- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo baš sam danas kupio Lux i jako sam zadovoljan, svakako preporučujem...
A što se tiče ankete nisam glasao jer nikad nisam igrao sa LeBlanc, pa i ne mogu reći tko je bolji.
Leblanc
+ najveci nuker u igri
+ treba joj 300 ap u cijelom matchu da radi ogroman dmg (ostalo mogu defenzivni itemi )
- squishy ( isto i za lux vrijedi )
- los farm ima
Leblanc
+ najveci nuker u igri
+ treba joj 300 ap u cijelom matchu da radi ogroman dmg (ostalo mogu defenzivni itemi )
- los farm ima
Lux
+ Odlican nuker sa svojim snareom i slowom koji radi AoE dmg
+ kada ima oko 900 AP-a ubija sve pred sobom u roku od par sekundi ( testirano )
- Nije squishy kako ti govoris, ocito ne kupujes iteme kakve treba
+ Odlicno farma sa E i Q spellom.
+ ima odlican W spell za shield + ako se skupi dosta AP-a, shield je cak i nemoguce slomit.
LUX pobjeduje, kupi ju i neces pozalit (govorim onome tko je pokrenuo anketu)
ja igram rankede s lux =pwn
btw. sad odigrao s ezom, igrali 4v5 do 20min i tek nam se onda vratio nocturne i imali vlada koji je samo bio u svom lineu ali se opet desio pwn =win.
Leblanc
+ najveci nuker u igri
- los farm ima
Lux
+ Odlican nuker sa svojim snareom i slowom koji radi AoE dmg
+ kada ima oko 900 AP-a ubija sve pred sobom u roku od par sekundi ( testirano )
- Nije squishy kako ti govoris, ocito ne kupujes iteme kakve treba
+ Odlicno farma sa E i Q spellom.
+ ima odlican W spell za shield + ako se skupi dosta AP-a, shield je cak i nemoguce slomit.
LUX pobjeduje, kupi ju i neces pozalit (govorim onome tko je pokrenuo anketu)
leblanc s samo 300 ap u lategameu moze comboat nekoga od 100 % do 0 % HP prije neg stikne ista . nije squishy ako ides 5 rod of agesa xD .
...
nije squishy ako ides 5 rod of agesa xD .
4 RoA i Archangels jbna kombinacija za squishy ap champove ;)
...
nije squishy ako ides 5 rod of agesa xD .
4 RoA i Archangels jbna kombinacija za squishy ap champove ;)
Lol, 3 RoA, Rabbadon's, Archangel i imaš 3.5k hp-a i 750 AP-a.
Iskreno, nikada me nije fascinirao Rod of ages, ali sam znao na Luxici stackat Archangele i to 4 njih + kapica ( odnosno stari zyhonas ) i imao cca 1030 AP,a i kada bi prodao npr bootse i uzeo jos jedan archangel imao bi 1360 AP-a + uzmem potion i neki baron... cca 1500 APa. Svi sravljeni sa zemljom.
Lol, 3 RoA, Rabbadon's, Archangel i imaš 3.5k hp-a i 750 AP-a.
Sve to za samo 3 miljona golda...
Ma kupio sam Lux čim sam postavio anketu jer sam skužio da već imam za nju, a mislio sam da mi fali neš sitno prije postavljanja ankete. Ostavio sam post needitiran čisto ovako da vidim što ćete reć.
Zakon champ, kupit ću i Leblanc kad tad, sviđa mi se NUKE i teleport za bijeg.
Nis novo, ukratko: patch, Haris odusto na par sati, sitne svadice i rasprave i to je ukratko to...
Pa ciaoo amore <3 :D
Kod nas na vinetu nista novo, nizemo poraze i rageamo ko uvijek :D
Evo jedna slika :D (pogledaj kolko golda imam :D)
Oprosti al ti nevjerujem da si imo tolk ogolda za 14 killova i 6 assista + imo si neke srednje skupe iteme...
Last hittovi sinko .
HAh ma nemoj a i da je nemoze imati tolko ...
Upravo odigrao ranked match sa harisom nas dvojca smo bili jako dobri (ja anivia on nocturne) al et izgubili zbog amumua koji je imao preko 10 death a skoro nista assista..
I zasto ne radi edit -.-
i otkud sad ovo kao novi post O_o
niste igrali timski zato ste izgubili...
ako tko treba pomoc kako igrati ezreal-a imam replay do 27 min - 18/2/neznam, pa da vidi kako to ez masteri rade :D
Daj link
Ja igram eza u zadnje vrijeme jako puno...prezanimljiv cham je za igrat, a vidim da se ti tu stalno hvalis "ja s ezom ovo ja s ezom ono " xD
svaka druga partija s njim kad igram bude preko 10 killova i nijednom ne poginem pa se javite :P
Znaš da si diplomirao Ezreala, kad s ultimateom UKRADEŠ baron buff ;) :D
slazem se,zasad ukrao s njim,sa lux,sa sionom,i to sa onim shieldom njegovim,pritisnuo shield i flashao se medju njih upalio da pukne i ukradem ga,e to je diplomiranje :D
nemoj mi rijeci krast -.- :P
Cim nema mene madman padne u duboku depresiju i pise mi ljubavne poruke na fejsu.. fali mi vase rageanje, valjda cu moc igrat tokom veceri za koji tjedan, sad sam prezauzet.
6 dana . @Zorz1 igrali smo timski ali amumu je tard veceg nema . Ide na njih u 3 v 5 situacijama , ulta samo jednog champa a u teamfightu nece da ult koristi .
Novi april joke hahah
http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-lee-sin-blind-monk
6 dana . @Zorz1 igrali smo timski ali amumu je tard veceg nema . Ide na njih u 3 v 5 situacijama , ulta samo jednog champa a u teamfightu nece da ult koristi .
Novi april joke hahah
jel ovo champ novi?
Novi april joke hahah
jel ovo champ novi?
Ili ce biti zajebancija kao urf ili ce bas biti novi .
Ev jedan s akali xD

e vidiš to i mene zanima.Idem sad jedan custom sam da vidim jel ide još pa napišem za 10-15 min da li može :)
EDIT:Da,jos uvijek možeš normalno u jungle,na početku normalno uzmeš cloth armor i 5 hp potiona i odmah na plavi buff,i ofc smite,to je obavezno jer bez njega ne bi mogao ja mislim.
Pa ciaoo amore <3 :D
Kod nas na vinetu nista novo, nizemo poraze i rageamo ko uvijek :D
Hiiihiihi a ja izaso iz minusa :)

ma nek ide sve u qurac!!!!!!!!kako mi može pisat da nije konekcija pronađena a ja sam na netu....pas mater i svemu!!
Jestel vi ikad vidjeli Shena da se buni za ks ? -.-
Jestel vi ikad vidjeli Shena da se buni za ks ? -.-
Jesi kad vidio shena na AP :D