League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

1 milijun dolara.... bolesno... ali kako već imaju turnir, a igra nije vani još....

Ako bjedni RIOT moze izdvojiti 100000 onda Valve moze i vise od miliona ipak oni obrcu ogromne sume novca kroz svoje igre i steam servis. Ovo im je ODLICAN marketing i u startu pokazuju koliko ce im biti jaca organizacija od svih drugih, a i na stranici pise da ce se natjecati 16 najboljih DOTA timova DOTA2 je samo poboljsana verzija, usput ljudi imaju sponzore tipa NVIDIA. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Jel se to meni cini ili je Trynda opet OP?

Još više OP, samo su ga buffali sa fury-em.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Unimatrix 007 kaže...

1 milijun dolara.... bolesno... ali kako već imaju turnir, a igra nije vani još....

Ako bjedni RIOT moze izdvojiti 100000 onda Valve moze i vise od miliona ipak oni obrcu ogromne sume novca kroz svoje igre i steam servis. Ovo im je ODLICAN marketing i u startu pokazuju koliko ce im biti jaca organizacija od svih drugih, a i na stranici pise da ce se natjecati 16 najboljih DOTA timova DOTA2 je samo poboljsana verzija, usput ljudi imaju sponzore tipa NVIDIA. . .

Mislim da im je marketing ključan,svi će htjeti probati DOTU2, ali tko će je nastaviti igrati? Mora u startu biti puno bolja i od HoN-a i od LoL-a te nuditi nešto novo, a sumnjam jer mislim da je DOTA2 samo ušminkana verzija stare DOTE. Ali vidjet ćemo sve.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
srky.du kaže...

ma gdje to kaže? taj build ima najveci score na mobafire...

Pogledaj build itema pa ćeš vidjeti gdje to kaže.

listaj malo dolje pa pogledaj, to su samo startni itemi

15 godina
League Of Legends

Gamereport ima informaciju da ce se naplacivati. -Dota2

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dok službeno Valve to ne objavi ne vjerujem nikome

15 godina
neaktivan
null kaže...

Gamereport ima informaciju da ce se naplacivati. -Dota2

A dosta ima nagadanja oko toga najvjerovatnije da ce biti besplatna a i ako se bude placala nece biti vise od 5-10 $

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan

Evo moj test za fragmovie :D

Recite mi sta valja sta ne valja 

[url=http://www.lolbase.net/eu/CroDino97][img]http://www.lolbase.net/eu/CroDino97/signature/086ffffff.png[/img][/url]
16 godina
NoobCrusher kaže...

Prvi kill previse vremena prikazujes, i slowmo stavi samo neki "special move" da ljudi obrate paznju na to. (npr triple kill s ezreal R)

Ak nist drugo, glazba je dobra {#}

League Of Legends IGN: slinA
17 godina
AmonZero kaže...
NoobCrusher kaže...

Prvi kill previse vremena prikazujes, i slowmo stavi samo neki "special move" da ljudi obrate paznju na to. (npr triple kill s ezreal R)

Ak nist drugo, glazba je dobra {#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
16 godina
D3ViL kaže...

RIOT nije baš bjedan, imaju oni brdo para i mogu izdvojit puno više al se ne isplati, Valve će izdvojit ovoliku svotu samo da digne hype šta su očito uspili i prividno se postave iznad LoL-a i HoN-a, ali ka šta je Blizek reka, DotA 2 će bit samo ušminkana verzija DotA-e jer su i sami rekli da će zadržat skoro svu osnovnu mehaniku, btw Unimatrix igra nije još izašla ali ovo je službeni turnir od Valve-a tako da to nema veze, pozvano je 16 nolifer clanova iz prvog djela 

16 godina
League Of Legends

sad sam imo full AD tim i bas sam se fino nasmijo kad sam vidio da njihov tank (morde) nije napravio nijedan armor item osim sunfirea

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Pitanje

Kako s brandom dobit MF na midu ?

Nemoguce ?

Ova jos uzela bootse of swiff

Pokusam ja nju pogodit s autoatk ili sa skilom da joj prekinem passiv al opet neide.

(mal je retard tim bio jer nismo imali junglera a top koji je bio 2 v 1 nije ni jednom doso gankat mid)

PS

Uni znam ja koja je to pjesma, susam pendulum inace {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 17:11 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jel ima riot mozda u planu nerfat leblanc ?

danas ju probo na frendovom accu, pre OP *.*

pwnas kog oces i kad oces

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Pitanje

Kako s brandom dobit MF na midu ?

Nemoguce ?

Ova jos uzela bootse of swiff

Pokusam ja nju pogodit s autoatk ili sa skilom da joj prekinem passiv al opet neide.

(mal je retard tim bio jer nismo imali junglera a top koji je bio 2 v 1 nije ni jednom doso gankat mid)

PS

Uni znam ja koja je to pjesma, susam pendulum inace {#}

Probaj E i Q - E je lako za pogodit onda stun etc...

LM bro
17 godina
slimyyy kaže...
RIOT nije baš bjedan, imaju oni brdo para i mogu izdvojit puno više al se ne isplati, Valve će izdvojit ovoliku svotu samo da digne hype šta su očito uspili i prividno se postave iznad LoL-a i HoN-a, ali ka šta je Blizek reka, DotA 2 će bit samo ušminkana verzija DotA-e jer su i sami rekli da će zadržat skoro svu osnovnu mehaniku, btw Unimatrix igra nije još izašla ali ovo je službeni turnir od Valve-a tako da to nema veze, pozvano je 16 nolifer clanova iz prvog djela 

Naravno da nisu "bjednici" ali u poredjenju s Valve bolja titula im ne pristaje. Nemogu se porediti niti u jednom aspektu s Valve. . . Sve sto ima o DOTA2 su bjedne spekulacije i rekla/kazala gluposti, Valve jos nije napravio losu igru (bar po mom misljenju a i mnogih drugih) i sigurno nece izbaciti samo DOTU 1 s boljom  grafikom! Uostalom zivi bili pa vidjeli, nemoze biti gore od trenutnog spamanja divljih jezika i idiota Taric-a koji koristi stun za last hitanj champova na Nordic East.

15 godina
D3ViL kaže...
slimyyy kaže...

Naravno da nisu "bjednici" ali u poredjenju s Valve bolja titula im ne pristaje. Nemogu se porediti niti u jednom aspektu s Valve. . . Sve sto ima o DOTA2 su bjedne spekulacije i rekla/kazala gluposti, Valve jos nije napravio losu igru (bar po mom misljenju a i mnogih drugih) i sigurno nece izbaciti samo DOTU 1 s boljom  grafikom! Uostalom zivi bili pa vidjeli, nemoze biti gore od trenutnog spamanja divljih jezika i idiota Taric-a koji koristi stun za last hitanj champova na Nordic East.

Ima potvrdenih  informacija  od valvea  . Uglavnom  ce biti  svi heroji iz dote  1 i par novih koje je icefrog dizajnirao , igra ce imati  spectator mode i VoIP  na launchu  i za grafiku je zasluzan  source engine  .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
hari85 kaže...
Ima potvrdenih  informacija  od valvea  . Uglavnom  ce biti  svi heroji iz dote  1 i par novih koje je icefrog dizajnirao , igra ce imati  spectator mode i VoIP  na launchu  i za grafiku je zasluzan  source engine  .

Da ali te informacije znamo vec godinu dana, nista drugo nije procurilo sem bloga s par linija teksta i par "slicica champova" nemamo pojma dali ce biti skinova/mastery-a/rune pagova i slicnih stvari kao LoL/HON sigurno nece nako toliko skrivanja i razvoja izbaciti losij proizvod, ali opet zivi bili pa vidjeli od kao sto sam rekao trenutno od LoL gore nemoze!

16 godina
D3ViL kaže...

Da ali te informacije znamo vec godinu dana, nista drugo nije procurilo sem bloga s par linija teksta i par "slicica champova" nemamo pojma dali ce biti skinova/mastery-a/rune pagova i slicnih stvari kao LoL/HON sigurno nece nako toliko skrivanja i razvoja izbaciti losij proizvod, ali opet zivi bili pa vidjeli od kao sto sam rekao trenutno od LoL gore nemoze!

zašto je LoL loša igra? po mome mišljenju DotA 2 neće odma bit bolja od LoL-a, a za kasnije ćemo vidit

15 godina
League Of Legends

opet je poceo flame war LoL/HoN/DotA- tko voli i zabavno mu je nešto za igrati, to će igrati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
slimyyy kaže...
zašto je LoL loša igra? po mome mišljenju DotA 2 neće odma bit bolja od LoL-a, a za kasnije ćemo vidit

Nije losa ali ima brdo mana. Pretpostavljam da ce DOTA 2 biti od starta stabilnija i bolje podrzana ali to je moje misljenje i moze se ignorirat. A i sam znas kakve smo probleme imali prethodnih 6 mjeseci od cekanja na log po 2-3 sata, do server closed, nenormalnih laggova, i ostalih problema.

null kaže...

opet je poceo flame war LoL/HoN/DotA- tko voli i zabavno mu je nešto za igrati, to će igrati.

Nije bas falme war nego cisto komentiranje i uostalom ja nisam jedan od onih koji su probali 2 meca LOL-a pa nemaju pojma o cemu pricaju, imam iza sebe oko 8 mjeseci igranja i oko 1400-1500 odigranjh meceva bio sam tu kad je igra bila neigriva etc etc i samo iznosim svoje misljenje. LoL je super igra ali mislim da ce DOTA 2 biti bolja toliko od mene.

16 godina
League Of Legends

ja tvoje mišljenje uvažavan jer znan da si igra dosta LoL ali ti problemi su uglavnon sa serverima, ja govorin o samoj mehanici igre koja je u LoL-u po meni odlična

1 0 hvala 0
15 godina
D3ViL kaže...

Nije bas falme war nego cisto komentiranje i uostalom ja nisam jedan od onih koji su probali 2 meca LOL-a pa nemaju pojma o cemu pricaju, imam iza sebe oko 8 mjeseci igranja i oko 1400-1500 odigranjh meceva bio sam tu kad je igra bila neigriva etc etc i samo iznosim svoje misljenje. LoL je super igra ali mislim da ce DOTA 2 biti bolja toliko od mene.

MOŽDA. a zašto? zato jer LoL-vci znaju da DotA2 hoće privuci što veci broj ljudi, a tu su im odmogli i problemi s serverom i split. zato MISLIM da LoL će nesto VELIKO spremiti za Season 2 (npr. Mapa, bolji modeli ("project shiny"), neki game mod, i ostale điđa baje).

jer te stvari vec najavljuje jako dugo i vidi se da je vrijeme da to pocne izlaziti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 22:23 (null).
15 godina
null kaže...
D3ViL kaže...

MOŽDA. a zašto? zato jer LoL-vci znaju da DotA2 hoće privuci što veci broj ljudi, a tu su im odmogli i problemi s serverom i split. zato MISLIM da LoL će nesto VELIKO spremiti za Season 2 (npr. Mapa, bolji modeli ("project shiny"), neki game mod, i ostale điđa baje).

jer te stvari vec najavljuje jako dugo i vidi se da je vrijeme da to pocne izlaziti :)

Ma to e sve marketing  , kladim se da  ce oni magma chamber  pustit  cim se digne hype za dotu2  ili   kad izide Dota 2  ; S

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
hari85 kaže...
null kaže...
D3ViL kaže...

Ma to e sve marketing  , kladim se da  ce oni magma chamber  pustit  cim se digne hype za dotu2  ili   kad izide Dota 2  ; S

Sigurno ! {#}

Meni je LOL super igra.

Probao sam Hon koji izgleda identicko kao dota i meni se ta igra uopce ne svidja, da nekazem da mi je odvratna.

Lol je jednostavan i prezabavan za igrat.

Jos samo da bude hard elo reset i ja sretan {#}

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
hari85 kaže...
null kaže...
D3ViL kaže...

Sigurno ! {#}

Meni je LOL super igra.

Probao sam Hon koji izgleda identicko kao dota i meni se ta igra uopce ne svidja, da nekazem da mi je odvratna.

Lol je jednostavan i prezabavan za igrat.

Jos samo da bude hard elo reset i ja sretan {#}

DoTA2 će biti puno sličnija HoN-u i po meni će HoN izgubiti više igrača nego LoL. Ja sam odigrao par partija u HoN-u ( sve sam dobio {#} ),ali najviše mi smeta samo sučelje koje je prenepregledno. Dosta je teško prepoznati meni početniku koji su tvoji minioni, koji su protivnički, na minimapu se moraš dobro sagledat kako bi vidio dali je to tvoj ili protivnički champion. To su najveći problemi HoN-a, a ne kompliciranost itema i puno championa.

LoL bi se ipak trebao ugledati na HoN što se tiče 3 stvari: ingame replay system, spectatori i ono možda najvažnije: pauziranje partije.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Kak sad suptilno naglasava da je proooo kao sve partije dobio :P bwahaha salim se :D

Anyway da minioni su nepregledni uzasno a teamfight da ne pricam :/ klikam itekkad zavrsi sve skontam da sam umro odavno xD totalno se izgubim :D

Al opet tak a je o dota imho nepregledna do bola :/
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Kak sad suptilno naglasava da je proooo kao sve partije dobio :P bwahaha salim se :D

Anyway da minioni su nepregledni uzasno a teamfight da ne pricam :/ klikam itekkad zavrsi sve skontam da sam umro odavno xD totalno se izgubim :D

Al opet tak a je o dota imho nepregledna do bola :/

Pa da ja sam veliki pro {#}. Meni ponekad nije bilo jasno dali je ono moj li protivnički igrač, pa trošim bezveze ulti ( igrao sam samo Wretched Haga,fora je,ali da je takav champ u LoL-u svi bi govorili da ima OP blink duljine 3-4 flasha ).

17 godina
neaktivan
Pa da je bilo koji char iz hona u lolu bio bi op xD tipa onaj emerald warden

Silence 5sec, root zamke koje stavlja kolko oce, dva vuka koji udaraju sasvim dobro I ptica koja ti daje vision, udara najblizeg protivnika svalih 6sec I plus tvoj auto attack s ajme rangeom :D profora champ xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
League Of Legends

A nije bas ni LoL previse pregledan,kad ti uleti nafeastani Chogath u teamfight nemozes pogodit nista drugo osim njega.(desilo se sinoc u game-u)

s Vayne sinoc pokusavam naciljat branda a on tocno stoji povise Cho'a i nebi bog tucen ogromnu budaletinu s 4k+ hp-a i milijun armora,kad napokon uspijen pogodit branda fokusaju me, a tim mi napravi abandon totalni(gamad) i brand pobigne s 5% hp-a -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 11:14 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice