Još jedno pitanje bez da me šaljete na njihove forume -.-
Šta je to split? Svi se žale na to 
Još jedno pitanje bez da me šaljete na njihove forume -.-
Šta je to split? Svi se žale na to 
Meni sve super nakon splita.
Split je podjela Europe na east i west
Nemogu vjerovat da je Guardsman Bob samo 1642 ELO, lik stvarno igra predobro. A i ovaj build koji sam sad vidio za Sivir ( Bloodthirster i 3 PD-a ) je zbilja zanimljiv.
to je ono šta mi stalno govorimo, ELO nije mjerilo skill-a, nego mješavine toga, sriće i ostatka team-a, baš san negdi pročita jedan malo veći zanimljivi post na njihovon forumu, lik kaže kako je ELO najgori mogući oblik rangiranja u ovakvin igrama jer se on koristi u šahu koji se igra solo, a ova igra je bazirana na timskon radu i tribalo bi nekakvi drugačiji sistem uvest koji vodi računa o tvojin statsima i takvin stvarima, evo ja naprimjer u ranked statsima iman oko 200 killeva više od deathova (uzmimo u obzir da su mi jedni od najigranijih heroja u igri tankovi) tako da većinon ja ne failan kad igran ranked al eto zato su tu kolege da to nadoknade :D
Nisam igro Sivir par puta u zivotu i onda ovo, jos bih samo Wit's End zamjenio sa Madreds Bloodrazor, Sivir ima nevjerovatan dmg i jos je najbolji pusher u igri.
Tako je, ništa ne pusha brže od Sivir, čak i towere brzo ruši....
Nisam igro Sivir par puta u zivotu i onda ovo, jos bih samo Wit's End zamjenio sa Madreds Bloodrazor, Sivir ima nevjerovatan dmg i jos je najbolji pusher u igri.
Tako je, ništa ne pusha brže od Sivir, čak i towere brzo ruši....
Jep jos i ulti 2.5 AS :)
kolko vidim lol je jos uvjek kakav je bio -.- na igrici koju igram stavljaju neke patcheve i idem si malo odigrat al nemrem -.- unavaliable
kolko vidim lol je jos uvjek kakav je bio -.- na igrici koju igram stavljaju neke patcheve i idem si malo odigrat al nemrem -.- unavaliable
Ne, ti si samo baksuz koji je naletio na tih 10 minuta nedostupnosti.
Nemogu vjerovat da je Guardsman Bob samo 1642 ELO, lik stvarno igra predobro. A i ovaj build koji sam sad vidio za Sivir ( Bloodthirster i 3 PD-a ) je zbilja zanimljiv.
to je ono šta mi stalno govorimo, ELO nije mjerilo skill-a, nego mješavine toga, sriće i ostatka team-a, baš san negdi pročita jedan malo veći zanimljivi post na njihovon forumu, lik kaže kako je ELO najgori mogući oblik rangiranja u ovakvin igrama jer se on koristi u šahu koji se igra solo, a ova igra je bazirana na timskon radu i tribalo bi nekakvi drugačiji sistem uvest koji vodi računa o tvojin statsima i takvin stvarima, evo ja naprimjer u ranked statsima iman oko 200 killeva više od deathova (uzmimo u obzir da su mi jedni od najigranijih heroja u igri tankovi) tako da većinon ja ne failan kad igran ranked al eto zato su tu kolege da to nadoknade :D
http://rog.clgaming.net/blogs/clgaming/2698-world-s-first-negative-w-l-gold-ranked-player

Mogu ih tuzit
Stap koji se produljuje, Flying Nimbus, monkey.... jos ce stavit i DB Skin 
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Neznan LoL-ov Monkey King bolje izgleda(narocito general skin imo) ali HoN-ov ima puno zanimljivije skillove i nacin igranja,
na kraju HoN: MK spotlighta lik skace i porta se okolo ko blesav,izgleda iznimno zabavno za igrat
Meni sad patchiralo ali jos nema Wukonga...
Ping ili ms ovisi o brzini tvog interneta i blizini Riotovom serveru u Europi
Brzina loadanja ovisi o snazi tvog kompa,ja npr. od moje citave ekipe s kojom igram LoL imam najbrzi komp i redovito mi prvom loada na 100% i onda cekan ovu ekipu s "wooden PC"ovima xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Hmm mozes napisat koji je komp?
Moze bit da si namistia kvalitetu grafike na max,a komp ti nije dovoljno jak za takvo nesto,znam da je iznenadujuce za igru graficke kompleksnosti poput LoL-a,ali meni je na staroj 9600GT znalo zezat dosta na rezoluciji iznad 1600X1200 s shadow postavkom na high
Ne toliko tokom loadanja vec tokom igranja,bilo bi naglih fps dropova ponekad.
Ugl. neznan koliko cesto to cinis,ali ocisti komp od nepotrebnih gluposti,prodi ga s CCleanerom i sredi registry pa defragmentiraj hard diskove.Ako dugo to nisi napravia moglo bi ti ubrzat komp dosta
master yi 
Hmm mozes napisat koji je komp?
Moze bit da si namistia kvalitetu grafike na max,a komp ti nije dovoljno jak za takvo nesto,znam da je iznenadujuce za igru graficke kompleksnosti poput LoL-a,ali meni je na staroj 9600GT znalo zezat dosta na rezoluciji iznad 1600X1200 s shadow postavkom na high
Ne toliko tokom loadanja vec tokom igranja,bilo bi naglih fps dropova ponekad.
Ugl. neznan koliko cesto to cinis,ali ocisti komp od nepotrebnih gluposti,prodi ga s CCleanerom i sredi registry pa defragmentiraj hard diskove.Ako dugo to nisi napravia moglo bi ti ubrzat komp dosta
...komp:
CPU intel dual core E5700 3.0 GHZ
Grafa Asus EN210 512 mb
RAM 2 gb
HDD 160 GB
...igram na rezoluciji 1280x1024, detalji na high...fps mi se vrti oko 30...u igri ne steka jedino mi je to sto se sporo connecta...pokusat cu defragmentirat diskove mada sam ih defrag. prije cca 2 mjeseca...pocistit cu ga malo...
Ranked
Ja na mid ownam orianu s annie. First blood radim i imam 30 vise creep kills
Morde solo top. Score 1-11-x
Trynda jungle- Ubiju ga wraiths nakon sto je rijesio male goleme, 0 gankova cak mi je i ks napravio. Score 1-10-0
Support Soraka- tijekom 25 min igre iskoristila 1 ultimate i to da spasi svoje dupe. Score 1-6-x
Ad carry Ashe - Malo bolje igrala od ostalih. Score 1-3-2
I kako da ja sad dodem do 1400 elo.... NIKAKO !
I danas dobijem također premade ruse. Trojica ih je bilo. U 10 min svaki od njih je umro barem 3 puta.

...komp:
Grafa Asus EN210 512 mb
RAM 2 gb
HDD 160 GB
...igram na rezoluciji 1280x1024, detalji na high...fps mi se vrti oko 30...u igri ne steka jedino mi je to sto se sporo connecta...pokusat cu defragmentirat diskove mada sam ih defrag. prije cca 2 mjeseca...pocistit cu ga malo...
Hmm graficka i nije bas najbolja,i malo rama imas.
Mislim da bi ti bilo pametno ubacit 2x2Gb i stavit Windows 7 64bit (u slucaju da imas Win7 32) ako zelis iskoristit sva 4Gb,a ako ti to ne igra neku ulogu ostavis isti OS
A u meduvremenu probaj u video setting-u iskljucit shadows i stavi detalje na medium,mozda ti pomogne kod load time-a
http://www.filehippo.com/download_ccleaner e ovo ti je ludilo komad besplatnog software-a,jako je jednostavan za koristit.
povremeno s njim pocisti crap s komp-a i registry-a,narocito prije defraga.
Nadam se da ce ti ubrzat komp bar malo
lol ti je očajno optimiziran, ja naprimjer sa ovon konfiguracijon jedva dobijen 30ak fps-a i pre sporo se connecta, a naprimjer HoN koji je grafički zahtjevniji vrtin dosta glatko i connecta se u par sekundi:
grafička: geforce GTS 250 512mb
proces: dual core 3.0 GHz
ram: 3 gb
a neke puno zahtjevnije i ozbiljnije igre igran bez ikakvih problema, engine je dosta loše optimiziran i nikad neznaš kako će reagirat na koju konfiguraciju
Ma to mi radi cekam tjedan dana na Wukonga(mog novoga maina) i naravno sada ga nemogu uzeti predobro 
Ma to mi radi cekam tjedan dana na Wukonga(mog novoga maina) i naravno sada ga nemogu uzeti predobro 
ako bude predobar, za 2 tjedna Morello's NERF.
Gledam streamove danas i Wukong nista posebno uglavnom feeda. Čak je i Bob rekao da nevalja.
lol ti je očajno optimiziran, ja naprimjer sa ovon konfiguracijon jedva dobijen 30ak fps-a i pre sporo se connecta, a naprimjer HoN koji je grafički zahtjevniji vrtin dosta glatko i connecta se u par sekundi:
grafička: geforce GTS 250 512mb
proces: dual core 3.0 GHz
ram: 3 gb
a neke puno zahtjevnije i ozbiljnije igre igran bez ikakvih problema, engine je dosta loše optimiziran i nikad neznaš kako će reagirat na koju konfiguraciju
LoL je optimiziran za ATI graficke, bas san primijetia to. Sa HD4890 iman oko 120 fps-a konstantno, u teamfightu oko 80-ak a kad san ubacia GTX570 pa je na 90-100 inace i oko 60 u teamfightu a graficka je dosta jaca od ove ati. U ostalim igrama se vidi da je GTX-ica pun k jaca. Ne rade svoj posao kako triba, to je uvik bia problem sa njima.. ili nemaju dobre ljude da to naprave ili ne zele trosit pare a bar para imaju..
...komp:
Grafa Asus EN210 512 mb
RAM 2 gb
HDD 160 GB
Hmm graficka i nije bas najbolja,i malo rama imas.
Mislim da bi ti bilo pametno ubacit 2x2Gb i stavit Windows 7 64bit (u slucaju da imas Win7 32) ako zelis iskoristit sva 4Gb,a ako ti to ne igra neku ulogu ostavis isti OS
A u meduvremenu probaj u video setting-u iskljucit shadows i stavi detalje na medium,mozda ti pomogne kod load time-a
http://www.filehippo.com/download_ccleaner e ovo ti je ludilo komad besplatnog software-a,jako je jednostavan za koristit.
povremeno s njim pocisti crap s komp-a i registry-a,narocito prije defraga.
Nadam se da ce ti ubrzat komp bar malo
1. ne mogu ubacit 2x2 gb rama 2. imam windows xp 32-bit (sedmicu nebi instaliro ma da je zlatna, jer je sr*nje)...iskljucit cu onda te detalje malo pa cu vidjet...a kaj se tice ciscenja kompa, to sam ionako mao u planu...a ovo kaj puls4r kaze bi isto moglo biti istina...frend ima radeonku (po jacini je ista ko i moja asus) i njemu stalno vrti 10 fps vise nego meni, a ima detalje na na visoj razini nego ja...