League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.404.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...
hari85 kaže...

pinc prica on o scoutu vjerovatno

Lol kakav scout :D nema stun nikakav a tek od 2.5 sec.. nezz stvarno kako se zove lik.

Vjerojatno je riječ o Chronosu kaj se tiče navoda u citatu.... 

A evo SS-a od runde maloprije, naravno izgubio sam živaca i živaca jer je to solo q, ali sam uspio pobjediti. 

Master Yi - The way its meant to be played :D Master Yi - The way its meant to be played :D
BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
18 godina
League Of Legends

A koji im je to qurac sa forumom, koji fucking bug... i nema mi slike.... pa ovo je užas....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Jedna dobra se poklopila i meni danas na solo. Al su Rammus i Pantheon mi zivce popili sa feedanjem, na pocetku imali 0/6,7  svaki. Ove killove poslije ukrali po team fightovima. 

Ne kuzim ovaj build od Pantheona,cijelo vrijeme isao na attack speed pa nesto prodavao pa onda na critical, infinity uzeo u zadnjih 3,4 minute samo. Sto mu znaci attack speed i critical na pantheonu, ja uvijek isao sa damage. 

Al ulti na Nunu sa 600 AP je prezakon lol, teema i shacoa na 80 % hp instakilla, a ona ledena kocka strahovi, jako puno stete plus dobar slow. 

http://i54.tinypic.com/31310tk.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Gangplank je jedan od heroja kojeg mnogi ne razumiju i ne shvaćaju. On je support caster. Za one koji misle da je melee carry,neka ponovo razmisle. On može carryat tek u late gameu kad si kupi infinity edge + phantom dancer + lifesteal item. Ljuti me kada mi u liniji kažu da sam n00b jer Parrrleyom ne harrasam već ubijam minione.

ovisi kakve rune imaš, ja kad igran sa Gangplank-on uvik harrasan sa Parrleyon jer in jedan moj shot skida po četvrtinu hp-a i nakon 2-3 shota ostanu na skroz nisko hp-a pa ih ili ubijen ili se moraju vratit u bazu tako da je Parrley iskorištavat na minione samo trošenje mane i cooldowna

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Gangplank je jedan od heroja kojeg mnogi ne razumiju i ne shvaćaju. On je support caster. Za one koji misle da je melee carry,neka ponovo razmisle. On može carryat tek u late gameu kad si kupi infinity edge + phantom dancer + lifesteal item. Ljuti me kada mi u liniji kažu da sam n00b jer Parrrleyom ne harrasam već ubijam minione.

ovisi kakve rune imaš, ja kad igran sa Gangplank-on uvik harrasan sa Parrleyon jer in jedan moj shot skida po četvrtinu hp-a i nakon 2-3 shota ostanu na skroz nisko hp-a pa ih ili ubijen ili se moraju vratit u bazu tako da je Parrley iskorištavat na minione samo trošenje mane i cooldowna

To bi možda radio u 2-3 od 10 partija,ali većinom nisi u mogućnosti da harrasaš jer je Gangplank dosta slab u liniji. Ja imam dosta runa za mana regeneration pa mi mana nije problem,a i cooldown mi je preko masteriesa malen pa mogu napravit Parrrley svakih 5 sekundi. Igram 9-0-21 masteriese i mislim da su najbolje za njega jer je on support caster i treba se brzo nafarmat da postane jak.

E,problem je ako ne možeš farmati...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 10:37 (Blizek).
18 godina
neaktivan
Neigram s gankom al vecina s kojima san u laneu uredno harasa protivnike :) i pogotovo dobro dojdu te krite na perrleyu :D ono zadnji s kojim sam bio u laneu je napravuo dabl kill na 2lvlu :)

Njegove krite i kasadinov silence i slow :) s tim da smo ih konstantno harasali dok nisu bili pola hpa :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan

To je dobro da u HoN-u 1 igrač bez problema ubije dvojicu

Ode na lolu mi ide na k*urac liveri

Koliko bi vridia moj LoL acc, razmišljam da ga prodam

210 winova 152 losa 4 liva

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 11:56 (Cerina15).
18 godina
neaktivan
Tocno ti vrijedi 0kn taj acc :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto 0kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

Zašto 0kn?

zato sta je igra besplatna i jer jos imas milion takvih acc-ova. da se moze sta izuc vec bi doselila legija zutih farmera :)

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja Gangplanka najcesce igram:

- flash+smite, 9/0/21

- mana regen trinket i 2 hp pota u pocetku

- imam bolestan farm a mogu i harrasat

- prvi port doma bfs, golem buff na putu u lane

- ako ne treba pomagat, farm farm farm

- infinity->lvl1 boots (ne trebaju mi vise sve do kraja jer imam ms quintove, utility tree moove boost i jos pasiv od e)->frozen mallet->atmas

- tu uglavnom game zavrsi.

carryplank je ok ako nitko nije uzeo hard carrya. jel itko probao ovaj build, tankplank/pusher koji se fokusira na deny?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
minko kaže...

Ja Gangplanka najcesce igram:

- flash+smite, 9/0/21

- mana regen trinket i 2 hp pota u pocetku

- imam bolestan farm a mogu i harrasat

- prvi port doma bfs, golem buff na putu u lane

- ako ne treba pomagat, farm farm farm

- infinity->lvl1 boots (ne trebaju mi vise sve do kraja jer imam ms quintove, utility tree moove boost i jos pasiv od e)->frozen mallet->atmas

- tu uglavnom game zavrsi.

carryplank je ok ako nitko nije uzeo hard carrya. jel itko probao ovaj build, tankplank/pusher koji se fokusira na deny?

Heat 'n' Serve advanced Gangplank discussion xD. I ja pratim taj guide,predobar je. Heat 'n' Serve mi je pomogao prilikom izrade Warwickovog guidea,predobar je lik i zbilja zna LoL u najsitnije detalje.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

a normalno da je h'n's guide :D, ali sa malim promjenama. frozen mallet mi je prevazan, ne razumijam zasto ga on nije stavio za prije uzet + ako imate MS quintove obavezno probajte bootless planka :), ako igrate planka (ozbiljno) a nemate MS quintove - kupuj. nenormalno je kad si brz ko da imas lvl 2 bootse a taman si isao u shop skupit bfs XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas mi se pojavila The launcher has experience  an error. Please restart this application. Probo sam reinstalirat i ne pomaze.. Jel zna netko kako to rijesiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Probo hon i nekako sam dobio dojam da je kompliciraniji tj. nije toliko jednostavan koliko LoL. Mada lol nisam igro mjesec dana, svejedno mi treba privikavanja jer su drukciji minioni, grafika, HEALT BAR-ovi od neprijatelja. {#}

U svakom slucaju je hon igra mnogo kompleksnija od lol-a. Nekako je "hardcore" nasprem njega. Najveci mi je problem kod hona sto su itemi drukciji i ona mapa je nekak nepregledna. Ovo dvoje su samo zamjerke onima koji su se zestoko priviknuli na lol tako da dota igracima nece ovo bit neki problem. Cak razmisljam o kupnji hon-a jer je mi se cini predobra i zabavna igra.

Igra je cisti HARDCORE{#}

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

To bi možda radio u 2-3 od 10 partija,ali većinom nisi u mogućnosti da harrasaš jer je Gangplank dosta slab u liniji. Ja imam dosta runa za mana regeneration pa mi mana nije problem,a i cooldown mi je preko masteriesa malen pa mogu napravit Parrrley svakih 5 sekundi. Igram 9-0-21 masteriese i mislim da su najbolje za njega jer je on support caster i treba se brzo nafarmat da postane jak.

E,problem je ako ne možeš farmati...

vidiš meni su rune crit chance i armor pen tako da skoro svaki parrley critnen i skinen in ka šta san prije reka četvrtinu pa i više hp-a

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Popustite vise sa hon-om -.-

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Aliser kaže...

Popustite vise sa hon-om -.-

Bas to, ima tema za HoN pa se tamo ispricajte, ovdje ostavite za LoL :)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
18 godina
League Of Legends

Sion (DPS) mi je novi najdraži champ. :D

Ulti je tolko IMBA u team-fightovima, čim prvi dobim kill il čak 2-3 zaredom na početku, već pišem pobjedu. :)

Ja na pola HP-a, napadnu me iz stealtha Evelynn i Yi iz busha, skinu mi odmah skoro da poginem, upalim ulti, oni udaraju a meni HP samo ide gore, Ev umre u 4 hita, Yi u 3. {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

AP sion >DPS sion bar meni 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

AP sion >DPS sion bar meni 

Nebih se složio zbog ULTI-a koji je potpuno ovisan o damageu.

Ima puno boljih castera ako se već hoće na AP, zato je Sion korisniji kao DPS.

Sa AP buildom ignoriraš i E skill koji je jaaako dobar budući da daje puno damagea već rano u igri a bez potrošenog novčića.

Inače zbog E skilla dobije i dosta HP-a pa je kao neki hibrid DPS/tank/support (zbog ultija koji heala i ostale i zbog stuna)

Zadnji killovi u ovoj rundi su bili takvi da sam "poginuo" u team fightu jer sam čuvao ulti i imao onaj Armor koji te reviva kad umreš (ne znam ime), onda se digao iz mrtvih, upalio ulti i pobio ih redom. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 21:52 (zv'jer2).
18 godina
League Of Legends

SION

AP ili AD, koji je jači? E pa ja mislim da to ovisi o igraču, npr. ja sam probao Siona na AP i bio mi je odličan, ljudi ga se stvarno boje.... super mi je bilo igrati s njim i biti carry. S druge strane, probao sam ga i na AD i nije išlo jer mi ljudi pobjegnu uglavnom. Dok je moj frend rasturao na AD apsolutno sve, stvarno je odlično igrao s njim, no kad je probao AP Siona, užasno je failao u par rundi. Tako da ja mislim da to sve ovisi o igraču kako mu paše, ali bio Sion AP ili AD, jako je razoran lik. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Unimatrix 007 kaže...

SION

AP ili AD, koji je jači? E pa ja mislim da to ovisi o igraču, npr. ja sam probao Siona na AP i bio mi je odličan, ljudi ga se stvarno boje.... super mi je bilo igrati s njim i biti carry. S druge strane, probao sam ga i na AD i nije išlo jer mi ljudi pobjegnu uglavnom. Dok je moj frend rasturao na AD apsolutno sve, stvarno je odlično igrao s njim, no kad je probao AP Siona, užasno je failao u par rundi. Tako da ja mislim da to sve ovisi o igraču kako mu paše, ali bio Sion AP ili AD, jako je razoran lik. 

Ja igram dosta agresivno i većinom sam igrao sa Melee DPS-ovima, pa mi je prirodno DPS Sion sjeo, na 1. lvl-u sa E skillom uključenim, crit glovesima i pravim runama pojede bilo koga, još uz Exhaust i Heal za tu početnu prednost, dobim bar prva 2-3 killa, a onda imam već preveliku prednost.

Još je odlično uzet Boots of Swiftness (ako je moguće, ovisno o protivnicima), pa ti još uz stun NITKO ne može pobjeć, a može se i tower dive-at prilično rano zbog štita (W skill). {#}

18 godina
League Of Legends

Najveca mana Siona su AD su blind/exshaust zato ja uzmem Cleanse, upalis ulty lik te blind/exshausta u nadi da ce te sjeba* ti roknes Cleanse i rock ON baby, pljas pljas lik mrtav {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sinoc sam odigrao jednu od NAJGORIH PARTIJA.

Fazon u tome, rasturali smo ih cijeli mec, rezultat 60:25 i guess what ? IZGUBILI SMO

Nije normalno koliko su oni losi bili, nisu nas mogli ubiti, a oni nas pushali i sve do baze da se nismo mogli mrdnut od nje.

Jadno je da smo izgubili a puno bolji tim bili :\

Igrao sam sa Akalijem scor mi bio: 15/4/17

Svi mi u timu imali preko 10 kilova a oni svi zajedno skupili 25 .. jadna partija :\

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
akalijem? Otkad je akali musko :)
IGN: weirdek (EU)
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ne znam zašto prigovaraš radi ovakvih banalnosit,ali da razjasnim:strana ženska imena se ne dekliniraju,dakle ovako to ide:

Nominativ:Akali

Genitiv:Akali

.......

.......

Mislim da ste skužili poantu.

18 godina
Aliser kaže...

Fazon u tome, rasturali smo ih cijeli mec, rezultat 60:25 i guess what ? IZGUBILI SMO

Nije normalno koliko su oni losi bili, nisu nas mogli ubiti, a oni nas pushali i sve do baze da se nismo mogli mrdnut od nje.

Svi mi u timu imali preko 10 kilova a oni svi zajedno skupili 25 .. jadna partija :\

Cim ste izgubili ocigledno da niste bili bolji team, nije sve u huntanju fragova, ljudi su cekali i docekali svoju sansu razvalili vas pa ti sad Aklaj do sutra :)

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Aliser kaže...

Cim ste izgubili ocigledno da niste bili bolji team, nije sve u huntanju fragova, ljudi su cekali i docekali svoju sansu razvalili vas pa ti sad Aklaj do sutra :)

Bit partije nije da imaš 50 fragova nego da pobjediš, barem je to meni uvijek bilo. Bilo je partija kad su mom timu uništili inhibitore i pushali do nexusa a 4 držala obranu. Međutim jedan naš yi je backdooro, uništio nexuse i glavnu kuću sam. Pobjeda je pobjeda :D

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Ne znam zašto prigovaraš radi ovakvih banalnosit,ali da razjasnim:strana ženska imena se ne dekliniraju,dakle ovako to ide:

Nominativ:Akali

Genitiv:Akali

.......

.......

Mislim da ste skužili poantu.

Pa salim se.. ja sve to znam al sam mu samo rekao da je akali zensko, mislim da je on nju uzimao za musko ako je onako napisao.. nevermind

Btw otkrio sam problem o kojem sam govorio prije. Znaci da mi trza i da ne mogu odabrat rune page. 

Dobio sam odgovor od riot supporta da je problem u 3 rezolucije: 1368x768, 1280x768 i 1152x648. 

Promijenio sam rezoluciju na desktopu u manju i sve radi normalno.

IGN: weirdek (EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice