- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Sta mislite o ovom Kog'Maw buildu:
Sorcerer's shoes
Guinsoo's Rageblade
Archangel's Staff
Madred's Bloodrazor
Lich Bane
Zhonya's Ring / Rilay's
S tim da imam mana regen rune da mi early game bude jos bolji. Prvi item je Dorans ring zbog mana regena i nesto sitno ap-a. Tenkovi koji nemaju previse magic resista se doslovno tope s ovim buildom, dovoljno je 4-5 puta autoattackat s w skillom ukljucenim i gotovi su :D
Sta mislite o ovom Kog'Maw buildu:
Sorcerer's shoes
Guinsoo's Rageblade
Archangel's Staff
Madred's Bloodrazor
Lich Bane
Zhonya's Ring / Rilay's
S tim da imam mana regen rune da mi early game bude jos bolji. Prvi item je Dorans ring zbog mana regena i nesto sitno ap-a. Tenkovi koji nemaju previse magic resista se doslovno tope s ovim buildom, dovoljno je 4-5 puta autoattackat s w skillom ukljucenim i gotovi su :D
da vidio sam sta radis xD
j*bem ti mutavi launcher danas mi bugg bude poslije svakog matcha zamrzne mi se chat pa moram islkljucit pvp net pa ukljucit jer vrijeme tece a freezan pa pise npr neko u que 57 min xD
gdje ste ljudi nema vas na pvp netu
ma daj nemogu virovat da pvp.net opet neradi
jeb*te proradi na min i opet jeb*m ti riot i njihove tupave vazno je da izlaze skinovi a nek se chat jeb*
Meni sve radi normalno.
Evo upravo odabirem champa u ranked solo. I vidim online ekipu.
sad proradilo ali nece da starta jebote
Evo prva sa Jaxom, hehe istina morgana bila nub, al ipak, zakon champ, ak se neznaju posteno braniti od njega svi nahebu :P
To su barem prvi dojmovi.
Protiv kakvih si ti to nubova igro xD
Daj suti, konacno se meni posrecilo da nisam ja u takvom teamu, nek protiv njih.
gdje je vise najava abillitija kruse ubit cu se vis
Harise nije ni tebi lako
molim ?
Harise nije ni tebi lako
Pogrijesio si takvima je najlakse ni brige ni pameti.
Harise nije ni tebi lako
Pogrijesio si takvima je najlakse ni brige ni pameti.
edit :ovo se upravo desilo meni je dosta ja quitam LOL
ja sad nemogu u match uci iz kojeg me dcalo i sta cu ja sad mater im i riotu i svemu jeb*muu sve mu je*em mutavom riotu
Hebeni riot i njihov matchmaking.. danas igram 3v3 i dobijem 2 lika koji imaju 150-200 pobjeda a 3 protivnika svi 400+.. doduse pobijedili smo jer sam igro s vladom pa su qq-ali al svejedno ovaj matchmaking mi ide na qurac vise!
Hebeni riot i njihov matchmaking.. danas igram 3v3 i dobijem 2 lika koji imaju 150-200 pobjeda a 3 protivnika svi 400+.. doduse pobijedili smo jer sam igro s vladom pa su qq-ali al svejedno ovaj matchmaking mi ide na qurac vise!
mozda su ova 3 premade?
Premade il ne premade meni je to glupo kako radi matchaking :S
kolko sam negdi citao ako igraju 2 premade a dobijes neke likove koji nisu premade oni ce imat znatno veci elo score pojediniacno nego ova dvojica sto su premade il tako nesto :D
e sad to je retardirano jer iako su ta dvojica kao premade i cuju se pa im je lakse igrat obicni su botovi koji feedaju tako da gubis :D ma u biti nisam igrao lol par dana tako da svejedno mi je xD vise me s riotom nista ne moze iznenadit :D
mozda su ova 3 premade?
Pa to ne bi bilo fer.. tek onda bi matchmaking bio u qurcu -.-
Cini mi se da su ova dvojica s kojima sam ja igro bila premade, francuzi neki.. Al svejedno omjer pobjeda je otprilike 3:1 za njih ^^
Meni već 2 dana ne radi LoL... kad stisnem na normal game 5v5 solo piše da je queue disabled zbog pitaj boga čega.. :(
A ja sam ponovo poceo igrat WoW tako da odradim 1st win of the day a onda opet nazad u Azeroth ;)
A ja sam ponovo poceo igrat WoW tako da odradim 1st win of the day a onda opet nazad u Azeroth ;)
di igras? koji server, meni do***dio Riot i sve sta steka laniram se vratit na wow, razumijem da je igrica besplatna i kao takva nije mogla bolje ispast al' hebemu zar je toliko tesko neke sitnice popravit, te sitnice bas najvise odvlace ljude od igrice
ahahah jedan od zescih failova danas xD
Anyway ne vidi se bas dobro xD al sto je bilo
doslo je bananje i nas banner odabire prvog :d i sad lik napise I play karthus i ovaj lik nas ga bana xD
xDDDD
Evo jedan build za miss f posto je slobodna ovaj tjedan pa ako netko tko jos nije igrao s njom zeli..
Black cleaver mozete zamijenit za frozen mallet ak vas fokusiraju cesto a armor pen za tenkove je dovoljan s last whisperom po mom misljenju.
Ovo je najjači build što se tiče damagea. Ali ja bi probao jedan drugačiji build:
Manamune
Sorcerers boots
Frozen Mallet
Atma Impaler
Banshee Veil
Izvrstan defense uz vrlo lijepi dmg.
Evo probao ovaj build,prilično je dobar. Da nije bilo Kog Mawa i Warwicka koji su prejaki protiv tenkova i tanky buildova,imao bih puno bolji skor. Imao sam na početku negdje 12/0/0,ali moj tim je počeo loše igrat i počeo sam umirati od spomenute dvojice.
Evo jedan build za miss f posto je slobodna ovaj tjedan pa ako netko tko jos nije igrao s njom zeli..
Black cleaver mozete zamijenit za frozen mallet ak vas fokusiraju cesto a armor pen za tenkove je dovoljan s last whisperom po mom misljenju.
Ovo je najjači build što se tiče damagea. Ali ja bi probao jedan drugačiji build:
Manamune
Sorcerers boots
Frozen Mallet
Atma Impaler
Banshee Veil
Evo probao ovaj build,prilično je dobar. Da nije bilo Kog Mawa i Warwicka koji su prejaki protiv tenkova i tanky buildova,imao bih puno bolji skor. Imao sam na početku negdje 12/0/0,ali moj tim je počeo loše igrat i počeo sam umirati od spomenute dvojice.
jel to kad je chomet igrao s plankom
Manamune
Sorcerers boots
Frozen Mallet
Atma Impaler
Banshee Veil
jel to kad je chomet igrao s plankom
Da. GP je prejak xD.
di igras? koji server, meni do***dio Riot i sve sta steka laniram se vratit na wow, razumijem da je igrica besplatna i kao takva nije mogla bolje ispast al' hebemu zar je toliko tesko neke sitnice popravit, te sitnice bas najvise odvlace ljude od igrice
Na Darksorrow uporedo levelam 2 Wara kravicu koja je na lvl 40 i Worgena na 13 ili tako nesto, s tim da kravica ide kroz dungeone a Worgen kroz levelanje po regijama jer nikad nisam igrao ally, a imam i DK/Locka na 80 samo sto jos nisam uletio u ove nove Cata regije ne zurim se nesto nego se bas gustam u igri xD
Manamune
Sorcerers boots
Frozen Mallet
Atma Impaler
Banshee Veil
Evo još jednom sa MF.