League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.673.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...
puls4R kaže...
scar ides mi na qurac sa whinanjem nakon svakog novog patcha i 'nerfa' kako ti velis.. Nauci igrat sa tim herojem kako spada pa ti jedan nerf nece puno znacit.. Zalis se na mordea koji je i dalje odlican tenk, samo sta sad ima slabiji early game. Onda whinas za kat koja meni sad vise pase jer je i q skill vezan uz ap. I dajte ljudi vise nikad necu zaigrat s vama, na midu imam score 12-0-6, radim triple i quad killove s malzaharom a vi ne pushate neg mi haris dovede nekog stanka koji se doslovno nezna kretat.. I normalno harisu puca veza svaku minutu a tenk je i sta mi mozemo..

Ali ajde molim te obajsni mi kako da sada igram ad Katarinu eto docaraj mi.I ja nisam failo nego sam imo 7/0/5 tako nesto i onda kasnije nista nisam mogo zbog stanka koji je imo 5/20.Eto reci mi kako sada da igram ad Katarinu.

Nemoj opce igrat s katarinom!!!!!

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
scarface797 kaže...
puls4R kaže...
scar ides mi na qurac sa whinanjem nakon svakog novog patcha i 'nerfa' kako ti velis.. Nauci igrat sa tim herojem kako spada pa ti jedan nerf nece puno znacit.. Zalis se na mordea koji je i dalje odlican tenk, samo sta sad ima slabiji early game. Onda whinas za kat koja meni sad vise pase jer je i q skill vezan uz ap. I dajte ljudi vise nikad necu zaigrat s vama, na midu imam score 12-0-6, radim triple i quad killove s malzaharom a vi ne pushate neg mi haris dovede nekog stanka koji se doslovno nezna kretat.. I normalno harisu puca veza svaku minutu a tenk je i sta mi mozemo..

Ali ajde molim te obajsni mi kako da sada igram ad Katarinu eto docaraj mi.I ja nisam failo nego sam imo 7/0/5 tako nesto i onda kasnije nista nisam mogo zbog stanka koji je imo 5/20.Eto reci mi kako sada da igram ad Katarinu.

Jesam ja reko da ti failas? Cek reci mi KO TE HEBENO SILI DA IGRAS AD. Il je prekini igrat il se nauci na AP kat. 

Anyways.. evo jedna sa amumu-om i fail timom koji nist nije mogo napravit :S

Ali ja ocu da igram hebenu Katarinu na ad i ti si i reko prije da je najbolja na hebeni ad.Ja sam tako naviko da igram i gotvo.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
scarface797 kaže...

Ali ja ocu da igram hebenu Katarinu na ad i ti si i reko prije da je najbolja na hebeni ad.Ja sam tako naviko da igram i gotvo.

Obrisi igru i gotovo, tvoje bitchanje sigurno nece pomoc.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
puls4R kaže...

Igraj je AP kao sto sam i ja i gotovo, ne moras je uopce igrat AD. Mozes sta vise igrat je i hybrid.

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel valja Jax sta poslije ovog Phantom Dancer nerfa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

scar otkad igramo zajedno ja mislin da te nijedan put nisan vidia da igraš sa njon, možda 1-2 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

e pa da znas igrat sa katom onda se nebi toliko bunio -.-"

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
KokiDaKilla kaže...

Jel valja Jax sta poslije ovog Phantom Dancer nerfa?

Jax valja, ali se igra na hybrid build, možda malo više AP nego dmg... jer Phantom Dancer ne daje više dodge što je masivan nerf pa se ne isplati igrati samo na AD.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
League Of Legends

opet hebe chat -_-

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeste se svi napalili na champove, na ove nerfove i buffove.

Ti da znas igrat nekog championa ne bi se bunio ni za kakav nerf ili buff, stavise da znas igrati ne bi te to ni zanimalo.

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

koji build preporučate za Annie?

17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

koji build preporučate za Annie?

Ja ju igram ovako. Doran's ring i hp potion na pocetku. Zatim Boots of speed pa onu AP knjižicu. Poslije toga dovršiš Mejai's i bootse za magic pen. Poslje toga ides rod of ages- rylai scepter- void staff- zhonya i na kraju prodas buce i uzmes Archangel Staff. Preporučujem Flash i Ignite za spellove i po mogućnosti da ideš mid.

Music is my life :)
15 godina

e takvo nešto kupujem i ja...vidjet ću kako bude išlo s ovim...tnx

17 godina
League Of Legends

Koki nemoj Jaxa uopce uzimat :D Jax se ne moze mjerit s ovim novim herojima i samo fokus njega i ode on :D ja to ponavljam vec dugooo ovdi, al niko ne cita :D Uzmi nekog nukera il sto vec :D al Jaxa nikako :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Koki nemoj Jaxa uopce uzimat :D Jax se ne moze mjerit s ovim novim herojima i samo fokus njega i ode on :D ja to ponavljam vec dugooo ovdi, al niko ne cita :D Uzmi nekog nukera il sto vec :D al Jaxa nikako :D

Slažem se s ovim, rekao sam da je Jax ok, ali više nije kao nekad kad su svi vikali da je OP, ovi novi heroji ga pojedu samo tako. A to je uglavnom zato jer svi imaju neki slow i stun i još puno dmg-a....

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kassadin je predobar char... jedan od mojih najdrazih... kad sam bio noob bio mi je sranje al sad *.*

League Of Legends IGN: slinA

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kassadin je pre looooooooooood char {#} lagano je igrat s njim ovo mi je prvi put s njime :D

DUKI!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 2:27 (cRoaTEEh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jax nije tako los, ak je fight u blizini crepova uvijek imas stun i jos jump, s drugom jedes crepove a nerjetko u 2v2 ili 1v1 imas ulti na full, kad neigram tryndu igram jax-a :D

15 godina
neaktivan
srky.du kaže...

jax nije tako los, ak je fight u blizini crepova uvijek imas stun i jos jump, s drugom jedes crepove a nerjetko u 2v2 ili 1v1 imas ulti na full, kad neigram tryndu igram jax-a :D

Ja isto igram s Tryndaemreom svaku kad skupljam za nekog championa.Evo par s njim.

P.S.-zanemraite leaveove to je mater jučer hebala u tri pm

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 14:23 (KokiDaKilla).
15 godina
protjeran
League Of Legends

meni se neda igrat na eu dosadno jee...jel igra ko na us?

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam na US acc level 13 ali je prevelik ping nema šanse da tu igram :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bilo bi dobro da Riot napravi neku veću mapu Summoner's Rift

Ova je nekako premala

by Cerina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jao trynda xD neki dan igrao s njim i u 3 fighta zamrem jer sam zaboravio ulti iskoristi a da jesam pobio bi ih sve ko dzubrad xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

Ja igram na US, cca 670 pobjeda.

two camels in a tiny car
15 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
danfa123 kaže...

nick?

xDDD
17 godina
srky.du kaže...

Više ne jedeš creepove s drugim.... sad ne radi AoE dmg nego samo na single target....

14 godina
neaktivan
igram ja na US :D addaj cRoaTEEh
DUKI!!
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
srky.du kaže...

Više ne jedeš creepove s drugim.... sad ne radi AoE dmg nego samo na single target....

znam to ali svejedno... treca daje solidan AoE ali se nemoze u pocetku koristit, ako se oce igrat s jax-om mora se stalno gankat ili kako sto je neko reko nuke heroji te rijese u 2s, nestignes ni ulti bacit

15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
Lord Nofak kaže...
danfa123 kaže...

nick?

Lord Nofak

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jbt pa ako ovo nije pokvarena igra onda neznam sta je!!

U svakoj jebnoj rundi dobim FPS lagg!!pocnem s 60 i onda mi se smanji na 20 a nekad i na 6 kroz cijelu rundu!Na hebenim low postavkama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice