novi skinovi (jos skriveni)
@
mozda zato jer imam malo bodova :D
@
@
Youu have to only click once ,FOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
mordeeeeeeee skinnnnnnn EPICCCCCCCC
@
:O Nunu bot!!
I Morde epic al mu jedan zanimljiv šiljak viri iz gaća xD
hon nije skup
kupiš ga jednom i imaš zauvik sve heroje, i nema onog glupog kupovanja heroja i runa
lol je prejednostavan
Ja bi reko da je LOL puno zahtjevniji, Kao prvo zbor mastery-a i runa. Kao drugo rijetko kad sam vidio u honu da se partija okrene za 180 stupnjeva. Tamo se večinom znade ako chronosu ili takvim nekvim agiliry characterima dadeš "free" kille i da farmaju teško češ ih u lategame-u ubit. Prednost u Honu vidim u runama deny-ima i grafici. U lolu je gameplay, onaj zabavni faktor, trava, bufovi, baron i "mage" charima da nemaju fixni dmg prednost (naravno uz rune i mastery-e).
hon nije skup
kupiš ga jednom i imaš zauvik sve heroje, i nema onog glupog kupovanja heroja i runa
lol je prejednostavan
Zato si suckao uvijek...
Otišao si tamo di i djeca mogu pobijedit.
da, cuo sam od nekih "hardcore igrača" (pod to mislim da jos igraju od bete i non-stop igraju hon), pa se nemože desiti da se okrene game, a u LoL-u ownaš ownaš i hop jedan team fight izgubiš i to je mozda zadnje u game-u, tako da se u LoL-u nikad nezna.
I ja bi lako napravio igru kad mogu sve od druge igre uzeti. U beti je bila čista kopija Dote uz nekoliko svojih itema i heroja.
ma da je hon besplatan bilo bi drugačije...
ja kad sam počea igrat dotu u prvih 20-30 gejmova bai san grozan, na lolu u drugom gejmu 15 killova bas se sjecam -.-''
ja kad sam počea igrat dotu u prvih 20-30 gejmova bai san grozan, na lolu u drugom gejmu 15 killova bas se sjecam -.-''
Jer si igrao protiv drugih koji su bili lvl 1 poput tebe.
S2 games samo hoće što više love izvuč i to je to.
lako je ownati one koji prvi put igraju ovakav tip igre, onaj koji vec ima neku podlogu(hon, dota) lakše mu je.
jbg doxy nevolim lol vise kao ni nijednu igru
lol acc sam dao frendu koji igra vecinu gejmova
sad mi je racunalo samo za fejs forum i youtube...
čekaj, znaci dosao si tu s*at, a navodno ni ne igraš HoN, gj.
Jooj,nemouete vi nikog nagovorit koju igru da igra,ja ako ocu mogu tetris igrat
Nek svako igra sta mu se svidja i vozi :)
čekaj, znaci dosao si tu s*at, a navodno ni ne igraš HoN, gj.
Izgleda najvise volim kad jedan takav biser bude na forumu :D , jedno je rageat o necemu o vezi igre al offtopic je za Žuti .
Jooj,nemouete vi nikog nagovorit koju igru da igra,ja ako ocu mogu tetris igrat
Nek svako igra sta mu se svidja i vozi :)
kad dodje trol koji hoće feed
neigram nista jer imam 17g i nezelim trosit zivot na te ***
evo ako kome treba lol acc na par dana posudin mu ga nek posalje pm
neigram nista jer imam 17g i nezelim trosit zivot na te ***
evo ako kome treba lol acc na par dana posudin mu ga nek posalje pm
sad ću i ja za 2 miseca 18 pa igran LoL i nekad WoW, i sad bi ti po tome reka da trošin život?
Planiram sebi uzet novog heroja i nekako me Lux i Nidalee najvise privlace pa sta mislite o njima ?
Obadvije su jako dobre Lux je mozda malo teska za igrati jer ima sve skill shotove ali kasnije radi ogroam dmg i jedan je od korisnijih champova, Nidalee je isto jako zanimljiva samo ce ti u pocetku biti tesko jer mozda neces znati kako se pozicionirati u teamfightu uglavnom pocni sa par q i par healova onda u mackicu i naganjaj one sto su prezivjeli.
Upravo odigrao najbolju rundu ikad. Preko sat vremena, nije se znalo tko će pobjedit do zadnje minute, jednostano odlična runda. :D
BTW jeli treba šta mijenjati u buildu?
Upravo odigrao najbolju rundu ikad. Preko sat vremena, nije se znalo tko će pobjedit do zadnje minute, jednostano odlična runda. :D
pomoglo bi da znamo koji si ti 
pomoglo bi da znamo koji si ti 
Pa šta nije uvijek moj champ prvi?
Nick:Ixass; Cho Gath
Hybrid ez je novi nacin igranja eza . Evo vec u high elo matchevima se koristi i cini se dosta jacim , bigfata je lik carrya s ezom ovakvim buildom
dorans blade >sorc shoes>guinsoo > kapica> lichbane > hextech
Hybrid ez je novi nacin igranja eza . Evo vec u high elo matchevima se koristi i cini se dosta jacim , bigfata je lik carrya s ezom ovakvim buildom
Nisam jso proba morat c u:D pod kapica mislis rabadons?
WTF!? el to samo meni ili i vama nez sad ugl downlodiro sma patch ali copyranje nejde.. na 34% sam i nece dalje nikako
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
meni je sve normalno proslo i sad sam logiran u profil.
vidim da je promjenjena slika od maokai-a ali ne i skin, taric je promjenjen, tp su za sad promjene koje vidim :D
Zanima me koje rune uzimat za Jaxa... za mog brata... Pa ako može pomoć koje bi bile najbolje.... scar?
WTF!? el to samo meni ili i vama nez sad ugl downlodiro sma patch ali copyranje nejde.. na 34% sam i nece dalje nikako
If you haven't received the patch or are getting a mismatch error, please follow the below guide:
This problem is sometimes caused by the patcher improperly updating your version number before completing the patch. Lets tell your patcher to try and patch again.
Navigate to this file:
C:\Riot Games\League of Legends\lol-cb3.patcher.version
Inside you will find something like this:
<?xml version="1.0"?>
<PackageVersion PatcherVersion="1.0.0.25" >
<Version>90</Version>
<Name>EU.Game.03_14_2011_03</Name>
<InProgress>FALSE</InProgress>
</PackageVersion>
Modify line 3:
<Version>90</Version>
Reduce the version number by 3. Its okay if your version number is not 90. Just lower it by three whatever it is.
Be sure to verify the fix worked by playing a custom game against bots.
Jedva cekam da probam u petak kad dodem s faksa :DDD
Null ocekujem tvoj report o novem ezu uskoro ;)
Jedva cekam da probam u petak kad dodem s faksa :DDD
Null ocekujem tvoj report o novem ezu uskoro ;)
Ja sam sad probo na ALkserovom accu jer je moj banan zbog nekih pi*** mislim imam eza al je ... Super se cini buffano to :D sad cu samo njega igrat cjelo vrijeme dok m ine dojadi ez xD