League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
peky kaže...

Koliko sam gledao, prilično su mi se svidjeli Anivia i Malzahar..što vi mislite ?

Te champove mozes uzeti samo ako zelis puno vremne uloziti u ucenje jer su ti dosta teski ali ako ih naucis onda su super.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
peky kaže...

Koliko sam gledao, prilično su mi se svidjeli Anivia i Malzahar..što vi mislite ?

Te champove mozes uzeti samo ako zelis puno vremne uloziti u ucenje jer su ti dosta teski ali ako ih naucis onda su super.

anivia nije baš toliko teška za igrat, bar meni

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto Finzee sad mozes Lux igrat i na main acc-u :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...

Seven pusa i tebi hahahha xD

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...
peky kaže...

anivia nije baš toliko teška za igrat, bar meni

Jeli jako težak Malzahar ili se da igrati :/ ?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Huh puno ste pistali od mog zadnjeg posta jer sam zaboravil lozinku...ugl. igram na novom accu (ne bas tako novom) lvl 21 je.....jucer mi se desilo da jedan champ na 24. lvl-u nije kupio iteme na pocetku...ja mu kazem :"wlad you need to buy items"... a on mi odgovori :"njah too little gold"....i na kraju bez ikakvog bonusa na pocetku igra wlada na DPS...na kraju se ispostavilo da mu je to bio brat...tip ima score 1/18/3...Kupio sam lux i odusevljen sam njome jedna sitna greskica i ode champu pola healtha...a da neki ljudi ne vjeruju da imam 11 god (al to je istina)...i nisam noob jer s vremenom sam skuzio igru i znam igrati u tamfightovima i znam isplanirat battle plan (u tom sam najbolji)...:)

edit: malzahar nije tezak za skuziti neznam zasto su stavili hard

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 20:49 (Time4Die).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Time4Die kaže...

Huh puno ste pistali od mog zadnjeg posta jer sam zaboravil lozinku...ugl. igram na novom accu (ne bas tako novom) lvl 21 je.....jucer mi se desilo da jedan champ na 24. lvl-u nije kupio iteme na pocetku...ja mu kazem :"wlad you need to buy items"... a on mi odgovori :"njah too little gold"....i na kraju bez ikakvog bonusa na pocetku igra wlada na DPS...na kraju se ispostavilo da mu je to bio brat...tip ima score 1/18/3...Kupio sam lux i odusevljen sam njome jedna sitna greskica i ode champu pola healtha...a da neki ljudi ne vjeruju da imam 11 god (al to je istina)...i nisam noob jer s vremenom sam skuzio igru i znam igrati u tamfightovima i znam isplanirat battle plan (u tom sam najbolji)...:)

hehe, godine nisu važne :)... btw. i meni je lux jeb*nica, ali nikad valjda nece doci heroj koji će mi bolje pasati i nikad dosaditi kao Ezreal, samo hocu sad kupiti jedan njegov skin i to bi jedino napravio s riotima.

LoL Nick: hRay
16 godina
League Of Legends

malza je laksi od anivie za koristit  samo  e pa ult pa GG  {#}

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...
Time4Die kaže...

hehe, godine nisu važne :)... btw. i meni je lux jeb*nica, ali nikad valjda nece doci heroj koji će mi bolje pasati i nikad dosaditi kao Ezreal, samo hocu sad kupiti jedan njegov skin i to bi jedino napravio s riotima

meni skinovi nisu vazni jer bolje da si kupim champa a mozes bit dobar i bez skina...meni se ezreal cini zanimljivim zbog namjestanja skillshotova itd. ali za lux mogu reci just perfect laser je dovoljni jak da tipleka nabaci {#}...(sparam za eza pa da pitam dal se isplati štedjeti za njega dal jos uvjek valja nakon tolko nerfova?)

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Seven Yamakasi kaže...

Seven pusa i tebi hahahha xD

Znas da mrzim kad to uradis >.>

15 godina
neaktivan
League Of Legends

rammus nerf YAAAAAAAAAYYYY

makar mislim da nisu dirali najvazniju stvar a to mu je onaj taunt -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Time4Die kaže...
null kaže...
Time4Die kaže...

hehe, godine nisu važne :)... btw. i meni je lux jeb*nica, ali nikad valjda nece doci heroj koji će mi bolje pasati i nikad dosaditi kao Ezreal, samo hocu sad kupiti jedan njegov skin i to bi jedino napravio s riotima

meni skinovi nisu vazni jer bolje da si kupim champa a mozes bit dobar i bez skina...meni se ezreal cini zanimljivim zbog namjestanja skillshotova itd. ali za lux mogu reci just perfect laser je dovoljni jak da tipleka nabaci {#}...(sparam za eza pa da pitam dal se isplati štedjeti za njega dal jos uvjek valja nakon tolko nerfova?)

Valja još, ali se uvijek osjeti taj nerf :(... uglavnom treba puno miniona ubijat na pocetku i ak pokupiš koji kill, na konju si. On je meni zakon zbog tih skillshoteva jer ima 3 spella s kojima imas onu sprelicu pa gađaš i tu je jos blink, uglavnom na pocetku( kad pocnes s njim igrat) je tesko jer treba skuziti i njega i spellove. I da pocet cu izgleda ovaj tjedan pisati Guide za Njega i kako sam razmšljao mogao bi biti jako veliki jer se ima o svemu pricati.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sumnjam da jesu ali ako jesu onda su napravili pravu stvar koju su trebali jos prije 5 patcheva....nisam probao niti igrao protiv njega otkad je nerfan tak da neznam jeli jako oslabljen ili slabije...najvise me iritira dok me fiddle na pocetku u bushu draina uopce ne skuzim...-.- najcesce dobijem firstblood koji je zabravo firststeal ^^ igrao sam jednu s shenom stilo svaki moguci kill viim neko se bori ulti i ks...^^

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mnogo ljudi govore nešto protiv kill steala, ali on je zapravo ( redovito ) pozitivan i ponekad donese više golda nego što bi donesao bez kill steala. Npr. Ako sam ubiješ protivnika koji je npr. dominating, dobiješ samo golde koji su bonus za dominating. A ako ti netko stila, ti dobiješ oko 200 golda,a on taj bonus. Dakle, tim je 200 golda u plusu. A ionako sa carrijima je i dobro stilat da se nafidaš i da poslije ownaš. Ja ionako ne marim za kill stealeve i zato mi se ponekad dogodi da se moji bune za KS,ali ko ih ****. Ja se nikad nebi bunio osim kad bi rekli da namjerno kill stilaju radi raznoraznih razloga.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Warbringer077 (kako god tebi ide nick na ovom forumu :P) kad cemo ti i ja odigrat par partija ^^

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Anivia-teska za igrat :S (meni)

Evelyn-majstor killstealeva

Ezreal-Nekako mi se ne svidja,previse skillshotova i nisam zamjetio da je efikasan u teamfightovima 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sta znaci DRUGI spell od Luxa...ono di baci stap?

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...
Time4Die kaže...
null kaže...
Time4Die kaže...

Valja još, ali se uvijek osjeti taj nerf :(... uglavnom treba puno miniona ubijat na pocetku i ak pokupiš koji kill, na konju si. On je meni zakon zbog tih skillshoteva jer ima 3 spella s kojima imas onu sprelicu pa gađaš i tu je jos blink, uglavnom na pocetku( kad pocnes s njim igrat) je tesko jer treba skuziti i njega i spellove. I da pocet cu izgleda ovaj tjedan pisati Guide za Njega i kako sam razmšljao mogao bi biti jako veliki jer se ima o svemu pricati.

Cim budes napiso guide za eza odma mi salji PM.... cini mi se kao da si neki veliki expert za njega xD

Ja sam ga kupio neki dan i imam jedno 10-ak rundi s njim... super je char za igrat, fora su ovi skillshootovi a i ima dobar escape mehanizam, ali jos ga nemogu igrat na nivou na kakom sam ga vidio kod drugih igraca (da je sam sposoban rijesit teamfight) ali vjerovatno ce to sve doc s vremenom... to ce mi bit glavni char u igri zajedno s lux koja mi je super zabavna te mundo kojeg mogu igrat kao tank ili tanky dps ;D

Moze prijedlog intema za ezreala ?

Ja vecinom idem

-doran blade +hp pot

-mercury/ swiftness

-Shen->Trinity

-Last whisper/brutalizer

-BF-> Blackclevar ili blood theaster (onaj s life steal i dmg per kill)

16 godina
balkhanac kaže...

sta znaci DRUGI spell od Luxa...ono di baci stap?

Stite tebe i onog kog "pogodis" u svom timu za odredeni dmg

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ako van je anivia teška za igrat onda očito niste ni takli cassiopeiu :)

btw. ovo je moj build za Ezreala:

-Dorans blade

-Manamune

-Brutalizer

-Bloodthirster

-Black Cleaver

-Boots of Swiftness

a zadnji item ovisi šta van triba, Lich Bane za jači ulti i W skill ako van ide dobro, ako ne onda Banshee's 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
snakeyess123 kaže...

to je losee... nisam zelio nerf na najdrazem mi tenku.. btw sreca pa taunt nisu dirali :D

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nije bas dobar build za ez-a, probaj kak ja uglavnom igram:

- meki pentant + hp pot + mana pot

do 10 minute nafarmam na kripovima preko 1500 golda

- pa idem na tear of the goddness + boots of speed + vampiric specter + 1-2 x hp pot

- kad dodješ do negdje 1800 mane s tearom, kupujes manamune.

-a do toga kupuješ sorcerer's shoes, wriggle's lartern ( postavljaš ward kod baranu ili dragona , na kojem si vec lane-u ili da vidis ak idu nekam gankat) i vampiric specter

-onda kupujes jedan (phage pa ides na forezen mallet)  ili 2 dijela za trinity force ili B.F sword(bolje njega)

- ides na bloodthirstera ili trinity force/frozen mallet (ali oboje moras kupiti)

- i  guinsoo's rageblade ili last whisper

Uglavnom tak ja igram, ovisi o partiji, na team fajtovi budite iza svojih tankova, te spamate Q i W, a E cuvate za bijeg ili ulovit nekog low levela, i koristite ulty odmah na pcoetku team fajta jer tako onda pokosite oko 3 enemy-ja, pa lako ubijate. Uglavnom ima puno kombinacija s njim. morate puno last hittat minione, i u šumi, znaci cim više da kupite dobar gear. Ovo je totalni AD build koji owna, a AP nije dobar jer ove 3 magije imaju poveliki CD i mali broj damage-a po A pointu, dok prvu možete svake 2-3 sec spamati s velikim damage-om i jos se stacka s spellom red buff od lizarda.

zaboravio rune- kupujes AD rune i AD/levelu te armor pen. (ne magic pen)

s. s.- ghost/flash/heal

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 10:38 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

Anivia-teska za igrat :S (meni)

Evelyn-majstor killstealeva

Ezreal-Nekako mi se ne svidja,previse skillshotova i nisam zamjetio da je efikasan u teamfightovima 

anivia nikad nisam igrao, jer nisam naletio na nju na free-u, a ako jesma onda sam bio low level. Evelyn je za mene jedan od najretardiranijih heroja, samo hoda da nekog stunas i ubiješ a ako ne ubijes bježiš ko pica ili ceka da se team fight malo zakuha  da dodje i ubije sleđa.

Ez- je jako efikasan u tf-u jer treba baciti Ulty na pcoetku fajta da skines puno hp-a a puno ljudi ceka da s ultom steala kill i jos ak ima tankova, samo spama mystic shot i W magiju ( a W magija ako prođe kroz team mate-a povecava mu AS, a ako pogodi/prođe kroz enemy-a onda mu smanji AS)

17 godina
League Of Legends
sorcerer's shoes ?

To da ti poveca dmg od w i r skilla ili ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ez treba dorans.. ako nemas hp rune e tek si onda nahebao. s 420 hp-a i malim mov speedom si prelaka meta na pocetku. ja za njega imam movement speed quintove - 4% i mana regen rune. masteries uzmem u offense do +3 dmg-a i u utility do mana regen/5. Summoner spellove uzmem teleport i ghost jer vec ima svoj mini flash.

Na startu uzmes dorans blade (s novim patchom bez hp pota) i farmam dok ne skupim golda za lvl 1 boots i tear of the godess. Do te faze cete vjerojatno skupit kill s ultijem ak ste na midu. Cim skupim dovoljno para i malo napunim mane idem u bazu uzet manamune, vamp scepter, boots of swiftness i hp pot. Nakon toga odma uzmem oba buffa i ak je neko iz tima tu odemo na dragona. E tad pocinju team fightovi i najbolje je zadnji uc u borbu i s buffovima samo kupis killove. Tad najcesce surrendaju, a ako se match nastavi farmam za kupit bloodthirster i catalyst. Onda cete vjerojatno ic u lane da pocistite creepove i bit ce jos jedan team fight (ili cete vi pushat ili oni) i tu opet upadnete zadnji i skupite koji kill i assist. Skupit cete para za dovrsit banshees, a dapjni izbor itema ovisi o protivnicima. Ako su squishiji samo pumpate dmg tj bloodthirster a ako su tanky onda uzmete last whisper i black cleaver - meni je novi bc bolji od proslog jer daje nesto att speeda pa ja nekad uzmem berserkers jer s runama iam mov speed oko 400.

umjesto bansheesa mozete uzet tri force, a guinsoos nikako jer idete na cisti ad u ovom slucaju. Nekidan sam vidio eza s guinsoos, lich bane, 2 hextecha, sorc shoes i manamune. Jest da je squishy do bola al pametno je igrao, i srecom bio je za mene :) cak nije ni los hybrid s obzirom na lich bane i buffane ap ratie za skillove. Samo uzmete dorans ring na pocetku i to je to.
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
iMaestro kaže...
snakeyess123 kaže...

to je losee... nisam zelio nerf na najdrazem mi tenku.. btw sreca pa taunt nisu dirali :D

pa i meni je rammus jedan od drazih tenkova al je ipak malo glupo da kad vidim da enemy ima rammusa ( a mi nemamo ) u 80 % gameova izgubimo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 12:50 (snakeyess123).
18 godina
neaktivan
Rammus je jedno OP smece :D

Igrah s njim i prelagano :) za junglu je lik meni bolji i od wwa :D

I onaj taunt 3sec je previse ... i s cizmama to govno traje i po 1.5sec sto je prelose... a ovi retardi mu stalno smanjuju sve osim taunta :/
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...

Warbringer077 (kako god tebi ide nick na ovom forumu :P) kad cemo ti i ja odigrat par partija ^^

Warbringer007 mi je točan nick,a što se tiče igranja, to samo tijekom vikenda jer sam tijekom tjedna u srednjoškolskom domu u Rijeci,hvala bogu pa mi je zadnja godina.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
League Of Legends
Null hvala na savjetu evo moja prva dans s ezom

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/ez.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Evo još jedna solidna partija

Ovaj LoL je prelagan za razliku od Dote...

Too Easy Too Easy
nick mother*ucking diaz
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice