League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna s kassadinom imo sam i bolje scorove samo mi je  team bio failzorovi svi nobovi ... 27/5/17 nece mi prebacit sliku vamo xD -.- ''

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 10:28 (FiinzE).

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends
Moze neki jednostavan build za akali-a ?
Kupio sam ga jucer pa ga sad pokusavam skuzit xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

prvo akali je zensko a drugo ja bulidam kak mi dođe tak da glupo bi bilo uvjek isti bulid koristit malo se fokusiraj na protivnike kakve imaju skillove imaju li CC itd i slozi ga...

PS. jel istina da ak ne igrate 6-7 mjeseci LoL dobijete free skin kao poklon od riota...to su mi rekli u igri ec dva puta danas...?!

EDIT:nisam znao da je cassiopeia sestra od katarine

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 12:39 (Time4Die).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

pa to bi bilo glupo ak ne igrate..pa bilo bi bolje ko igra 6 mjeseci da dobi poklon a ne dok ne igra..WTF??

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

riotovi ljudi su napredni ljudi daju ti skin da nastavis igrati... {#}

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 12:50 (Time4Die).

0 0 hvala 0
18 godina
scarface797 kaže...

Jel ima neko neki dobar build za AS/AD Siona i neke preporuke.

http://leaguecraft.com/strategies/guide/1672-sion-remember-when-i-said-i-d-kill-you-last-i-lied.xhtml

Ne moraš pratit sve doslovno, ali ovo ti je neka referenca...  Meni Sion AD rastura, a sa ovim guideom sam ga i počeo igrat. {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
neaktivan
Time4Die kaže...

prvo akali je zensko a drugo ja bulidam kak mi dođe tak da glupo bi bilo uvjek isti bulid koristit malo se fokusiraj na protivnike kakve imaju skillove imaju li CC itd i slozi ga...

PS. jel istina da ak ne igrate 6-7 mjeseci LoL dobijete free skin kao poklon od riota...to su mi rekli u igri ec dva puta danas...?!

EDIT:nisam znao da je cassiopeia sestra od katarine

Da istina je dobijes panteona i onaj skin sa viljuskom.

Btw Zvjer tnx na guide.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakva je tristana, skin{#}

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo sad sam igro sam corkijem i na pola igre protivnicka ekipa njih 4 idu na baruna i dodemo ja i malphit i ja napravim quadra kill

xD a bili smo 4v2 plus to da je barun gadao malphita :D evo slike ->http://img21.imageshack.us/i/corkix.jpg/....http://img21.imageshack.us/i/corki2.jpg/

nije to ni nis tak posebno al ono 4v2 :D to mi je jedna od boljig runda u lolu =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Odlazim iz LoL svijeta. Razlozi? Sranje servis, sranje stranica, sranje igra. Niš se ne popravlja, chat neradi, nema nikakvih achivmenta, samo su im važni heroji i skinovi.

LoL nick: Aerendyl (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Odlazim iz LoL svijeta. Razlozi? Sranje servis, sranje stranica, sranje igra. Niš se ne popravlja, chat neradi, nema nikakvih achivmenta, samo su im važni heroji i skinovi.

malo su ti glupi razlozi a?

igra je besplatna pa malo razmisli o tome  jesu li igra i servis sranje. chat većinom radi tako da ti je i to glup razlog, a u igri i trebaju bit važni heroji inače igra nebi imala smisla nemisliš li tako?

LoL Nick (EU) mamatisekurva
17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Nisi čak niti do levela 30 došao... prilično rano i lako odustaješ...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
Aerendyl kaže...

malo su ti glupi razlozi a?

igra je besplatna pa malo razmisli o tome  jesu li igra i servis sranje. chat većinom radi tako da ti je i to glup razlog, a u igri i trebaju bit važni heroji inače igra nebi imala smisla nemisliš li tako?

Aha ako je nešta besplatno znači da može biti kako oće? :S

16 godina
League Of Legends
birdie :P
haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
birdie :P wtf je s forumom koji k*rac
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 19:12 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise de napravi jos koji post

I can see his pain now and I'M SORRY I can feel his pain now and I'M SORRY I can reach his pain now and I'M SORRY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
MA BRAVO BUG jbt ja stisnem uredi on napravi double post ponovo stisnem uredi on napravi 3 post i u nijednom ne stavi sliku koju sam uploadao ma bravo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

AP sivir,AD taric i Teemo koji je prvo imao normalne iteme,pa je kupio tenkovske,pa je kupio ove. E moj bože kakvi kreteni postoje dugo nisam bio tako ljut i živčan. Najbolje je da Taric govori kako je Manamune predobar item za njega jer si vraća manu sa attackovima WTF pa što onda??

WTF??? WTF???
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li mi neko objasnit te kratice AP AD i to jer znam sve one iz dote a ove mi nisu jasne, ipak san pocetnik :S

I koje su jos ceste kratice :)

I preporuka heroja {#}

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e pls trebam help kad udem na lol stranicu i logirati se ocu i nece mi kao da je krivi pass ili username i provjerio sma caps lock i sve ali nista... banan nije acc(mada zna to biti cesto ali sad nije jer sam provjerio dok udem bas u launcher.exe) ako netko zna sta je pls help ljubio vas caca u oko unaprijed  :'(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Može li mi neko objasnit te kratice AP AD i to jer znam sve one iz dote a ove mi nisu jasne, ipak san pocetnik :S

I preporuka heroja {#}

AP-Ability power, AD-Attack damage, AS-Attack speed, CD-Cooldown reduction.

Za početak? Ashe ili Master Yi, Oboje su 450 IP-a i brzo ćeš skupit IP-a za njih.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja se isto ne mogu loginat na stranici al na accu na launcheru mi je sve ok -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

I preporuka heroja {#}

AD ti je atack damage ad it je ability power to ti je ko u doti magic , a att.damage ti je koliko mu uzmes sa basic attackom znaci kad samo kliknes da ga lupis nekoristeci nijedan spell... AS ti znaci attack speed to ti je brzina udaraca tvojih basic atackova :))

15 godina
neaktivan
snakeyess123 kaže...

ja se isto ne mogu loginat na stranici al na accu na launcheru mi je sve ok -.-

Ja sam probo da promjenim password mozda ce uspijet probaj i ti ..

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...

e pls trebam help kad udem na lol stranicu i logirati se ocu i nece mi kao da je krivi pass ili username i provjerio sma caps lock i sve ali nista... banan nije acc(mada zna to biti cesto ali sad nije jer sam provjerio dok udem bas u launcher.exe) ako netko zna sta je pls help ljubio vas caca u oko unaprijed  :'(

Odi gore gdje pise Europe i America i kilikni na Europe.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
FiinzE kaže...

Stavljeno je vec :'(

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
scarface797 kaže...
FiinzE kaže...

Stavljeno je vec :'(

Al hvala ..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice