League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.549.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...

ma sve je to ok al jednostavno ti nije dovoljno znat igrat samo njih 2-3, jer ka šta ti je Aliser reka nećeš uvik bit u prilici igrat nekoga od njih, a i nije isto pitat nekoga ili jednostavno vidit koje spellove koji heroj ima nego triba i odigrat sa njin par puta da vidiš iz prve ruke kako to izgleda

Uvijek prvi uletim i izaberem nocturne, sinoć je jedan prije mene izabrao, te sam livao i čekao 5 minuta da ponovno uđem {#}

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Pa napravi hp il resist item onda ... banshee, frozen mallet, hexdrinker... kuyish ba :D

Opet ponavljam dzabe 400dmga kad imas 1500hp i 20 mr :D
Naravno stojis iza tenka i to al kad si meta fokusa a tim ima dobar cc nece te ni najbolji tenk spasit :D ovako malo resista il hps i na konju si :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Isus i bog sad je ez doso free samo cekam kakve nobare cu dobit u teamu koje nemaju pojma o ezu -.-

LM bro

0 0 hvala 0
15 godina
FiinzE kaže...

Isus i bog sad je ez doso free samo cekam kakve nobare cu dobit u teamu koje nemaju pojma o ezu -.-

Rjesenje  uzmes eza , namjestis masteries i sve za champa kojeg ces igrati , cekas do zadnje sekunde  , promjenis na champa kojeg ces igrati , ??????????,PROFIT 

btw novi champ

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=8472189

Female verzija  witch huntera iz hona ?

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 12:10 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo moja zadnja tri gejma s Ezom. Kupio sam rylai's zbog hpa i slowa, nisam znao kaj bi drugo. Dobar je lik al mi brzo dosadi.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...
Pa napravi hp il resist item onda ... banshee, frozen mallet, hexdrinker... kuyish ba :D

Opet ponavljam dzabe 400dmga kad imas 1500hp i 20 mr :D
Naravno stojis iza tenka i to al kad si meta fokusa a tim ima dobar cc nece te ni najbolji tenk spasit :D ovako malo resista il hps i na konju si :)

ne isplati se to, od focusa te neće spasit tih par itema, i ako uzmeš naprimjer ta 3 gubiš dosta dmga pa si opet beskoristan, baš zato triba znat igrat sa njin, jer je on pre squishi tako da je najvažnije pozicioniranje

EDIT: opet ženski ranged (najvjerojatnije carry), malo su dosadili sa tin

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 12:48 (slimyyy).
15 godina
neaktivan
suti pederu, we want more b00bs haha
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg championa predlažete za početnika?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam mislio sva tri nego barem jedan od njih :) i opet moje i tvoje iskustvo se razlikuje :) iako ja igrsm eza samo kad je free jer ga neman pa ono :D

Kad sam do nemilice samo dmg nabijao nisam nis konkretno napravio ovako ako me i pokupi neki fokus dabl fles je troll svjetski pa skill i flash uvik spasi zivu glavu :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako mega ovaj ranked. Nitko nis ne slusa. Evo upravo u queue i tip koji treba banat je afk. Nije nikog bano...

Tip liva, i opet udem sa ovim tipom koji je afk...

LoL (EU): Aerendyl
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 14:21 (Aerendyl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
FiinzE kaže...

Rjesenje  uzmes eza , namjestis masteries i sve za champa kojeg ces igrati , cekas do zadnje sekunde  , promjenis na champa kojeg ces igrati , ??????????,PROFIT 

btw novi champ

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=8472189

Female verzija  witch huntera iz hona ?

Izgleda super uzeo bih je cim izade ali sam kratak sa IP-em imam problema sa grafuljom pa nemogu nista igrati.Eto ako je ko zainteresiran da igra malo na mom Acc-u,da proba champove ili nesto slicno,tamam da mozda dobijem first win of the day bilo bi super.Pm me za password.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

4 poraza u nizu, wohoo. Idem probat doci do -200 ELO. Sad cu trolat svaku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ZoRz1 kaže...
Jonja kaže...

Nova rotacija i Ez je freeeeeeeeeeeeeeeeeee.

WOOOO HOOOO

ja ti Eza preporucujem,ali ce ti treba dosta vremena da naucis s njim,kao i malz recimo...

Evo sad igra, opce nije tesko pobijem ih sve samo puno umirem zbog low hpa.

zato ti kazem,kad ga naucis umrijet ces 2-3 puta a ne recimo 8-9

16 godina
scarface797 kaže...

Izgleda super uzeo bih je cim izade ali sam kratak sa IP-em imam problema sa grafuljom pa nemogu nista igrati.Eto ako je ko zainteresiran da igra malo na mom Acc-u,da proba champove ili nesto slicno,tamam da mozda dobijem first win of the day bilo bi super.Pm me za password.

preporučan ti da nedaješ Fiinzeu ako neželiš izgubit acc

15 godina
League Of Legends

ja cekam ovu novog heroja. ako ce mi se sviđat, odmah ga kupujem po izlasku jer vec sad imam 6500 ip-a :D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hehe novi je moj cim izadze :D RP FTW :D

Anyway taktika mi je da kupujem nove champione s RPom a stare s IPom i tak dok nebudem imao sve :D a onda cu si moc priustit svaka dva tjedna oko 6150ip za champa koji izadze :D
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

preporučan ti da nedaješ Fiinzeu ako neželiš izgubit acc

Ajde slimi FoF ja sam ti vratio acc jer se bavim raznim programima za hakanje acca ja sam tebi ucinio uslugu nisma tolko glup ko ti da mislis da sam ti uzeo acc i onda ti vratio ... 

LM bro
16 godina
FiinzE kaže...

Ajde slimi FoF ja sam ti vratio acc jer se bavim raznim programima za hakanje acca ja sam tebi ucinio uslugu nisma tolko glup ko ti da mislis da sam ti uzeo acc i onda ti vratio ... 

da ti meni kažeš samo ime tog programa koji ti navodno koristiš ja bi ti virova i čak bi ti se ispriča ali ti si meni doslovno ovako reka, da je to program koji ste ti i prijatelj sami napravili i da ga je dosta teško koristit, pa nisan ti ja dite neko da ćeš me vozat ode

15 godina
Keiichi kaže...

Anyway taktika mi je da kupujem nove champione s RPom a stare s IPom i tak dok nebudem imao sve :D a onda cu si moc priustit svaka dva tjedna oko 6150ip za champa koji izadze :D

da imam para, da imam posao (jos idem u srednju ;D) i da imam karticu i ja bi se nekad počastio s kojom kupnjom rp-ova. a i nikad nebi kupio heroja s rp-ovima kad ga mogu nafarmati igrajuči

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 18:48 (null).
15 godina
Keiichi kaže...

Gotta  catch em all :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
FiinzE kaže...

da ti meni kažeš samo ime tog programa koji ti navodno koristiš ja bi ti virova i čak bi ti se ispriča ali ti si meni doslovno ovako reka, da je to program koji ste ti i prijatelj sami napravili i da ga je dosta teško koristit, pa nisan ti ja dite neko da ćeš me vozat ode

Reko sam tako da je on napravio taj neki programcic s kojeg mozes hakat naravno da to je privatni i to nema neki naziv je** ga otac ako mi ne vjerujes

LM bro
16 godina
FiinzE kaže...

Reko sam tako da je on napravio taj neki programcic s kojeg mozes hakat naravno da to je privatni i to nema neki naziv je** ga otac ako mi ne vjerujes

pomoću home-made "programčića" hakirat bazu podataka velike firme tipa Riot, jesi ti ozbiljan?

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahahha, jesam se nasmijao. Sami hakeri ovdje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hahaha ma vrsni hakeri na ovom forumu. Cak ti e i onaj drugi lik da acc i njemu je neki "haker" prominia pw. A zamisli brate ti si jedini ima pw od oba accounta i bas su samo ta 2 hakirana i dosli ste ti i tvoj imaginarni prijatelj spasitelj da vratite pw pomocu homemade programa. Cool story bro
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
hahaha ma vrsni hakeri na ovom forumu. Cak ti e i onaj drugi lik da acc i njemu je neki "haker" prominia pw. A zamisli brate ti si jedini ima pw od oba accounta i bas su samo ta 2 hakirana i dosli ste ti i tvoj imaginarni prijatelj spasitelj da vratite pw pomocu homemade programa. Cool story bro

Ma dečko priča gluposti,kakav "hack" za ime boga pa nemože mi on tako dođi reći da ima hack kojim krade acc sa homemade programom ROFL ... A i najbolje od svega toga je što je on baš uzeo acc meni i slimyyju,a na ovom forumu večina ima puno bolji acc od mene,koji sam tek došao na 30 lvl negdje par dana prije nego što mi je uzet acc...Zašto naprimjer nije uzeo harisu ako se zaželio nekog bijesnog accounta(bez uvrede harise,samo primjer).A i tak i tak me briga sad za taj account kad imam novi koji mi je dao frend,ne želim sad radit drame zbog igrice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 20:13 (KaMiKaZa).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze mi tko objasnit sto je nuker ?? :S 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Champion koji jako brzo može napravit ogroman damage, tipa LeBlanc ili Veigar

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Nuker: A champion that posseses an ability that deal significant amounts of damage in a short time. Most nukers are Ability Power based Champions who rely more on their skills than their auto-attack. Their damage output is high early game, but their power diminishes as the game goes on. 

Evo detaljnog opisa :P

16 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
Luxy2501 kaže...

Nuker: A champion that posseses an ability that deal significant amounts of damage in a short time. Most nukers are Ability Power based Champions who rely more on their skills than their auto-attack. Their damage output is high early game, but their power diminishes as the game goes on. 

Evo detaljnog opisa :P

Hvala, dakle i ryze bi bio nuker u mid game ?? zato sto mogu phanteona lako skinit sa slowom itd 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
nuker je heroj koji iskoristi sve skillove, napravi ogroman dmg u par sec i odleprsa natrag dok mu ne istekne cooldown.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice