Jedna s kassadinom imo sam i bolje scorove samo mi je team bio failzorovi svi nobovi ... 27/5/17 nece mi prebacit sliku vamo xD -.- ''
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam ga jucer pa ga sad pokusavam skuzit xD
prvo akali je zensko a drugo ja bulidam kak mi dođe tak da glupo bi bilo uvjek isti bulid koristit malo se fokusiraj na protivnike kakve imaju skillove imaju li CC itd i slozi ga...
PS. jel istina da ak ne igrate 6-7 mjeseci LoL dobijete free skin kao poklon od riota...to su mi rekli u igri ec dva puta danas...?!
EDIT:nisam znao da je cassiopeia sestra od katarine
pa to bi bilo glupo ak ne igrate..pa bilo bi bolje ko igra 6 mjeseci da dobi poklon a ne dok ne igra..WTF??
riotovi ljudi su napredni ljudi daju ti skin da nastavis igrati... 
Jel ima neko neki dobar build za AS/AD Siona i neke preporuke.
Ne moraš pratit sve doslovno, ali ovo ti je neka referenca... Meni Sion AD rastura, a sa ovim guideom sam ga i počeo igrat. 
prvo akali je zensko a drugo ja bulidam kak mi dođe tak da glupo bi bilo uvjek isti bulid koristit malo se fokusiraj na protivnike kakve imaju skillove imaju li CC itd i slozi ga...
PS. jel istina da ak ne igrate 6-7 mjeseci LoL dobijete free skin kao poklon od riota...to su mi rekli u igri ec dva puta danas...?!
EDIT:nisam znao da je cassiopeia sestra od katarine
Da istina je dobijes panteona i onaj skin sa viljuskom.
Btw Zvjer tnx na guide.
Kakva je tristana, skin
evo sad sam igro sam corkijem i na pola igre protivnicka ekipa njih 4 idu na baruna i dodemo ja i malphit i ja napravim quadra kill
xD a bili smo 4v2 plus to da je barun gadao malphita :D evo slike ->http://img21.imageshack.us/i/corkix.jpg/....http://img21.imageshack.us/i/corki2.jpg/
nije to ni nis tak posebno al ono 4v2 :D to mi je jedna od boljig runda u lolu =)
Odlazim iz LoL svijeta. Razlozi? Sranje servis, sranje stranica, sranje igra. Niš se ne popravlja, chat neradi, nema nikakvih achivmenta, samo su im važni heroji i skinovi.
Odlazim iz LoL svijeta. Razlozi? Sranje servis, sranje stranica, sranje igra. Niš se ne popravlja, chat neradi, nema nikakvih achivmenta, samo su im važni heroji i skinovi.
malo su ti glupi razlozi a?
igra je besplatna pa malo razmisli o tome jesu li igra i servis sranje. chat većinom radi tako da ti je i to glup razlog, a u igri i trebaju bit važni heroji inače igra nebi imala smisla nemisliš li tako?
Nisi čak niti do levela 30 došao... prilično rano i lako odustaješ...
malo su ti glupi razlozi a?
igra je besplatna pa malo razmisli o tome jesu li igra i servis sranje. chat većinom radi tako da ti je i to glup razlog, a u igri i trebaju bit važni heroji inače igra nebi imala smisla nemisliš li tako?
Aha ako je nešta besplatno znači da može biti kako oće? :S
Harise de napravi jos koji post
AP sivir,AD taric i Teemo koji je prvo imao normalne iteme,pa je kupio tenkovske,pa je kupio ove. E moj bože kakvi kreteni postoje dugo nisam bio tako ljut i živčan. Najbolje je da Taric govori kako je Manamune predobar item za njega jer si vraća manu sa attackovima WTF pa što onda??
haha lolololololo http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=117052
Može li mi neko objasnit te kratice AP AD i to jer znam sve one iz dote a ove mi nisu jasne, ipak san pocetnik :S
I koje su jos ceste kratice :)
I preporuka heroja 
e pls trebam help kad udem na lol stranicu i logirati se ocu i nece mi kao da je krivi pass ili username i provjerio sma caps lock i sve ali nista... banan nije acc(mada zna to biti cesto ali sad nije jer sam provjerio dok udem bas u launcher.exe) ako netko zna sta je pls help ljubio vas caca u oko unaprijed :'(
Može li mi neko objasnit te kratice AP AD i to jer znam sve one iz dote a ove mi nisu jasne, ipak san pocetnik :S
I preporuka heroja 
AP-Ability power, AD-Attack damage, AS-Attack speed, CD-Cooldown reduction.
Za početak? Ashe ili Master Yi, Oboje su 450 IP-a i brzo ćeš skupit IP-a za njih.
ja se isto ne mogu loginat na stranici al na accu na launcheru mi je sve ok -.-
I preporuka heroja 
AD ti je atack damage ad it je ability power to ti je ko u doti magic , a att.damage ti je koliko mu uzmes sa basic attackom znaci kad samo kliknes da ga lupis nekoristeci nijedan spell... AS ti znaci attack speed to ti je brzina udaraca tvojih basic atackova :))
ja se isto ne mogu loginat na stranici al na accu na launcheru mi je sve ok -.-
Ja sam probo da promjenim password mozda ce uspijet probaj i ti ..
e pls trebam help kad udem na lol stranicu i logirati se ocu i nece mi kao da je krivi pass ili username i provjerio sma caps lock i sve ali nista... banan nije acc(mada zna to biti cesto ali sad nije jer sam provjerio dok udem bas u launcher.exe) ako netko zna sta je pls help ljubio vas caca u oko unaprijed :'(
Odi gore gdje pise Europe i America i kilikni na Europe.
Stavljeno je vec :'(
Stavljeno je vec :'(
Al hvala ..