League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

Blizek i Fiinze su najbolji od svih vas koji igraju lol sa ovog foruma.

Jedina dvojca koja se ne svadjaju zbog svake gluposti i koja ih ne provocira i najmanja greska (osim fiinze sto izvuku zivce stranci xD)

ako su samozatajni to je njihov problem ;)

nisi ti najbolji odavde ako sutis i igras i ne bunis se,najbolji si ako igras timski,recimo po meni je igrac jako dobar ako se izvuce iz situacije 0/4/0 il tako nesto,i koji nesto drugo radi zatim,recimo pusha ako ga ne idu killovi ili supporta,a ne ako carrya,to se desi u jednoj od 10 partija da te potrefi bas dobra partija,bitna je pobjeda :D

16 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

Jedina dvojca koja se ne svadjaju zbog svake gluposti i koja ih ne provocira i najmanja greska (osim fiinze sto izvuku zivce stranci xD)

nisi ti najbolji odavde ako sutis i igras i ne bunis se,najbolji si ako igras timski,recimo po meni je igrac jako dobar ako se izvuce iz situacije 0/4/0 il tako nesto,i koji nesto drugo radi zatim,recimo pusha ako ga ne idu killovi ili supporta,a ne ako carrya,to se desi u jednoj od 10 partija da te potrefi bas dobra partija,bitna je pobjeda :D

Naravno,ali je uvijek poželjno biti smiren i ne rageati radi svake gluposti,evo u zadnjoj partiji naš tim vodi 2-3 killa,ja si nabijem 200+ damagea na Siphoning Strikeu,a Katarina ragea jer ima 4 assista i kaže da smo svi KS-eri te da će fidat dalje. Nasreću,brzo je uslijedio teamfight u kojem smo ih rasuli pa je promijenila mišljenje. Sa SS sam derao jadnog Shaca više od 500 u 20-oj minuti XD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bio neki radi na stranici sinoć, od 4 sata. Neznam zasto im je tesko reci sta su napravili...

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=146455

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja nekazem da sam najbolji na forumu ali ovi sto su ljubomorni sto neki covjek da je taj i taj najbolji po njegovom misljenju vas problem ..Zorzi btw ja igram timski samo igram previse soloa pa imam loseve ti ni neznas kako ja igram i dal sutim zato bolje ti suti .Ja igram timski i carryam i tankami sve sto treba

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

nemojte se sad svađat tu ko bolje igra, to šta je Aliser reka da su najbolji oni koji se ne bune je isto ka da ja kažen da su najbolji oni koji imaju kitu veću od 18 cm, glupo skroz i nema veze sa vezon, btw mi na forumu nemamo takvih likova koji se bune jer imaju previše assista (osin njih par koji se bune radi svake pi*darije al to je druga stvar) i nemožeš tako nešto prosudit ako nisi igra bar 50ak partija sa nekin, ja san Aliser sa tebon osobno odigra manje od 5 partija tako da nemogu ja prosudit kako ti igraš niti ti možeš prosudit kako ja igran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Pinc kaže...
PUNO TEKSTA :)

nisan gleda njegov match history pa nemogu ništa reč u vezi toga al za rune se slažen, mana regen na ashe je beskorisno skroz, isto tako i mana regen za jungle, žute za jungle se uzimaju ili armor ili dodge al ne slažen se sa tebonu vezi armor pen za jungle, ja osobno junglan sa više heroja koji su na dmg (olaf, ww, shaco, a sad i nocturne kad ga kupin) :)

Slazem se da su kod nekih heroja bolje armor pen runse, nego magic pen(olaf sigurno), ali ja sam samo htio reci da je bolje magic pen, nego armor pen kod fidela

14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jbt sad igram i gledam jebote definitivno op fiddlesticks, u early gameu owna, nas 3 ga jedva ubijemo jer mu je drain prejak, i jos ima cd jako mali.

Ulti mu odlican, samo te zaskoci iza grma.

Treba ga nerfat

ma nije tolko OP...samo ga se NESMIJE nafidat...odma fokus na njega i to je to...kad pol ekipe u lolu nekuzi kog treba fokus...svi idu na tanka i off tanka...onda se pitaju kako ih ownaju....btw jucer sam s olafom isao 1v1 s cassiopeiom...znaci osto sam paf...doslovno...u 2-3 poteza me rjesila...nisam ju ni pipnuo a nije bila tolko nafidana...strava...

Nick na L0Lu : balkhanac
17 godina
neaktivan
Ne znam sto ste tolku frku napravili oko kako tko igra :D i to zbog lika koji je vec tisucu puta kao haris rekao da prestaje igrat o dao acc nekom liku :D

Aj mir ljudi svi ovdi vise manje igramo dobro :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
League Of Legends

svi osim slimyya :D  evo i dokaza xD 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 15:54 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiinzE kaže...

ja nekazem da sam najbolji na forumu ali ovi sto su ljubomorni sto neki covjek da je taj i taj najbolji po njegovom misljenju vas problem ..Zorzi btw ja igram timski samo igram previse soloa pa imam loseve ti ni neznas kako ja igram i dal sutim zato bolje ti suti .Ja igram timski i carryam i tankami sve sto treba

niti sam ljubomoran niti sam sta lose rekao,samo kazem volim igrace kao ti i blizek,sute i igraju timski,nista lose nisam rekao :)

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
ZoRz1 kaže...
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

Naravno,ali je uvijek poželjno biti smiren i ne rageati radi svake gluposti,evo u zadnjoj partiji naš tim vodi 2-3 killa,ja si nabijem 200+ damagea na Siphoning Strikeu,a Katarina ragea jer ima 4 assista i kaže da smo svi KS-eri te da će fidat dalje. Nasreću,brzo je uslijedio teamfight u kojem smo ih rasuli pa je promijenila mišljenje. Sa SS sam derao jadnog Shaca više od 500 u 20-oj minuti XD.

naravno da treba biti smiren,najgori su ti koji govore ks,ks,a vodis,jer je po meni assist kao kill,bitno je samo pobjedit,koji ti je nick?moj je ovaj s foruma

17 godina
neaktivan
Zorz mislio sam na koment od onog alsere ( il kak se zove) :D on je pokreno ovu citavu sapunicu rekavsi kaku samo blizek i pinc (il flinc :S neda mi se ic back na mobu sam :D) igraj dobro odavdi...

Moj ti nick pise ispod svakog posta :) (ak na mene mislis jer ne vidim quote na mobu aksi nekog drugog quotao)
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Zorz mislio sam na koment od onog alsere ( il kak se zove) :D on je pokreno ovu citavu sapunicu rekavsi kaku samo blizek i pinc (il flinc :S neda mi se ic back na mobu sam :D) igraj dobro odavdi...

Moj ti nick pise ispod svakog posta :) (ak na mene mislis jer ne vidim quote na mobu aksi nekog drugog quotao)

nije flinc nego finz omfg

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 16:31 (FiinzE).
16 godina
hari85 kaže...

svi osim slimyya :D  evo i dokaza xD 

koja je svrha ovoga :/

17 godina
neaktivan
Ma vi i vasa imena :D uopce mi se ne pamti kak se ko zove :D

Btw slimi nikakva svrha :D offtopic :D
16 godina
neaktivan
Time4Die kaže...

mah glupo mi je kaj z dwarfom nemrem u onaj neki rudnik a imam quest da uđem unutra i prođem kroz njega tak nešt...samo mi je fora gnomovska starting zona....

A? {#}

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pobjeda 4v5 xD. SS zbilja jako dere,imao sam par ružnih ks-ova ali nema veze bitna je pobjeda.

4v5 own 4v5 own
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Neznam sto se smarate i skoro dvije stranice raspravljate o nekome ko manje vise i neigra s nama, njegovo misljenje je njegovo kako ljudi kazu "Oppinions are like asswhole everybody has one and are often full of shit" ajmo dalje . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 17:18 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

KS nije kao assist kvragu i prestanite filozofirati, jer za assist dobiješ pola golda od killa, a i nije svejedno da li si ti ispucao svoje summoner spellove i sve skillove uključujuči ulti da bi ubio nekog i onda ga netko od tvojih ubije s last hitom, iako ga nije bilo ni blizu dok ste se borili. Što znači da je on last hittom dobio 300 golda i ima sve spellove i skillove, a ti si dobio pola od toga i nemaš ništa od spellova ni skillova što te ostavlja ranjivim ako trebaš bježat ili se borit 1v1.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Moze mi netko dat link od onog programcica di mogu snimit mastery setup
Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 18:32 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

KS nije kao assist kvragu i prestanite filozofirati, jer za assist dobiješ pola golda od killa, a i nije svejedno da li si ti ispucao svoje summoner spellove i sve skillove uključujuči ulti da bi ubio nekog i onda ga netko od tvojih ubije s last hitom, iako ga nije bilo ni blizu dok ste se borili. Što znači da je on last hittom dobio 300 golda i ima sve spellove i skillove, a ti si dobio pola od toga i nemaš ništa od spellova ni skillova što te ostavlja ranjivim ako trebaš bježat ili se borit 1v1.

then stop stiling me{#}  {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

nemojte se sad svađat tu ko bolje igra, to šta je Aliser reka da su najbolji oni koji se ne bune je isto ka da ja kažen da su najbolji oni koji imaju kitu veću od 18 cm, glupo skroz i nema veze sa vezon, btw mi na forumu nemamo takvih likova koji se bune jer imaju previše assista (osin njih par koji se bune radi svake pi*darije al to je druga stvar) i nemožeš tako nešto prosudit ako nisi igra bar 50ak partija sa nekin, ja san Aliser sa tebon osobno odigra manje od 5 partija tako da nemogu ja prosudit kako ti igraš niti ti možeš prosudit kako ja igran

Pa kad ja ne znam ni ko si ti, dvoje vas igra na jednom acc pa se skroz zbunim.

I ovo što sam rekao najbolji,nisam mislio da NAJBOLJE igraju vec da su najsmirenij od svih vas i ne furaju se previse i ne rageaju (blizeka nikad nisam vidio da ragea)

I naravno Aliser je opet kriv za svu raspravu :roll:

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
protjeran
League Of Legends

Koja pušiona.

Uzmem Ashe, hRay nasusa, i on u lejnu s Eve, i šugava Eve tri puta dođe mi na mid za gank, 3 puta SAMO SE PROŠETA i morde me prikolje ko zeca. Ne stuna, uopće ne izađe sa stealtha, ništa...

Tako svaki put, i ona shebe me par puta, Ray ode zurit u bazu, afk kreten i ode partija. Koje shranje

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Omg zbog kojih se vi gluposti svadate O.o

Aliser kaze da mu je najbolje igrat s ekipom koja ne ragea, a vi odma 2 stranice napisete...

Aj lijepo svi ko ja 2 dana odmora od LoL-a :)

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Omg zbog kojih se vi gluposti svadate O.o

Aliser kaze da mu je najbolje igrat s ekipom koja ne ragea, a vi odma 2 stranice napisete...

Aj lijepo svi ko ja 2 dana odmora od LoL-a :)

Upravo to!

15 godina
League Of Legends

Najbolje je otici na perma odmor kao ja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Najbolje je otici na perma odmor kao ja  {#}

Znaci mogu onda kupit Nocturne na tvom acc ? :D

15 godina
hari85 kaže...

Al zas onda stalno visis na ovoj temi?

Odmor od LoLa nije samo izbrisat igricu s kompa...

Nego kakav je ovaj novi champ? Jel neko igro s njim/protiv njega....

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 22:10 (Don Strongtoni).
15 godina
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Znaci mogu onda kupit Nocturne na tvom acc ? :D

Da tih 8000 ip je ionako trebalo za njega biti :D 

edit : Alkser nemoj mi  acc sramotit xDDD   ne fidaj :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 22:26 (hari85).
15 godina
doxy kaže...

Koja pušiona.

Uzmem Ashe, hRay nasusa, i on u lejnu s Eve, i šugava Eve tri puta dođe mi na mid za gank, 3 puta SAMO SE PROŠETA i morde me prikolje ko zeca. Ne stuna, uopće ne izađe sa stealtha, ništa...

Tako svaki put, i ona shebe me par puta, Ray ode zurit u bazu, afk kreten i ode partija. Koje shranje

Koja korist igrati gejm koji je izgubljen, nocturne se nije smio nikom prebliziti jer je odmah poginuo, a eve je samo lutala okolo i nije htjela nikad stunat.

@ NOVI HEROJ: vidim ga takoreci u svakom gejmu i to u svom i njihovom teamu, i imam samo reci da je dosta slab, ali opet jak. Slab je ako se na pocetku nema farm i feed jer poslje je jednostavno useless, tj. luta okolo i ništa ne radi jer ako se priblizi mrtav je u sekundi, a jak je jedan vs jedan.

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 22:28 (null).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice