League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.403.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
hari85 kaže...
puls4R kaže...
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...
Aliser kaže...

Ne mogu se odluciti za heroja - Lux ili Morgana ?

Btw, ko hoce moze me dodati: Alkser (eu)

Definitivno morganu... lux radi sitan dmg ako je usporedis s morganom.. naravno da imaju isto ap-a 

A i morgana ti je tier 1 champ, prekorisna u timu jer stuna njihovog carrya, ult + zhonyas i shielda carryja u njenom timu..

Dobar igrac s morganom cini cuda, dok bi sa lux cinio osrednji dmg.

Mozda morgana je bolja,ali lux sigurno ne radi osrednji DMG,lux je nesto kao harrasment.

Pa to i kazem.. iako joj se ult moze iskoristit 2 puta u team fightu, prvi put ga opali na pocetku, drugi put kad treba nekog dovrsit.. :D

da ali  morgana moze pravit dobar damage stit joj samo na jednu osobu mozes stavit ali je jaci od lucinog stita,za damage uradis combo darkbinding - tormented soil ,a ulti je prekoristan  u fightu kupi zhonyas ring i kad the fokusiraju popas ulti pa zhonyas active i dobro se oni zajebu

Kada ja igram sa lux i nabijem dosta AP-a (1030) i bacim shield nemogu mi nista 3 sekunde,ali kod morgane pali samo to da je spell nemoze dirunut a melee moze.

Mozes slicnu stvar sa lux napravit tako da bacis onaj Snare pa E spell i kada ga snera ti aktiviras E spell i eto opet na istom.

Jedina razlika to jest mala prednost kod morgana je taj ulti sta par sekundi uzima life pa stunna je to sto moze 3 covjeka tako,a kod lux naprimjer moze vise njih ak su na njenoj liniji..Sa lux-ovim ultijem radi oko 1000 DMGa kada imam dostatan AP.

League Recruiter

Odi jedi cokolino.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 15:00 (Fake_Alert).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me sta mislite o sljedecim championima:Katarina,Kayle,Kassadin,Mundo,Vladimir,Anivia.Tj jesu li dobri i isplatili se za njih dati ip.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Zanima me sta mislite o sljedecim championima:Katarina,Kayle,Kassadin,Mundo,Vladimir,Anivia.Tj jesu li dobri i isplatili se za njih dati ip.Hvala

Katarina je odlična, ima prejak ulti i kad se upraksaš prejak je dps. S kayleom nikad nisam igrao, Kassadin je jedan od najjačih castera pogotovo ako igraš na midu. Mundo je uz Cho-a i Rammusa po meni najbolji tank (Mordea ne brojim jer ga stalno bannaju). Ima jak hp regen i dosta healtha a i dmg mu je ok. Vladimir, nema se šta reć iako ga ne tankaš previše ima pun k healtha, dobar damage i lifesteal. Anivia mi je smeće iako sam vidio likova koji pwnaju s njom. Dosta je dobra kad je malo jače feedana

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok hvala ajd strpiti cu se jos do srijede kad izlazi novi champ pa ako mi se ne svidi uzeti cu nekoga od njih.Najvjerovatnije Katarinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od ovih ti se jedino isplati Kassadin i Anivia. Teški su za igrati,posebno Anivia,ali ako se naučiš,možeš čuda s njim raditi. Vladimir je previše nerfan,a ostali i nisu baš nešto ( Mundo nije tenk,on je tough DPS ) .

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
Blizek kaže...

Od ovih ti se jedino isplati Kassadin i Anivia. Teški su za igrati,posebno Anivia,ali ako se naučiš,možeš čuda s njim raditi. Vladimir je previše nerfan,a ostali i nisu baš nešto ( Mundo nije tenk,on je tough DPS ) .

ma iskreno vlad je jos dobar iako je bio nerfan range Q a buffan je E spell pa nije ogromna razlika

18 godina
hari85 kaže...
Blizek kaže...

ma iskreno vlad je jos dobar iako je bio nerfan range Q a buffan je E spell pa nije ogromna razlika

Tko zna s Vladom neće imati problema :D

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nego sad me zanima kako vlad dobija ap imo je oko 90 ap a nije imo ni jedan item za ap.Moze li mi neko objasniti.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Nego sad me zanima kako vlad dobija ap imo je oko 90 ap a nije imo ni jedan item za ap.Moze li mi neko objasniti.Hvala

zbog passivea za svaki ap koji dobije od itema dobija 2.5 hpa , a za svaki 25 hpa dobije 1 ap ako se dobro sjecam

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

zbog passivea za svaki ap koji dobije od itema dobija 2.5 hpa , a za svaki 25 hpa dobije 1 ap ako se dobro sjecam

Da ali kako je nabio 90 ap kad nije imo ni jedan item za apIzlanuo se

16 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Da ali kako je nabio 90 ap kad nije imo ni jedan item za apIzlanuo se

pa sa hp itemima i mozda runama jer npr  jedan warmogs mu daje oko 40 ap ako ih 2 ima eto 80 a sa runama bi bilo oko 100 ap

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Aha hvala naso sam na netu objasnjenje komplicorano je ali sam shvatio zove se crismon pact ili tako nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Aha hvala naso sam na netu objasnjenje komplicorano je ali sam shvatio zove se crismon pact ili tako nesto

da njegov passive

EDIT : sorry ako je besramna reklama ali ko koristi vlada mora downloadat ovaj skin 

http://leaguecraft.com/skins/2664-count-chocula-particles-load-screen.xhtml

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 21:05 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da nice je nego ajmo ljudi na pvp net da bacimo koju partiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Da nice je nego ajmo ljudi na pvp net da bacimo koju partiju.

ev mene sada

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji vam je nick da vas dodam u frendove ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

moj je Matt Heafy ko oce slobodno doda :D

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

TommyGavin ak se slozi kakva ekipa. EU server

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 2:07 (tommy2103).

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ajde stavite svi dole u potpise svoje ime u LoL-u i na kojem ste serveru (EU ili US) da se ne ispitujemo stalno.... Smijeh

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 2:04 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

haris771/EU :D dodajte

moja dilema ponovo raste :S

ez ispao jer je previse nerfan ,a vlad nepravi dovoljan damage

sad mi upali swain /leblanc 

bi li uzeo swaina ili se leblanc cini da ce bit dobra

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 9:05 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

haris771/EU :D dodajte

moja dilema ponovo raste :S

ez ispao jer je previse nerfan ,a vlad nepravi dovoljan damage

sad mi upali swain /leblanc 

bi li uzeo swaina ili se leblanc cini da ce bit dobra

Swaina nikako jer je dosta slab nakon early gamea. Čekaj LeBlanc ( ona mi se čini dobra ),ali nemoj je odmah uzimati kad izađe. Čekaj bar 2-3 dana da se vidi kakva je. U rezervi ti uvijek ostaju mnogi dobri 6300 IP championi ( meni najdraži Kog'Maw i Galio ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
League Of Legends

aa zaboravi na koga   a i kennen mi nije los

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 10:21 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lol odakle ti to da vlad pravi mal dmg ? On nije nuker kao veigar, al ako znas igrat s njim pravi masivan dmg. Samo ako spammas q skill koji ima 2 sec cd, sa 500 ap-a, mozes u 3 puta dovest squishija na manje od pola hp-a.
16 godina
puls4R kaže...
lol odakle ti to da vlad pravi mal dmg ? On nije nuker kao veigar, al ako znas igrat s njim pravi masivan dmg. Samo ako spammas q skill koji ima 2 sec cd, sa 500 ap-a, mozes u 3 puta dovest squishija na manje od pola hp-a.

pa meni treba nuker

18 godina
League Of Legends

Svi bi nukere, pa zar ne znate igrati sa normalnim likovima koji su isto jaki kad se dobro igraju. Vlad je nerfan, ali meni još uvijek govore da je OP kad igram s njim, a vjerujem da tu na forumu ima još nas u čijim rukama Vlad ne radi "premali damage".... 

P.S. Ajde stavite svi username iz LoL-a u potpis da se ne ispitujemo više.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX, EU server
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidi smanje vladu malo range i pomjere 0,5 sec pool i odma je to veliki nerf da nitko ne zeli igrat s njim :D Vlad radi ogroman dmg tek late game ako ga dobro bildas ofc :)

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mobster12 (EU) ako netko zeli dodati :)

0 0 hvala 0
16 godina
File04 kaže...

Mobster12 (EU) ako netko zeli dodati :)

ja te vec imam a nisam znao da si domaci :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dok je swain bio u free rotaciju igro sam cijeli tjedan s njim i kako je slab covjece napravis su archangel staff za manu na pocetku i onda kasnije ti ulti moze biti dugo upaljen,sa vodi staff i death fire grasp je predobar i jos dva zoyans ringa i pre dobra je.Kombinacija Nevermore,Ona laser bird sto je zovu tj.prva,deathfire grasp,torment skinu pun k hp.Swain i anivia su mi najbolji magovi do sada.Jos ako napravis onu knjigu na pocetku za stackove i znas dobro igrati swain je preopasan.

Edit:Ajmo na pvp.net da igramo cek vas 10 min :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 13:09 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Dok je swain bio u free rotaciju igro sam cijeli tjedan s njim i kako je slab covjece napravis su archangel staff za manu na pocetku i onda kasnije ti ulti moze biti dugo upaljen,sa vodi staff i death fire grasp je predobar i jos dva zoyans ringa i pre dobra je.Kombinacija Nevermore,Ona laser bird sto je zovu tj.prva,deathfire grasp,torment skinu pun k hp.Swain i anivia su mi najbolji magovi do sada.Jos ako napravis onu knjigu na pocetku za stackove i znas dobro igrati swain je preopasan.

Edit:Ajmo na pvp.net da igramo cek vas 10 min :)

ne pocinji ev me

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice