš tako dobar, jedino burst damage valja, na lvl 13 sa svojih 5 killova kao jungle udyr lik mene napada, dok ja razvaljujem hladno njihov inhibitor, a nije mi u roku od minute oduzeo niti pola hp... te onda ja samo hladno pobjegnem sa bear stance i ghost.
Ima li neko na eu westu ko bi sa mnom igra ranked da idemo do 1520 za jarvan skin i zlatni okvir summoner icone *.*
Ima li neko na eu westu ko bi sa mnom igra ranked da idemo do 1520 za jarvan skin i zlatni okvir summoner icone *.*
Koliko je sliver ja ocu za sliver :) a mozda i za gold :P
već 1 sat stoji na 33% Applying patches -.-
Smanjili potrebe :D 1400 za silver , 1520 za gold 1700 za platinum :)
skida na 200 kb/s jos 600 mb :D
JOs 250 mb! Joj dok docekam!
Hmmm ajdemo onda od sutra danas malo jos normal itd. meni skidalo 740 Kbps sada 100Kbps ostalo jos 125 mb
Budući da su mi još 2 levela da se više okanim nabova sa normal game i sa svojim igračima krenem na ranked, možeš li mi pojasniti to 1400 silver 1520 gold i 1700 platinum?
Ajde sto se patch skida 2 sata,nego mi jos nestalo i struje,bem ti Srbiju -.-
ja sam bio skinio preko us servera jucer pa mi je dns samo trebalo 60mb za skinit i pola sata dok applya patch... inace super su napravili promjene u igri :D i na kraju partije one statse :P htio sam uzet preko kartice RP za 10€ pa su mi odbili moram nazvat banku da vidim u cemu je problem probao sam i preko paypala i isto mi kaze... a neznam sta da uzmem za tih 1800 RP-a jedino da cuvam za skinove... talon mi se sviđa sad su mi bila 2 u prvom gameu oba su feedali ali na kraju su bili prejaki.... btw tko je na EU West nek me doda : ZleSvinje.
Budući da su mi još 2 levela da se više okanim nabova sa normal game i sa svojim igračima krenem na ranked, možeš li mi pojasniti to 1400 silver 1520 gold i 1700 platinum?
Hmmm i u ranked game ces tesko dobiti bolje ljude,i da ces nabiti neki elo to su samo uspijeli oni koji su krenuli davno igrati tipa HotShotGG i oni kada je bilo jos malo ljudi i kada su bili normalni a ne sada svako deriste od 10 godina ima Lol instaliratn.
Mogli bi ranked harise :D taman mi je pao elo na 1500 zbog tardova pa tream nekog tko dobro igra :D
Edit :
btw kada se dobijaju ti skinovi il sto vec ? kad dojde seasson 2 ili :O nisam upucen u to
i btw sto se tice downloada patch :D patch se skida p2p tako da ako vam je ta opcija ukljucena trebali bi i vi djeliti s ostalim smrtnicima patch :D
Mogli bi ranked harise :D taman mi je pao elo na 1500 zbog tardova pa tream nekog tko dobro igra :D
hmm ja ti haris,slimyyy i jos jedan nam dobra nam treba :D