30, nije dobio xp za partiju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, 30, zašto ? :P
Zašto Evelyn ne bi bila jaka ako ju se dobro odigra? Pa u teamfightovima se ona treba igrati ko i svaki carry- treba napasti dok se drugi bave teamfightom.
Zašto Evelyn ne bi bila jaka ako ju se dobro odigra? Pa u teamfightovima se ona treba igrati ko i svaki carry- treba napasti dok se drugi bave teamfightom.
Da ali ako se oracle kupi je praktički beskorisna.
Nego ima neko Trundle-a da mi kaže kakav je? Predonsti i mane...
Inace odlican dmg radi ako se igra na ap :D i ne bih se slozio da je easy to play :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Za kojeg vraga su dali ovih 350 RP?
Nemogu si kupiti ni najjeftiniji skin, čak niti IP boost, najjeftiniji dostupni je 520 RP.
Prokljeti škrtice mogli dati za barem jedan skinić a ne ovak čisto bezveze. Radije da su dali 1000 IP ili nesto 
Inace odlican dmg radi ako se igra na ap :D i ne bih se slozio da je easy to play :)
Ona treba junglat i igrati se pametno,inače je zak****.
Nemogu si kupiti ni najjeftiniji skin, čak niti IP boost, najjeftiniji dostupni je 520 RP.
Prokljeti škrtice mogli dati za barem jedan skinić a ne ovak čisto bezveze. Radije da su dali 1000 IP ili nesto 
Ja sam si kupio Tundra Hunter WW-a prošli tjedan.
To je bila neka super rasprodaja, jer trenutno skinovi na takvoj rasprodaji su oko 420 RP.
Meh, čekal bum možđa se opet pojavi tak jeftino nešto, kakak skinić za tankove koje igram :D
I ja...
Da ali ako se oracle kupi je praktički beskorisna.
Nego ima neko Trundle-a da mi kaže kakav je? Predonsti i mane...
Ako protivnicki tim misli trosit pare na oracle, neka trosi a ja ionako uvijek igram EVE kao da nije stealth.
Ja nju igram na lane i uvijek imam taktiku kako zavarati nekoga dok idem gangat i odlicna je na laneu
Odi na skinove i pregledaj championi koji su na saleu
Trenutno za 260 rpa mozes kupit "lil slugger trundle" skin
Cuvaj rp i cekaj da ti jedan dobar skin dodje
Meni su dobro dosli rp zato jer mi je falilo 10 rpa za obican skin >.<
Ja cu uzet jedan dan IP bosst fino ujutru skuvam kavu zasucem rukave i udri doke se moze 
Možeš si kupit ip boost od 1 dan košta 290 RP. Ja sam ga uzeo i nafarmo sam 2000 ip u 7 sati igranja :)
LoL- Presidente95 (EU)
Možeš si kupit ip boost od 1 dan košta 290 RP. Ja sam ga uzeo i nafarmo sam 2000 ip u 7 sati igranja :)
NOLIFE FTW!
LoL- Presidente95 (EU)
Ja cu uzet jedan dan IP bosst fino ujutru skuvam kavu zasucem rukave i udri doke se moze 
Hahaha 
Problem je što jedva stignem partiju ili dvije odigrat poslije posla, tak da boosti po danima mi niš ne znače jer će samo propasti za dvije tri runde.
Ma čekat ću neku rasprodaju :D
Problem je što jedva stignem partiju ili dvije odigrat poslije posla, tak da boosti po danima mi niš ne znače jer će samo propasti za dvije tri runde.
Ma čekat ću neku rasprodaju :D
E pa druze onda ili cekaj neki low price skin da padne na jos nize grane jer je to RP-a sto su dali sica, ili ces kupit nekog champa od 1-3k IP-a sto je opet bezveze. . . Uvjek mozes uzeti 4 Win IP boost ali i to je nekako bacanje . . ., razlika 1 day IP-a je sto nije vezan za win ili lose, ako igras dobijas duplo nadji rodjaka, brata, kuma druga daj accaunt i nek rokaju za tebe dok si na poslu 
Kupio sam si Evelynn,sutra kreće vježbanje junglanja i igranja s njom u pravim partijama. Kad si skupi iteme,prejak damage radi,probao u practiceu. Probao sam jedan slow jungling ( sigurni gank tek u sedmoj minuti najranije ) ali nakon što si kupi Wriggle,Sheen i Boots of Mobility,prejaka je. Samo treba komunicirat s timom i stalno ih pitat ko ima oracle,a za wardove se treba sam pobrinut ( oracle rulz! ).
Čestitao bih svim forumašima Uskrs! Želim vam svako dobro,puno zdravlja,sreće i naravno pobjeda!
LoL- Presidente95 (EU)
Također svima želim sretan Uskrs.
Ljudi sretan Uskrs, sve najbolje vam želim i što više pobjeda, čim manje leavera i rage-anja. 
Jungle lux je OP
Vjerojatno lik igro protiv noobova a i 13:8 i nije neki scor ;)
Jungle lux je OP
Vjerojatno lik igro protiv noobova a i 13:8 i nije neki scor ;)
Ovo je ranked bia btw da znas .