Ovi iz HoN-a su i mislili da ce rageat igraci koji su iskusni i koji su kupili igru u zato imas opciju da igras samo sa igracima koji su kupili svoj account kad ides na matchmaking i to je super ideja. Da bar u LoL-u postoji opcija: Ignore all Russian, Spanish and French players xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da nije ista situacija u HoNu kao u LoLu,rage kidz :(
HoN je for free samo na mesec dana ?
Fss, evo u zadnje vrijeme sam dosta junglao sa Jarvanom i slicnima, i mislio da mi dobro ide lol, al eto u par rundi na ranked primijetio sam da neprijateljski jungleri su svi brzi od mene.
Dvaput junglao sa Jarvanom, dok je njihov jungler bio Amumu, i on je vec drugi put gankao sa level 5 dok sam ja tek doso do 4. levela.
Neznam sad dal su to rune u pitanju, mislio sam da je amumu jedan od sporijih junglera, i ja ga imam, al nekako mi nije islo s njim.
Eto ovakav rune page imam, recite mi dal nesto ne stima s tim, premalo armor penetration, ili mojeg armora -.-
Da se rijesim magic resist i jos armora dodam, sto? Jednostavno su mi jungle krugovi prespori.
Nadam se da nije ista situacija u HoNu kao u LoLu,rage kidz :(
Previse se nadas :D
da ti opisem :d umri barem 2 puta za redom u pocetku i dobit ces je*anje majke, sestre, boga i tvoje cijele rodbine :D i onda mozda kick iz partije :D
to ti je moje iskustvo u honu :D
Aha,znači standardno :)
evo me u kaficu s hotspotom na otoku hihi0btwpitanje je . sta se desava vidim hon posta free ps slimyyy ce reci da sam no lajfer zbog ovog xd
evo me u kaficu s hotspotom na otoku hihi0btwpitanje je . sta se desava vidim hon posta free ps slimyyy ce reci da sam no lajfer zbog ovog xd
Slimyyy je već no lifer, kad god se ulogujem na LoL on je tamo :D
Slimyyy je već no lifer, kad god se ulogujem na LoL on je tamo :D
zaboravljaš da ja i brat igramo na iston acc-u ;)
zaboravljaš da ja i brat igramo na iston acc-u ;)
I slimyyy je jedan tip koji je uvijek tu ali nikad ne može da igra 
Dodajte me, nick: Besni
Dok imam IP Boosta zelim ekipu koja zna igrat da negubim previse
22. lvl, jos 1 game i 23.
Igro sam Dote i sve to nebrinite nisam noob, ako netko moze slobodan sam za igranje sada
Trynda video imate, odlican je.
Sneak peek of Skarner.
i evo jos malo morgane:
Shurelia - Associate Game Designer
DISCLAIMER: This is the current prototype of the changes and is subject to change. Please do not use this against me and make me regret it.
Morgana QoL Changes Preview version 2, I bolded the new stuff:
- Updated Morgana's autoattack to feel more responsive
- Increased autoattack missile speed.
- Base move speed increased to 310 from 300
- ((Base stat buffs removed))
Dark Binding
- Cooldown reduced to 11 from 12
Tormented Soil
- Mana cost reduced to 70/85/100/115/130 from 70/90/110/130/150
Soul Shackle
- Stun duration normalized to 1.5 at all ranks from 1/1.5/2
- Cooldown reduced to 120/105/90 from 120/120/120
- Link activation channel requirement reduced to 3 seconds from 4.
Trynda video imate, odlican je.
Koliko sam shvatio, bloodlust skill nema više one stackove (max 8) koje te healaju, već moraš punit onaj đavo crveni pa iskoristit sa bloodlust?
Evo jedno brzo pitanje, kako igrati na EU West?
Jel moram napraviti novi akaunt ili kako?
Imaš negdje kad se uloguješ opciju da promijeniš na US, eu west ili eu east, sad ne znam tačno gdje je to. Znam da je negdje lijevo :P
Imaš negdje kad se uloguješ opciju da promijeniš na US, eu west ili eu east, sad ne znam tačno gdje je to. Znam da je negdje lijevo :P
Da znam za tu opciju. Ja stavim EU West i samo mi govori da mi je akaunt netocan, a u EU East se logira bez problema...
Da znam za tu opciju. Ja stavim EU West i samo mi govori da mi je akaunt netocan, a u EU East se logira bez problema...
E onda ne znam, ja nisam ni pokušavao da se prebacim. A i prijatelj mi ima 2 accounta, e sad jedan je lvl 30 a jedan 8, a on češće igra na tom 8, valjda zato, da bi promijenio malo..
nije još došla ta opcija, tribalo bi brzo...
jeste li dobili ovaj mail? Chance to get a 4-win IP boost!
jeste li dobili ovaj mail? Chance to get a 4-win IP boost!
Nop.
ne treba ti zdravlja i magic rezista uzmi umjesto njih attack speed i sve ce ti biti super
Hah :D
Komentar ispod:
Why don't you leave Amumu alone :(

Edit: @Emil, vjerojatno si odg na moje pitanje jer niko drugi nije, attack speed na jarvana, amumu, rammusa, neznam, bi to bilo u redu? jer nekad junglam sa cistim tankima a nekad s tanky dpsima.
Irelia je super, ali Annie je ipak "My precious"
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/Anniepwn.jpg
Planiram potrošit lovu na rune za tenka (prvenstveno Rammusa) pa bi molio neki dobar savjet za kvalitetno potrošit lovu (IP lovu-da se razumjemo)..
Planiram potrošit lovu na rune za tenka (prvenstveno Rammusa) pa bi molio neki dobar savjet za kvalitetno potrošit lovu (IP lovu-da se razumjemo)..
Quint fortitude
Seal dodge (evasion)
Glyph magic resist
Crvene armor
Ovako ti je najbolje.
Akali OP,sve 3 slike su full premade :)
imam filing da sam ja jedina osoba koja rusha rylais na akali i katarini prije hextecha O.o