npr. leblanc, lux...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
npr. leblanc, lux...
LeBlanc, Malzahar, Kassadin, Annie, Brand i Veigar, sve strašni nukeri.
A gdje je Akali ffs .
A gdje je Akali ffs .
nije ona baš nuker, prije neki assassin
A gdje je Akali ffs .
nije ona baš nuker, prije neki assassin
Pa kad fidas s njom , ja q autoattack i mrtav ;)
Pa kad fidas s njom , ja q autoattack i mrtav ;)
jesi ti glup ili samo provociraš? očito nemaš pojma šta je assassin, a šta nuker
Ovako novi sam u ovoj igri, pa me zanima dali mi može tko objasniti kako,šta,koga,čega ? :) I da mi malo pomogne sad sam lvl4, šta je najbitnije kod te igre, igra mi se svidjela.
Ovako novi sam u ovoj igri, pa me zanima dali mi može tko objasniti kako,šta,koga,čega ? :) I da mi malo pomogne sad sam lvl4, šta je najbitnije kod te igre, igra mi se svidjela.
Cilj igre? Pa valjda to znas...
Ubit njihov nexus prije nego oni tvoj.
I to je to pritom ubijas njihove heroje da se ojacas itd. ugl samo nemoj umirat.
Lik koji je najbolje ?
nemaš tu najbolji. svaki svakok može dobit. tu je timska igra.
Da li je ezreal nuker ili?...
Da li je ezreal nuker ili?...
Ne.
Nesto ne valja sa serverima? Pise mi status unavaliable.
Evo odigrao prvi put sa Gangplankom posto je free i mislim si ga odma uzet jer sam rasturo, neznam zasto, ali bas mi je sjeo, uvjek imas brdo para, mogu se healat a i ima jak dmg i zabavno ga je igrat
Krasno, malo vremena imam za odigrati jednu rundu, i onda me izbaci tijekom loadinga, i sad mi baca server busy -.-
Uffff 6.5k otislo na par runaa ajmeeeee...
Nikao da kupim nekog champa svi su mi lame nekako al sad bar iman postena 2 runepagea od kvalietnih (citaj: jeb*eno skupih) runa na 29 lvlu.
Jos mi fali mage runeset i eto ga al rijesit ce se i to.
ajme sto volim kad ljudi uzimaju low hp heroje na 3v3
maloprije sam s tryndamerom dobio 2v3 :D
tryn je way OP na 3vs3 kao i jax :D
Da naprave Chuck Norrisa trynda bi ga ubio
Upravo saznao naj OP kombo na 3 v 3 rankedu
renekton( ja ) , jax i singed nista nam nemogu xD
Upravo saznao naj OP kombo na 3 v 3 rankedu
renekton( ja ) , jax i singed nista nam nemogu xD
Uff kad se sjetim singeda ajmee majkooo kako taj lik nervira isuseee.
Koliko me puta prebacio na tower pa sam mu jeb*o majku u tri pic*ke i jeb*eni posion nemozes ga lovit...
Odlično, ajmo pokrenut diskusiju na temu TT-a. Pored spomenutih Trynda, Jaxa i Singeda, želim još nadodati da je i Vladimir tamo brutala, s njim sam ownal tam bez pol frke. Teoretski mislim da bi još jaka bila Katarina i Fiddle s ultijem.
Shaco isto owna, Xin bi mogo...
na 3v3 su najbolji heroji Mundo, Trynd, Nocturne, Morde, Jax (bija je prije, od njegovih nerfova ga dugo tamo nisan vidija pa neznan) i Alistar je predobar
Bravo riot
Evo upravo sada igram i jbg napeto je bilo jako... pocnemo ownat i lategame i onda cijeli nas tim se zabaga... svaki char pocne setat sam i jednostavno oni ulete i ubiju...al prestrasno... svi smo zabagali i nitko nije mogao ici di je htio nego samo char ode na neko mjesto i jbg naletim na nekog i umrem... i tako su svi iz naseg tima a oni nisu imali takvih proglema i jbg izgubili smo u sekundi...
Evo inace zadnje 3 smrti jer mi je char otisao sam negdi u oni me ubili :S
Moram reci da je ezrael tako dobro odigrao to je strasno... cijeli njegov tim je tako stajao i stitio njega da mu nista nismo mogli... svaka cast liku :D
Neki novi look nam je LoL dobio nezz tek mi se updejta.
Neki novi look nam je LoL dobio nezz tek mi se updejta.
Došao novi patcher i Xfire vise nemre detectat LoL, i na manual nemrem nać dobar path. Ak netko ko koristi Xf uspije ovo riješit nek javi tu :)