U zadnje vrijeme igram samo neke posebno dugačke i posebno napete partije. Evo sad mi je zadnje partija trajala 56 minuta i igro sam prvi put nakon reworka s Ryzeom. Prejak je,uz pravilan combo u prvih 5-6 sekundi možeš s prvim spellov opaliti 6 puta. Mnogi govore da je Ryze prejak ako se zna igrati,a i sam sam se uvjerio u to. Mogao sam bez problema dobiti Vlada 1v1 koji je imo 800 AP-a i Lich bane.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inace igram s buildom
Dorians ring
Mejai
sorcerss shoes
Rod of ages
Ryals scepter
Deathcap
I onda prodat dorians ring i uzet banshee ili abysal il void staff :D
3000hpa i oko 600apa i ajme :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
bas se pitam ko je ovja brand
Zašto?
AS/DMG Soraka ftw :D
U jbt, ova Caitlyn je sigurno radila masivan dmg, pogotovo s ultijem i onim crit shotom.
U zadnje vrijeme igram samo neke posebno dugačke i posebno napete partije. Evo sad mi je zadnje partija trajala 56 minuta i igro sam prvi put nakon reworka s Ryzeom. Prejak je,uz pravilan combo u prvih 5-6 sekundi možeš s prvim spellov opaliti 6 puta. Mnogi govore da je Ryze prejak ako se zna igrati,a i sam sam se uvjerio u to. Mogao sam bez problema dobiti Vlada 1v1 koji je imo 800 AP-a i Lich bane.
Odličan build, i hvala k*rcu da je napokon netko buildao to sa mozgom, a ne debili kojima govorim kaj da stave na njega i opet su pretvrdoglavi i stackaju same archangele jer im mali mozak govori da će tako bit još jači zbog mane, što nema smisla ako te ubije Sion sa 2 abilityja. A po ovom pravom buildu, Ryze je offtank sa masom dmg-a, bolesnim cd-ovima i jedan od najboljih likova trenutno za sve elo rangove.
Kad su opet poskupili Vlada?!? Pa bio je oko 450RP-a, sad je opet 975!! bas sam ga mislio uzet, a sad moram opet nest novo iskombinirat...
Koga da uzmem onda, Vlada, Ezraela il Branda?
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Ezreal,najzabavniji od svih navedenih i early game je prejak ako imas rune ua njega.
Ono sta ja radim s ezovim ultijem to nije normalno.Sa spawna sam opalio ulti prema teamfightu i bas kad su se oni razbjezali ja taman u njih i triple kill napravio 
Pa trenutno imam dovoljno RP-a za jednog od njih i jos 6400 IP-a. Pa da uzmem onda Eza za RP i za 6400IP-a rune, jer trenutno imam samo atack speed i nesto armor penatration
Unimatrix jel moze par savjeta za Master Yi-a kako igrati sa njim koje skillove dizati,koji build, koje sumoner spellove,masterise itd.Do sada sam samo jednom igrao s njim 
Unimatrix jel moze par savjeta za Master Yi-a kako igrati sa njim koje skillove dizati,koji build, koje sumoner spellove,masterise itd.Do sada sam samo jednom igrao s njim 
Evo poslao sam ti na pm, zaboravio sam reć za skillove, maxaj si treći i drugi, ili prvi i drugi ako si prisiljen da se samo braniš pored towera.
Evo poslao sam ti na pm, zaboravio sam reć za skillove, maxaj si treći i drugi, ili prvi i drugi ako si prisiljen da se samo braniš pored towera.
Lol nisam dobio poruku :(
Ma joshi kak cu te istuci leavere -.-
ja carryam match samo da nismo pobjedili i ti dc :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
edit : btw dino je mid bio naci carryao sam s lanea ;(
E stvarno oprosti iskocio osigurac na kuci zbog sjebane klime pa mi nestalo struje u pola stana.
Nece se ponovit obecajen jer nebi nikad leaveao pogotovo na kraju partije i to mozes primjetit po om accu jer imam samo oko 6-7 leavaova.
Ja se jos jedanput ispricavam
guinos rageblade bi ti dobro doso, dobro ide uz pasive od rentles asaulta
Edit: build ide vako dorans shield,ninja tabi ,Guinsoo rageblade,Ryalis scepter,Atma's Impaler score je 23:6:9 nemog stavit sliku neki bug na kompu -.-
Nista to, jesi vidio jucr kad sam ih 4 naredo: Ninja tabi, gunisso, nashor's tooth, hexatech revoler, ryali i onaj kur*ac od 155AP misli mda se zove rabadon's deathcap
guinos rageblade bi ti dobro doso, dobro ide uz pasive od rentles asaulta
Ma imam ga pogledaj na 2. slici nes mi se zbugovalo pa sam 2 stavio slucajno resetarim ih ko pice 3v1 ih ownam
A kad si prvi put stavio sliku nije ga bilo, cini mi se.
A kad si prvi put stavio sliku nije ga bilo, cini mi se.
pa gledaj scoreve to je bio build od timota .
Evo da vam kazem kako ide build za Jaxa :D
Ninja tabi
Guinsoo's rageblade
Hextech gunblade
Trinity force
Black clever
Atma's impaler
Evo ovo vam je jedan od najboljih buildova za njega.
Ninja tabi
Guinsoo's rageblade
Hextech gunblade
Trinity force
Black clever
Atma's impaler
aham . ja umjesto trinitija uzmem ryalis za hp i slowa
Ninja tabi
Guinsoo's rageblade
Hextech gunblade
Trinity force
Black clever
Atma's impaler
Moj je opet bolji
Jer iman HP lifesteal AS i niko mi nista nemoze.
dokaz jucer
ja sa jaxom idem bravery :D
sva 3 stack itema trinity i hextech hihihihihihi
Ninja tabi
Guinsoo's rageblade
Hextech gunblade
Trinity force
Black clever
Atma's impaler
Moj je opet bolji
Jer iman HP lifesteal AS i niko mi nista nemoze.
dokaz jucer
A ne ovdje black clever,rageblade i trinity ne daju as,a hextech ne daje spell vamp i life steal.
I jax uvijek treba ima ti vise AP-a jer mu o njemu ovise 3 skilla
Ja bi Jaxa ovako buildao:
Hextech Gunblade
Ninja Tabi
Guinsoo's Rageblade
Rabadon Deathcap
Još bih spomenuo par sjajnih situational itema: Hexdrinker, Lich Bane, Atma's Impaler, Frozen Mallet, Rylai's Scepter, Madred's Bloodrazors.
EDIT: Evo jedan full build. http://tinylc.com/SF
Ja bi Jaxa ovako buildao:
Hextech Gunblade
Ninja Tabi
Guinsoo's Rageblade
Rabadon Deathcap
Još bih spomenuo par sjajnih situational itema: Hexdrinker, Lich Bane, Atma's Impaler, Frozen Mallet, Rylai's Scepter, Madred's Bloodrazors.
I jos ryali i nashor tooth i to je to
ryali za helte i slow a ovo za cd reduction i AS