opaaa vidim ja da je moja tema jos ziva iznenadjen sam decki sva cast!!! 
igra je the best :)
igra je the best :)
Ovo je za ku*ac, nemrem normalan tim nac, uvijek neko feeda :/
Ma znam kako je kad imas lose streak. zapravo ne znam tek sam saznao prosli put kad sam 7 puta zaredom izgubio.
Solo nema sanse da igras uvijek dobijes instant lockere a ti naravno moras na kraju tenka uzet -.-
Prije sam uvijek imao wining streak (stara ekipa) a sad ne mozes imat ni 4 pobjede za redom -.-
Prekid lose streaka na isti način na koji sam počeo: pobjeda u rankedu!
I naravno ja dosadjujem na chatu ^^
Bravo za pobjedu
Ustvari ja sam otvorio LoL temu još prije nego ti, ali eto ljudi još nisu bili upućeni toliko u to pa nije tema zaživjela
, al eto u ovoj sam sudjelovao veoma puno u početku da zaživi kako spada.
http://www.lol-hr.com/index.php?topic=897.msg7844;boardseen#new
Evo , otvoren je lol-hr turnir , pa se prijavite... btw treba mi jedan dobar igrac jos ima nas 4 , zovemo se gst team...
turnir je 5v5
3v3
1v1
Evo , otvoren je lol-hr turnir , pa se prijavite... btw treba mi jedan dobar igrac jos ima nas 4 , zovemo se gst team...
turnir je 5v5
3v3
1v1
Mogul ja mogul ja sa vama ? xd
IGN: Alkser
igram igram tu i tamo malo za zabavu imam negdje oko 80 winova dodajte me HeateX
cek addam te pa sutra popricamo sad sam mrtav umoran od igranja... 7 sati vec
Imas manju sliku?
premutna je kad je povecam :/
ovak se bar vide itemi
ovo su bili dani :DD
mislim na iteme score je solidan
Možeš to cropat čak i u paintu, šta si lijen, ovak se ništa ne vidi :D
ovo su bili dani :DD
mislim na iteme score je solidan
Možeš to cropat čak i u paintu, šta si lijen, ovak se ništa ne vidi :D
znam reko asm vecu prijasnjem postu nes
edit: nez za vas al ja vidim :)
scar napravio penta kill :D
nije mi ucitalo sliku -.-
Urgot - quake style. pam - pam... nisam dotu godinama igrao pa se navikavam. zarazna igra. naklon kreatorima dote za tako dobru igru.
lvl 11.
Pa iskreno i meni izgleda bolji al ovo je free. Probaj zaigrat pa procjeni :) Jedino što bi volio da grafika nije cartoon, al ajd nije toliko ni važno...
meni je HoN losiji. HoN je cista preslika i kopija Dote, zato mi se ne svidja jer kreatori hoN-a nista nisu svoje ubacili i nista nije drukcije, zeljeli su zaraditi na slavi kreatora dote izdavsi smaostalnu igru. LoL pak je kreativniji. novi heroji, mastoviti heroji, drukcije magije, totalno jedan novi koncept zapakiran u njihov stil. Iako dota nije prva igra te vrste. Prva igra te vrste je Necromania, ciji nacin igre su kreatori dote samo iskoristili da naprave dotu.
ali LoL je neusporedivo bolji, bas zato sto nije dota. prije cu dotu zaigrat nego HoN, u HoN su cak i heroji preslike onih iz dote. s obzirom da sm stariji, cijenim originalnost i kreativnost a ne kradju tudjih ideja i prodaju pod svoje. Tako da o HoN-u imam jako nisko i lose misljenje. jer kao sto rekoh - dota - HoN - nema razlike. isti u pljuvacku.
turnir je 5v5
3v3
1v1
Haha ovi shesaidshe was 18 su iz mojeg grada xD hahah
Pa iskreno i meni izgleda bolji al ovo je free. Probaj zaigrat pa procjeni :) Jedino što bi volio da grafika nije cartoon, al ajd nije toliko ni važno...
meni je HoN losiji. HoN je cista preslika i kopija Dote, zato mi se ne svidja jer kreatori hoN-a nista nisu svoje ubacili i nista nije drukcije, zeljeli su zaraditi na slavi kreatora dote izdavsi smaostalnu igru. LoL pak je kreativniji. novi heroji, mastoviti heroji, drukcije magije, totalno jedan novi koncept zapakiran u njihov stil. Iako dota nije prva igra te vrste. Prva igra te vrste je Necromania, ciji nacin igre su kreatori dote samo iskoristili da naprave dotu.
ali LoL je neusporedivo bolji, bas zato sto nije dota. prije cu dotu zaigrat nego HoN, u HoN su cak i heroji preslike onih iz dote. s obzirom da sm stariji, cijenim originalnost i kreativnost a ne kradju tudjih ideja i prodaju pod svoje. Tako da o HoN-u imam jako nisko i lose misljenje. jer kao sto rekoh - dota - HoN - nema razlike. isti u pljuvacku.
imas pravo..
ali lolu fali jos dosta toga na kraju krajeva.. prije svega cu reci rmk i pauza i kikanje afk igraca... ono sta meni osobno smeta sta sa tabom vidim sta imaju svi igraci koje iteme imaju.. pa mu mozes lupit kontru tj znas na sta ides..mozda malo pre malo active itema. i tak te pizhdarije ali da lol je drugaciji ima ono nesto sta hon nema, lol mi recimo nije toliko stresan.. vise ono cool igra.
Prekid lose streaka na isti način na koji sam počeo: pobjeda u rankedu!
I naravno ja dosadjujem na chatu ^^
Bravo za pobjedu
Ja ne mogu popamtiti sve nickove od forumaša i ovih iz Hrvatske pa zato ponekad mislim da mi netko potpuno nepoznat piše. Je li tvoj nick pr1mus?
makaweli je pr1mus -.-
noob crusher je dino
makaweli je pr1mus -.-
noob crusher je dino
Fala!
imas pravo..
ali lolu fali jos dosta toga na kraju krajeva.. prije svega cu reci rmk i pauza i kikanje afk igraca... ono sta meni osobno smeta sta sa tabom vidim sta imaju svi igraci koje iteme imaju.. pa mu mozes lupit kontru tj znas na sta ides..mozda malo pre malo active itema. i tak te pizhdarije ali da lol je drugaciji ima ono nesto sta hon nema, lol mi recimo nije toliko stresan.. vise ono cool igra.
slazem se zna nervirani, ali kuzim sto su developeri htjeli napraviti. medjutim ponekad je to ljudima malo teze napravit. evobas jucer neki lik, nebitno sto je hrvat, ono cro u nastavku, ali lik nakon sto je 4 puta umro, feedao drugog heroja, diskonekta. cijelom timu je zivac pukao jer do tada je bilo ok, svatko je drzao u pocetku svoju liniju. pa je uslijedio dio gubljenja zivaca kad smo bili doslovce poklani ko ovce, na kraju smo taktizirali sa zasjedom i tako smicali njihove heroje i na kraju smo ipak pobjedili. medjutim ono sto se dogodilo na kraju a to se rijetko dogadja jest da je covjek koji je otisao dobio ne jednu prijavu, vec prijavu od 9 igraca. tako da vjerujem da mu jos malo fali do totalnog brisanja acc-a.
tako da donekle je ok. jer ipak to nije igra u kojoj bi se ljudi mogli stalno izbacivati, diskonektati, drugi ulijetati. stvar je jednostavno lvl. mozda i zbog toga ima dosta ozbiljnijih igraca, a manje onih "prolaznih".
e upravo bas to. jucer je neki lik ludio, psovao i vrijedjao jer je umro oko 10 puta a nista nije ubio. kao team mu je kriv. rekoh mu da se smiri i nek s ezabavlja da mu ljudi nece dat surrender koliko god on trazio. na kraju smo pobjedili a ostala su nam samo dva towera citava u bazi. :D
onak za zavalit se i polako. :D
makaweli je pr1mus -.-
noob crusher je dino
Koji Dino, imam previse Dina na friend listi ? xd
IGN: weirdek (EU)
da i kada je scar uzeo clarity na vlada i fidao i kad je failao mid s kassom xD
hahaha,nije se to ni promijenilo,jos uvijek ovaj kill stila,ovaj ragea,rodjak pr1mus salje sve u pm a slimyyy je slimyyy,i da lje njubara :P