League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...
slimyyy kaže...

jeli iko kupova riot pointse ikako?

Da, ja sam.. 20€ RP-a sam kupio i zbog puno referala sam dobio jos 975. Sta ti treba?

p.s. napokon dosao monitor :D onaj mi je poceo dobijat dosta green pixela pa sam zamijenio a cijelo ovo vrijeme igrao na laptopu. 

Iako primjecujem da dosta ljudi igra na manje od 30 fps-a pa nezz kako to uspijevaju :D ja sam navikao na laptopu 60-70 (padne na 45 u team fightu) a na kompu 110-130 i padne najmanje na 80.

edit:

evo moj idealan build za garena ^^ ima 4500 hp-a, oko 200 armora i mr-a, rune su crit chance i hp i naravno dmg-a od atma's. 

e skill mu unistava sve na svom putu jer atma's mi je dao oko 90-100 dmg-a i 18% crit chance, oboje mu koristi E skillu. Protivnici su bili mix dps i mage champova tako da sam izbalansirao mr i armor

lol, ja sam u leaguecraftu isto napravio taj build kao idealan za Garena.... budući da smo dvojica zasebno to sastavili očito je ovo odličan build onda ^^

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

lol sta su uradili s teemom

match sa bugovcima makavelijem , scarom i alkserom

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 23:10 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da vam potvrdim Weridek i Unimatrix da vam build gori{#}

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 23:18 (scarface797).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AD ili AP Katarina ?

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ad

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

a ja se ponadao da će konačno stavit karhatusa da ga probam malo

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

nevalja karthus 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja je igram na ap, ali jer zbog Rylai's Crystal Scepter, Void Staff i Zhonya's Ring dobro posluzi :D

i nakon zadnjeg buffa je premocna to je jedini heroj s kim imam pentakill {#}

16 godina
League Of Legends

ja jos nemam penta ali imam quadra sa kassadinom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jedna od najboljih rundi koje san ikad odigra, protivnička ekipa je bila super, stalno smo se za*ebavali, bez rage-anja, uvreda i slično, stvarno san uživa igrajući i  moga san skoro one shotat sve :D

btw. za riot pointse me zanimalo koji ste paket vi uzeli i koji se najviše isplati sa obziron koliko se skinova/heroja može kupit

own :D own :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 5:46 (slimyyy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
srky.du kaže...

ja je igram na ap, ali jer zbog Rylai's Crystal Scepter, Void Staff i Zhonya's Ring dobro posluzi :D

i nakon zadnjeg buffa je premocna to je jedini heroj s kim imam pentakill  {#}

Zar nije bolje uzeti Abysal Scepter umjesto Void Staff ?

16 godina
League Of Legends

irelia spotlight

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Aliser zavisi sto zelis... magic penetration il magic resist...
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

irelia spotlight

cini se kao dobar heroj, sad treba pricekati 2 tjedna da bude free  :))

Mobster12 (EU)
16 godina
neaktivan

zavisi do tima, ali ja vise volim void staff ionako mi je trynda main champ :D

18 godina
neaktivan
Slymi najboljeuzet najjaci paket za RP jer dobijas nqjveci bonus IPe ocigledno :D

A sad skinova il tak tog cuj zavisi jesu na popustu il ovako al s 30e bi mogao kupit 3 skina od 975rpa ak se be varam :D
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

jedna od najboljih rundi koje san ikad odigra, protivnička ekipa je bila super, stalno smo se za*ebavali, bez rage-anja, uvreda i slično, stvarno san uživa igrajući i  moga san skoro one shotat sve :D

btw. za riot pointse me zanimalo koji ste paket vi uzeli i koji se najviše isplati sa obziron koliko se skinova/heroja može kupit

Pa zavisi koliko para mislis dat.. al iskreno ja ne bi davao vise od onog paketa za 20€ jer mozes kupit 3 heroja i 1-2 skina odlicna.

Ovaj prvi se uopce ne isplati jer nemos kupit heroja vec samo skin (mislim heroja od 975 rp-a da se razumijemo) a drugi paket mi isto nije nes..

Sta se tice onog garen builda - good garen players think alike xD

meni je ono odlican build, ima 200+ mr-a i armora a ima i ogroman dmg sa e skillom.. i preko 4,5k healtha

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 13:56 (puls4R).
18 godina
neaktivan
Najbolji bonus RPa sry krivo upisao
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bas sam iso gledat jesu li Garenu nesto radili. I vidim pise Garen kad ono samo neka glupost.. vec sam se prepao da ce mi imba garena dirat D:

IGN: weirdek (EU)
16 godina
League Of Legends

sad imao jedan od najjboljih matcheva u zivotu jos da smo i pobijedili  imali 80 killova oni 40  , ja imao bolji score od brodskog >)   ali nas zajebali

edit:nezz zas nema itema ali itemi su rylais,zerkersgreaves,hex tech gunblade, tri force,lich bane  aaa nemogu se sjetit zadnje , a sad se sjeti guinsoo rageblade

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 15:29 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

sad imao jedan od najjboljih matcheva u zivotu jos da smo i pobijedili   imali 80 killova oni 40   , ja imao bolji score od brodskog >)     ali nas zajebali

edit:nezz zas nema itema ali itemi su rylais,zerkersgreaves,hex tech gunblade, tri force,lich bane   aaa nemogu se sjetit zadnjeg

E jesam los bio bog te :D

16 godina
League Of Legends

a boze kako sam se zajebo uzme vlada a nikako mi ne pase trebao sam kennena ili eza

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

a boze kako sam se zajebo uzme vlada a nikako mi ne pase trebao sam kennena ili eza

Pa reko sam ja tebi da uzmes kennena a ti neces.

18 godina
neaktivan
League Of Legends

dajte mene adajte na taj lol.. doduse low level sam jer nisam igrao puno al zelim igrat sa boljim igracima ovdje sve neki low likovi.. u 90% uvijek se nade 1 leaver i slicno

mNik mi je nick

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

sad imao jedan od najjboljih matcheva u zivotu jos da smo i pobijedili  imali 80 killova oni 40  , ja imao bolji score od brodskog >)   ali nas zajebali

edit:nezz zas nema itema ali itemi su rylais,zerkersgreaves,hex tech gunblade, tri force,lich bane  aaa nemogu se sjetit zadnje , a sad se sjeti guinsoo rageblade

Bezveze je uzet i tri-force i lich bane jer im se passivi ne stackaju.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

nezznam meni su obadva aktivna kad ih imam sirotog teemu one shottam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
slimyyy kaže...

Pa zavisi koliko para mislis dat.. al iskreno ja ne bi davao vise od onog paketa za 20€ jer mozes kupit 3 heroja i 1-2 skina odlicna.

Ovaj prvi se uopce ne isplati jer nemos kupit heroja vec samo skin (mislim heroja od 975 rp-a da se razumijemo) a drugi paket mi isto nije nes..

Sta se tice onog garen builda - good garen players think alike xD

meni je ono odlican build, ima 200+ mr-a i armora a ima i ogroman dmg sa e skillom.. i preko 4,5k healtha

samo mi nije jasno, preko cega si platio te rp-e, jer ak si preko moba, tu nema nigdje hr ni skoro jedne balkanske zemlje

Mobster12 (EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisu cuo za paypal, kreditne i prepaid kartice ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jbg, mi maloljetnici jos ne uzivamo u takvim stvarima {#}

Mobster12 (EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice