League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Barem nije izašao skin za Teemo-a xD

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

hocu bro" gath skin odmah !!!!!!!! xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Jesi ti procitao sto sam ja napisao? Rekao sam npfakinr oli ti naprimjer :) tamo di sam napisao riza stavi kog, alah, isusbog, sarma, karma, teemo etc...

Nebitno mi je u mom primjeru jel champ 450 ip ili 6300ip govorio sam o prodaji skina, a ne champa

Ja osobno malzahara vidim samo kad je u free tjednu, a malza sa skinom jednom u 30ak rundi dok ovaj prokleti kog maw svako malo mi zagorcava zivot u igri...

Get it now? :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Release Notes sa američke stranice lola http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=485937

lol nick: killerfromabove(EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hm dorans itemi su buffani al sad ne mozemo health pot uzet -.- svida mi se buff od renektona i cass, bas san ih mislia igrat malo cesce, pogotovo cass koju svi podcjenjuju a meni je odlican harasser

IGN: weirdek (EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi se isplati uzeti Mordekaisera?

LoL nick: Aerendyl (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 13:35 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli želi ko igrat war?...skupite se 5orica da igramo 5vs5

DlonelyWarrior (nickname) add me pa cemo se sve dogovorit....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli zeli ko igrat war? 5vs5 ...mi smo leveli od 18-30

ako ima ko nek me doda na nickname: DlonelyWarrior ili gospodin zelenko...pa cemo se sve dog! : )))))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ev jedna s kassadinom xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Jadan malz, samo reskinove dobija.. nema postenog skina a champ je predobar. Kog ocito najvise paznje dobija, 3 skina u malo vremena je skupio.

pa nije ovo samo reskin :/

15 godina
neaktivan

naravno da da! samo mu pumpaj health... prejak je, ja sam igro sa njime samo se trebas stavit na pocetku dok nedobijes dovoljno Hp-a

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Očekujem da će za Karmu većina na početku govoriti da je UP i da je preslaba, ali ona se sad čini kao jedan od najtežih champova za igrat i zato jedva čekam da je kupim i da eksperimentiram s njom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Očekujem da će za Karmu većina na početku govoriti da je UP i da je preslaba, ali ona se sad čini kao jedan od najtežih champova za igrat i zato jedva čekam da je kupim i da eksperimentiram s njom.

meni se čini baš suprotno, svi će govorit da je OP, a i ne pari mi nešto teška za igrat

16 godina
League Of Legends

kladimo se da gotovo niko nece je support igrati onakav dmg je OP  go go nuker

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaki novi support je "up" svaki dps "op" jednostavno ljudi neznaju igrat sa suportima i bog zna sta rade s njima

Doslo je takvo vrijeme da niko ne pomaze npr ja sa shacom idem gankat bot,kata to vidi i zaleti sa prije nego sta ja dodjem i ubije se za kill,samo da ga je ne dobijem

Strasno =/

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:52 (NoobCrusher).
16 godina
League Of Legends

spin for the win ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

Svaki novi support je "up" svaki dps "op" jednostavno ljudi neznaju igrat sa suportima i bog zna sta rade s njima

Doslo je takvo vrijeme da niko ne pomaze npr ja sa shacom idem gankat bot,kata to vidi i zaleti sa prije nego sta ja dodjem i ubije se za kill,samo da ga je ne dobijem

Strasno =/

Ljudi nikako da shvate da je ovo timska igra. Zato sam počeo igrati samo sa tankovima, da budem koliko toliko neki support. Ako nekog ubiješ pa si mu ukrao kill, mah...

LoL nick: Aerendyl (EU)
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

kladimo se da gotovo niko nece je support igrati onakav dmg je OP   go go nuker

OP ? Tebi nije dobro.

16 godina
Aliser kaže...
hari85 kaže...

OP ? Tebi nije dobro.

ako nisi spotlight pratio on je bio sam u kostac   s trojicom i radio massivan aoe dmg ogroman da ne kazem

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...
hari85 kaže...

OP ? Tebi nije dobro.

ako nisi spotlight pratio on je bio sam u kostac     s trojicom i radio massivan aoe dmg ogroman da ne kazem

Emm..ti znas da je to skoro sve namjesteno ? -.-

Ponasaj se i ti kao i ostali whineri "OP OP NERF NERF NERF!!!!!!!!!!!!!!!!!" pa vise nece bit ni jedan normalan champ.

Ako ona ima ogroman aoe dmg sta je onda sa Kennenom ? Aniviom ? Fiddlesticksom ? Mordekaiserom ?

17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...
NoobCrusher kaže...

Strasno =/

Ljudi nikako da shvate da je ovo timska igra. Zato sam počeo igrati samo sa tankovima, da budem koliko toliko neki support. Ako nekog ubiješ pa si mu ukrao kill, mah...

Točno to, ljudi nikako da shvate da je ovo timska igra. Danas igram sa Lux i bude team fight na midu, protivnici počnu biježat, ja castam ulti dobijem double kill i onda počnu poruke da sam killstealer i da će me reportat. Da nisam casto ulti pobjegli bi svi, ja im to kažem, oni samo odgovore da lažem i da sam namjerno killstealo...

Lux mi je trenutno najzabavniji champoin za igrati :)

(ovo se 2 runde za redom :D)

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
18 godina
neaktivan
Ma de ne znaju oni sto je ks :D igras samnom dok sam kassadin pa ulovi koji kill ak mozes xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan

Jadan vlado na sta ce sada spasti prvo q pa ulti pa sada pool

I ovaj nerf na Katarini jel li velik ili mal ne kontam bas taj ratio 

2 puta povecali cijenu kape

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 19:15 (scarface797).
16 godina
kaiserus kaže...
Aerendyl kaže...
NoobCrusher kaže...

Strasno =/

Točno to, ljudi nikako da shvate da je ovo timska igra. Danas igram sa Lux i bude team fight na midu, protivnici počnu biježat, ja castam ulti dobijem double kill i onda počnu poruke da sam killstealer i da će me reportat. Da nisam casto ulti pobjegli bi svi, ja im to kažem, oni samo odgovore da lažem i da sam namjerno killstealo...

Lux mi je trenutno najzabavniji champoin za igrati :)

(ovo se 2 runde za redom :D)

ajme fail akali zaslusuje uninstall

edit: early game buff , late game nerf za katarinu je

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 19:04 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav dečki... skupio sam 6300 IP pa neznam kojeg bi championa kupio..ima prijedloga :D ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peky kaže...

pozdrav dečki... skupio sam 6300 IP pa neznam kojeg bi championa kupio..ima prijedloga :D ?

To zavisi od tebe, sa kakvim champovima igraš

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa sada u zadnje vrijeme sa Pantheonom igram, katkad s Caitlyn i tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko sam gledao, prilično su mi se svidjeli Anivia i Malzahar..što vi mislite ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

malzahar je jedan od najbolij 1 v 1 champova u igri i moze nukati isto koliko i anivia  obadva champa imaju slicne osobine i sluze slicnoj svrsi (single target nukanje )

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice