League of Legends se pretvorio u League of Loading :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na US nikad u životu nisam čekao
League of Legends se pretvorio u League of Loading :/
Već je odavno on Lag of Legends
a zasto onda ja jedva 5 sec uvjek cekam? nikad vise? :D jednostavno dok tako laga i dok prvi put cekate samo ostavite lol cjelo vrijeme ukljucen a ne da cekate opet -.-

to i meni nekad ali nesmijes ostavit oko 1h da ne prckas po kompu nesmije ti se pokazat screan saver :P
to i meni nekad ali nesmijes ostavit oko 1h da ne prckas po kompu nesmije ti se pokazat screan saver :P
Ne koristim skrin sejver i takve gluparije :D al srsly nekad mi bude samo 15ak min da ne radim nista na kljentu i jednostavno me sutne van -_-"
jeb*te irud omggg dajte decki moramo napravit neki tim za ranked opet noob tim dobio ... naravno igram na jaxu 5-1 i dode team fight svi focusaju tanka poslje ja recem pustite me samog da dobijem barona ne teemo i lux deru po baronu pa bmk ostavio sam ih da riknu!!! kad me ne sluscaju -.- ugl i tako cjeli usrani game likovi focusaju tanka -.- sta mi vrijedi da igram tryndu bi imo loseg tima i izgubio uvjek neki suck's tim -.-
Imaš lol replay? Tako je i meni bilo dok sam imao lol replay instsliran. Otišo na 5 min afk pa dc s pvp.neta a kasnije seson closed. Isto tako i dok završim game i ćekam. Opet season closed.
Imaš lol replay? Tako je i meni bilo dok sam imao lol replay instsliran. Otišo na 5 min afk pa dc s pvp.neta a kasnije seson closed. Isto tako i dok završim game i ćekam. Opet season closed.
stae to lol raplay ? :D
jeb*te irud omggg dajte decki moramo napravit neki tim za ranked opet noob tim dobio ... naravno igram na jaxu 5-1 i dode team fight svi focusaju tanka poslje ja recem pustite me samog da dobijem barona ne teemo i lux deru po baronu pa bmk ostavio sam ih da riknu!!! kad me ne sluscaju -.- ugl i tako cjeli usrani game likovi focusaju tanka -.- sta mi vrijedi da igram tryndu bi imo loseg tima i izgubio uvjek neki suck's tim -.-
Pobogu zasto bi netko uzeo Teemu na rankedu :O buahhahaahah imam jednog legu koji mrzi Teemo i Twisted Faila i kad ih vidi odma ide prvo na njih... naravno igra xina il choa koji pojedu teemu :D i onda ako fula lane u kojem nije teemo on se switcha s nekim da ode u lane s teemom samo da ga ubija xD
Pobogu zasto bi netko uzeo Teemu na rankedu :O buahhahaahah imam jednog legu koji mrzi Teemo i Twisted Faila i kad ih vidi odma ide prvo na njih... naravno igra xina il choa koji pojedu teemu :D i onda ako fula lane u kojem nije teemo on se switcha s nekim da ode u lane s teemom samo da ga ubija xD
nije istina :D ap teemo rock's :P gljivice postavis po cjeloj mapi pa sad nek oni idu junglat :D
Skidam US verziju.
lol tamo ce ti lagat ja mislim i vidjet ces da ce ti dojadit poceli su ja mislim malo vise pazit na eu il su to samo phreakove rijeci o.O
200ms u prosjeku je lag prema US koliko čitam po forumima.
Možeš snimati dok igraš i poslje gledati svoje ili tuđe igre.
Ima čak i puno kontrola.
Evo slika:
To je iz replaya od hotshotgg-a. Poslal mi je par njegovih.
Ima čak i puno kontrola.
EDIT: nebitno skuzio sam
dajte isu*ati b*ga omgggggggggggg nemogu vjerovat idem ranked junglam s tryndom teemo feeda 0-8,singed 0-6 singed ostane na respownu i mene flejmaju omggggg i onda sam ja za sve kriv isu* vam mater omggggggggg,btw oce ko s menom igrat solo ranked? da barem jedan lik igra dobro u moje timu!
EDIT: harise i kako onda da nakupim elo kad svaki put dobim noob tim? -.- ovaj elo i ranked je takvo sranje kakvo nepostoji na rankedu ima vise noobara nego na normalu -.-
OMG! Kak me zivcira riot mene stavi u queue i kad prodje on ulazi i ulazi onda me izbaci vec 4 puta za redom danas od 14 do 15 sata.
Ima čak i puno kontrola.
Evo slika:
tu se trebam regat il? mislim da mogu snimat.. :p
Ma sad ce yorricka jace buffat sljedeci patch , ljudi ce i dalje govoriti da e sranje dok neko high elo za 2 mjeseca nade kako da ga se pravo igra i bit ce isto kao sto e s ireliom bilo :D
Ma sad ce yorricka jace buffat sljedeci patch , ljudi ce i dalje govoriti da e sranje dok neko high elo za 2 mjeseca nade kako da ga se pravo igra i bit ce isto kao sto e s ireliom bilo :D
vec je jedan lik danas pwno na njemu ;)
Ima čak i puno kontrola.
Evo slika:
tu se trebam regat il? mislim da mogu snimat.. :p
Netreba. Samo se pokrene program i on sam snima.
Server opet BUSY!!!!!!!!!! Dosadni su vec.....
EDIT: Evo ga ONLINE.... 20 min que....
Trenutno je server online,queue 18 min :D
I dalje neradi...
Evo jedna carska slika - http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=36402&d=1308935645 :DDDDDDD
Ev sad s doxyem jednu ranked i freeza mi se pvp client . Ovaj Riot nista nezna napraviti kak treba . Ako sam dobio leave
A da reinstaliras? Ja malo prije doso doma, upalim komp, LoL da se rijesim cekanja dok obavljam kaj trebam, kad ono samo 18min moram cekat...
@Haris zadnje ti je def s Ezom u rankedu, nisi dobio leave...za sad xD