League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.443.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Par mojih prijatelja je igralo na američkom serveru jedno vrijeme, dogurali do oko lvl 20 i prestali...sad samo europski cepaju...i šta riot uradi, pošalje im mail gdje im nudi pantheona i skin besplatno samo da se vrate igrat tamo :)

naravno aktivni igrači ne dobijaju nikakve poklone...to je taj smisao za biznis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

KUPIO FROSTED EZREAL, MOJ JEDINI SKIN KOJI SAM HTIO JE MOJ !!!!!!!!!!!!! jjajajajaaj... ovaj skin sale je bio puni pogodak, jos ostalo oko 550 riota pointsa :D

LoL Nick: hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: League Of Legends
iMaestro kaže...

Napokon! Stogoh na 30 lvl.. sad mogu u miru nastaviti igrat dotu i wow xDD... jel zna netko zasto nema sms opcije za hrvatsku i hoce li uopce doci?

Sad si prešo igricu?? xD

Susjedima Mađarima je došo sms prije par mjeseci, no oni su u EU, ko zna kad će do nas.. Al će doć sigurno.. To će im bit divljački dohodak.. Koliko Balkanaca igra ovu igru.....

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
16 godina
Narcis88 kaže...

Par mojih prijatelja je igralo na američkom serveru jedno vrijeme, dogurali do oko lvl 20 i prestali...sad samo europski cepaju...i šta riot uradi, pošalje im mail gdje im nudi pantheona i skin besplatno samo da se vrate igrat tamo :)

naravno aktivni igrači ne dobijaju nikakve poklone...to je taj smisao za biznis

To sam ja dobio! I imam skin taj neki sad za pantheona. Nisam bio igro oko 2-3 mjeseca {#}

17 godina
League Of Legends
NEMOGU vise igrat ovaj normal !

Ja neznam kolko ljudi mogu bit tumasti u ovoj igri ko da 5 godina imaju. Samo gubim zivce na tom normalu. Zato molim da me dodate svaki put kad netko pravi igru.

Hvala unaprijed

Ko me jos nije dodo na friend listu nisko mi je slinA a moji heroji su :Lux, Annie, Mundo, ChoGath i sad skupljam rune za ezreala ;)
League Of Legends IGN: slinA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Da se pohvalim sa 4 poraza zaredom xD.

P.S. Sada chat malo jebe tako da Seven treba malo pričekat.

4 poraza zaredom 4 poraza zaredom
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 19:07 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo mene natrag (imo sam gripu -.-'')...blizek imo sam ja i do 6 poraza zaredom zbog njubara

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dodajte mene ako želite. Isti nick kao i tu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 19:48 (Antrocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Time4Die kaže...

Evo mene natrag (imo sam gripu -.-'')...blizek imo sam ja i do 6 poraza zaredom zbog njubara

EVo petog. Opet je Signed fidao,očito nešto nije u redu sa signedom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

Singed nije Signed xD

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

Singed nije Signed xD

Nije bitno loš champion je loš champion.

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

Pa ko free champion ove sedmice i sigurno mu je prvi put sa njim.

Ma sta ces bit ce boljih partija :P

15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

Singed nije Signed xD

to njegovo ime je i mene na pocetku mucilo al priviko sam se...oce ko odegrat koju partiju s menom jos ne mogu na lol iskoristio sam malo vremena da dođem na forum al još nebudem na lolu ponedeljka ili utorka :( nasparacu se za eza imam tek 1447 IP-a {#} dok ga kupim ja cu u costum gameu probat AP/AD bulid pa vam javim kakav je :D al nacekat cete se jer jos moram usparat dosta IP-a^^

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
17 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

Pa ko free champion ove sedmice i sigurno mu je prvi put sa njim.

Ma sta ces bit ce boljih partija :P

Ma znam.

16 godina
League Of Legends

ahem {#}

karthus

corki 

anivia

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ahem  {#}

karthus

corki

anivia

Tvoja poenta ovog posta je.. ? xD

Seven kad izgubis samo reci ono svoje sto inace kazes u skoli: Opusti se i misli da si na konju :D

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
hari85 kaže...

ahem {#}

karthus

corki

anivia

Tvoja poenta ovog posta je.. ? xD

Seven kad izgubis samo reci ono svoje sto inace kazes u skoli: Opusti se i misli da si na konju :D

ahahahha xD

Ja kazem nakon sto sam izgubio partiju sa Blizekom: Seven opusti se i misli da si na konju kad u mene otac kaze: nisi na konju vec si na stolici xD

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sutra igram Urgota na auto lock. Moraju sada doći lakše partije nakon niza poraza.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

dajte me dodajte tko oce ranked ili normal, dosta često sam online i onda igram lol :)

EU: hRay

LoL Nick: hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

ahem {#}

karthus

corki 

anivia

koga kupit 

haris771 (eu) LOL account
16 godina
neaktivan

jel je neko za da se nađemo 5 igraca i dns teremo samo ranked do 12 ili može i duže...

Lol nick-->CroDino (Eu)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 21:18 (CroDino).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
hari85 kaže...

ahem {#}

karthus

corki 

anivia

koga kupit 

kako bi ja kupio:

1. anivia

2. corki

3. karthus (i hate this guy)

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
hari85 kaže...
hari85 kaže...

ahem {#}

karthus

corki 

anivia

koga kupit 

1. Karthus - Karthusov ulti double - quadra u svakom mecu kad steknes "osjecaj" za ulti

2. Anivia - Anivia kad naucis silujes sve, rijetko vidim nekog da faila...

3. Corki kojeg nikad nisam vidio osim na streamu xD pa ti nemrem rec

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Greetings from the forest,

Thanks for contacting me. Unfortunately, summoner name changes are not available. We currently have plans for adding this feature to your account management tools in the future, but we don't have a definite time when it will become available. I'm sorry for any inconvenience this may cause.

In the mean time, you're welcome to make a new account with any available name you choose, but we won't be able to transfer any content to the account.

Toooooooooooooo napokon cu vratit svoje staro ime kad ovo uvedu :D 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da al to je tek plan pitanje je ako uopce to uvedu...

LoL nick:CroDino (EU)
16 godina
hari85 kaže...
hari85 kaže...

ahem  {#}

karthus

corki

anivia

koga kupit

Anivia

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e ovak....znam da sam vec 2-3 put postao al jbg...neznam ni sam kog kupit...cjelo vrijeme igram s Nunuom kad niko nece uzet off-tanka il tenka pa "moram" ja...razmisljao sam kog kupit pa sam si slozio listu potencijalnih(onih koji su mi najzanimljiviji i koji me svaki prokleti put ownaju) : Ezreal , Anivia(kod mene ima samo jedan minus a to je donekle los ulti) , Malzahar , Karthus , Leblanc i Xin Zhao...jbg stvarno nezz kojeg piknut...znam da je svaki lik dobar ako znas s njim igrat...a ja bas imam ogromnu zelju naucit do perfekcije s jednim od ovih 6...a znam da ste vi stare iskusnjare u L0Lu i znate gro tog pa pomozite nekim savjetom itd...

Nick na L0Lu : balkhanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 22:59 (balkhanac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Time4Die kaže...

eto vidiš da i drugi mogu bit krivi, nažalost to je postalo pre često i zbog toga ja osobno često gubin partije

@haris: meni su sva 3 predobra heroja, karthus je odličan za skupljanje killeva al zato dosta ovisi o ostatku tima jer sam nemože aspolutno ništa, corki je najjači AD carry i prezabavno je sa njin igrat kad naučiš, anivia je jedna od jačih AP carry-a i meni jedna od dražih al mi je dosadila, tako da ti sve ovisi kakav stil voliš, tebi bi preporučia karthusa pošto si žestoka njubara koja voli samo killeve dobivat :)

16 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

...

kupiš heroja za kojem mislis da ti najbolje sjeo, tj. kaj voliš igrat (dps, tank, mage, suport ili nesto treće), pa gledaš i prema runama koje imas, i tako.

Mislim da znaju vec dosta ljudi koja je moja preporuka ;) (ezreal)

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

e ovak....znam da sam vec 2-3 put postao al jbg...neznam ni sam kog kupit...cjelo vrijeme igram s Nunuom kad niko nece uzet off-tanka il tenka pa "moram" ja...razmisljao sam kog kupit pa sam si slozio listu potencijalnih(onih koji su mi najzanimljiviji i koji me svaki prokleti put ownaju) : Ezreal , Anivia(kod mene ima samo jedan minus a to je donekle los ulti) , Malzahar , Karthus , Leblanc i Xin Zhao...jbg stvarno nezz kojeg piknut...znam da je svaki lik dobar ako znas s njim igrat...a ja bas imam ogromnu zelju naucit do perfekcije s jednim od ovih 6...a znam da ste vi stare iskusnjare u L0Lu i znate gro tog pa pomozite nekim savjetom itd...

Ja bi ovdje uzeo Aniviu ili Xina.Sto se tice Anivie ona ti je teska za igrati ali kada naucis onda je predobro,Xin ti je odlican off tank dps ja cu njega sljedecega uzeti.

LoL-scarface797(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice