ako neželite igrat nemojte i rješena stvar, svi odavde čekamo taj login i svi imamo iste probleme, ako želite igrat čekat ćete, ako ne onda nemojte ni pokušavat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a sta se ti zalis molim te jesi dao lipe ? aj da uzmu 5 dolara svima da nastavite igrat, pa ostali bi na nuli svi nubovi bi odustali nebi bilo idiota toliko na serverima, ides mi usporedit hon i lol....jebe*o... suti i igraj sta si sad stao sr*t po igri....
i jos usput, sta je sa novom mapom....magmachamber, to kao isto dolazi u S2?
a sta se ti zalis molim te jesi dao lipe ? aj da uzmu 5 dolara svima da nastavite igrat, pa ostali bi na nuli svi nubovi bi odustali nebi bilo idiota toliko na serverima, ides mi usporedit hon i lol....jebe*o...da se lol placa mislis da njihovi serveri nebi radili bez problema, suti i igraj sta si sad stao sr*t po igri....
inače weirdek je uplatia par puta RP koliko ja znan :P a i Riot ima dosta više para od S2 gamesa, a i HoN ima cash shop
a sta se ti zalis molim te jesi dao lipe ? aj da uzmu 5 dolara svima da nastavite igrat, pa ostali bi na nuli svi nubovi bi odustali nebi bilo idiota toliko na serverima, ides mi usporedit hon i lol....jebe*o...da se lol placa mislis da njihovi serveri nebi radili bez problema, suti i igraj sta si sad stao sr*t po igri....
inače weirdek je uplatia par puta RP koliko ja znan :P a i Riot ima dosta više para od S2 gamesa, a i HoN ima cash shop
ma dobro moje isprike onda, al znam gro ekipe koja bi igrala nebi dala lipe i da sve radi savrseno da ne steka da je sve super mega ultra uber sredjeno i takve stvari....i meni dode ponekad, al kad pogledas dobijes komplet jedan zabave uzitka za nista i onda jos bit nezahvalan :S....moje isprike puls4R, nisam upucen u takve informacije
ma dobro moje isprike onda, al znam gro ekipe koja bi igrala nebi dala lipe i da sve radi savrseno da ne steka da je sve super mega ultra uber sredjeno i takve stvari....i meni dode ponekad, al kad pogledas dobijes komplet jedan zabave uzitka za nista i onda jos bit nezahvalan :S....moje isprike puls4R, nisam upucen u takve informacije
ma znan na šta misliš, ima ljudi koji tek počmu igrat i onda se nakon 10ak partija žale kako server nevalja, kako triba previše čekat i takve stvari
ma znan na šta misliš, ima ljudi koji tek počmu igrat i onda se nakon 10ak partija žale kako server nevalja, kako triba previše čekat i takve stvari
mislim opcenito na ekipu koja igra dosta drugo i po drugim forumima ne samo tu , i kad nesto nevalja Riot sucka i sranje je i govna su i takve stvari al i dalje igraju..... al okolo srat bezveze.... nema smisla...
Jbg tako ti je to kada ti nijeeee internetttttt kooooooo uuuuuuu zebreeeee :D
hahahaha
evo skinilo se sve, prvi igran Yoricka sa vama u premadeu 
-.- meni ne mrda od hebenih 22KBps
a ionako ne mogu igrati moram u skolu 
ajoj meni po 500kb/s ;)
EDIT: ljudi nakon prvih 10 refaira dali se dobi na 20 isto 975rp ili nedobis nista? a ako netko nezna moze radit acc svoj stavi ga pod refair i samo do lv5 tako 10 komada i ima 975rp malo je dosadno ali barem ne trosis pare ;)
Jel neko igrao s novim charom? Kakav je?
Što se tiće patcha nekoje stvari mi stvarno neidu u glavu (eve). Do sad je bila dosta useless a sad je totalno useless. Navodno če se s S2 otvorit novi riot server u Frankfurtu. Živi bili pa vidjeli. Jel se na Jarvanu poznajde taj nerf jako ili? planiram ga uzeti pa zato pitam...
dok prode ovaj queue izgubim volju za zivotom a ne samo za lol..
zanima me samo koliki je latency na US serverima? ima tko kakva iskustva?
Igrao sam od rane bete na US-u. Ping je oko 200. Dok se privikneš ni ne vidiš da postoji delay.
Imam oko 700 pobjeda tamo, ali mi je puno bolje igrati na EU serverima.
Igrao sam od rane bete na US-u. Ping je oko 200. Dok se privikneš ni ne vidiš da postoji delay.
ok hvala.. ma stvarno me nervira sto zapustaju ovako EU servere i crash-evi i sve to. al eto ostat cu na EU u nadi da ce s vremenom biti bolje 
Jarvan IV: Nisam osjetio nesto velik nerf razlika je samo u brojkama koje pistu, osjeti se malo u early gameu manji dmg, ali ako ga se dobro gradi i igra neunistiv je stvarno je Tenky dps do bola, mislim da ce bit jos nerfanja
Minions: Osjetio sam da minioni i ostale Điđšabaje jace udaraju malo, i koliko sam skuzio tureti brze malo pucaju
Yorick: danas sam igro protiv lika i stvarno je dobar, koliko sam skuzio ima pasiv da se vrati na 10-ak sec nakon sto ga se ubije i udara dalje normalno, ili mu je to ulti nebih znao, dosta jak dmg slow ako se nevaram nisam gledo champion spotlignt nego zakljucujem iz upravo zavrsene borbe, i ovi minioni dosta znaju smetat na manjim lvlima
evo ja san odigra prvu sa Yorickon, po meni je heroj beskoristan, spellovi mu koštaju previše mane, a zauzvrat ne radi ništa dmga, koncept heroja je stvarno super al nema ništa dmga, čua san i da se na high elu isto sprdaju da je slab al ovo mi je bila tek prva partija, triba još vidit
mislim opcenito na ekipu koja igra dosta drugo i po drugim forumima ne samo tu , i kad nesto nevalja Riot sucka i sranje je i govna su i takve stvari al i dalje igraju..... al okolo srat bezveze.... nema smisla...
I da se nadovezem :D i pulsar ima i 250 referala :D ako se ne varam :D
inace dao sam im za sada 100 E i mislim da imam pravo reci Riot Sucks Cawk i to odrzavanje EU servera :D
Sto se tice Yoricka mislim da je ovo bilo na brzinu sklepano zbog DHa i trenutno su se malo prevarili :S inace bas je Bob juce govorio kako ne vidi svrhu tog heroja jer nema dosta CCa i radi mali dmg :)
ja sam danas 2-3 put protiv njega igro jednom je bio neki tenkre koi je fido, ove dvje partije cisto solidan champion nije nesto pretjarano koristan ali je imo dmg dosta dobar
Sto se tice Yoricka mislim da je ovo bilo na brzinu sklepano zbog DHa i trenutno su se malo prevarili :S inace bas je Bob juce govorio kako ne vidi svrhu tog heroja jer nema dosta CCa i radi mali dmg :)
baš to, jednostavno nema nikakvu svrhu niti ulogu u teamu, a o dmgu da nepričan ako ga uopće ima
jbt.... nestane struje na 1h dobim leave i sad jos nece logat na eu server -.- server is busy -.- nabi+em vam ja to -.- al riot previse zapusca eu server makar ima 5 puta vise igraca na eu neg us :P
Ovaj novi gankplank ce biti na tier listama za jungle numba 1 !! .Novi passive od njega pravi jednog od najboljih gankera u igri Q bacis slow , pa auto stack stack stack . Bum 35 % slow pobjegni sada .
Ti si se privikao na delay? holy fck :D
SI igrao TFa i njegov skill Pick a Card... to je jedan zesci troll ba USu... stisnem na zuto dobijem plavu :D Inace do sad sam igrao TFa radi trolla i dobro mi je islo al sad na lvlu 15 vec dobijam malo bolje likove pa ne mogu bas trollat :D prevelik je po meni delay na USu :( prije mi nije bio takav to se sjecam al sada je uzasan :S
Edit:
@harise
Ooooooooo daaaaa :D juce sam gleda sta im je radio i to je ajme :D
Jel itko od vas ima problem da kad se ide logirat da javlja da je server busy, dok na pocetku, di se stisne play pise da je server online?!
Jel itko od vas ima problem da kad se ide logirat da javlja da je server busy, dok na pocetku, di se stisne play pise da je server online?!
Da , svakome je tako upravo .Ev radi al 2 i po sata Que .
Ti si se privikao na delay? holy fck :D
SI igrao TFa i njegov skill Pick a Card... to je jedan zesci troll ba USu... stisnem na zuto dobijem plavu :D Inace do sad sam igrao TFa radi trolla i dobro mi je islo al sad na lvlu 15 vec dobijam malo bolje likove pa ne mogu bas trollat :D prevelik je po meni delay na USu :( prije mi nije bio takav to se sjecam al sada je uzasan :S
Edit:
@harise
Ooooooooo daaaaa :D juce sam gleda sta im je radio i to je ajme :D
Nebi to zvao privikavanje. Počeo sam igrati dok su tek pokretali eu servere.
TF mi je bio main neko vrijeme. Dok od početka igraš na delayu postane ti normalno.
znam...i ja od jutra pokusavam ali nemogu
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=876316
DOWN WITH RIOT ! REVERT SWAIN NERFS !!
@tkalle da dobijas svakih 10 975 rp
http://gobarbra.com/hit/new-1fdf530c227cb463e07cf121a3c77e4a
edit ; ahahahah Koji lik
http://desmond.imageshack.us/Himg200/scaled.php?server=200&filename=dreamhack052.jpg&xsize=640&ysize=640