League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.438.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
balkhanac kaže...

e ovak....znam da sam vec 2-3 put postao al jbg...neznam ni sam kog kupit...cjelo vrijeme igram s Nunuom kad niko nece uzet off-tanka il tenka pa "moram" ja...razmisljao sam kog kupit pa sam si slozio listu potencijalnih(onih koji su mi najzanimljiviji i koji me svaki prokleti put ownaju) : Ezreal , Anivia(kod mene ima samo jedan minus a to je donekle los ulti) , Malzahar , Karthus , Leblanc i Xin Zhao...jbg stvarno nezz kojeg piknut...znam da je svaki lik dobar ako znas s njim igrat...a ja bas imam ogromnu zelju naucit do perfekcije s jednim od ovih 6...a znam da ste vi stare iskusnjare u L0Lu i znate gro tog pa pomozite nekim savjetom itd...

Ulti los kod Anivie ? Ocito nikad nisi vidio dobru aniviu sa dobrim ultijem. Sa tim cudom mozes cak i spasit svoje jer ima slow od 20%.

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...
iMaestro kaže...

Napokon! Stogoh na 30 lvl.. sad mogu u miru nastaviti igrat dotu i wow xDD... jel zna netko zasto nema sms opcije za hrvatsku i hoce li uopce doci?

Sad si prešo igricu?? xD

Susjedima Mađarima je došo sms prije par mjeseci, no oni su u EU, ko zna kad će do nas.. Al će doć sigurno.. To će im bit divljački dohodak.. Koliko Balkanaca igra ovu igru.....

Nece doci jer je to govno nerazvijeno ... -.-' a da ba r dode to sa sms u pm...

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

Evo mene natrag (imo sam gripu -.-'')...blizek imo sam ja i do 6 poraza zaredom zbog njubara

EVo petog. Opet je Signed fidao,očito nešto nije u redu sa signedom.

eto vidiš da i drugi mogu bit krivi, nažalost to je postalo pre često i zbog toga ja osobno često gubin partije

@haris: meni su sva 3 predobra heroja, karthus je odličan za skupljanje killeva al zato dosta ovisi o ostatku tima jer sam nemože aspolutno ništa, corki je najjači AD carry i prezabavno je sa njin igrat kad naučiš, anivia je jedna od jačih AP carry-a i meni jedna od dražih al mi je dosadila, tako da ti sve ovisi kakav stil voliš, tebi bi preporučia karthusa pošto si žestoka njubara koja voli samo killeve dobivat :)

Nisam ja rekao da drugi ne mogu biti krivi,i sam sam svjestan da na oko 50% partija ne možeš previše utjecati,ali uvijek se možeš truditi i pokušati što bolje odigrati.

Nažalost,sad sam zbunjen jer ne znam koga da odaberem a da dobijem. Kad biram onoga koga tim treba ( obično reba nekog tenka,pa uzmem Shena,Nasusa ili Renektona ) onda carry bude loš,a kad uzmem carrija onda ili tenk ili neko drugi bude loš. A možda je to samo onaj uobičajeni lose streak koji se teško prekida,a nakon toga slijedi jedan win streak i samozadovoljština?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

hahahahaha

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hari85 kaže...

hahahahaha

1/20 pobjeda :// ahahah

low protivnicki team

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

hahahahaha

Nemaju tanka, skoro svi AD (olaksan posao vasem tenku), usporedi svoje i Akaline assiste , dakle KS-o si ko i uvijek :D

LoL EU : pr1mus
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...
hari85 kaže...

hahahahaha

Nemaju tanka, skoro svi AD (olaksan posao vasem tenku), usporedi svoje i Akaline assiste , dakle KS-o si ko i uvijek :D

Pa što ako ima toliko killova ipak je on carry i trebao bi ks-at ( ozbiljan sam u ovome, pogotovo jer haris nezna baš farmati ).

P.S. Zašto se nikad nitko ne hvali sa lošim igrama,kao ja? Vi se samo hvalite sa nekim ownerskim partijama ( a takva je svaka deseta ). A haris svaku dobru stavi a loše niti ne spominje :P.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
protjeran
Blizek kaže...
makaweli kaže...
hari85 kaže...

hahahahaha

Pa što ako ima toliko killova ipak je on carry i trebao bi ks-at ( ozbiljan sam u ovome, pogotovo jer haris nezna baš farmati ).

P.S. Zašto se nikad nitko ne hvali sa lošim igrama,kao ja? Vi se samo hvalite sa nekim ownerskim partijama ( a takva je svaka deseta ). A haris svaku dobru stavi a loše niti ne spominje :P.

da hvale se kad pobijede iako je score nekad 12-6 omg kAJ JE TU DOBRO :s

15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://i51.tinypic.com/30v21hs.jpg[ 

defeat

victory

defeat

victory

defeat

victory

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 12:51 (Time4Die).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo mojih proslih 5 matcheva :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

6/6/6 xD.

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
hari85 kaže...

6/6/6 xD.

Zato je izgubio xD

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer sam odigrao prvu partiju sa Taricom (igrao sam sa pacijentom i jos nekim djecacicem) i svidio mi se pravo. Stun mu je predobar 2sec sto je dalje od tebe taman da carry dovrsi. Heal mu je predobar jer kad healas svog healas i sebe. Ultimate jako koristan u team fightu i pushanju.

Jedino ga je tesko igrati na pocetku dok ne dobijes postensku mana regeneraciju.

I harise ne znam sto al Alkser je cijelo vrijeme crkavao od smijeha kad smo igrali drugu partiju, al nam je Shady postenski izvadio zivce :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...

Jucer sam odigrao prvu partiju sa Taricom (igrao sam sa pacijentom i jos nekim djecacicem) i svidio mi se pravo. Stun mu je predobar 2sec sto je dalje od tebe taman da carry dovrsi. Heal mu je predobar jer kad healas svog healas i sebe. Ultimate jako koristan u team fightu i pushanju.

Jedino ga je tesko igrati na pocetku dok ne dobijes postensku mana regeneraciju.

I harise ne znam sto al Alkser je cijelo vrijeme crkavao od smijeha kad smo igrali drugu partiju, al nam je Shady postenski izvadio zivce :D

Ja uz toga shady prozivljavam traume kad si njim igram mi vidili likove u nasoj sumi znaci njih 5 dok je nas 2 poginula i on ide u  sumu opet da provjeri  a meni srce vamo oce otkazati i tako jos par ljudi rade glupe poteze.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
Seven Yamakasi kaže...

lete pare letim ja :D

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad sam izgubio jer je Shen igrao na AP...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

cisti AP ili tank/AP? neznam sta je to al danas jos nisam pobjedio zbog ovih njubara botovi igraju bolje od njih -.-'' 

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Igro sma i ja sa att dmg sorakom

17 godina
neaktivan
Time4Die kaže...
Blizek kaže...

cisti AP ili tank/AP? neznam sta je to al danas jos nisam pobjedio zbog ovih njubara botovi igraju bolje od njih -.-'' 

Neki j***** glupi build. Trinity Force,Rylais,Rabadon, Ionians. Nema smisla ovakav build na bilo kojem championu,a kamoli na Shenu.

18 godina
neaktivan
League Of Legends

E fak :D iskoristim taktiku nekoga tko je rekao da uzmem heal i revive i nekog loseg champa :D i uzmem evelyn i na nitko ne dodga que iako sam rekao da ne znam igrat eve i jos na kraju pobjedimo xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

-.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Prekid lose streaka na isti način na koji sam počeo: pobjeda u rankedu!

Prekid lose streaka Prekid lose streaka

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan od napetijih i boljih matcheva u kojem sam igro. sa nasusom..

sa time da sam warmog tek na kraju uzeo jer nisam imao mjesta. prodo sam aegis of legion..

nego pogledajte bliz build omg.. poludio sam na to..

ali dobro na kraju smo dobili ni sam neznam kako.. veigar je imao 1000 ap na kraju :D

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 18:41 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

sa time da sam warmog tek na kraju uzeo jer nisam imao mjesta. prodo sam aegis of legion..

ali dobro na kraju smo dobili ni sam neznam kako.. veigar je imao 1000 ap na kraju :D

build je cookie cutter za blitza svak tako ga builda sta rageas

18 godina
toxic kaže...

Dobro si buildao Nasusa, ali imaš jednu grešku, umjesto Lich Bane-a si trebao kupiti Trinity Force, udario bi puno jače sa Q spellom...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan

hahahhaha konobaru daj...al zato ste me mjutali...e i da se vratim na scara kada je to bilo???? ja se bas tog ne sjecam...ali normalno da svaku kad igram s tobom i jos nekim imam los skor kad igram portiv likova vaseg ranka ne mojeg -.-...tak da nemres mi nis reci...za ta dva jeb*** lvl cu se biti bolji(ako bog da :D) xD

16 godina
neaktivan
League Of Legends

opaaa vidim ja da je moja tema jos ziva iznenadjen sam decki sva cast!!! {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hari85 kaže...
toxic kaže...

build je cookie cutter za blitza svak tako ga builda sta rageas

build je smece. eod..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio karmu, zanimljiva devojka :)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HeateX kaže...

opaaa vidim ja da je moja tema jos ziva iznenadjen sam decki sva cast!!! {#}

Jel ti igras jos i koliko winova imas.

LoL-scarface797(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice