League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
RE: League Of Legends
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Ima li koja nova vijest?

Nisam bio 2 tjedna aktivan

Nema - haris je uvijek first blood hahaha

{#}.

Aliser kaže...

Maloprije igrao sa njim i vjerovao ili ne - ali haris je URADIO first blood

ruska skola, ili pukovnici ili pokojnici - povlacenja nema

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 21:23 (dado8).
18 godina
Aliser kaže...

Maloprije igrao sa njim i vjerovao ili ne - ali haris je URADIO first blood

NO WAY, this day should be remembered for all eternity.... 

P.S. samo se šalimo harise 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

to je match kad ste vi failali a ja jedini imao pristoja score xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo "odigrao" jednu partiju sa CroDinom i naravno ispusili smo jer su dvojca u lane-u nafidali Akali i izasli i mi igrali 3v5 -.-

Bem ti ove livere

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo sta 5 man premade radi xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

E jel znate kada je onaj mec Ionia vs Noxus i moze li iko dati link na kojemu me moze geldati.

PS. Samo da znate je je haris u onoj partiji sa kassadinom samo stealo meni je najmanje jedno 7 killova.{#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

E ljudi što mislite zašto u zadnjih par "desetljeća" nisam vidio niti jednog TF-a protiv sebe,u mojoj ekipi,a i kad dođe takav je kreten da bi najradije plakao... Što sam ja jedini koji ga igra kako treba? Ima li tko na forumu da ga igra ili ga je igrao?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Igrao al samo par rundi i nisam nesto a njim :D karte za stun zeznem uty koristim kad ja ocu i prvi umirem pretezito xD nije za mene on z ovo vrijeme dobrih nuke heroja :) jedan fokus i umire :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Igrao al samo par rundi i nisam nesto a njim :D karte za stun zeznem uty koristim kad ja ocu i prvi umirem pretezito xD nije za mene on z ovo vrijeme dobrih nuke heroja :) jedan fokus i umire :S

Možda je bolje da ga se malo viđa u igri jer ljudi baš i ne znaju igrati protiv njega...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
neaktivan
Susreo sam par dobrih dok sam igrao, al kao sto kazem vrijeme je dobrih nukera tako da TF postao potpuno glup heroj. Brzo umire u team fightu kao dps a kao ap ne radi neki dmg kao ovi novi heroji :S ima ok ulty za pomoc teamu i za dovrsavanje low hp heroja koji uteknu :D osim toga ne valja za nis drugo :D
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
hari85 kaže...

da potvrdim weirdekov build ajme da nismo afka imali bio bi win

trynda carnage xD

Meni je ovo i dalje najbolji build za Tryndu... 

Nego, sad sam odigro još jednu s Urgotom, dobio sam tim koji do 15. min nije kill napravio, a meni score bio 12 3 0..

Na kraju smo imali 26 killova ukupno, mojih 18, i spušili žešće..  Još smo od početka igrali sa igračem više. {#}

skoro pa indentican build i ja koristim za tryndu, jedino sto nakon infinity-ja uzmem 2 ona itema od 450 golda za life steal jer igram s njime samo 3v3 tj. opcenito igram samo 3v3

17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Susreo sam par dobrih dok sam igrao, al kao sto kazem vrijeme je dobrih nukera tako da TF postao potpuno glup heroj. Brzo umire u team fightu kao dps a kao ap ne radi neki dmg kao ovi novi heroji :S ima ok ulty za pomoc teamu i za dovrsavanje low hp heroja koji uteknu :D osim toga ne valja za nis drugo :D

Dobri si primjetio,kao AD ima premalen range u team fightu,a kao AP nema dovoljno jak burst,a pogotovo sustained damage.Zato ga ja igram kao hybrida. Premoćan je,ne znam kad sam zadnji put s njim izgubio.

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

E jel znate kada je onaj mec Ionia vs Noxus i moze li iko dati link na kojemu me moze geldati.

Today happens revenge for the fate of Ionia. At 6:00 pm PST (03:00 am GMT), callers select their champions and descend upon the Crack of Summoner to fight in one game on behalf of their cities estado.El Noxus match between Ionia and will be broadcast live and will feature the league's official commentator, Phreak. Be sure to unite with us for this historic match.

Propustio si :P

17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
scarface797 kaže...

Today happens revenge for the fate of Ionia. At 6:00 pm PST (03:00 am GMT), callers select their champions and descend upon the Crack of Summoner to fight in one game on behalf of their cities estado.El Noxus match between Ionia and will be broadcast live and will feature the league's official commentator, Phreak. Be sure to unite with us for this historic match.

Propustio si :P

Dobila ionia. Idući item:15% CDR bootsi.

18 godina
neaktivan
Malooo previse po meni :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Odustajem od ove igre jer mi idu na k*rac noobovi na solo queue. TF ima 1-10, taric 0-5, ovaj 1-7.. ma dopi*dilo mi je vise igrat.

Na midu sam do sestog lvl-a tri puta lux potjero u bazu i 3 HEBENA PUTA DODGEA MI ULT SA 50 HP-A. nemogu hebeno vjerovat kakvih noobova ima.

j*bes ovu igru ovako us*anu punu noobova koji se kretat ne znaju, neznam ko im je dao da dodu do 30-og lvl-a.

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedne solo 3v3 partije sa Ashe stvarno dugo nisam igrao 3v3 :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

PS. Samo da znate je je haris u onoj partiji sa kassadinom samo stealo meni je najmanje jedno 7 killova.{#}

ljubomoran xD  od 16 samo je jedan steal onaj kad sam low hp bio

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedne partije sa harisom (igrao je Nasusa i bio je dobar mogli bi se reci xD) i jos nekima koje ne znam xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ev te sa nassusom xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ev te sa nassusom xD

ahahahhaha opet sam umro manje puta od tebe xD

18 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 15:27 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...
hari85 kaže...

ev te sa nassusom xD

ahahahhaha opet sam umro manje puta od tebe xD

3 manje deatha a ja 4 vise killa xD i dalje bolje meni xD

18 godina
League Of Legends

Evo još jedan dobar video od Coldturkey-a, čiji kanal toplo preporučujem.
Ovaj put se radi samo o slideshowu sa champion wallpaperima, pa pogledajte kakvi sve wallpaperi postoje za naše champione....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
najbolji su coldturkey, legend commentaries i colbycheeze po meni.. Ovaj gragas je zakon xD
16 godina
League Of Legends

redmercy je najjbolji bar meni u commentaryma i najvise ih postavlja xD 

evo nesto od njega xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 18:30 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma scar je najjaci

Tutorial Tutorial
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ae momci budite oko 21.15 online da zaigramo koju
16 godina
Aliser kaže...

Ma scar je najjaci

buhahahahahahahahahahhahahahahaah

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
ae momci budite oko 21.15 online da zaigramo koju

Ja cu tek u 10 i 15 posto u 9 imam dogovoreno sa nekom rajom da odigramo par cg.a

Mogli bismo i mi odigrati custom game 3v3 :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice