League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
puls4R kaže...
jedan mali offtopic. hon server pao na 1 dan. znate sta su im dali? SVE je otkljucano, svaki skin, boost, dali su im dosta coinsa iliti ip-a kod nas. s tim da se to njima dogodi jednom u pola godine

Kada to ? brat mi igra HoN i nije to vidio...

a gle juce nije radio sever jer su nesto uredzivali a prije par tjedana nije radio server 3 dana ... tako da :D

Edit:

evo bas pogledao :D da dobili su :D kuuul :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:58 (Keiichi).
15 godina
League Of Legends

Ovo je nenormalno - You will not be allowed to join the queue because you are currently assigned to an existing game.

Rješenje? Čekaj 2-3 sata da se server resetira. A u queue-u sam bio oko pola sata, odigrao jednu 20-minutnu igru i sad opet moram čekati. {#}

Po meni Riot treba hitno smisliti neku kompenzaciju za proteklih par tjedana.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 0:23 (Putn1k).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako mrzim ljude koji se ku*ce u late gamu s jaxom il tryndom a gube na lenu protiv mene sa shacom -.- uff pazi jako si pro kad mozes ubit shaca u late gamu s tryndom waoooooo

edit: i sta mi vrijedi imat dobar score,junglat,carryat kad imam noob tima koji gubi na lanu i jos igra ofensivno ma bravo -.-i kako da onda nakupim elo? nikako da se maknem sa 950! -.- jednu pobjedim jednu izbugim i tako stalnoooooooooooooo u nedogled.... jbt elo i sve na rankedu ima vise feedera nego na normalu

LoL acc:TkaŁŁe(xf:topnik15)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 1:04 (Tkalle).
17 godina
Tkalle kaže...

kako mrzim ljude koji se ku*ce u late gamu s jaxom il tryndom a gube na lenu protiv mene sa shacom -.- uff pazi jako si pro kad mozes ubit shaca u late gamu s tryndom waoooooo

trynd treba ili zestoki nerf ili povecanje cijene

ovo je smijesno

heroj od 1350 jak ko oni po 6300 -.-'

14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
Tkalle kaže...

trynd treba ili zestoki nerf ili povecanje cijene

ovo je smijesno

heroj od 1350 jak ko oni po 6300 -.-'

nerf, sta vrijedi povecanje cjene kad ga vec svi imaju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 1:05 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

edit: i sta mi vrijedi imat dobar score,junglat,carryat kad imam noob tima koji gubi na lanu i jos igra ofensivno ma bravo -.-i kako da onda nakupim elo? nikako da se maknem sa 950! -.- jednu pobjedim jednu izbugim i tako stalnoooooooooooooo u nedogled.... jbt elo i sve na rankedu ima vise feedera nego na normalu

a jeli,a pred nekoliko postova si reko da na normalu ima vise noobova nego na rankedu....konju odluci se...:D

LoL nick:CroDino(EU)
14 godina
neaktivan
CroDino kaže...
Tkalle kaže...

a jeli,a pred nekoliko postova si reko da na normalu ima vise noobova nego na rankedu....konju odluci se...:D

ma ima noobova svugdje :D

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jax i Tryn su u lategameu OP, ali ako im ne dopustis farm i basicly pushas masovno to ti je to... ne dopustis da dojde do lategamea :D jednostavno ili natjeras da se predaju ili push... vecina s kojom igram ti je ono e aceali smo ih ajmo sad baruna i tako sto umjesto pusu push push... gledao sam kad je CLG vs SK match jedan i to je bilo prelol doslovno SK je pushao mid do inhiba u manje od 20 min i onda su samo forsirali mid i game over :D a dok vecina nas kad pusha mid e on vise nije dobar ajmo bot pa top pa tako i onda se ovi nafarmaju i jedan dobar teamfight za njih i match se lagano preokrene :D

anyway slazem se da su OP charovi u lategameu :D

Inace imao sma sad zanimljivu rundu s Corkyem :D do sad me ovako nisu fokusali pa ne znam koji sam char bio -_-" Ashe stun ja prezivim, skoci WW na mene ja jos ziv onda Sona stun(doslovo samo na mene izignorirajuci ostale) i tu padam... fala bogu dok su oni ultyje na mene sve istrosili tim je dovrsio ostale al covjece svaki fight ja prvi mrtav di god se postavio -_-"

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 3:19 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

aahhahahha koji freak (Phreak)

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel moguce da su serveri opet unavailable {#}

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo ja poceo sad malo preko praznika igrati LoL pa jel mi moze netko malo objasniti znaci jel tu imaju neki serveri? jel se placa sta? Eto neki malo intro u igru {#}

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Imas EU i US servere, igra je besplatna, samo postoje mikro transakcije ako zelis sta dodatno kupit (skin, nekog championa...).

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ala sad se i meni sporo skida, ura i nešto za 90 mb {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je uslo u igru bez ikakvoh updatea samo mi je javilo kako da neki championi nece biti dostupni zbog updatea i krenem igrati na loadingu me samo vrati u main {#} izadem i sad ide tek patch jaao

Semper *Phobos Crew* Fidelis
16 godina
slimyyy kaže...

xD kad tebi sporo skida onda meni brzo :D  .30 min xD

btw US dobio hotfix   . Rijeseni neki buggovi s kayle i  Yorrick buffan (manji mana cost i veci ad ratioi  ) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 11:22 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
slimyyy kaže...

xD kad tebi sporo skida onda meni brzo :D  .30 min xD

Jbg tako ti je to kada ti nijeeee internetttttt kooooooo uuuuuuu zebreeeee :D

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

hahahaha {#} evo skinilo se sve, prvi igran Yoricka sa vama u premadeu {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

hahahaha {#} evo skinilo se sve, prvi igran Yoricka sa vama u premadeu {#}

-.- meni ne mrda od hebenih 22KBps {#} a ionako ne mogu igrati moram u skolu {#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Mamu im j***m......
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

-.- meni ne mrda od hebenih 22KBps {#} a ionako ne mogu igrati moram u skolu {#}

meni je škola završila LOL

16 godina
neaktivan
League Of Legends

zna li netko sto ovo znaci kada pokrenem igru : 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Prvi dojmovi su bar meni odlicni   . Jednostavno rush philo jer trosi mane previse pa heart of gold , merc/ionia  trinity warmogs atma  bi bilo nekakav core build . Posto ghoulevi dobijaju dio yorrickovog hp i ad toga sto vise + trinity jer  su mu svi skillevi za spamanje .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
mrtvo_tjelo kaže...
Mamu im j***m......

Hahhahahha, meni isto, ovo je nevjerojatno, pa u ku**u je sve vec tjedan dana, što rade {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
mrtvo_tjelo kaže...
Mamu im j***m......

Hahhahahha, meni isto, ovo je nevjerojatno, pa u ku**u je sve vec tjedan dana, što rade {#}

vec sesti put pokusavam uc i uvjek ista stvar.....

16 godina
League Of Legends

Koji k? Zas je tak sporo skidanje? {#}

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Koji k? Zas je tak sporo skidanje? {#}

meni je skinulo relativno brzo, no sad queue aaaaaaaaa {#}

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Što nije trebao izaći spectator mode u ovom patchu?

Bang!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Što nije trebao izaći spectator mode u ovom patchu?

ne još, u season 2

15 godina
League Of Legends

Odustajem od LoL-a, bar dok ne poprave server.

Jučer čekam 2 sata na Queue. Kad Queue završi - dobim *Server busy* error.

Drugi 2-satni Queue. Konačno uđem u igru. Odigram jednu igru sa LeBlanc, mojem timu dosta dobro ide i ovi se predaju za 20 minuta. Dobro, super, ajmo još jednu. Ali nemože! Pojavi mi se Error o kojem sam pisao prije i jedino rješenje za taj Error je - još čekanja da se nešto resetira. Sjajno.

Danas? Sat i pol patchiranja, 45 minuta Queue-a ... nekim čudom server nije bio Busy.

Dosta mi je. League of Legends samo zauzima prostor na mom Hard disku. Zbilja se nadam da će to popraviti, ako ne - Dota2 ionako uskoro izlazi koliko čujem.

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ja taman htio pocet igrat kad me odmah baci u taj queue -.-

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice