lol svi vi imate 600 kb da skida po sekundi i traje vam 4-5 h meni sa 300 kb /s u 2 sata skine patch :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam meni patch skine otprilike za 20 min onaj od 300 mb
meni sve odma cca 10 min
ako ima ko za igru neka se javi..europski server.. main su mi anivia i malzahar :D
evo ja ali za 15 min ako ti se da cekat i daj nick
nick: jerac44
mogu poslje 20h ako je ko za.
jos bolje..onda u 20:15 ok??
ko zeli nek samo kaze
jel neko za partiju, za cca 5-10min?
edit: US server...
Odlicna rotacija upravo sam odigrao prvu aprtiju s Vladom, kakav ownage :D
Ja isto danas prvi put probo Vlad-a.
Jako je lagan za igrat.
Prve 2 runde sa random ekipom je bio pwnage, treća je bio neki arranged sa strancima i naravno spušili smo jer su ovi bili baš team, a imali smo i leavera.
Vlad, mid i otprilike ovo se desava
(ima jos 2 pobjede dole sto se nevide hehe)
Bas to :D tako je i meni s vladom, 15-ak pobjeda za redom i skoro svaki match sam imao 20 stackova i 650+ AP-a.
Sta mislite o ovakvom buildu za vlada:
Sorcerer's Shoes
Mejai Soulstealer
Rilay's Crystal Scepter
Zhonya's Ring
Will of the Ancients
Void Staff
Inace ubacim nesto umjesto will of the ancients-a al posto ga njegov q i w skill healaju mislim da bi taj 20% spell vamp dobro dosao, a ima i auru za tim pa je i to jedan plus.. Opet bi imao 650+ AP-a i preko 4k hp-a sto je odlicno za vlada.
nezz sa vladom ja uvijek idem na rylais spirit visage warmogs pa zhonya
nebrem uci na lol -.-
jel mozda do njihovog servera il cu morat reinstalirat igru?
nebrem uci na lol -.-
jel mozda do njihovog servera il cu morat reinstalirat igru?
Do njihovog servera jer ni ja ne mogu uci.
Do njih je
Maloprije mi nije tilo uć, pa sam uspia nakon po ure, i sad opet neće
do njih meni treba logon pa pustit 5 minuta
server unavailable gamad jedna
Cijeli site je offline.. Nisam ni ocekivao nista manje od ovoga. Nisu dugo zahebali stvar, vec sam se naviknuo da je sve u redu, kad ono! :D
http://belial.pt/wp/english/league-of-legends/partial-prt-leak-1-0-0-106/
leakani abillitiji od trundlea i ostale stvarcice
edit:pantheon rework napokon nerfan q early ali oprilike slican damage late ,buffan e ,sad passive mozes stackat,manji mana cost ultia
dorans blade i ring sada daju samo 100 hpa ,ali daju vise ostalih stvari npr ring daje 15 ap sada jel se meni cini samo ili je trundle slican mundou nesto tipa dps mundo
jeli to sigurno ili neko zajebaje?
pa valjda i cini se da jest to su leakani notesovi
sad tek vidim kak ce op bit sa q uzme ad pa udara kao da je sheen dobio a ako uzme od tenka sa ultiem onda ce bi belaja
dorans blade i ring sada daju samo 100 hpa ,ali daju vise ostalih stvari npr ring daje 15 ap
* Doran’s Blade
o Increased the damage granted to 8 from 6.
o Reduced the Health granted to 100 from 120.
o Reduced the lifesteal granted to 3% from 4%.
* Doran’s Ring
o Increased the ability power granted to 15 from 10.
o Reduced the Health granted to 100 from 120.
o Reduced the mana per 5 to 4 from 5.
Koji vrag su ovo morali mijenjat ?
E velike li razlike...
blade je nerfan ali ring bar meni je buffan jer sad daje 5 vise apa a gubi 20 hp i 1 mp per 5 sto nije nista gotovo
jedan vic s foruma when he comes out im gonna buy the trundle bundle :D
Napokon buff na heartseekeru.. Q skill nije previse nerfan a late game ce se jedva i primijetit razlika dok je e skill buffan.. odlicna stvar, sad je panth onakav kakav bi trebao bit
zato jer ljudu pretjeruju s bjesnim bildovima na 3 dorians blada i take sheme pretpostavljam :D
Napokon buff na heartseekeru.. Q skill nije previse nerfan a late game ce se jedva i primijetit razlika dok je e skill buffan.. odlicna stvar, sad je panth onakav kakav bi trebao bit
Svida mi se ^^
btw jel proradlio ja igram sada cod4 nakon 2 mjeseca :D
Svida mi se ^^
btw jel proradlio ja igram sada cod4 nakon 2 mjeseca :D
Nije a sumnjam da ce proradit veceras.
ONLINE !!!1