Ima li tko da je za zaigrati neku rundicu na US serverima? ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah jedan totalni nerf Jakše je bio kada su mu oduzeli dodge na Phantom danceru :( u biti kad sam bio low lvl igrao sam ga vise dps :D PD, BF, i jedini hybrid item rageblade ostalo sve na dps :D doduse jaci mi je ovako kakav je sada :D
El su onda popravili šta?Cjeli dan slažem laptop pa se nemogu ulogirati! :(
Ma oni mogu jos vise pokvarit a ne popravit :(
Evo sad odigrao i ocu opet i neee "you have been assigned to another game" opet fakin taj error i sada diskonekt i ponovo cekanje u redu 20 min da se spojim -_-" u nadi da ce doci od servera do mene da sam zavrsio tu rundu :/
Ako tko hoće nek me doda, igram na US serverima, nick kao ovdje, Abedomenus
Dobio sam refund! :) :)
Sada razmišljam koga ću kupiti, imam oko 9000 IP, pa sam razmišljao o Corkiju, pa bi bilo lijepo kad bi mi netko dao dojmove o njemu, također, Rumble mi je zapeo za oko, no neznam koliko je komplicirano igrati sa Heatom, pa bih i za to molio mišljenja.
Hvala
Sada razmišljam koga ću kupiti, imam oko 9000 IP, pa sam razmišljao o Corkiju, pa bi bilo lijepo kad bi mi netko dao dojmove o njemu, također, Rumble mi je zapeo za oko, no neznam koliko je komplicirano igrati sa Heatom, pa bih i za to molio mišljenja.
Hvala
Corki je premoćan, nema greške kod njega, čim ga naučiš igrat, a Rumble je još uvijek pomalo OP pa nit tu nećeš pogriješit.... samo spammaš flamethrower...
Kod refunda jel baš potrebno napisat kad sam kupio kojeg champa? Poslo sam im već mail al fakat nemam pojma kad sam kupio te champove.
Hvala
Corki nije baš zabavan za igrat.
Rumble je onako. Kod njega nemaš sredine. Ili si nafidan, ili si useless.
Neznam kakve druge heroje imaš, ali razmisli o nekim drugima.
Hvala
Corki nije baš zabavan za igrat.
Rumble je onako. Kod njega nemaš sredine. Ili si nafidan, ili si useless.
Neznam kakve druge heroje imaš, ali razmisli o nekim drugima.
LOL!
Gledaj, svatko ima svoje mišljenje, ali mislim da ima i zabavnijih championa za igrat.
Gledaj, svatko ima svoje mišljenje, ali mislim da ima i zabavnijih championa za igrat.
Meni je Ezreal npr. najzabavniji AD carry i jedan od najzabavnijih championa u igri uopće.
Traži dosta skilla za igrat, nije za svakog i ima strašan dmg output ako dobro prilagodiš build.
faq u vezi podjele srervera.
Čini mi se da će ipak većina nas hrvata ostati na East/Nordic i to mi je drago
Zbog praznika u americi.
Ima li kakvih dogovora za zaigrati među kompanijom? ^^
faq u vezi podjele srervera.
Čini mi se da će ipak većina nas hrvata ostati na East/Nordic i to mi je drago
Zasto? Moci ce se svi prebacit. :)
Tebe neznam
Nema me par dana i eto sranja.
Osobno mislim da je taj split totalni šit. Jedna grupa će garant biti bolja - pod to mislim na bolje igrače koji će također htjeti igrat protiv najboljih, više ljudi, zatim vjerojatno i bolji support itd. Pogledajte WoW. Rijetko koji realm ima 50:50 omjer Alijanse i Horde, a o riješenom contentu i razlici u skillu igrača da ne govorim.
Sad moramo birati dal hoćemo igrat sa zemljacima ili sa prijateljima koje smo stekli iz neke druge države. Ne volim ovu promjenu. Zašto jednostavno ne nabave nove servere?
Sad moramo birati dal hoćemo igrat sa zemljacima ili sa prijateljima koje smo stekli iz neke druge države. Ne volim ovu promjenu. Zašto jednostavno ne nabave nove servere?
Pa napisali su likovi vec par puta da nije stvar u serverima, kada bi to moglo rjesit oni bi vec davno zakupili nove i gotovo. Problem je u kodu same igre, software-u nisu predvidjeli toliki broj igraca i sve puca po savovima.
Uostalom oni i uzimaju "jos servera" odvojeno za EU West i EU Nordic tako da po tome mozemo vidjet da nije problem u parama kad investiraju. . ., ovo je besplatna igra i niko nas nije naterao da kupujemo skinove ili champove RP tako da nek rjese predug login que, konstantna pucanja chata/game na ovaj ili neki drugi ancin i ja sam zadovoljan.
Nema me par dana i eto sranja.
Osobno mislim da je taj split totalni šit. Jedna grupa će garant biti bolja - pod to mislim na bolje igrače koji će također htjeti igrat protiv najboljih, više ljudi, zatim vjerojatno i bolji support itd. Pogledajte WoW. Rijetko koji realm ima 50:50 omjer Alijanse i Horde, a o riješenom contentu i razlici u skillu igrača da ne govorim.
zato jer nije. nije sve u hardware-u, a software?
Neki dan su napisali da je problem u DDoS-ovima, što je problem sa sigurnošću informacijskog sustava. Ako je istina to što si napisao, nek se prvo dogovore u čemu je kvaka i nek se onda uhvate rješavanja problema.
A to da je problem sa softverom po meni ne drži vodu. Zašto US nema tih problema? Overflow servera zbog pojačanog pristupa korisnika nije softverski problem, jednostavno nemože biti. Kakav je to softverski problem? Od kad se softverski problemi rješavaju kupovinom novih servera i splitanjem igračke baze na dvije manje cjeline? Logički ne razumijem kako bi to mogao bili problem. To je fizički problem. Ako serveri nemogu izdržati toliko veliki broj korisnika, nabaviš veći/jači/bolji server i bok.
Kak bi uopće izgledao taj problem?
if users_connecting = 100000 || >100000
{
error 10256;
login queue;
crash server;
}
else { goto:login }
??
Dobro talentiran sam za programiranje ko Žak za trčanje, ali opet mi je jasno da ovo nejde jedno s drugim.
sta vi kenjate stalno tu nes po serveru :P HVALA RIOT! ZBOG TEBE NASO NOVU CURU!!!! :D
sta vi kenjate stalno tu nes po serveru :P HVALA RIOT! ZBOG TEBE NASO NOVU CURU!!!! :D
haha idi se nac s "njom", mozda te iznenadi čika u godinama :D
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=3172434#post3172434
Ima li zainteresiranih? PM me.
Jes Ashe, Sona ili Miss Fortune? Pazi da nije preruseni Twisted Fate ili Taric
Hvala
NAravno da ti je zapeo za oko kad sam powaa onako jucer s njim :D nije ga tesko za naucit samo ulti moras spraskat malo :D ako trebas build pogledaj moj i gg :D