League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.488.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Aliser kaže...

Popustite ga više niste zanimljivi.

Ako on obriše igru njegova stvar, ako se on vrati njegova stvar ne morate ga za svaki post napadati.

a ti ga nemoraš ni branit {#}

15 godina
neaktivan
Prijatelji brane jedan drugog :roll:
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
Aliser kaže...

Naravno kad ti daje acc da se igras s champovima...

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Aliser kaže...

Naravno kad ti daje acc da se igras s champovima...

Ja ne vidim tu problem, pa i ja sam mu dao svoj acc kad je htio testirati aniviu.

17 godina
Aliser kaže...

Ako on obriše igru njegova stvar, ako se on vrati njegova stvar ne morate ga za svaki post napadati.

Tri stranice se bezveze pise o tome kako on "napusta lol" ima "pametnijh stvari za igrat" "obrisao ga je" a sve su to gluposti, nije ga obrisao iz revolta nego zato sto mu je patch zapeo na 33% (nadjite unazad postove gdje place o tome) nije ga odmah instalirao iz revolta nego zato sto downloader nije radio kako treba, par moji poznanika je brisalo poslje patcha pa nije moglo inst neko vrjeme.

90% postova mu je tipa "ko igra wtf? "Hater's gona hate" Slimy ti si noob" etc etc cisto spamersko smece. Osobno sam bio na TS kada je klinac spamao Scarface-a preko TS chata zato sto nije dobio inv u game vise od 20 minuta, kad god nesto napises u TS cuje se "PING" e sad zamisli kako je kad ti "d*bil" spama 20 minuta bez stajanje jer nije dobio inv. Ili se blesavo smije na TS sam svojim salama. . .

Moze on brisat, igrat sanjat LOL samo nemora toliko spamat o tome.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 17:12 (D3ViL).
15 godina
D3ViL kaže...
Aliser kaže...

Tri stranice se bezveze pise o tome kako on "napusta lol" ima "pametnijh stvari za igrat" "obrisao ga je" a sve su to gluposti, nije ga obrisao iz revolta nego zato sto mu je patch zapeo na 33% (nadjite unazad postove gdje place o tome) nije ga odmah instalirao iz revolta nego zato sto downloader nije radio kako treba, par moji poznanika je brisalo poslje patcha pa nije moglo inst neko vrjeme.

90% postova mu je tipa "ko igra wtf? "Hater's gona hate" Slimy ti si noob" etc etc cisto spamersko smece. Osobno sam bio na TS kada je klinac spamao Scarface-a preko TS chata zato sto nije dobio inv u game vise od 20 minuta, kad god nesto napises u TS cuje se "PING" e sad zamisli kako je kad ti "d*bil" spama 20 minuta bez stajanje jer nije dobio inv. Ili se blesavo smije na TS sam svojim salama. . .

Moze on brisat, igrat sanjat LOL samo nemora toliko spamat o tome.

Nisam htio igrat  , scaru sam na pvp netu spammo ne na tsu ^^ . 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
null kaže...

ako tko treba pomoc kako igrati ezreal-a imam replay do 27 min - 18/2/neznam, pa da vidi kako to ez masteri rade :D

Daj link

Ja igram eza u zadnje vrijeme jako puno...prezanimljiv cham je za igrat, a vidim da se ti tu stalno hvalis "ja s ezom ovo ja s ezom ono " xD

svaka druga partija s njim kad igram bude preko 10 killova i nijednom ne poginem pa se javite :P

15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...
CroDino kaže...

mislim da bude nesto sad sam skinuo igru sa pirate baya evo bas sad skidam patch

:D jbg nista od toga opet tamo gdje se patch skida onaj krug se zavrti dvaput i stane :(

izbrisi sve, lol i adobe air, sve pocisti i registry, resetiraj komp, skini s njihove stranice igru, instalirj adobe air i tek onda pokreni lol louncher da se updejta

sve sam izbrisao i sad idem na njihovu stranicu i kliknem na download i skine mi onu ikonu s kojom moram skinut igru,e i ja sad pokrenem tu ikonu i piše mi no internet connectivity detected please reconnect and try again

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
neaktivan
zar se league of legends ne skida preko pando media booster il tako nešto
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo odigrao ranked match sa harisom nas dvojca smo bili jako dobri (ja anivia on nocturne) al et izgubili zbog amumua koji je imao preko 10 death a skoro nista assista..

I zasto ne radi edit -.-

i otkud sad ovo kao novi post O_o

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 19:15 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo jedna slika :D (pogledaj kolko golda imam :D)

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 19:45 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

Pa mogo si nešto i potrošit da ne ostane tako neiskorišteno.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
null kaže...

Jbt, prodaš Executioner i kupiš 3 Bloodthirstera, kako bi tek onda silovao...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
null kaže...

Al pazi sad ovo:

11k golda mu ostalo.

Kupio je SAMO:

Sword of the divine (barem mislim da je to to)

Sheen

Mana potion

Ionian boots

Tear of the goddes.

44 minute igre a skor mu 14/1/8. Impresivno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 20:33 (Aliser).
15 godina
neaktivan

Executioner ne sword of the divine :D

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
Blizek kaže...
null kaže...

kad sam imao 5k, nisam vise htio ici nista kupiti nego skupljati pa kolko bum skupil da se mogu malo pohvaliti :)

btw. kupio sam nocturnea :D

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se zna možda tko će biti free to play drugi tjedan jer namjeravam kupit lux a neznam oće bit free to play?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
peky kaže...

Jel se zna možda tko će biti free to play drugi tjedan jer namjeravam kupit lux a neznam oće bit free to play?

ma s Lux nemozes pogrijesit..nije tak teska a dosta jaka...ides na AP i spamas(stilas :P) s ultiem...

Nick na L0Lu : balkhanac
16 godina
League Of Legends
E imam jedan problem
Jucer si skinem lol replay da mogu nullov game pogledat. Kad ga ocu pokrenit izbaci mi kao neki error (Lol replay has stoped working) i nece ga pokrenit.
E sad nadjem tu na forumu replay od nekog drugog forumasa i njega pokrene bez problema. Zna netko mozda u cemu je problem ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...
E imam jedan problem
Jucer si skinem lol replay da mogu nullov game pogledat. Kad ga ocu pokrenit izbaci mi kao neki error (Lol replay has stoped working) i nece ga pokrenit.
E sad nadjem tu na forumu replay od nekog drugog forumasa i njega pokrene bez problema. Zna netko mozda u cemu je problem ?

Uđi u LoL launcher i onda si pokreni LoL replay.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
AmonZero kaže...
E imam jedan problem

Uđi u LoL launcher i onda si pokreni LoL replay.

Neradi... mozda je problem u tome sto je u 2 videa koja nemogu pokrenit nocturne (mozda nekaki bug)

Danas sam snimio svoj replay takodjer i neradi (nocturne bio u protivnickom timu)

16 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...
AmonZero kaže...
null kaže...

ako tko treba pomoc kako igrati ezreal-a imam replay do 27 min - 18/2/neznam, pa da vidi kako to ez masteri rade :D

Daj link

Ja igram eza u zadnje vrijeme jako puno...prezanimljiv cham je za igrat, a vidim da se ti tu stalno hvalis "ja s ezom ovo ja s ezom ono " xD

svaka druga partija s njim kad igram bude preko 10 killova i nijednom ne poginem pa se javite :P

Znaš da si diplomirao Ezreala, kad s ultimateom UKRADEŠ baron buff ;) :D

Nothing else matters.
17 godina
neaktivan
Si skinuo novu verziju lol replaya?
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

http://www.leaguereplays.com/download/

Ovu verziju imam... 0.5.8... jel ima mozda neka novija ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

http://www.leaguereplays.com/download/

Ovu verziju imam... 0.5.8... jel ima mozda neka novija ?

downlodaj 0.5.7 ^^

14 godina
neaktivan
null kaže...

Oprosti al ti nevjerujem da si imo tolk ogolda za 14 killova i 6 assista + imo si neke srednje skupe iteme...

LM bro
15 godina
FiinzE kaže...
null kaže...

Oprosti al ti nevjerujem da si imo tolk ogolda za 14 killova i 6 assista + imo si neke srednje skupe iteme...

Last hittovi sinko  .

14 godina
protjeran
null kaže...

lose pazi ovo sa phanteonom ima bloodthirster infinity edge bootse blackcleaver ono kaj se stacka na damage i jos mi ostalo na kraju 6k golda od 50 minuta igre a score je bio 35-12 :DD

15 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dvoumim se između Lux i Leblanc, isto koštaju, obje range AP, s Lux sam već igrao i jako je zabavna, ali mi se čini da je Leblanc više nuker dok sa Lux treba više spammat.

Ajd vi lijepo glasajte ili napišite u postu zašto vam je jedna bolja od druge. {#}

(molim bez pluseva tipa: "ova ima veće sise" {#})

11 Lux
4 LeBlanc
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 20:00 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice