League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.777.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jonja kaže...

I jax uvijek treba ima ti vise AP-a jer mu o njemu ovise 3 skilla

Ne ne treba imati vise ap tj treba imati ap ali sa ovim itemima imas dovoljno ap da mi radio dobar dmg a kad ti svaki auto attack skida po 700 hp puno je bolje nego da si ovisan o cd-ovima a crit oko 1000.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Blizek kaže...

Ja bi Jaxa ovako buildao:

Hextech Gunblade

Ninja Tabi

Guinsoo's Rageblade

Rabadon Deathcap

Još bih spomenuo par sjajnih situational itema: Hexdrinker, Lich Bane, Atma's Impaler, Frozen Mallet, Rylai's Scepter, Madred's Bloodrazors.

I jos ryali i nashor tooth i to je to

ryali za helte i slow a ovo za cd reduction i AS

Nekako mi je nashor bzvz za njega. Jax ima kratke cooldowne, a AS dobije kroz ulti i Guinsoo.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Jonja kaže...
Blizek kaže...

Hextech Gunblade

Ninja Tabi

Guinsoo's Rageblade

Rabadon Deathcap

Još bih spomenuo par sjajnih situational itema: Hexdrinker, Lich Bane, Atma's Impaler, Frozen Mallet, Rylai's Scepter, Madred's Bloodrazors.

Nekako mi je nashor bzvz za njega. Jax ima kratke cooldowne, a AS dobije kroz ulti i Guinsoo.

Amo 1v1 ja cu sa svojim i sa svojim builodm i vidjet ces, probaj jednom.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Blizek kaže...
Jonja kaže...
Blizek kaže...

Hextech Gunblade

Ninja Tabi

Guinsoo's Rageblade

Rabadon Deathcap

Amo 1v1 ja cu sa svojim i sa svojim builodm i vidjet ces, probaj jednom.

Ja ni nemam jaxa,ja samo teoretiziram. A gledaj,nashor je dobar item,ali to je u biti golem buff + 50% AS.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedan off topic link,ali je ultra smiješno,pogotovo ako kužite nešto malo Starcraft i RTS-ove ( obavezno uključite zvuk i slušajte komentatore,predobri su ):

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Konačno normalan team u solo queue dobio! Obratite pozornost na prvu sliku, na vrijeme i na score :D

Jungle gank fail Jungle gank fail
Elo is coming back! Elo is coming back!
LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Evo jedan off topic link,ali je ultra smiješno,pogotovo ako kužite nešto malo Starcraft i RTS-ove ( obavezno uključite zvuk i slušajte komentatore,predobri su ):

Suze su mi krenule, fulat bazu, epic xD

LoL nick: Strongtoni
16 godina
League Of Legends

samo sam se htio pohvaliti da smo danas moj frend i ja uspijeli izgubiti protiv botova na intermediate 5v5 -.-'

on je bio lux, ja ryze, imali smo vlada, morganu i ne sjecam se ko je bio 5.

dok nas dvojica nismo imali nijedan death, njih 3 su skipili 10 sveukupno u samom pocetku :S

nafeedali su botova i unistili su nas.

samo sam vas htio obavjestiti da je i to moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

ahhahahaha koja slucajnost :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
Blizek kaže...

Hextech Gunblade

Ninja Tabi

Guinsoo's Rageblade

Rabadon Deathcap

EDIT: Evo jedan full build. http://tinylc.com/SF

Tako bi ga i ja buildao, ali za zadnji item bih još razmotrio Rylais, Frozen mallet ili još jedan Hextech Gunblade.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko je po vama najbolji jungler?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

WW.

15 godina
League Of Legends

Amumu i ww po meni. Kakav je trundle što se tiče junglanja i gameplay-a? Vidim da rijetko ko igra s njim.

1 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...
Aliser kaže...

WW.

Uvijek bio i vjerojatno će i ostati, prvi heroj sa vlastitim lifestealom, dizajniran za jungle. I odličan ganker zbog stuna, teško je to nadmašiti.

16 godina
Blizek kaže...
Aliser kaže...

WW.

Yeap, sad sam igro protiv njega lik je imo 34/4 nismo mu nis mogli...

Naravno nafidali su ga jel niko osim mene nebi ward stavio...

LoL nick: Strongtoni
17 godina
Don Strongtoni kaže...
Blizek kaže...
Aliser kaže...

WW.

Da, a ako ga i nađeš u šumi, sam ga nećeš ubit zbog pasiva. Tu je još jak i Fiddle...

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Don Strongtoni kaže...
Blizek kaže...
Aliser kaže...

WW.

Da, a ako ga i nađeš u šumi, sam ga nećeš ubit zbog pasiva. Tu je još jak i Fiddle...

I još ako ga znaš buildat,onda je nazaustavljiv i vrlo jak saveznik u teamfightovima.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

bok svima :D ...kakva je po vama Evelynn, jeli preteska za igrati zanima me jos koliko joj sekunda traje onaj stealth :D  ... također što mislite o Katarina te na kraju usporedba Eve i Katarina xD ako vam nije problem :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo kakav sam email dobio danas. {#}

350 RP! :D 350 RP! :D
www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peky kaže...

bok svima :D ...kakva je po vama Evelynn, jeli preteska za igrati zanima me jos koliko joj sekunda traje onaj stealth :D  ... također što mislite o Katarina te na kraju usporedba Eve i Katarina xD ako vam nije problem :P

Stealth je lvl 1 10 sec i tako ide po 10 sec vise sto znaci da na lvl  5 traje  50 sekundi 

btw za najj junglere p*cke ne spominjete udyra i olafa  a  trundle je prej*ben u jungli mozes s samim vamp scepterom ocistit sve jedan camp .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Treba mi pomoc u vezi ove igrice. Skinuo sam je sa interneta i instalirao, ali kad je ukljucim svaki put mi izbaci "The launcher has experienced error. Please restart this application". Ja sam onda unistalirao, pa ponovo skidao i instalirao i tako nekoliko puta, ali opet se to pojavi. Pa je l' neko zna u cemu je problem? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DragonSava kaže...

Treba mi pomoc u vezi ove igrice. Skinuo sam je sa interneta i instalirao, ali kad je ukljucim svaki put mi izbaci "The launcher has experienced error. Please restart this application". Ja sam onda unistalirao, pa ponovo skidao i instalirao i tako nekoliko puta, ali opet se to pojavi. Pa je l' neko zna u cemu je problem? 

Reinstall drivera  , internet explorera   , net frameworka  . 

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
peky kaže...

Stealth je lvl 1 10 sec i tako ide po 10 sec vise sto znaci da na lvl  5 traje  50 sekundi 

btw za najj junglere p*cke ne spominjete udyra i olafa  a  trundle je prej*ben u jungli mozes s samim vamp scepterom ocistit sve jedan camp .

Olaf je presquishy u jungli uz malo mozga moreš ga sje**t vrlo lako.

17 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...
peky kaže...

Olaf je presquishy u jungli uz malo mozga moreš ga sje**t vrlo lako.

Da, a Udyr je super jer je feniks prebrz u jungli, začas čisti campove. Ali van jungle-a je lošiji od WW-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 22:41 (Unimatrix 007).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi kad je ovo?

http://www.nationalesl.com/us/lol/news/154788/

Mislim kad je sljedeci match?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izvini, ali bas nisam neki koji zna sa kompjuterima. Mozes li mi nekako malo vise objasniti kako i gde da odem, da bih to uradio? :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio Evelynn, prezakon champ, nije teska za igru i svakako preporucujem...evo jedan od prvih scorova ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displaylang=en
to ti je framework
-onda bi ti pomoglo da instaliras directx zadnji. Imao sam istih problema i onda sam sve to napravio i sve sad valja :)

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Muka mi je vise i noobova   u k*rac ja junglam i mene j*beno 6 puta genkaju u jungli   i ni jedan miss nie bio i   ni jednom nisu dosli pomoci nista nemogu 2 put poginem i onda kennen koji fida vise od mene govori your bad a ja uspijem ista napraviti kad sam lvl 9 a mid 16 kad ww rijesava moju junglu ja pingam i nista  .........................................................................................................................................................................................................................................................

Toliko me u zivotu nije niko nazivcira    , liva sam majku mu  . 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 0:52 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Peky koji si ti lvl xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice