Ja radim na akali rylais pa onda rabadon
Mislim si uzet nakog dobrog AD carry-a
Ja sam za Catliny, a sta vi kazete
ashe vec imam
15 | Caitlyn |
---|---|
7 | Miss Fortune |
6 | Corki |
ashe vec imam
15 | Caitlyn |
---|---|
7 | Miss Fortune |
6 | Corki |
ashe vec imam
a svi su razliciti, cait ima ogroman range, corki je onako vise aoe orjentiran, a MF nebi znao objasnit
Akali OP,sve 3 slike su full premade :)
imam filing da sam ja jedina osoba koja rusha rylais na akali i katarini prije hextecha O.o
Hextech Revolver,boots,Rylai's i onda dalje :D
Im back !!
On topic : Skarner sneak peek <3
Irelia je super, ali Annie je ipak "My precious"
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/Anniepwn.jpg
Ne kažem da ti loše igraš, ali istini za volju, pwnao si noobove tu... Jannu je lako ubit s nukerom, a ova Vayne sa 4 dorans blade-a je loša, a da ne govorim o Olafu koji je rushao Starks Fervor, bez hp-a il dmg-a....
Nemaš Sheen?
Doran's Blade
Sheen
Mercury ( Sorcerer's )
Rylai's
Rabadon's
Lich Bane
Hextech Gunblade
To je moj build. Jednostavno smatram da je Hextech previše overrated za nju ( healing dobiješ iz passiva ).
jel neko za partiju? ajde ajde dodajte me kao pinkYzz ili pinkYzOr
ako imate 4icu ili 3icu i fali vam 1 jos bolje :D
Ljudi kakav vam je novi Trynd? Ja ga još uvijek igram i fora mi je, samo je malo hendikepiran late game jer mu je heal sveden na za*ebanciju
Ne kažem da ti loše igraš, ali istini za volju, pwnao si noobove tu... Jannu je lako ubit s nukerom, a ova Vayne sa 4 dorans blade-a je loša, a da ne govorim o Olafu koji je rushao Starks Fervor, bez hp-a il dmg-a....
Slazem se
Ali evo jos jedna s rankeda, odma poslije te s 13 nesto
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/ann.jpg
Ako nebanaju annie, a ja sam 1st pick to je gg ak ostali nefidaju ili netrolaju
Ljudi kakav vam je novi Trynd? Ja ga još uvijek igram i fora mi je, samo je malo hendikepiran late game jer mu je heal sveden na za*ebanciju
buffali su ga s tim furyem, kolko sam ja probao
da definitivno jedino malz i cho su dobro odigrali ovo troje sucka cawk xD
Koji build/rune? Ja imam arpen marks evasion seals i mr per level glyphs, flat health quintove, build mi je centriran oko berserker greaves/merc threadsa, inf edge i youmuu's ghostblade, 21 9 0 masteriesi.
Isto mi ide dobro s njim ali mislim da je prije bio još brutalniji late game?
Koji build/rune? Ja imam arpen marks evasion seals i mr per level glyphs, flat health quintove, build mi je centriran oko berserker greaves/merc threadsa, inf edge i youmuu's ghostblade, 21 9 0 masteriesi.
Isto mi ide dobro s njim ali mislim da je prije bio još brutalniji late game?
Marks i quints ArmPen-ispadne ti 25 pen
blue flat mr, yellow flat armor (defenzivno mi dobro dođe jungle)
mardred's razors kad idem jungle
berserker's cipele
phantom dancer
infinity edge
poslje mozes black cleaver ili bloodthirster nije bitno, ownat ćeš svejedno, al vampiric uzmi odma poslije cipela jer ti je heal na q slab mid game i poslje
Nemaš Sheen?
Doran's Blade
Sheen
Mercury ( Sorcerer's )
Rylai's
Rabadon's
Lich Bane
Hextech Gunblade
To je moj build. Jednostavno smatram da je Hextech previše overrated za nju ( healing dobiješ iz passiva ).
Dorans blade Oo , mozda ak nemas rune . Boots + 3hp pot > rylai > lichbane> deathcap > zhonya > GA/gunblade ( merc / sorc shoes negdje prie zavrsavanja rylai ili odmah poslije ) Mejai moze ako si bas nafidan .
Rune : 7 ad markova , 2 mpen marka , zute moze ici bilo sta ali najbolje je energy regen, hp per lvl , dodge , armor jer cesce imas problema s bruiserima nego ap casterima . Plave ap , quints ap .
Nemaš Sheen?
Doran's Blade
Sheen
Mercury ( Sorcerer's )
Rylai's
Rabadon's
Lich Bane
Hextech Gunblade
Dorans blade Oo , mozda ak nemas rune . Boots + 3hp pot > rylai > lichbane> deathcap > zhonya > GA/gunblade ( merc / sorc shoes negdje prie zavrsavanja rylai ili odmah poslije ) Mejai moze ako si bas nafidan .
Rune : 7 ad markova , 2 mpen marka , zute moze ici bilo sta ali najbolje je energy regen, hp per lvl , dodge , armor jer cesce imas problema s bruiserima nego ap casterima . Plave ap , quints ap .
Yep nemam AD rune.
ljudi, kako funkcionira onaj nickname chaneg za clan ?
jel se to moze i sam nickname promijenit ili se moze samo onaj prefiks dodat i jel istina da to moze i za džaba, bratic mi je reko da je neki njegov frend to napravio 4free
?
On misli dali ima kakvih novosti dali ce se uskoro moci kupovati RP preko mobitela da platis jer hrv trenutacno nije na listi za takvo placanje.
Koi car ahahahhaah
http://www.solomid.net/guides.php?g=3179&me=28596&v=1
"get yoself sum nikes, gotta be fresh nigga, swag till i die" aahahaah
uz Ez-a, Yorick mi je drugi najbolji heroj kojeg je Riot napravio.
/Facepalm
LoL Xin i Tryn su ti OP a Karthus R to WIN nije? xD Svaki champ je tu da se igra ali Karthus je bas za debile, "O vidi netko je low HP na drugom kraju mape dok ja kupujem item R BOOOM= Free gold. . ., champ za seljake. . .
¸ala koji si ti noob brale uuzmi noz pa se obisi.
po meni nije buff nego nerf, jedino sto je bolje je da W i R nekostaju nista, a to je bilo bitno na prva 3lvl, a inace manji crit chance, nema crit damage, manji damage(+25 na 5lvl al to nije nista) i jos su ga povecali za 30%....
LoL Xin i Tryn su ti OP a Karthus R to WIN nije? xD Svaki champ je tu da se igra ali Karthus je bas za debile, "O vidi netko je low HP na drugom kraju mape dok ja kupujem item R BOOOM= Free gold. . ., champ za seljake. . .
e tu se ne slažen sa vama, to šta ga neznate counterat (banshees, hexdrinker) i šta vas iživcira to je druga stvar, svejedno nije njemu sve u ultiju, triba se nafidat i bez ultija i onda ulti koristit samo da bi se kasnije šta više nafida, po meni je naprimjer akali više noob heroj nego karthus
jel se to moze i sam nickname promijenit ili se moze samo onaj prefiks dodat i jel istina da to moze i za džaba, bratic mi je reko da je neki njegov frend to napravio 4free
any1 ?
any1 ?
otkad ta opcija postoji? nikad čua za to