League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.510.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

League of Legends se pretvorio u League of Loading :/

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Na US nikad u životu nisam čekao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GDDR5 kaže...

League of Legends se pretvorio u League of Loading :/

Već je odavno on Lag of Legends

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
14 godina
neaktivan

a zasto onda ja jedva 5 sec uvjek cekam? nikad vise? :D jednostavno dok tako laga i dok prvi put cekate samo ostavite lol cjelo vrijeme ukljucen a ne da cekate opet -.-

LoL acc:TkaŁŁe(xf:topnik15)
17 godina
neaktivan
Ne zbam kako tebi al ja kad ostavim lol upaljen i ne radim nis prvo me diskonekta s chata a ako se pokusam rikonektat dobijem session closed :D pa ono eto ti odgovor :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan

to i meni nekad ali nesmijes ostavit oko 1h da ne prckas po kompu nesmije ti se pokazat screan saver :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 13:05 (Tkalle).
14 godina
neaktivan
League Of Legends
kolko me pocinje zivcirat ova igra.....hebote kru uvjek s nekim totalnim nobovima i hebnim liverima igram i same izgubljene
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

to i meni nekad ali nesmijes ostavit oko 1h da ne prckas po kompu nesmije ti se pokazat screan saver :P

Ne koristim skrin sejver i takve gluparije :D al srsly nekad mi bude samo 15ak min da ne radim nista na kljentu i jednostavno me sutne van -_-"

14 godina
neaktivan

jeb*te irud omggg dajte decki moramo napravit neki tim za ranked opet noob tim dobio ... naravno igram na jaxu 5-1 i dode team fight svi focusaju tanka poslje ja recem pustite me samog da dobijem barona ne teemo i lux deru po baronu pa bmk ostavio sam ih da riknu!!! kad me ne sluscaju -.- ugl i tako cjeli usrani game likovi focusaju tanka -.- sta mi vrijedi da igram tryndu bi imo loseg tima i izgubio uvjek neki suck's tim -.-

15 godina
neaktivan

Imaš lol replay? Tako je i meni bilo dok sam imao lol replay instsliran. Otišo na 5 min afk pa dc s pvp.neta a kasnije seson closed. Isto tako i dok završim game i ćekam. Opet season closed.

14 godina
neaktivan
noodle kaže...

Imaš lol replay? Tako je i meni bilo dok sam imao lol replay instsliran. Otišo na 5 min afk pa dc s pvp.neta a kasnije seson closed. Isto tako i dok završim game i ćekam. Opet season closed.

stae to lol raplay ? :D

17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

jeb*te irud omggg dajte decki moramo napravit neki tim za ranked opet noob tim dobio ... naravno igram na jaxu 5-1 i dode team fight svi focusaju tanka poslje ja recem pustite me samog da dobijem barona ne teemo i lux deru po baronu pa bmk ostavio sam ih da riknu!!! kad me ne sluscaju -.- ugl i tako cjeli usrani game likovi focusaju tanka -.- sta mi vrijedi da igram tryndu bi imo loseg tima i izgubio uvjek neki suck's tim -.-

Pobogu zasto bi netko uzeo Teemu na rankedu :O buahhahaahah imam jednog legu koji mrzi Teemo i Twisted Faila i kad ih vidi odma ide prvo na njih... naravno igra xina il choa koji pojedu teemu :D i onda ako fula lane u kojem nije teemo on se switcha s nekim da ode u lane s teemom samo da ga ubija xD

14 godina
League Of Legends

Htio sam kompletno odustat od LoL-a, ali uspio sam danas nekako ući nakon pola sata queue-a oko 1 i odigrati jednu Normal:

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 14:49 (Putn1k).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Tkalle kaže...

Pobogu zasto bi netko uzeo Teemu na rankedu :O buahhahaahah imam jednog legu koji mrzi Teemo i Twisted Faila i kad ih vidi odma ide prvo na njih... naravno igra xina il choa koji pojedu teemu :D i onda ako fula lane u kojem nije teemo on se switcha s nekim da ode u lane s teemom samo da ga ubija xD

nije istina :D ap teemo rock's :P gljivice postavis po cjeloj mapi pa sad nek oni idu junglat :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Skidam US verziju.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lol tamo ce ti lagat ja mislim i vidjet ces da ce ti dojadit poceli su ja mislim malo vise pazit na eu il su to samo phreakove rijeci o.O

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 14:57 (Tkalle).
14 godina
League Of Legends

200ms u prosjeku je lag prema US koliko čitam po forumima.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:02 (Putn1k).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
noodle kaže...

http://www.leaguereplays.com/

Možeš snimati dok igraš i poslje gledati svoje ili tuđe igre.

Ima čak i puno kontrola.

Evo slika:

http://i.imgur.com/K7x2Z.jpg

To je iz replaya od hotshotgg-a. Poslal mi je par njegovih.

League of Legends ID: DominatorGT
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:25 (TheGamemaker).
15 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
Tkalle kaže...
noodle kaže...

Ima čak i puno kontrola.

EDIT: nebitno skuzio sam {#}

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL username: skaaaj (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:17 (skajzak).
14 godina
neaktivan

dajte isu*ati b*ga omgggggggggggg nemogu vjerovat idem ranked junglam s tryndom teemo feeda 0-8,singed 0-6 singed ostane na respownu i mene flejmaju omggggg i onda sam ja za sve kriv isu* vam mater omggggggggg,btw oce ko s menom igrat solo ranked? da barem jedan lik igra dobro u moje timu!

EDIT: harise i kako onda da nakupim elo kad svaki put dobim noob tim? -.- ovaj elo i ranked je takvo sranje kakvo nepostoji na rankedu ima vise noobara nego na normalu -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:28 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

OMG! Kak me zivcira riot mene stavi u queue i kad prodje on ulazi i ulazi onda me izbaci vec 4 puta za redom danas od 14 do 15 sata. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
Tkalle kaže...
noodle kaže...

Ima čak i puno kontrola.

Evo slika:

tu se trebam regat il? mislim da mogu snimat.. :p

15 godina
League Of Legends

Ma sad ce yorricka jace buffat sljedeci patch , ljudi  ce i dalje govoriti da e sranje  dok neko high elo  za  2 mjeseca  nade kako da ga se pravo igra i bit ce  isto kao sto e s ireliom bilo :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ma sad ce yorricka jace buffat sljedeci patch , ljudi  ce i dalje govoriti da e sranje  dok neko high elo  za  2 mjeseca  nade kako da ga se pravo igra i bit ce  isto kao sto e s ireliom bilo :D

vec je jedan lik danas pwno na njemu ;)

17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
TheGamemaker kaže...
Tkalle kaže...
noodle kaže...

Ima čak i puno kontrola.

Evo slika:

tu se trebam regat il? mislim da mogu snimat.. :p

Netreba. Samo se pokrene program i on sam snima.

League of Legends ID: DominatorGT
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Server opet BUSY!!!!!!!!!! Dosadni su vec..... {#}

EDIT: Evo ga ONLINE.... 20 min que....

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 18:38 (pixi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Trenutno je server online,queue 18 min :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

I dalje neradi...

Evo jedna carska slika - http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=36402&d=1308935645 :DDDDDDD

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ev sad s  doxyem jednu ranked i freeza mi se pvp client   . Ovaj Riot nista nezna napraviti kak treba   . Ako sam dobio leave   {#}

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

A da reinstaliras? Ja malo prije doso doma, upalim komp, LoL da se rijesim cekanja dok obavljam kaj trebam, kad ono {#} samo 18min moram cekat...

@Haris zadnje ti je def s Ezom u rankedu, nisi dobio leave...za sad xD

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 19:46 (Don Strongtoni).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice