League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.424.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

Što mislite o timu kojeg smo ja,brat i moji frendovi iz Senja počeli igrati jučer:

Top:Galio

Mid:Ashe/Karthus

Bottom:Akali/Ashe + Malphite

Jungle:Warwick/Nocturne

Podebljani championi su oni koji su uvijek u timu. U ovoj kombinacji najbitnija je koordinacija 2 ultija Galio + Malphite. Prvo Galio ulta,pa nakon završetka Malphite. 4 sekunde disablea većine protivničkog tima. Tako smo uspjeli u prvoj partiji preokrenuti rezultat koji je na početku bio katastrofa, Jax i karma su se nafidali prejako,ali u late gameu nisu mogli ništa. Ja sam sa Asheom kupio Quicksilver Sash i time vrlo uspješno counterao WW-ov stun i exhaust. Imali su 3 shielda ( Shen + Morgana + Karma ),ali u late gameu nisu imali šanse. U drugoj partiji smo protivnike rasuli ko ništa,iako sam zbog laga bio first blood u midu za Vladu.

EDIT: Dobrodošao u LoL svijet! Većina nas imamo svoje nickove u forum nicku ili u potpisu.

akali i malphite u laneu rade čuda,dokazano u mnogo gameova :D cak i irelia + malphite su odlični,ali akali je mozda ipak bolja

17 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
Blizek kaže...

Što mislite o timu kojeg smo ja,brat i moji frendovi iz Senja počeli igrati jučer:

Top:Galio

Mid:Ashe/Karthus

Bottom:Akali/Ashe + Malphite

Jungle:Warwick/Nocturne

Podebljani championi su oni koji su uvijek u timu. U ovoj kombinacji najbitnija je koordinacija 2 ultija Galio + Malphite. Prvo Galio ulta,pa nakon završetka Malphite. 4 sekunde disablea većine protivničkog tima. Tako smo uspjeli u prvoj partiji preokrenuti rezultat koji je na početku bio katastrofa, Jax i karma su se nafidali prejako,ali u late gameu nisu mogli ništa. Ja sam sa Asheom kupio Quicksilver Sash i time vrlo uspješno counterao WW-ov stun i exhaust. Imali su 3 shielda ( Shen + Morgana + Karma ),ali u late gameu nisu imali šanse. U drugoj partiji smo protivnike rasuli ko ništa,iako sam zbog laga bio first blood u midu za Vladu.

EDIT: Dobrodošao u LoL svijet! Većina nas imamo svoje nickove u forum nicku ili u potpisu.

akali i malphite u laneu rade čuda,dokazano u mnogo gameova :D cak i irelia + malphite su odlični,ali akali je mozda ipak bolja

U prvoj partiji su tako fidali moji frendovi da to nije bilo normalno,ali u drugoj su bili vrlo dobri.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel iko zna sta je sa novim PVP Patcherom? Danas radio u redu i sad mi javlja error could not connect to the HTTP Server. Jel vama radi ili?

EDIT: Rijeseno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 13:23 (puls4R).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon što sam kupio Ezreala ostalo mi je nešto RP-a...Sada imam mogućnost kupiti Poppy/Annie (pa bih molio usporedbu :D ) ili mogu uzeti IP boost 1 day/ 4 wina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

danas sam se preporodio !

Neki dan vidio na rankedu lika koji prebija s AD teemom pa rekoh ode i ja probat a ono...

Genocid sam im napravio xD

1 vs 1 teemo vs trynda nije me uspio ni taknut, blind + exaust FTW

Kad sam nabavio frozen+red buff nitko nije mogo pobjec iz team fighta, al za svaki slucaj tu je jos bio i W skill :D

Gljive postavim samo za map control a i sa AD buildom one daju solidan dmg.

Tolko sam se sad "navuko" na AD teema da namjeravam dovuc igru s njim do savrsenstva.

Kad bi patch trebo doc ?

Da isprobam svog hybrid Ezraela i slazem se da bi bilo odlicno da naprave onaj female skin (sto su ga fanovi postali na forumu). Pre*ebeno izgleda

League Of Legends IGN: slinA
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 14:41 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Vi koji igrate s Kogom jel dobar ovaj hibrid? Umiro sam puno jel Cho nezna tenkat...

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Kad bi patch trebo doc ?

sutra, uvijek dan poslje kad je na US, ali njihovi serveru su nedostupni, problemi ili nesto drugo?

LoL Nick (EU): hRay
18 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Neki dan vidio na rankedu lika koji prebija s AD teemom pa rekoh ode i ja probat a ono...

Kad sam nabavio frozen+red buff nitko nije mogo pobjec iz team fighta, al za svaki slucaj tu je jos bio i W skill :D

Tolko sam se sad "navuko" na AD teema da namjeravam dovuc igru s njim do savrsenstva.

Kad bi patch trebo doc ?

Da isprobam svog hybrid Ezraela i slazem se da bi bilo odlicno da naprave onaj female skin (sto su ga fanovi postali na forumu). Pre*ebeno izgleda

Ocigledno su ti protivnici bili retardirani xD :P teemo u gameu vrijedi kao 10 wardova i to je to :D nis drugo xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
noodle kaže...

Ima neko pametan build za ireli-u? Svaki drugačije piše

E vako u proslom patchu su je dosta nerfali,ali se sve da ispraviti sa hextechgunbladeom

Znaci prvi item ti preporucavam 

Bilgewater cultass

Mercury treads

Trinity force

Bilgewater>Hextech gunblade

Sunfire ili Banshee ovisno i njihovom teamu

Black clever

Za zadnji iteam mozes uzeti ili Blood thirster ili Infinty edge.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Vi koji igrate s Kogom jel dobar ovaj hibrid? Umiro sam puno jel Cho nezna tenkat...

Sorc shoes, bloodrazor, hextech, rilays, manamune i malady. Hybrid kog je jedan od najjacih likova u igri..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 16:03 (puls4R).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jedan game sa kayle, zenska je predobra ako se zna igrat (btw kad kupujete iteme ciljajte na ability power =rape) iako nisam u pozitivnom scoru bio je win :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

brand je totalni ownage. 2 rankeda=2 wina s njim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Eo jedan game sa kayle, zenska je predobra ako se zna igrat (btw kad kupujete iteme ciljajte na ability power =rape) iako nisam u pozitivnom scoru bio je win :D

33 miniona? {#}

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

33 miniona? {#}

nisam bas iso na minione :S vise sam se na killove baziro, i njena treca moc je premocna! ima osrednji range ali radi velik damage u kasnijoj igri ali i u  pocetku

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
Keiichi kaže...
AmonZero kaže...

Kad bi patch trebo doc ?

Ocigledno su ti protivnici bili retardirani xD :P teemo u gameu vrijedi kao 10 wardova i to je to :D nis drugo xD

Mozda...vidit cemo dali je to tocno nakon sto odigram 20-ak partija s ovim buildom ;)

League Of Legends IGN: slinA
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
AmonZero kaže...

Kad bi patch trebo doc ?

Ne bi bas tak ogovorio teemo je dobar prije m ije bio main i razbijam s njim nekad u ranked blindam stavljam gljive i jako je dobar u teamfightu zbog blinda i moze ljudeke koj ibjeze slowat jako ...Ja razbijam s njim

LM bro
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

nisam bas iso na minione :S vise sam se na killove baziro, i njena treca moc je premocna! ima osrednji range ali radi velik damage u kasnijoj igri ali i u  pocetku

e to ti je greška, možda ti je to funkcioniralo ovu partiju al neće uvik, jedini siguran prihod golda su minioni i triba ih šta više ubijat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Planiram sebi uzet novog heroja i nekako me Lux i Nidalee najvise privlace pa sta mislite o njima ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

bez uvrede ali ovo je igra za one koji neznaju igrat dotu

ja u zadnje vrime igram samo heroes of newerth i mogu reć da je savršena

by Cerina
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Pa da sjecam se tvog fida   i pro builda  prvo 2 phantom dancera na yia   :S n.

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
18 godina
Cerina15 kaže...

NE, ovo je igra za one koji žele nešto modernije od DotA-e ili nemaju para za HoN. Iako mislim da nije ni to slučaj, nego ovdje treba napredovati, osvajat svoje heroje i rune, mislim da je to ono što nas drži u igri. Ja sam isto nedavno kupio HoN, nisam puno igrao, dosta je teža igra, ali to ne znači da bi potpuno odbacio LoL. Mislim da je tvoj komentar suvišan jer je ovo tema za raspravu o LoL-u, ako ne igraš i neznaš o čemu pričaš, poštedi nas takvih komentara. Bez uvrede {#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Cerina15 kaže...

NE, ovo je igra za one koji žele nešto modernije od DotA-e ili nemaju para za HoN. Iako mislim da nije ni to slučaj, nego ovdje treba napredovati, osvajat svoje heroje i rune, mislim da je to ono što nas drži u igri. Ja sam isto nedavno kupio HoN, nisam puno igrao, dosta je teža igra, ali to ne znači da bi potpuno odbacio LoL. Mislim da je tvoj komentar suvišan jer je ovo tema za raspravu o LoL-u, ako ne igraš i neznaš o čemu pričaš, poštedi nas takvih komentara. Bez uvrede {#}

Hon uopste nije tezak svoj prvi match u 10 match trialu sam igra arachnu  koja je smatrana jednim od tezih champova u igri i mid sam isa  , score zavrsni 6/1  .

18 godina
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Cerina15 kaže...

Hon uopste nije tezak svoj prvi match u 10 match trialu sam igra arachnu  koja je smatrana jednim od tezih champova u igri i mid sam isa  , score zavrsni 6/1  .

Imao sam i ja takvih rundi, ali u usporedbi s LoL-om je teži.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Teži je, ali dali je zabavan? Previše istih stvari viđenih u Doti u drugom grafičkom obliku. Dok u LoL hoće nesto originalno napraviti, i u tome je čar zabave. A čuo sam da i u HoN su poceli stavljati skinove i koje kakve stvari i da se mogu kupovati neki coins(čitaj rp-ovi u LoL), tak da samo copy-paste. Uzmi 30-estak $, pa jos malo na skinovima i tome. Jadno!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Steta kaj nemam trenutno Dotu na kompu da ti pokazem par stvari ;)

Nego zas su morali mog maina stavit na free? Place mi se kad vidim kaj ljudi delaju snjim...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

...

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 20:16 (Frentt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
null kaže...

Teži je, ali dali je zabavan? Previše istih stvari viđenih u Doti u drugom grafičkom obliku. Dok u LoL hoće nesto originalno napraviti, i u tome je čar zabave. A čuo sam da i u HoN su poceli stavljati skinove i koje kakve stvari i da se mogu kupovati neki coins(čitaj rp-ovi u LoL), tak da samo copy-paste. Uzmi 30-estak $, pa jos malo na skinovima i tome. Jadno!

To je istina, nije tak zabavan, skopirali su LoL sa tim skinovima, ali ono kaj je super je kaj skinovi mijenjaju kompletni oblik lika i to zakon izgleda. A i meni je zabavno skupljat si u LoL-u heroje i rune lijepo s vremenom {#}

18 godina
neaktivan
null kaže...

brand je totalni ownage. 2 rankeda=2 wina s njim :D

Ocigledno si imao vise srece nego ja :( u lategameu sam imao 500AP i 3000hpa i plus banshe i jbg nisam se dopao neprijateljskom ww-u koji je uvijek u fightu skakao na mene i poderao me ko peder playboy :(

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice