League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends

30, nije dobio xp za partiju...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Peky koji si ti lvl xD

Da, 30, zašto ? :P

17 godina
neaktivan
peky kaže...
Keiichi kaže...
Peky koji si ti lvl xD

Zašto Evelyn ne bi bila jaka ako ju se dobro odigra? Pa u teamfightovima se ona treba igrati ko i svaki carry- treba napasti dok se drugi bave teamfightom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
peky kaže...
Keiichi kaže...
Peky koji si ti lvl xD

Zašto Evelyn ne bi bila jaka ako ju se dobro odigra? Pa u teamfightovima se ona treba igrati ko i svaki carry- treba napasti dok se drugi bave teamfightom.

Da ali ako se oracle kupi je praktički beskorisna. 

Nego ima neko Trundle-a da mi kaže kakav je? Predonsti i mane...

18 godina
neaktivan
U lane fazi eve je beskorisna...nemoze puno farmati i samo ce iritirati sa stunom...kad se netko vrati s wardom ona ce postat predmet fokusa i samo ce feedati....

Inace odlican dmg radi ako se igra na ap :D i ne bih se slozio da je easy to play :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
League Of Legends

Za kojeg vraga su dali ovih 350 RP?

Nemogu si kupiti ni najjeftiniji skin, čak niti IP boost, najjeftiniji dostupni je 520 RP.

Prokljeti škrtice mogli dati za barem jedan skinić a ne ovak čisto bezveze. Radije da su dali 1000 IP ili nesto {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
U lane fazi eve je beskorisna...nemoze puno farmati i samo ce iritirati sa stunom...kad se netko vrati s wardom ona ce postat predmet fokusa i samo ce feedati....

Inace odlican dmg radi ako se igra na ap :D i ne bih se slozio da je easy to play :)

Ona treba junglat i igrati se pametno,inače je zak****.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Nemogu si kupiti ni najjeftiniji skin, čak niti IP boost, najjeftiniji dostupni je 520 RP.

Prokljeti škrtice mogli dati za barem jedan skinić a ne ovak čisto bezveze. Radije da su dali 1000 IP ili nesto {#}

Ja sam si kupio Tundra Hunter WW-a prošli tjedan.

18 godina
Blizek kaže...

To je bila neka super rasprodaja, jer trenutno skinovi na takvoj rasprodaji su oko 420 RP.

Meh, čekal bum možđa se opet pojavi tak jeftino nešto, kakak skinić za tankove koje igram :D

17 godina
protjeran
Blizek kaže...
tommy2103 kaže...

I ja...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
protjeran
noodle kaže...
Blizek kaže...
peky kaže...
Keiichi kaže...
Peky koji si ti lvl xD

Da ali ako se oracle kupi je praktički beskorisna. 

Nego ima neko Trundle-a da mi kaže kakav je? Predonsti i mane...

Ako protivnicki tim misli trosit pare na oracle, neka trosi a ja ionako uvijek igram EVE kao da nije stealth.

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Ja nju igram na lane i uvijek imam taktiku kako zavarati nekoga dok idem gangat i odlicna je na laneu 

LM bro
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Odi na skinove i pregledaj championi koji su na saleu

Trenutno za 260 rpa mozes kupit "lil slugger trundle" skin

Cuvaj rp i cekaj da ti jedan dobar  skin dodje

Meni su dobro dosli rp zato jer mi je falilo 10 rpa za obican skin >.<

18 godina
League Of Legends

Ja cu uzet jedan dan IP bosst fino ujutru skuvam kavu zasucem rukave i udri doke se moze {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Možeš si kupit ip boost od 1 dan košta 290 RP. Ja sam ga uzeo i nafarmo sam 2000 ip u 7 sati igranja :)
LoL- Presidente95 (EU)
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...
tommy2103 kaže...

Možeš si kupit ip boost od 1 dan košta 290 RP. Ja sam ga uzeo i nafarmo sam 2000 ip u 7 sati igranja :)

NOLIFE FTW!{#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Pa praznici su :P
LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
D3ViL kaže...

Ja cu uzet jedan dan IP bosst fino ujutru skuvam kavu zasucem rukave i udri doke se moze {#}

Hahaha {#}

Problem je što jedva stignem partiju ili dvije odigrat poslije posla, tak da boosti po danima mi niš ne znače jer će samo propasti za dvije tri runde.

Ma čekat ću neku rasprodaju :D

17 godina
neaktivan
League Of Legends

evo moja zadnja, mozete me dodat zovem se mp15,  lvl 28 sam

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
tommy2103 kaže...

Problem je što jedva stignem partiju ili dvije odigrat poslije posla, tak da boosti po danima mi niš ne znače jer će samo propasti za dvije tri runde.

Ma čekat ću neku rasprodaju :D

E pa druze onda ili cekaj neki low price skin da padne na jos nize grane jer je to RP-a sto su dali sica, ili ces kupit nekog champa od 1-3k IP-a sto je opet bezveze. . . Uvjek mozes uzeti 4 Win IP boost ali i to je nekako bacanje . . ., razlika 1 day IP-a je sto nije vezan za win ili lose, ako igras dobijas duplo nadji rodjaka, brata, kuma druga daj accaunt i nek rokaju za tebe dok si na poslu {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio sam si Evelynn,sutra kreće vježbanje junglanja i igranja s njom u pravim partijama. Kad si skupi iteme,prejak damage radi,probao u practiceu. Probao sam jedan slow jungling ( sigurni gank tek u sedmoj minuti najranije ) ali nakon što si kupi Wriggle,Sheen i Boots of Mobility,prejaka je. Samo treba komunicirat s timom i stalno ih pitat ko ima oracle,a za wardove se treba sam pobrinut ( oracle rulz! ).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Čestitao bih svim forumašima Uskrs! Želim vam svako dobro,puno zdravlja,sreće i naravno pobjeda!

4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Patch Preview

U ovom preview su pokazani heroji kojima sve JAKO PUNA mijenja, a to su:

alister,

Gankplank,

Xin Zhao,

Fiddlesticks.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

Patch Preview

U ovom preview su pokazani heroji kojima sve JAKO PUNA mijenja, a to su:

alister,

Gankplank,

Xin Zhao,

Fiddlesticks.

Denyplank is no longer with us...

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Znam da je offtopic, ali nema veze: Sretan Uskrs svima i uživajte!!! :D
LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Također svima želim sretan Uskrs.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ljudi sretan Uskrs, sve najbolje vam želim i što više pobjeda, čim manje leavera i rage-anja. {#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Jungle lux je OP 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Jungle lux je OP 

Vjerojatno lik igro protiv noobova a i 13:8 i nije neki scor ;)

LM bro
16 godina
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

Jungle lux je OP 

Vjerojatno lik igro protiv noobova a i 13:8 i nije neki scor ;)

Ovo je ranked bia btw da znas  .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice