Ne mogu se odluciti za heroja - Lux ili Morgana ?
Btw, ko hoce moze me dodati: Alkser (eu)
Definitivno morganu... lux radi sitan dmg ako je usporedis s morganom.. naravno da imaju isto ap-a
A i morgana ti je tier 1 champ, prekorisna u timu jer stuna njihovog carrya, ult + zhonyas i shielda carryja u njenom timu..
Dobar igrac s morganom cini cuda, dok bi sa lux cinio osrednji dmg.
Mozda morgana je bolja,ali lux sigurno ne radi osrednji DMG,lux je nesto kao harrasment.
Pa to i kazem.. iako joj se ult moze iskoristit 2 puta u team fightu, prvi put ga opali na pocetku, drugi put kad treba nekog dovrsit.. :D
da ali morgana moze pravit dobar damage stit joj samo na jednu osobu mozes stavit ali je jaci od lucinog stita,za damage uradis combo darkbinding - tormented soil ,a ulti je prekoristan u fightu kupi zhonyas ring i kad the fokusiraju popas ulti pa zhonyas active i dobro se oni zajebu
Kada ja igram sa lux i nabijem dosta AP-a (1030) i bacim shield nemogu mi nista 3 sekunde,ali kod morgane pali samo to da je spell nemoze dirunut a melee moze.
Mozes slicnu stvar sa lux napravit tako da bacis onaj Snare pa E spell i kada ga snera ti aktiviras E spell i eto opet na istom.
Jedina razlika to jest mala prednost kod morgana je taj ulti sta par sekundi uzima life pa stunna je to sto moze 3 covjeka tako,a kod lux naprimjer moze vise njih ak su na njenoj liniji..Sa lux-ovim ultijem radi oko 1000 DMGa kada imam dostatan AP.
Odi jedi cokolino.