League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.895.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Pinc kaže...

meni jos nije jasno cemu smanjivit trajanje wardova??

ili za dragona, sad vise nece biti global exp

Vec prije najavljeni jungle nerf(malo nelogičan,ali nerf).

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bb LoL do sljedecega patcha ako vrate ovo sto su ubrljali.Covjece Morde jos nerfan fino panth isto kata isto bog vam hebo mater jos zmaja nedobivas exp za turrete manje.Neam rijeci na ovo.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...

http://eu.leagueoflegends.com/news/release-notes-v100107 
Ovaj patch je žešće sranj3, maknuli su Innervating locket jer su poneki igrači sa livestreama bili nezaustavljivi kad su stavili taj item na Gragasa ili Udyra.... fucking fail RIOT, umjesto da su maknuli j3beni Flash koji je OP i kvari igru. Morde je opet nerfan, sada će biti useless kada ga Soraka siluje..., Spirit Visage je skuplji kaj je isto užas...

Jedina dobra stvar je Sunfire's passive is now UNIQUE. Na to imam reći samo, it's about time.

Danas sam planirao kupiti Udyra i igrati ga kao junglera po uzoru na ove igrače sa streama jer je stvarno super lik s ovim buildom. Innervating Locket, Spirit Visage, Merc treads, Sunfire, Banshee's i zadnji može biti Guardian ili Bloodrazors, Bloodthirster ili Starks ili Aegis. Ali očito mi se sad ne isplati kupovati lika kad mu onaj core build ne djeluje, Locket je maknut, Spirit je skuplji, što je koma za junglera, a nema nijedan sličan item koji bi zamjenio Locket...

Najgori patch dosada.... 

Bio bi i gori da nisu odustali od nekih stvari koje su mislili staviti ( a koje sam pročitao u leaked patch notes ),npr. da kog'mawov Bio Arcane barrage ne dela damage baziran na ukupnom HP-u,nego na trenutnom i slične svinjarije... Meni samo smeta Spirit Visage nerf jer će mi sad u WW guideu s**** da je to preskupi item za njega.

ma daj a ja bas htio probat onaj support fiddles sa locketom

haris771 (eu) LOL account
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Bb LoL do sljedecega patcha ako vrate ovo sto su ubrljali.Covjece Morde jos nerfan fino panth isto kata isto bog vam hebo mater jos zmaja nedobivas exp za turrete manje.Neam rijeci na ovo.

kata buffana ,panth je early game nerf na kraju se svede na isto  i upravu su early game combo stun e znam odmah first blood napravit koliki je bolestan dmg

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:19 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

kata buffana ,panth je early game nerf na kraju se svede na isto  i upravu su early game combo stun e znam odmah first blood napravit koliki je bolestan dmg

Kakav buff lol ovo je otislo u k.... prosli put mordu nerfali e ulti skorz i peta i svi kazu da je buff zbog q i sto ulti deala odmah malo dmg alo covjece pet mu je za qurac sada isto kao sto je katarinu ulti i q sto 100% ne skalira.Jbt Morde mije bio prvi champ i najdrazi sada je hebeno sranje nek mu jos u sljedecem patchu stave ms na 100 dmg na 30 as na 0.1000 i super je{#}{#}{#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Kakav buff lol ovo je otislo u k.... prosli put mordu nerfali e ulti skorz i peta i svi kazu da je buff zbog q i sto ulti deala odmah malo dmg alo covjece pet mu je za qurac sada isto kao sto je katarinu ulti i q sto 100% ne skalira.Jbt Morde mije bio prvi champ i najdrazi sada je hebeno sranje nek mu jos u sljedecem patchu stave ms na 100 dmg na 30 as na 0.1000 i super je{#}{#}{#}

katin q sad ima i ap ratio i ulti sad ap i dmg zajedno znaci da hybrid sada najjbolji build

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma neda mi se vise prepirati i samo jos nesto dok je morde bio free sta sam se sve nagledo covjece morde sa flash i exhaust lol i ima 1/12/6 i neko kaze op champ.Nije sve u hebenim champovima nego nesto ima i u skillu zato nemojste se vise zaliti op op op i svi se zale ne morde dajte pogledajte i hebene druge champove pa smislite kome jos treba nerf.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma uzas elixir nerf... nema vise jungle s tryndom, infinitty mali nerf te veliki nerf jax, PHANTOM nedaje dodge.... i sad bez runa max dodge 30 :S

17 godina
neaktivan
League Of Legends

*besmislen-post*  SRY

Sad ću napokon probat Trundle-a. :)

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:55 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ma neda mi se vise prepirati i samo jos nesto dok je morde bio free sta sam se sve nagledo covjece morde sa flash i exhaust lol i ima 1/12/6 i neko kaze op champ.Nije sve u hebenim champovima nego nesto ima i u skillu zato nemojste se vise zaliti op op op i svi se zale ne morde dajte pogledajte i hebene druge champove pa smislite kome jos treba nerf.

U mad bro?

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

I na proslom patchu si ragea-o zbog mordea

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
KokiDaKilla kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Time4Die kaže...

Ja sam nov na forumu...isto igram lol lvl 20 sam dodajte me igram na USA-ovoj verziji (bar mislim) nick je: Time4Die trenutno sam zaljubljen u teemoa i malzahara...:D Inemojte izazivat kokija zvjer je..:DDD

Pozdrav novom članu, savjetujem ti igru na EU jer je velika većina ekipe na EU.... 
(P.S. Nick ti je fail....) 

I da na EU je,znam jer igram s njim preporučio sam mu da se rega,malo je samo zmotani.Nick mu je fail,mogel je staviti Time4U2Die

Ili Time2Die, jer ovo je gramatički fail, i više me tjera na smjeh nego da ga shvatim ozbiljno. A imam i ja jednog frenda koji ima nick KillerOfGood, vjerojatno je mislio na Killer of God, iako bi jedino dobro ime bilo Killer of Gods. Evo ljudi zanimacije, napišite koje ljude imate dodane, a da imaju smješna imena u LoL-u ili da im je ime fail....

Znam da je nick fail na lolu je 2 die bilo zauzeto pa sam stavil 4die pa na forumu nisam stel mjenjati tak da nejdemo u offtopic da znate zkj mi je ime fail...

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Isuse i LeagueCraft su izhebali do bola -_- Hebote sve puno threadova o djeci koja neznaju igrat....Jbt ti Janna mater razvalim ih na pol s skillovima....Pi*de jedne!

I zamislite si još....Frend ji se pravi jedan s Twisted Fateom počne fidat i onda liva...Trebal sam ga reportat-_-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

po meni je ovaj patch skroz ok, pomalo igra izgleda onako kako bi trebala, nerfovi su skroz ok za early game, da bude šta manje feedanja na početku jer tako ode cili match u drugon smjeru, jedino šta previše nerfaju dps-e, tribaju se malo okrenit prema onima koji su stvarno OP

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

scar jesi ti to mene tražio??? :D evo me vratio sam se idemo nabacit odmah koju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zibix kaže...

scar jesi ti to mene tražio??? :D evo me vratio sam se idemo nabacit odmah koju.

Jest trazio te, zabrino se cojk cak je i zaplako.

17 godina
protjeran
League Of Legends

C/P

Competitive environments, by their nature, tend to get people riled up. While part of that is simply the magic of competition, it carries with it the risk of running into a few sour grapes. We’re acutely aware that not every competitive environment remains friendly, and it only takes one disgruntled player to ruin the game for nine other people.

With this in mind, allow me to introduce the latest renovation to our LeaverBuster technology: Automated Leaver Banning. This system will automatically detect those players who habitually leave games, issuing immediate suspensions to summoners who intentionally disrupt gameplay. These suspensions will be targeted towards those whose behavior is habitual and malicious, not those who experience occasional internet outages or technical issues that cause unintentional disconnects.

This new feature, released with the upcoming patch, is the result of our development team’s continued dedication to providing you with the best possible player experience when you play League of Legends. And it’s only the tip of the iceberg! This is just the first step in a series of methods that we have planned to help address the issue of poor player conduct in game. Excited? You should be!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ma sve 5 ali hocu NOVU MAPU...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
paci kaže...

Nije lagano napravit novu mapu.

16 godina
neaktivan
Aliser kaže...
paci kaže...

prave je vec dugo...

15 godina
neaktivan
srky.du kaže...
Aliser kaže...
paci kaže...

prave je vec dugo...

Pa Riot je ovo ne mogu oni nista brzo napravit xD

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo za Puls4ra :)

Btw igrali su još i Scarface, Zibix, Pacijent i Slimyy :)

Jbg nitko se nije sjetio screenshot opalit :(

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 0:54 (makaweli).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

unavailable mater im

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ljudi dodajte me na EU:DANFA2

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

kako brutalan pocetcni screen xDD

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

bolji bi bilo mjesto void staffa ici na archangel puno vise ap ces dobit

xD xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 11:32 (hari85).
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
makaweli kaže...

bolji bi bilo mjesto void staffa ici na archangel puno vise ap ces dobit

Archangel bi mi bio zadnji item, umjesto čizmica. I bez Archangela imam 500 AP-a što je sasvim dovoljno za Annie, a magic penetration mi je potrebniji nego još AP-a :) Sa Voidom nukam tenkove do četvrtine HP-a i onda ostali dovrše posao.

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e jer zna neko kak stavit skin, a da ga nisam kupio, ali da ga i drugi vide

LoL- Presidente95 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 16:11 (djdragon95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bilo bi dobro da nam Riot svima daruje 5000 RP-a za Božić xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemozes,mozes ga stavit ali bi ga samo ti vidio drugi ga ne mogu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice