League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

Fiddle je u lane-u bio prejak sad, zbog pojačanog silence-a, a kamoli nakon ovog buffa. Vladimira su potpuno uništili, nije čudo da ga jedna Annie potpuno zonira i feeda se na njemu 1v1. Vayne dmg nerfed, ok, ali prelako ju je ubiti. Malzahara su trebali još malo spustiti po meni. 

BTW netko je gore rekao da mu je elo 1500 prelagan, i onda na SS-u vidim pobjede sa Malzaharom i Vayne.... koji su prejaki trenutno, Malzahar pogotovo. 

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Čudno mi je to što su nerfali Evelynn. Jedan Oracle's Elixir, par wardova i šta ti može? Niš - manje/više. A sad su joj maknuli stun. Ne kužim čemu to, kakve ona sad ima šanse protiv melee champova?

Kolko vidim u igrama razlika između profi Evelynn igrača i onih dobrih je ogromna, jer ovi profići imaju nekakvo znanje i ownat će sve po spisku, dok će njubare samo spamat Shadow Walk i hodat okolo ko muha bez glave 95% vremena. A kad naletiš na Eve profića onda si fakat u problemima. Prevelika je ta razlika između Eve igrača, neki su totalni fail a drugi su predobri, mislim da Riot to ne kuži i da su je zato nerfali.

Po meni, Riot fails.

Paragon

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Me rikery ono s kassadinom :D svejedno taj armor pen nisam uzimao dok nisam maxao q i e al sada bi se to moglo promjeniti :D

Iskreno meni je patch sasvim ok :D ne znam zasto tollko bitchanja...

Cinjenica JE da vladimir SUCKA early game zbog velikog CDa pa eto malo su mi dmg povecali da kompenziraju...a i cinjenica je da vlad ima lategame odvratno mali CD na Q da ako se dovati nekog carrya je** je jeza :D

Rumble je OP smece i treba ga nerfat svi koji bitchate suprotno ocigleno ne znate nis drugo igrat osim op smeca :D hihihiih *trollface*

I da Annie je deklarirana kao AP Nuker a ne kao AP Tank stoga ne razumijem stoj e tolko cudno da annie moze pojest vlada 1vs1 early/mid game :D ipak mislim da late game vlad ima previse HPa i mogucnosti da uspije dodge stun i ubije annie :D nisam imao prilike jos probat 1vs1 s annie :D

Edit:

E da i evelyn ... nije problem ona u laneu jer sucka... ali kad roama cak ni ward mi nekad nije spasio zivot... jednostavno ona stun ovaj u laneu drugi stun ili sto vec ima i nestanes u sekundi... a ward traje 3 min znao sam potrosit XY golda na wardove da bi mi ostalo jako malo za iteme...a opet lategame eve postaje prejaka...pogotovo na AP kad se igra :D i XY me eve lategame kostala defeta (cak i kad smo nas dvoje troje imali oracle :D ) stoga jakooo me veseli Eve nerf i napokon cu moci na midu odahnuti i farmat kad mi flash bude na CDu :D

Jedino sto mi smeta je gold bounty cap na 500 u patchu :( i sto se nece isplatit ubit championa s long death streakom jer ce minion dati vise golda xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 15:59 (Keiichi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

Fiddle je u lane-u bio prejak sad, zbog pojačanog silence-a, a kamoli nakon ovog buffa. Vladimira su potpuno uništili, nije čudo da ga jedna Annie potpuno zonira i feeda se na njemu 1v1. Vayne dmg nerfed, ok, ali prelako ju je ubiti. Malzahara su trebali još malo spustiti po meni. 

BTW netko je gore rekao da mu je elo 1500 prelagan, i onda na SS-u vidim pobjede sa Malzaharom i Vayne.... koji su prejaki trenutno, Malzahar pogotovo. 

Ja s malzaharom igram od kada je izašao.

Godinu dana nitko nije igral s njim, a sad je odjednom prejak.

League of Legends ID: DominatorGT
15 godina
Keiichi kaže...
E da i evelyn ... nije problem ona u laneu jer sucka... ali kad roama cak ni ward mi nekad nije spasio zivot... jednostavno ona stun ovaj u laneu drugi stun ili sto vec ima i nestanes u sekundi... a ward traje 3 min znao sam potrosit XY golda na wardove da bi mi ostalo jako malo za iteme...a opet lategame eve postaje prejaka...pogotovo na AP kad se igra :D i XY me eve lategame kostala defeta (cak i kad smo nas dvoje troje imali oracle :D ) stoga jakooo me veseli Eve nerf i napokon cu moci na midu odahnuti i farmat kad mi flash bude na CDu :D

A tko će sad igrat Evelynn? Po meni ona gubi smisao bez stuna. Hodam đunglom hodam - ups eto Eve, slowala me (iiiiiideeeeeeš, sad sam u problemu *sarkazam*). Evo tebi stun u face, kud ćeš sad squishy? {#}

A taj mizerni slow? Flash do towera i doviđenja, Ghost ili nešto treće.

Neznam, baš mi je čudan malo taj nerf. Ako joj je bio prejak AP u late game, zašto onda nisu nerfali njezin AP ili nešto?

Baš mi je žao, znao sam prije s njom dosta igrati (i ownati {#}).

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 16:15 (Putn1k).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Planira netko sutra kupiti Yoricka? :)

Programer,3D artist i web dizajner

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ja ;) ionako svakog novog uzmem.

btw novi skinovi su epic ;) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 16:35 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Btw patch je online na Us .

edit : Ups double post  nisam vidia ;(

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 16:44 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimy kad doden u ned. rec ces mi kakav je tvoj novi main hahah.
i stvarno trebamo pocet 5v5 ranked a vjezbat na normal ili custom. dodemo do 1600 bez problema ako nademo dobar setup
15 godina
protjeran
League Of Legends

Kada ce sezona 2?

Ako ce za sljedeci patch, kada je patch?

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...
slimy kad doden u ned. rec ces mi kakav je tvoj novi main hahah.
i stvarno trebamo pocet 5v5 ranked a vjezbat na normal ili custom. dodemo do 1600 bez problema ako nademo dobar setup

Tanky dps ala jarvan vidit cemo je li OP

16 godina
neaktivan

Patch ti dolazi sutra! :)

15 godina
protjeran
Wedran Dev kaže...

Znaci sutra sezona 2?

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
League Of Legends

Prvi dojmovi s US servera i foruma  : Tanky dps build   s tim da mu je sheen veoma vazan item . Ghoulevi  skaliraju od Yorrickovog ad i hp  pa buildevi bi trebali biti tanky  itemi +  trinity i jos neki offenzivni item . Ghoulevi su relativno slabi ali ih cesto  mozes summonat pa s tim dolazi korist trinity/sheena . 

chaox igra s novim

http://www.own3d.tv/live/33356/SoloMid.net__Chaox

edit : ev recc build bia sam u pravu , plus skill detalji 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 18:28 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Prvi dojmovi s US servera i foruma  : Tanky dps build   s tim da mu je sheen veoma vazan item . Ghoulevi  skaliraju od Yorrickovog ad i hp  pa buildevi bi trebali biti tanky  itemi +  trinity i jos neki offenzivni item . Ghoulevi su relativno slabi ali ih cesto  mozes summonat pa s tim dolazi korist trinity/sheena . 

chaox igra s novim

Je li dosao spotlight za Yoricka?

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends
Sta je sa ovim INTERMEDIATE botovima, RAZARAJU
Jel itko cuo da su ih pojacali?
LoL username: prokletbio (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...

chaox igra s novim

Je li dosao spotlight za Yoricka?

Ne ali znam dosta vec o njemu slobodno pitaj  . 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

imam jedan problem sa ovom igrom,, danas sam je skinuo i instalirao i poslije instalacije igra automatski pocinje skidatu update-e i sada ti updatei zakoce na 33% !? da li netko zna u cemu je problem?

POzZ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=879588 ??????????? SUTRA? Iskreno sumnjam.

Bug of the year!

Onaj komentar za Vayne nerf pri dnu stranice je moj favourite reply ever!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina

Epic bug, sad jel su tolko glupi da ipak stave patch na EU server...

@Scar "Unfortunately, Phreak – our resident master tactician and expert in the field of League of Legends strategy and tactics – is still on the plane home from our DreamHack in Jönköping, Sweden. For this reason we’re afraid that we’re going to have to ask you to wait a bit longer for the Yorick Champion Spotlight."

LoL nick: Strongtoni
18 godina
Blizek kaže...
Wedran Dev kaže...

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=879588 ??????????? SUTRA? Iskreno sumnjam.

Bug of the year!

Hahahahahahaha, the most epic bug ever....

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Wedran Dev kaže...

Bug of the year!

Dolazi sigurno! 

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=874415

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 20:38 (Wedran Dev).
16 godina
League Of Legends
Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

koji sam ja hypocrite xD

danas odigro malo sa fiddlom

sad odjednom dobio neku zelju da ga buffaju >:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Wedran Dev kaže...
Blizek kaže...
Wedran Dev kaže...

Bug of the year!

Dolazi sigurno! 

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=874415

To je na US forumu, tamo je i došao 22.6. tj. danas, ali preko noći/rano ujutro....

15 godina
League Of Legends

Opet queue. {#}

Mislio sam da će se to srediti nakon Dreamhacka, očito ne.

Paragon

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo madman18 zajebava scara, kako bi izgledao njegov intervju na Dreamhacku. :D

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Evo madman18 zajebava scara, kako bi izgledao njegov intervju na Dreamhacku. :D

Jel ti tvoj zivot drag jel samo mi to reci a?

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=878822

Još malo pa će NA igrati na našim serverima. {#}

League of Legends ID: DominatorGT
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:16 (TheGamemaker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jedan mali offtopic. hon server pao na 1 dan. znate sta su im dali? SVE je otkljucano, svaki skin, boost, dali su im dosta coinsa iliti ip-a kod nas. s tim da se to njima dogodi jednom u pola godine
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice