@D3ViL: ja imam harisov account :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je tako brzo mjenjaj pass i mail da ga se rjesimo dok nije kasno
Ako je tako brzo mjenjaj pass i mail da ga se rjesimo dok nije kasno
Neću ba, nisam ja takav.
Ne znam zašto većina vas ima problema,ali ja sam dns na kompu bez ikakvih problema vrlo brzo instalirao .
Ne znam zašto većina vas ima problema,ali ja sam dns na kompu bez ikakvih problema vrlo brzo instalirao .
Pa ako si tek danas pokrenuo patchanje i nemozes imat problema. Na dan izlaska patcha ako si krenuo skidat stalo bi ti na 89/90 33% s nekim errorom. Tek navece su fixali patch ali svima koji su pokusali skinut prije tog nije bilo moguce igrat. Nego smo morali skidat neki fajl s neta pa ga ubacivat u lol folder da ponistimo to sto smo skidali, pa da skinemo opet sve ispocetka. E sad nekima ni to nije pomoglo pa moraju brisat/instalirat ispocetka znas kako je to s Riot
Ja sam to nešta skinuo i odmah proradilo :D
ah Riot = zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano. :D
Pa ako si tek danas pokrenuo patchanje i nemozes imat problema. Na dan izlaska patcha ako si krenuo skidat stalo bi ti na 89/90 33% s nekim errorom. Tek navece su fixali patch ali svima koji su pokusali skinut prije tog nije bilo moguce igrat. Nego smo morali skidat neki fajl s neta pa ga ubacivat u lol folder da ponistimo to sto smo skidali, pa da skinemo opet sve ispocetka. E sad nekima ni to nije pomoglo pa moraju brisat/instalirat ispocetka znas kako je to s Riot
Ponekad mi se isplati što sam tijekom tjedna u Rijeci pa često probleme sa patchanjem riješe dok ja dođem doma.
daj harise šta se buniš imaš 7 ipo godina i kažeš "Riot Suck", daj nemaš pojma kako je teško vodit posal i programirat servere, nije lako održavat njihovu web stranicu bez da se sruši, a kamoli servere, oladi malo i ajde kupi slajić
Blizek i Fiinze su najbolji od svih vas koji igraju lol sa ovog foruma.
Jedina dvojca koja se ne svadjaju zbog svake gluposti i koja ih ne provocira i najmanja greska (osim fiinze sto izvuku zivce stranci xD)
nasel sam nesto kaj ti svaki eror popravi, al dobivam ih pun k i to tek na 5 %, kamo jos dalje, a reinstall ne pomaze, jel zna ko kak to sredit?
Ovaj novi patch sami problemi... Prvo imam onaj 33% error, a sada Client/Server mismatch. Dobio sam 2 leave-a zbog glupog errora. Uđem u igru odaberem championa i umjesto loading screena izbaci ovaj error. Zna li netko kako ovo popraviti bez reinstalacije igre? Tražio sam po netu i nisam ništa našao (možda sam glup pa nemogu naći xD).
Jedina dvojca koja se ne svadjaju zbog svake gluposti i koja ih ne provocira i najmanja greska (osim fiinze sto izvuku zivce stranci xD)
Kad se ja što žalio :D
E i osim što Fiinze carry sa 15/1 otide na kraju igre jer mu laga, i onda se ne proba niti spojiti natrag, pa izgubimo, a on kaže, jbg ne mogu sve ja sam XD.
ako su samozatajni to je njihov problem ;)
LOL, ovo je dosta jaka izjava
Kako to mozes tvrditi a nikad nisi igrao sa drugima, koji igraju, a na ovom forumu su.
EDIT: Evo upravo sam pogledao profile od najboljih igraca na forumu i mogu reci da vidim dosta gresaka,vec na profilu, a neznam kako igraju, mozda su odlicni igraci....
Kad se ja što žalio :D
E i osim što Fiinze carry sa 15/1 otide na kraju igre jer mu laga, i onda se ne proba niti spojiti natrag, pa izgubimo, a on kaže, jbg ne mogu sve ja sam XD.
Tebe uvijek iz nekog razloga zaboravim :P
Kako to mozes tvrditi a nikad nisi igrao sa drugima, koji igraju, a na ovom forumu su.
Igrao sam skoro sa svakim sa ovog foruma.
EDIT: Evo upravo sam pogledao profile od najboljih igraca na forumu i mogu reci da vidim dosta gresaka,vec na profilu, a neznam kako igraju, mozda su odlicni igraci....
jel možemo mi čut koje su naše greške da se možemo ispravit u buduće :)
naravno,ali prvo da kazem da ja nisam najbolji igrac na svjetu, niti to zelim biti, samo kazema da to kolega Aliser nemoze samo tako zakljuciti tko je najbolji, a da nije uzimo sve igrace u obzir, nista vise, ne zelim se svadati, volim pratiti ovu temu, ne javljam se previse jer ne zelim se praviti pametan itd..
Evo te greške(po meni):
warbringer:
Defeat sa TF: los izbor iteme, dorian blade je item za pushanje, ako zelite pushat lane onda zasigurno kupujete dorian blade, sad neznam kakav je bio team comp.,ali pretpostavljam da su imali junglera, pa pushanje=mogucnost ganka, nemogucnost denyjanja enemyju=greska(po meni), prava potencijal dorian blade se iskoristava kod pushanja, jer si samo tako moze napuniti hp(lifesteal)
Buce=neznam koji je bio team comp, ali ako su imali dosta CC-a, ja bi uzeo mercury(mislim da su imali, jer bi bilo glupo da nisu(enemy),tj. da nisu imali nista CC-a onda nebi izgubili
1.item: phantom dancer:dobar item, ali za 1. item je bezveze(po meni), jer prakticki ti si carry, i ako nemozes u mid game napraviti posten dmg(neteba puno), najvjerjatnije cete izgubiti= Znaci los izbor prvog itema
Black clever je ok, ako su imali igrali protiv tankova(inace ako nisu, ja bi uzeo IE)
Starks je bezveze na carryju, super je item, ali ne na carryju, po meni bi ga trebao kupiti netko drugi(olaf,udyr, netko tko jungla i sl.) cisto zbog pasiva
I primjetio sam da na svakom heroju (jungleru ili carryju) kupuje berseakers buce, sumljam da nisu u 6/10 meceva imali champe sa malo CC-a.
Ok, runsi:lose :(
1. str: Ashe: ashe netreba mana regen, njoj treba vise mogucnost da pobjegne, ostane u lane-u, mane nisu tolko bitne, ako ti bas treba mana, reci jungleru da da mana buff, osobno sam igrao ashe i isto mi je uvijek falilo mana, ali sam s vremenom naucio igrati ashe, i sada ne trosim mane tolko puno, uvijek ih imam
2.str: junglers: lose :(
koristi mana regen za junglere(a sto je sa plavim buffom???, on daje dosta mana regen+cd), i ja osobno nebi uzeo armor pen jer su skoro svi jungleri magic, ja bi uzeo magic pen(pr.amumu: kod gankanja ili pak kod junglanja, bolje je magic pen, jer amumu koristi magic, a dmg mu je skoro konstantan)
3.str: lose :(
armor pen za fiddle jungle(fidel je magic, netreba armor pen, rade koristi magic pen)
Jos jednom: Warbringer ovo je moj dojam o tvom profilu, ne kazem da neznas igrat i sl., samo kazem da npr. da je to moj profil ja nebi tako, bez ljutnje kolega....
nisan gleda njegov match history pa nemogu ništa reč u vezi toga al za rune se slažen, mana regen na ashe je beskorisno skroz, isto tako i mana regen za jungle, žute za jungle se uzimaju ili armor ili dodge al ne slažen se sa tebonu vezi armor pen za jungle, ja osobno junglan sa više heroja koji su na dmg (olaf, ww, shaco, a sad i nocturne kad ga kupin) :)
Ja započinjem danas sa LoL-om, osim ako me u tome nespriječi onih 33% koji me podsjećaju na prvu epizodu battlestar galactice također zvanu 33.
Ja započinjem danas sa LoL-om, osim ako me u tome nespriječi onih 33% koji me podsjećaju na prvu epizodu battlestar galactice također zvanu 33.
Nemoj zapocinjat ako nemas viska vremena :-)))) (da se kasnije nebi reklo da nisi upozoren, jer je igra opijum hehe)
Add me ingame.
Doxy The Croat
naravno,ali prvo da kazem da ja nisam najbolji igrac na svjetu, niti to zelim biti, samo kazema da to kolega Aliser nemoze samo tako zakljuciti tko je najbolji, a da nije uzimo sve igrace u obzir, nista vise, ne zelim se svadati, volim pratiti ovu temu, ne javljam se previse jer ne zelim se praviti pametan itd..
Evo te greške(po meni):
warbringer:
Defeat sa TF: los izbor iteme, dorian blade je item za pushanje, ako zelite pushat lane onda zasigurno kupujete dorian blade, sad neznam kakav je bio team comp.,ali pretpostavljam da su imali junglera, pa pushanje=mogucnost ganka, nemogucnost denyjanja enemyju=greska(po meni), prava potencijal dorian blade se iskoristava kod pushanja, jer si samo tako moze napuniti hp(lifesteal)
Buce=neznam koji je bio team comp, ali ako su imali dosta CC-a, ja bi uzeo mercury(mislim da su imali, jer bi bilo glupo da nisu(enemy),tj. da nisu imali nista CC-a onda nebi izgubili
1.item: phantom dancer:dobar item, ali za 1. item je bezveze(po meni), jer prakticki ti si carry, i ako nemozes u mid game napraviti posten dmg(neteba puno), najvjerjatnije cete izgubiti= Znaci los izbor prvog itema
Black clever je ok, ako su imali igrali protiv tankova(inace ako nisu, ja bi uzeo IE)
Starks je bezveze na carryju, super je item, ali ne na carryju, po meni bi ga trebao kupiti netko drugi(olaf,udyr, netko tko jungla i sl.) cisto zbog pasiva
I primjetio sam da na svakom heroju (jungleru ili carryju) kupuje berseakers buce, sumljam da nisu u 6/10 meceva imali champe sa malo CC-a.
Ok, runsi:lose :(
1. str: Ashe: ashe netreba mana regen, njoj treba vise mogucnost da pobjegne, ostane u lane-u, mane nisu tolko bitne, ako ti bas treba mana, reci jungleru da da mana buff, osobno sam igrao ashe i isto mi je uvijek falilo mana, ali sam s vremenom naucio igrati ashe, i sada ne trosim mane tolko puno, uvijek ih imam
2.str: junglers: lose :(
koristi mana regen za junglere(a sto je sa plavim buffom???, on daje dosta mana regen+cd), i ja osobno nebi uzeo armor pen jer su skoro svi jungleri magic, ja bi uzeo magic pen(pr.amumu: kod gankanja ili pak kod junglanja, bolje je magic pen, jer amumu koristi magic, a dmg mu je skoro konstantan)
3.str: lose :(
armor pen za fiddle jungle(fidel je magic, netreba armor pen, rade koristi magic pen)
Jos jednom: Warbringer ovo je moj dojam o tvom profilu, ne kazem da neznas igrat i sl., samo kazem da npr. da je to moj profil ja nebi tako, bez ljutnje kolega....
Hehehe,ovo za tf-a pa to je bila katastrofa od partije! Inače igram samo sa hybridom,ali falilo nam je u toj partiji physicala,pa sam uzeo te iteme ( a trebo sam ići na Infinity + PD ). Za mene je DPS TF totalno sranje,a jedino dobro što sam u toj partiji napravio je steal Barona sa lvl 2 Wild Cardom ( oko 100 damagea xD ).
Za rune,e to je malo drukčija priča. Osobno meni ove rune na Ashu jako pašu,ali to je već stvar osobnog izbora. Jungling rune,to sam stavio najbolje koje imam ( stavio bi ja CDR plave rune da ih imam ). A ovo fiddle jungle,to sam nešto isprobavao i tako ostavio rune xD. Ugl,nemam puno runa tako da me nemoj tako smatrat glupim xD. Šalim se,ovo je sasvim dobra kritika koje sam i sam svjestan,a vjeruj mi,da imam sve rune,znam što bi stavio...
E da i jedna napomena što se tiče bootsa: Inače u 9/10 partija kupujem Mercurije,ali u ovih zadnjih par partija ne znam zašto sam kupovao Berserkerse koji su bezveze.
Nemoj zapocinjat ako nemas viska vremena :-)))) (da se kasnije nebi reklo da nisi upozoren, jer je igra opijum hehe)
Već igram starcraft II dotu zvanu SOTIS(storm of the imperial sanctum) i dosta dobro mi ide, naravno nisam pro, ali znam koju rundu biti gazda s najviše killova.
Add me ingame.
Doxy The Croat
Dodaj i mene
MorciTheCroat
I kakva je naprema LOL-u? ima nešto novo?

Pa nije offtopic, samo se prica o nikovima u igri a to je dio LoL-a
btw add me THCJoshi
mah glupo mi je kaj z dwarfom nemrem u onaj neki rudnik a imam quest da uđem unutra i prođem kroz njega tak nešt...samo mi je fora gnomovska starting zona....
Jbt sad igram i gledam jebote definitivno op fiddlesticks, u early gameu owna, nas 3 ga jedva ubijemo jer mu je drain prejak, i jos ima cd jako mali.
Ulti mu odlican, samo te zaskoci iza grma.
Treba ga nerfat