League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.439.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
HeateX kaže...

opaaa vidim ja da je moja tema jos ziva iznenadjen sam decki sva cast!!! {#}

igra je the best :)

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
League Of Legends

Ovo je za ku*ac, nemrem normalan tim nac, uvijek neko feeda :/

EDIT: Napokon za 20 min smo ih sredili...

Napokon Napokon
LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 22:45 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Ovo je za ku*ac, nemrem normalan tim nac, uvijek neko feeda :/

Ma znam kako je kad imas lose streak. zapravo ne znam tek sam saznao prosli put kad sam 7 puta zaredom izgubio.

Solo nema sanse da igras uvijek dobijes instant lockere a ti naravno moras na kraju tenka uzet -.-

Prije sam uvijek imao wining streak (stara ekipa) a sad ne mozes imat ni 4 pobjede za redom -.-

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Prekid lose streaka na isti način na koji sam počeo: pobjeda u rankedu!

I naravno ja dosadjujem na chatu ^^

Bravo za pobjedu{#}

18 godina
HeateX kaže...

opaaa vidim ja da je moja tema jos ziva iznenadjen sam decki sva cast!!! {#}

Ustvari ja sam otvorio LoL temu još prije nego ti, ali eto ljudi još nisu bili upućeni toliko u to pa nije tema zaživjela  {#}, al eto u ovoj sam sudjelovao veoma puno u početku da zaživi kako spada.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.lol-hr.com/index.php?topic=897.msg7844;boardseen#new

Evo , otvoren je lol-hr turnir , pa se prijavite... btw treba mi jedan dobar igrac jos ima nas 4 , zovemo se gst team...

turnir je 5v5

3v3

1v1

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...

Evo , otvoren je lol-hr turnir , pa se prijavite... btw treba mi jedan dobar igrac jos ima nas 4 , zovemo se gst team...

turnir je 5v5

3v3

1v1

Mogul ja mogul ja sa vama ? xd

IGN: Alkser

16 godina
neaktivan
League Of Legends

igram igram tu i tamo malo za zabavu imam negdje oko 80 winova dodajte me HeateX

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cek addam te pa sutra popricamo sad sam mrtav umoran od igranja... 7 sati vec

15 godina
protjeran
League Of Legends

ovo su bili dani :DD {#}mislim na iteme score je solidan

rammus rammus

0 0 hvala 0
16 godina

Imas manju sliku?

LoL nick: Strongtoni
15 godina
protjeran
League Of Legends

premutna je kad je povecam :/

ovak se bar vide itemi

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 2:36 (NoDiggity).

0 0 hvala 0
18 godina
NoDiggity kaže...

Možeš to cropat čak i u paintu, šta si lijen, ovak se ništa ne vidi :D

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
NoDiggity kaže...

Možeš to cropat čak i u paintu, šta si lijen, ovak se ništa ne vidi :D

znam reko asm vecu prijasnjem postu nes

edit: nez za vas al ja vidim :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 2:37 (NoDiggity).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

scar napravio penta kill :D

nije mi ucitalo sliku -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 3:24 (CoD2ProPlayer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Drugi Penta Killllllllllllllll {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Urgot - quake style. pam - pam... nisam dotu godinama igrao pa se navikavam. zarazna igra. naklon kreatorima dote za tako dobru igru.

lvl 11.

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
infernoxcro kaže...
Ne izgleda mi igra baš nešto,mislin da je HoN minimalno dvaput bolji,no o ukusima se ne raspravlja,možda je i probam pa promijenim mišljenje :)

Pa iskreno i meni izgleda bolji al ovo je free. Probaj zaigrat pa procjeni :) Jedino što bi volio da grafika nije cartoon, al ajd nije toliko ni važno...

meni je HoN losiji. HoN je cista preslika i kopija Dote, zato mi se ne svidja jer kreatori hoN-a nista nisu svoje ubacili i nista nije drukcije, zeljeli su zaraditi na slavi kreatora dote izdavsi smaostalnu igru. LoL pak je kreativniji. novi heroji, mastoviti heroji, drukcije magije, totalno jedan novi koncept zapakiran u njihov stil. Iako dota nije prva igra te vrste. Prva igra te vrste je Necromania, ciji nacin igre su kreatori dote samo iskoristili da naprave dotu.

ali LoL je neusporedivo bolji, bas zato sto nije dota. prije cu dotu zaigrat nego HoN, u HoN su cak i heroji preslike onih iz dote. s obzirom da sm stariji, cijenim originalnost i kreativnost a ne kradju tudjih ideja i prodaju pod svoje. Tako da o HoN-u imam jako nisko i lose misljenje. jer kao sto rekoh - dota - HoN - nema razlike. isti u pljuvacku.

15 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...

turnir je 5v5

3v3

1v1

Haha ovi shesaidshe was 18 su iz mojeg grada xD hahah

18 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...
xxxxx kaže...
infernoxcro kaže...
Ne izgleda mi igra baš nešto,mislin da je HoN minimalno dvaput bolji,no o ukusima se ne raspravlja,možda je i probam pa promijenim mišljenje :)

Pa iskreno i meni izgleda bolji al ovo je free. Probaj zaigrat pa procjeni :) Jedino što bi volio da grafika nije cartoon, al ajd nije toliko ni važno...

meni je HoN losiji. HoN je cista preslika i kopija Dote, zato mi se ne svidja jer kreatori hoN-a nista nisu svoje ubacili i nista nije drukcije, zeljeli su zaraditi na slavi kreatora dote izdavsi smaostalnu igru. LoL pak je kreativniji. novi heroji, mastoviti heroji, drukcije magije, totalno jedan novi koncept zapakiran u njihov stil. Iako dota nije prva igra te vrste. Prva igra te vrste je Necromania, ciji nacin igre su kreatori dote samo iskoristili da naprave dotu.

ali LoL je neusporedivo bolji, bas zato sto nije dota. prije cu dotu zaigrat nego HoN, u HoN su cak i heroji preslike onih iz dote. s obzirom da sm stariji, cijenim originalnost i kreativnost a ne kradju tudjih ideja i prodaju pod svoje. Tako da o HoN-u imam jako nisko i lose misljenje. jer kao sto rekoh - dota - HoN - nema razlike. isti u pljuvacku.

imas pravo..

ali lolu fali jos dosta toga na kraju krajeva.. prije svega cu reci rmk i pauza i kikanje afk igraca... ono sta meni osobno smeta sta sa tabom vidim sta imaju svi igraci koje iteme imaju.. pa mu mozes lupit kontru tj znas na sta ides..mozda malo pre malo active itema. i tak te pizhdarije ali da lol je drugaciji ima ono nesto sta hon nema, lol mi recimo nije toliko stresan.. vise ono cool igra.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...
Blizek kaže...

Prekid lose streaka na isti način na koji sam počeo: pobjeda u rankedu!

I naravno ja dosadjujem na chatu ^^

Bravo za pobjedu{#}

Ja ne mogu popamtiti sve nickove od forumaša i ovih iz Hrvatske pa zato ponekad mislim da mi netko potpuno nepoznat piše. Je li tvoj nick pr1mus?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

makaweli je pr1mus -.- 

noob crusher je dino

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

makaweli je pr1mus -.- 

noob crusher je dino

Fala!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
Rabenbal kaže...
xxxxx kaže...
infernoxcro kaže...

imas pravo..

ali lolu fali jos dosta toga na kraju krajeva.. prije svega cu reci rmk i pauza i kikanje afk igraca... ono sta meni osobno smeta sta sa tabom vidim sta imaju svi igraci koje iteme imaju.. pa mu mozes lupit kontru tj znas na sta ides..mozda malo pre malo active itema. i tak te pizhdarije ali da lol je drugaciji ima ono nesto sta hon nema, lol mi recimo nije toliko stresan.. vise ono cool igra.

slazem se zna nervirani, ali kuzim sto su developeri htjeli napraviti. medjutim ponekad je to ljudima malo teze napravit. evobas jucer neki lik, nebitno sto je hrvat, ono cro u nastavku, ali lik nakon sto je 4 puta umro, feedao drugog heroja, diskonekta. cijelom timu je zivac pukao jer do tada je bilo ok, svatko je drzao u pocetku svoju liniju. pa je uslijedio dio gubljenja zivaca kad smo bili doslovce poklani ko ovce, na kraju smo taktizirali sa zasjedom i tako smicali njihove heroje i na kraju smo ipak pobjedili. medjutim ono sto se dogodilo na kraju a to se rijetko dogadja jest da je covjek koji je otisao dobio ne jednu prijavu, vec prijavu od 9 igraca. tako da vjerujem da mu jos malo fali do totalnog brisanja acc-a.

tako da donekle je ok. jer ipak to nije igra u kojoj bi se ljudi mogli stalno izbacivati, diskonektati, drugi ulijetati. stvar je jednostavno lvl. mozda i zbog toga ima dosta ozbiljnijih igraca, a manje onih "prolaznih".

e upravo bas to. jucer je neki lik ludio, psovao i vrijedjao jer je umro oko 10 puta a nista nije ubio. kao team mu je kriv. rekoh mu da se smiri i nek s ezabavlja da mu ljudi nece dat surrender koliko god on trazio. na kraju smo pobjedili a ostala su nam samo dva towera citava u bazi. :D

onak za zavalit se i polako. :D

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

makaweli je pr1mus -.- 

noob crusher je dino

Koji Dino, imam previse Dina na friend listi ? xd

16 godina
neaktivan
Kad se sjetim nasih pocetaka.. Ja, scar, haris, slimy i madman. To su bili dani kad je haris bio first blood skoro svaki match, pa bi stilao scaru koji je razbio valjda 5 tipkovnica i 2 kompa zbog toga xD Ja i slimy se valjali od smijeha a madman slao harisa u 3 pm svakih 20 sec hahah a haris nije htio pricat jer su mu se rugali
IGN: weirdek (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo malo karme, je*enica heroj. :D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...
Kad se sjetim nasih pocetaka.. Ja, scar, haris, slimy i madman. To su bili dani kad je haris bio first blood skoro svaki match, pa bi stilao scaru koji je razbio valjda 5 tipkovnica i 2 kompa zbog toga xD Ja i slimy se valjali od smijeha a madman slao harisa u 3 pm svakih 20 sec hahah a haris nije htio pricat jer su mu se rugali

da i kada je scar uzeo clarity na vlada i fidao  i kad je failao mid s kassom xD 

haris771 (eu) LOL account
15 godina
neaktivan

hahaha,nije se to ni promijenilo,jos uvijek ovaj kill stila,ovaj ragea,rodjak pr1mus salje sve u pm a slimyyy je slimyyy,i da lje njubara :P

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo o ovome ja pricam imam hebenih 21 kill imamo leavera a pobjedili bi lako i izgubimo.. mrzim to..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice