Ima li koja nova vijest?
Nisam bio 2 tjedna aktivan
Nema - haris je uvijek first blood hahaha
.
Maloprije igrao sa njim i vjerovao ili ne - ali haris je URADIO first blood
ruska skola, ili pukovnici ili pokojnici - povlacenja nema
Ima li koja nova vijest?
Nisam bio 2 tjedna aktivan
Nema - haris je uvijek first blood hahaha
.
ruska skola, ili pukovnici ili pokojnici - povlacenja nema
NO WAY, this day should be remembered for all eternity....
P.S. samo se šalimo harise
to je match kad ste vi failali a ja jedini imao pristoja score xD
Upravo "odigrao" jednu partiju sa CroDinom i naravno ispusili smo jer su dvojca u lane-u nafidali Akali i izasli i mi igrali 3v5 -.-
Bem ti ove livere
E jel znate kada je onaj mec Ionia vs Noxus i moze li iko dati link na kojemu me moze geldati.
PS. Samo da znate je je haris u onoj partiji sa kassadinom samo stealo meni je najmanje jedno 7 killova.
E ljudi što mislite zašto u zadnjih par "desetljeća" nisam vidio niti jednog TF-a protiv sebe,u mojoj ekipi,a i kad dođe takav je kreten da bi najradije plakao... Što sam ja jedini koji ga igra kako treba? Ima li tko na forumu da ga igra ili ga je igrao?
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Možda je bolje da ga se malo viđa u igri jer ljudi baš i ne znaju igrati protiv njega...
da potvrdim weirdekov build ajme da nismo afka imali bio bi win
trynda carnage xD
Meni je ovo i dalje najbolji build za Tryndu...
Nego, sad sam odigro još jednu s Urgotom, dobio sam tim koji do 15. min nije kill napravio, a meni score bio 12 3 0..
Na kraju smo imali 26 killova ukupno, mojih 18, i spušili žešće.. Još smo od početka igrali sa igračem više. 
skoro pa indentican build i ja koristim za tryndu, jedino sto nakon infinity-ja uzmem 2 ona itema od 450 golda za life steal jer igram s njime samo 3v3 tj. opcenito igram samo 3v3
Dobri si primjetio,kao AD ima premalen range u team fightu,a kao AP nema dovoljno jak burst,a pogotovo sustained damage.Zato ga ja igram kao hybrida. Premoćan je,ne znam kad sam zadnji put s njim izgubio.
E jel znate kada je onaj mec Ionia vs Noxus i moze li iko dati link na kojemu me moze geldati.
Today happens revenge for the fate of Ionia. At 6:00 pm PST (03:00 am GMT), callers select their champions and descend upon the Crack of Summoner to fight in one game on behalf of their cities estado.El Noxus match between Ionia and will be broadcast live and will feature the league's official commentator, Phreak. Be sure to unite with us for this historic match.
Propustio si :P
Today happens revenge for the fate of Ionia. At 6:00 pm PST (03:00 am GMT), callers select their champions and descend upon the Crack of Summoner to fight in one game on behalf of their cities estado.El Noxus match between Ionia and will be broadcast live and will feature the league's official commentator, Phreak. Be sure to unite with us for this historic match.
Propustio si :P
Dobila ionia. Idući item:15% CDR bootsi.
Odustajem od ove igre jer mi idu na k*rac noobovi na solo queue. TF ima 1-10, taric 0-5, ovaj 1-7.. ma dopi*dilo mi je vise igrat.
Na midu sam do sestog lvl-a tri puta lux potjero u bazu i 3 HEBENA PUTA DODGEA MI ULT SA 50 HP-A. nemogu hebeno vjerovat kakvih noobova ima.
j*bes ovu igru ovako us*anu punu noobova koji se kretat ne znaju, neznam ko im je dao da dodu do 30-og lvl-a.
PS. Samo da znate je je haris u onoj partiji sa kassadinom samo stealo meni je najmanje jedno 7 killova.
ljubomoran xD od 16 samo je jedan steal onaj kad sam low hp bio
ev te sa nassusom xD
ahahahhaha opet sam umro manje puta od tebe xD
Hahahaha, jedan od boljih videa dosad.
ev te sa nassusom xD
ahahahhaha opet sam umro manje puta od tebe xD
3 manje deatha a ja 4 vise killa xD i dalje bolje meni xD
IGN: weirdek (EU)
IGN: weirdek (EU)
Ma scar je najjaci
buhahahahahahahahahahhahahahahaah
Ja cu tek u 10 i 15 posto u 9 imam dogovoreno sa nekom rajom da odigramo par cg.a
Mogli bismo i mi odigrati custom game 3v3 :D