League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.899.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
RE: League Of Legends
Time4Die kaže...

Ja sam nov na forumu...isto igram lol lvl 20 sam dodajte me igram na USA-ovoj verziji (bar mislim) nick je: Time4Die trenutno sam zaljubljen u teemoa i malzahara...:D Inemojte izazivat kokija zvjer je..:DDD

Pozdrav novom članu, savjetujem ti igru na EU jer je velika većina ekipe na EU.... 
(P.S. Nick ti je fail....) 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
Time4Die kaže...

Ja sam nov na forumu...isto igram lol lvl 20 sam dodajte me igram na USA-ovoj verziji (bar mislim) nick je: Time4Die trenutno sam zaljubljen u teemoa i malzahara...:D Inemojte izazivat kokija zvjer je..:DDD

Pozdrav novom članu, savjetujem ti igru na EU jer je velika većina ekipe na EU.... 

cak sam i ja dosao na EU :P

da ispravim prijasnji post onaj lik se zove weirdek :P

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:38 (danfa123).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

weirdek ima konekcijskih problema :P 

ne seri kad se dca

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Time4Die kaže...

cak sam i ja dosao na EU :P

da ispravim prijasnji post onaj lik se zove weirdek :P

Da, ma sry stvarno iam problema s bnetom.. rijetko kad se dcam kad s ekipom sa bug-a igram, al dogodi se.. prijavio sam 10101 puta al nista ne rjesavaju. 

IGN: weirdek (EU)
16 godina
protjeran
hari85 kaže...

weirdek ima konekcijskih problema :P 

ne seri kad se dca

uh ispricavam se decki -.-"

xDDD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedan sa Shenom super partija sa par bugovaca ovo je zadnje trebo biti Randulins imo sam pare ali nisam ino vremena da uzmem :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo jedan sa Shenom super partija sa par bugovaca ovo je zadnje trebo biti Randulins imo sam pare ali nisam ino vremena da uzmem :)

Al pwnamo :D Btw Randuins* :P

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Pa kad ste igrali protiv fidera nekih zescih :P

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

da xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Cassiopeia Champion Spotlight

#!

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Cassiopeia Champion Spotlight

#!

nije nesto :P

malo s vladom nakon duzeg vremena malo s vladom nakon duzeg vremena
win streak :D win streak :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 12:12 (hari85).
17 godina
neaktivan
Sobzirom na ulty bit ce odlican suport :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Isuse sto su sve napravili u novom patchu.. sunfire je unique, dakle nema vise stackanja i nerfali su jos par itema kao banshee's itd.

Garen je cini mi se buffan, al i nerfan.. neznam kako ce to ingame izgledat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NAPOKON da je sunfire unique :D mrzim te fakin stekere na garenu :D
16 godina
puls4R kaže...

Isuse sto su sve napravili u novom patchu.. sunfire je unique, dakle nema vise stackanja i nerfali su jos par itema kao banshee's itd.

de link.. :)

16 godina
neaktivan
paci kaže...
puls4R kaže...

de link.. :)

http://eu.leagueoflegends.com/news/release-notes-v100107

Katarina je buffana, sad ce bit hextechova na njoj :D ulti skalira pomocu ad-a i ap-a. Vidim da je i malz buffan a izgleda da ce twitchu ult povecavat dmg umjesto att speeda i trajat ce duplo vise..

Mordu je nerfan pasiv al opet je odlican tank :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 15:21 (puls4R).
17 godina
League Of Legends

Ovaj patch je žešće sranj3, maknuli su Innervating locket jer su poneki igrači sa livestreama bili nezaustavljivi kad su stavili taj item na Gragasa ili Udyra.... fucking fail RIOT, umjesto da su maknuli j3beni Flash koji je OP i kvari igru. Morde je opet nerfan, sada će biti useless kada ga Soraka siluje..., Spirit Visage je skuplji kaj je isto užas...

Jedina dobra stvar je Sunfire's passive is now UNIQUE. Na to imam reći samo, it's about time.

Danas sam planirao kupiti Udyra i igrati ga kao junglera po uzoru na ove igrače sa streama jer je stvarno super lik s ovim buildom. Innervating Locket, Spirit Visage, Merc treads, Sunfire, Banshee's i zadnji može biti Guardian ili Bloodrazors, Bloodthirster ili Starks ili Aegis. Ali očito mi se sad ne isplati kupovati lika kad mu onaj core build ne djeluje, Locket je maknut, Spirit je skuplji, što je koma za junglera, a nema nijedan sličan item koji bi zamjenio Locket...

Najgori patch dosada.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ovaj patch je žešće sranj3, maknuli su Innervating locket jer su poneki igrači sa livestreama bili nezaustavljivi kad su stavili taj item na Gragasa ili Udyra.... fucking fail RIOT, umjesto da su maknuli j3beni Flash koji je OP i kvari igru. Morde je opet nerfan, sada će biti useless kada ga Soraka siluje..., Spirit Visage je skuplji kaj je isto užas...

Jedina dobra stvar je Sunfire's passive is now UNIQUE. Na to imam reći samo, it's about time.

Danas sam planirao kupiti Udyra i igrati ga kao junglera po uzoru na ove igrače sa streama jer je stvarno super lik s ovim buildom. Innervating Locket, Spirit Visage, Merc treads, Sunfire, Banshee's i zadnji može biti Guardian ili Bloodrazors, Bloodthirster ili Starks ili Aegis. Ali očito mi se sad ne isplati kupovati lika kad mu onaj core build ne djeluje, Locket je maknut, Spirit je skuplji, što je koma za junglera, a nema nijedan sličan item koji bi zamjenio Locket...

Najgori patch dosada.... 

Idem danas tek igrati...i nisam skužio patch!Ali ako je istina ona sam potrosio 3150 IP-a uzalud :-/ Mislim nitko više niti ne kupuje taj locket....Zašto to radit.Možda ide neki drugi build.

15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Time4Die kaže...

I da na EU je,znam jer igram s njim preporučio sam mu da se rega,malo je samo zmotani.Nick mu je fail,mogel je staviti Time4U2Die

17 godina
KokiDaKilla kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Time4Die kaže...

I da na EU je,znam jer igram s njim preporučio sam mu da se rega,malo je samo zmotani.Nick mu je fail,mogel je staviti Time4U2Die

Ili Time2Die, jer ovo je gramatički fail, i više me tjera na smjeh nego da ga shvatim ozbiljno. A imam i ja jednog frenda koji ima nick KillerOfGood, vjerojatno je mislio na Killer of God, iako bi jedino dobro ime bilo Killer of Gods. Evo ljudi zanimacije, napišite koje ljude imate dodane, a da imaju smješna imena u LoL-u ili da im je ime fail....

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Najgori patch dosada.... 

Bio bi i gori da nisu odustali od nekih stvari koje su mislili staviti ( a koje sam pročitao u leaked patch notes ),npr. da kog'mawov Bio Arcane barrage ne dela damage baziran na ukupnom HP-u,nego na trenutnom i slične svinjarije... Meni samo smeta Spirit Visage nerf jer će mi sad u WW guideu s**** da je to preskupi item za njega.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Ma svidza mi se patch ovaj :)

cak i da nerfaju kogmawa ne bi se zalio jel je lik OP :) kupis mu madrid i taj njegov spel ajme jede sve oko sebe :)
Opet morde mozda sad malo balansiran jer je i sa onim zadnjim promjenama bio OP :)

Sto se flashs tice ne bih ga micao jer ipak spellcasteri nemaju nikakvi escape u fightu :D iako mozda boh ga maknio kao summoner spell i stavio kao neki item kao sto je onak belt za clense :D ipak bi mal otezao igru ljudima a opet dao neki bijeg :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Iskreno mislim da bi flash unistio mogucnosti nekih castera kojima su flash i ignite svetinja.. takvi su malzahar, annie, veigar.. uglavnom shvacate sto hocu rec

A ovi pusti nerfovi i poskupljenje itema je u qurcu, najbolje je napravit warmogs koji je zaqurac i onda nerfat sve sto je vrijedilo.. nek mi samo nerfaju rod of ages i quitam. Najbolje hebene iteme za udyra su nerfali.. inn. locket je kao stvoren za njega

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

omg neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((( koju picku materinu su dirali sunfire idioti reterdirani :((

a omg

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nek su ga dirali.. sta ja mogu jednom garenu sa 3 sunfirea i FoN-om.. mogu mu pusit k kad mi sa e skillom uleti u facu i jos 120 magic dmg-a po sekundi.. sam mi to fali

Al ipak najgori tenk je rammus ak si dps, uzme thornmail, pukne w skill i taunt i mrtav si od svojih autoattackova

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ja mislim da na casterima nije tolko bitan flash kolko na dps carryima. Daj zamislite: Imate ekpiu 2 tanka, 1 mage i 1 support i 1 dps carry->Ashe npr. I sad idete u teamfight 5v5 i oni imaju xin (npr.) kad pocne teamfight taj xin ce odma sa 3? napadom skocit na ashe sa 1 ce je zdignut u zrak i utlat ju, a ona nema sanse da pobjedne, zato jer nema flash, a da ima flash onda se flasha preko zida i repozicionira se i onda ponovo ude u team fight. Znaci Ashe ce biti potpuno beskorisna, isto tako i twitch, kogmaw. Oni jednostavno nemaju abitilije za escape, njihov jedini bijeg su summoner spellovi, tipa flash, ghost, cleanse i sl.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

omg neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((( koju picku materinu su dirali sunfire idioti reterdirani :((

a omg

Kao sto su i najavili prije 2 tjedna da ce nerfati tenkove to su sad i realizirali(fala Bogu).

Vise nema stackanja sunfirea,a i nerfali su ostale tank iteme(jedino mi je žao što su nerfali Banshee's).

Ostale promjene su po mom mišljenju bile potrebne.

two camels in a tiny car
16 godina
protjeran
League Of Legends

moj build na rammusu 4 sunfire,thormail i shoe bil0koje xDD

nepobjediv je

qudra kill bez problema napravim jedino ak mi 5 ne pobjegne a i mogu njega ubit

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

meni jos nije jasno cemu smanjivit trajanje wardova??

ili za dragona, sad vise nece biti global exp

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joj joj joj promjene malo itema i odma bitchanje :D ok slazem se da igra ide na zivce zbog retarda koje igraju igru uopce :D (zato mi se svidza ovaj sistem s liverima i bad points za njih) al promjena itema znaci i promjena builda i trazenje nekih koji ce poboljsat i zamjenit taj item :D opet mal promjena taktike u igranju itd itd :D

Sve u svemu meni stima to :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice