League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Još jedno pitanje bez da me šaljete na njihove forume -.-

Šta je to split? Svi se žale na to {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni sve super nakon splita.

Split je podjela Europe na east i west

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

al za slučaj da si ozbiljan: http://euw.leagueoflegends.com/eu-platform-split-faq

EDIT: preteklo me

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 0:02 (duNY0).
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Nemogu vjerovat da je Guardsman Bob samo 1642 ELO, lik stvarno igra predobro. A i ovaj build koji sam sad vidio za Sivir ( Bloodthirster i 3 PD-a ) je zbilja zanimljiv.

to je ono šta mi stalno govorimo, ELO nije mjerilo skill-a, nego mješavine toga, sriće i ostatka team-a, baš san negdi pročita jedan malo veći zanimljivi post na njihovon forumu, lik kaže kako je ELO najgori mogući oblik rangiranja u ovakvin igrama jer se on koristi u šahu koji se igra solo, a ova igra je bazirana na timskon radu i tribalo bi nekakvi drugačiji sistem uvest koji vodi računa o tvojin statsima i takvin stvarima, evo ja naprimjer u ranked statsima iman oko 200 killeva više od deathova (uzmimo u obzir da su mi jedni od najigranijih heroja u igri tankovi) tako da većinon ja ne failan kad igran ranked al eto zato su tu kolege da to nadoknade :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam igro Sivir par puta u zivotu i onda ovo, jos bih samo Wit's End zamjenio  sa Madreds Bloodrazor, Sivir ima nevjerovatan dmg i jos je najbolji pusher u igri.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 3:06 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
scarface797 kaže...

Nisam igro Sivir par puta u zivotu i onda ovo, jos bih samo Wit's End zamjenio  sa Madreds Bloodrazor, Sivir ima nevjerovatan dmg i jos je najbolji pusher u igri.

Tako je, ništa ne pusha brže od Sivir, čak i towere brzo ruši....

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
scarface797 kaže...

Tako je, ništa ne pusha brže od Sivir, čak i towere brzo ruši....

Jep jos i ulti 2.5 AS :)

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan

kolko vidim lol je jos uvjek kakav je bio -.- na igrici koju igram stavljaju neke patcheve i idem si malo odigrat al nemrem -.- unavaliable

LoL acc:TkaŁŁe(xf:topnik15)
16 godina
Tkalle kaže...

kolko vidim lol je jos uvjek kakav je bio -.- na igrici koju igram stavljaju neke patcheve i idem si malo odigrat al nemrem -.- unavaliable

Ne, ti si samo baksuz koji je naletio na tih 10 minuta nedostupnosti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Nemogu vjerovat da je Guardsman Bob samo 1642 ELO, lik stvarno igra predobro. A i ovaj build koji sam sad vidio za Sivir ( Bloodthirster i 3 PD-a ) je zbilja zanimljiv.

to je ono šta mi stalno govorimo, ELO nije mjerilo skill-a, nego mješavine toga, sriće i ostatka team-a, baš san negdi pročita jedan malo veći zanimljivi post na njihovon forumu, lik kaže kako je ELO najgori mogući oblik rangiranja u ovakvin igrama jer se on koristi u šahu koji se igra solo, a ova igra je bazirana na timskon radu i tribalo bi nekakvi drugačiji sistem uvest koji vodi računa o tvojin statsima i takvin stvarima, evo ja naprimjer u ranked statsima iman oko 200 killeva više od deathova (uzmimo u obzir da su mi jedni od najigranijih heroja u igri tankovi) tako da većinon ja ne failan kad igran ranked al eto zato su tu kolege da to nadoknade :D

http://rog.clgaming.net/blogs/clgaming/2698-world-s-first-negative-w-l-gold-ranked-player

{#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Mogu ih tuzit

Stap koji se produljuje, Flying Nimbus, monkey.... jos ce stavit i DB Skin {#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_Wukong

18 godina
neaktivan
Jel zna ko kada ce patch :O vise sam zbunjen o tone kada dolaze patchevi :/
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan

Neznan LoL-ov Monkey King bolje izgleda(narocito general skin imo) ali HoN-ov ima puno zanimljivije skillove i nacin igranja,

na kraju HoN: MK spotlighta lik skace i porta se okolo ko blesav,izgleda iznimno zabavno za igrat

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 13:04 (Ashelor).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni sad patchiralo ali jos nema Wukonga...

Bang!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
...jel zna ko' o cemu ovisi brzina konekcije na LoL (nakon izbora chapiona, dok se svi connectaju)...jel to ovisi o brzini interneta ili o jacini kompa...jer oba dva moja frenda imajui losiju internet konekciju i losije kompove, ali se ipak connectaju prije od mene...mene se uvijek ceka...neznam zasto...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
burner9 kaže...
...jel zna ko' o cemu ovisi brzina konekcije na LoL (nakon izbora chapiona, dok se svi connectaju)...jel to ovisi o brzini interneta ili o jacini kompa...jer oba dva moja frenda imajui losiju internet konekciju i losije kompove, ali se ipak connectaju prije od mene...mene se uvijek ceka...neznam zasto...

Ping ili ms ovisi o brzini tvog interneta i blizini Riotovom serveru u Europi

Brzina loadanja ovisi o snazi tvog kompa,ja npr. od moje citave ekipe s kojom igram LoL imam najbrzi komp i redovito mi prvom loada na 100% i onda cekan ovu ekipu s "wooden PC"ovima xD

18 godina
neaktivan
Legi jednom je load trajao doslovno par min svi smo pi***li kad cekamo njega xD al nakon sto je ubo 1gb rama vise drasticno mu se smanjio loading time... :D u biti na kraju je ima 2gb ddr2 :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
...ma ping mi je uvijek ok...rijetko kad prodje preko 50ms...njima ponekad zna bit i vise od 150 al se opet connectaju brze od mene...sto se tice jacine kompa, jedina je razlika u tome sto ja imam 3.0 dvojezgreni proc, a moj frend 1.6 dovjezgreni proc...ram i grafe su gotovo identicni...ovaj drugi frend igra na laptopu za 4000 kn(mislim da su daljnja objasnjnja suvisna)...znaci jaci sam i sto se tice kompa i sto se tice brzine interneta, pa stvarno neznam u cemu je problem...a fakat se ni meni ni njima neda cekat 2 min da mi se connecta...
...I am just a child...
15 godina
neaktivan
....eeee tooo...i ja sam donedavno imao sam 1 gb rama i connectalo mi se cca 4 min...uzaaasno dugooo....neki dan sam stavio jos 1 gb tako da sad imam 2 gb i mogu reci da mi se konekcija popravila barem 40 %...jucer sam stavio i novi proc (stari je bio koma, 1.6 GHZ 1 jezgra) ali mi se konekcija nije znacajno poboljsala, mozda kojih 5 %...
...I am just a child...
14 godina
neaktivan

Hmm mozes napisat koji je komp?
Moze bit da si namistia kvalitetu grafike na max,a komp ti nije dovoljno jak za takvo nesto,znam da je  iznenadujuce za igru graficke kompleksnosti poput LoL-a,ali meni je na staroj 9600GT znalo zezat dosta na rezoluciji iznad 1600X1200 s shadow postavkom na high

Ne toliko tokom loadanja vec tokom igranja,bilo bi naglih fps dropova ponekad.
Ugl. neznan koliko cesto to cinis,ali ocisti komp od nepotrebnih gluposti,prodi ga s CCleanerom i sredi registry pa defragmentiraj hard diskove.Ako dugo to nisi napravia moglo bi ti ubrzat komp dosta

16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

master yi {#}

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Hmm mozes napisat koji je komp?
Moze bit da si namistia kvalitetu grafike na max,a komp ti nije dovoljno jak za takvo nesto,znam da je  iznenadujuce za igru graficke kompleksnosti poput LoL-a,ali meni je na staroj 9600GT znalo zezat dosta na rezoluciji iznad 1600X1200 s shadow postavkom na high

Ne toliko tokom loadanja vec tokom igranja,bilo bi naglih fps dropova ponekad.
Ugl. neznan koliko cesto to cinis,ali ocisti komp od nepotrebnih gluposti,prodi ga s CCleanerom i sredi registry pa defragmentiraj hard diskove.Ako dugo to nisi napravia moglo bi ti ubrzat komp dosta

...komp:

CPU intel dual core E5700 3.0 GHZ

Grafa Asus EN210 512 mb

RAM 2 gb

HDD 160 GB

...igram na rezoluciji 1280x1024, detalji na high...fps mi se vrti oko 30...u igri ne steka jedino mi je to sto se sporo connecta...pokusat cu defragmentirat diskove mada sam ih defrag. prije cca 2 mjeseca...pocistit cu ga malo...

...I am just a child...
17 godina
League Of Legends

Ranked

Ja na mid ownam orianu s annie. First blood radim i imam 30 vise creep kills

Morde solo top. Score 1-11-x

Trynda jungle- Ubiju ga wraiths nakon sto je rijesio male goleme, 0 gankova cak mi je i ks napravio. Score 1-10-0

Support Soraka- tijekom 25 min igre iskoristila 1 ultimate i to da spasi svoje dupe. Score 1-6-x

Ad carry Ashe - Malo bolje igrala od ostalih. Score 1-3-2

I kako da ja sad dodem do 1400 elo.... NIKAKO !

I danas dobijem također premade ruse. Trojica ih je bilo. U 10 min svaki od njih je umro barem 3 puta.

{#}{#}{#}

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
burner9 kaže...

...komp:

Grafa Asus EN210 512 mb

RAM 2 gb

HDD 160 GB

...igram na rezoluciji 1280x1024, detalji na high...fps mi se vrti oko 30...u igri ne steka jedino mi je to sto se sporo connecta...pokusat cu defragmentirat diskove mada sam ih defrag. prije cca 2 mjeseca...pocistit cu ga malo...

Hmm graficka i nije bas najbolja,i malo rama imas.

Mislim da bi ti bilo pametno ubacit 2x2Gb i stavit Windows 7 64bit (u slucaju da imas Win7 32) ako zelis iskoristit sva 4Gb,a ako ti to ne igra neku ulogu ostavis isti OS

A u meduvremenu probaj u video setting-u iskljucit shadows i stavi detalje na medium,mozda ti pomogne kod load time-a

http://www.filehippo.com/download_ccleaner e ovo ti je ludilo komad besplatnog software-a,jako je jednostavan za koristit.

povremeno s njim pocisti crap s komp-a i registry-a,narocito prije defraga.

Nadam se da ce ti ubrzat komp bar malo

16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

lol ti je očajno optimiziran, ja naprimjer sa ovon konfiguracijon jedva dobijen 30ak fps-a i pre sporo se connecta, a naprimjer HoN koji je grafički zahtjevniji vrtin dosta glatko i connecta se u par sekundi:

grafička: geforce GTS 250 512mb

proces: dual core 3.0 GHz

ram: 3 gb

a neke puno zahtjevnije i ozbiljnije igre igran bez ikakvih problema, engine je dosta loše optimiziran i nikad neznaš kako će reagirat na koju konfiguraciju

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma to mi radi cekam tjedan dana na Wukonga(mog novoga maina) i naravno sada ga nemogu uzeti predobro {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ma to mi radi cekam tjedan dana na Wukonga(mog novoga maina) i naravno sada ga nemogu uzeti predobro {#}

ako bude predobar, za 2 tjedna Morello's NERF.

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledam streamove danas i Wukong nista posebno uglavnom feeda. Čak je i Bob rekao da nevalja.

Bang!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
burner9 kaže...

lol ti je očajno optimiziran, ja naprimjer sa ovon konfiguracijon jedva dobijen 30ak fps-a i pre sporo se connecta, a naprimjer HoN koji je grafički zahtjevniji vrtin dosta glatko i connecta se u par sekundi:

grafička: geforce GTS 250 512mb

proces: dual core 3.0 GHz

ram: 3 gb

a neke puno zahtjevnije i ozbiljnije igre igran bez ikakvih problema, engine je dosta loše optimiziran i nikad neznaš kako će reagirat na koju konfiguraciju

LoL je optimiziran za ATI graficke, bas san primijetia to. Sa HD4890 iman oko 120 fps-a konstantno, u teamfightu oko 80-ak a kad san ubacia GTX570 pa je na 90-100 inace i oko 60 u teamfightu a graficka je dosta jaca od ove ati. U ostalim igrama se vidi da je GTX-ica pun k jaca. Ne rade svoj posao kako triba, to je uvik bia problem sa njima.. ili nemaju dobre ljude da to naprave ili ne zele trosit pare a bar para imaju.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 16:16 (puls4R).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
burner9 kaže...

...komp:

Grafa Asus EN210 512 mb

RAM 2 gb

HDD 160 GB

Hmm graficka i nije bas najbolja,i malo rama imas.

Mislim da bi ti bilo pametno ubacit 2x2Gb i stavit Windows 7 64bit (u slucaju da imas Win7 32) ako zelis iskoristit sva 4Gb,a ako ti to ne igra neku ulogu ostavis isti OS

A u meduvremenu probaj u video setting-u iskljucit shadows i stavi detalje na medium,mozda ti pomogne kod load time-a

http://www.filehippo.com/download_ccleaner e ovo ti je ludilo komad besplatnog software-a,jako je jednostavan za koristit.

povremeno s njim pocisti crap s komp-a i registry-a,narocito prije defraga.

Nadam se da ce ti ubrzat komp bar malo

1. ne mogu ubacit 2x2 gb rama  2. imam windows xp 32-bit (sedmicu nebi instaliro ma da je zlatna, jer je sr*nje)...iskljucit cu onda te detalje malo pa  cu vidjet...a kaj se tice ciscenja kompa, to sam ionako mao u planu...a ovo kaj puls4r kaze bi isto moglo biti istina...frend ima radeonku (po jacini je ista ko i moja asus) i njemu stalno vrti 10 fps vise nego meni, a ima detalje na na visoj razini nego ja...

...I am just a child...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice