Jel mi moze neko predloziti lika za 3150.Sada koristim Ryze i master yi-a.
Sona
Jel mi moze neko predloziti lika za 3150.Sada koristim Ryze i master yi-a.
Sona
A vidio sam da je Sona nije nekak jaka.Šta kazete na Shacoa?
shaco ti je odličan, samo se triba dobro naučit igrat sa njin
Oprostite na duplom postu
Zavisi kakve heroje volis i koji ti pasu. Recimo meni su pantheon, shaco i olaf jedni od boljih izbora za 3150, svo troje su dps heroji a s takvima sam navikao.
A imas i npr. garena i poppy koji su isto odlicni a uglavnom se buildaju kao tenkovi ili hybridi.
Ako hoces dps-a onda olaf, a ako ne onda preporucam garena. Rune za prvog su att. speed (mozes i cdr na plavima) a za garena crit. chance i hp ili crit chance i cdr.
Sona je nemože 1v1, ali je predobar support i prekorisna je u timu
Jedna napeta do sad, mozda najnapetija partija koju sam odigrao.
Na pocetku je ashe bila afk desetak min., dotad sam solo u laneu s twitchom i rammusom pokupio 3 killa i onda je ashe dosla, farmala i dosla do 11 lvl-a.
Tu su poceli team fightovi, prvo smo ignorirali kayle i samo isli na kog-a i twitcha, a kayle bi uglavnom pobjegla il pokrala sve killove :D
I glupa kat je otisla na spawn i samo gledala.. koji k*rac je sa danasnjim debilima kojima je dopusteno to igrat. Mislim sjedit na spawnu 10 min i gledat i cak je votala na kraju.. prebolesno
Isao sam full tenk build jer nismo imali tenka, inace bi kupio youmuu's i infinity.. mozda i phantom dancer.
Zavisi kakve heroje volis i koji ti pasu. Recimo meni su pantheon, shaco i olaf jedni od boljih izbora za 3150, svo troje su dps heroji a s takvima sam navikao.
A imas i npr. garena i poppy koji su isto odlicni a uglavnom se buildaju kao tenkovi ili hybridi.
Ako hoces dps-a onda olaf, a ako ne onda preporucam garena. Rune za prvog su att. speed (mozes i cdr na plavima) a za garena crit. chance i hp ili crit chance i cdr.
Pantheon nije dps heroj,on je burst damager. Bez obzira što mu se mora dizat AD,puno više sliči Kassadinu nego Master Yiju.
Pantheon nije dps heroj,on je burst damager. Bez obzira što mu se mora dizat AD,puno više sliči Kassadinu nego Master Yiju.
Potpuno se slažem, ja sam želio preporučiti Kassadina kao odličnog mage-a za 3150. S Pantheonom se isto igra kao i s magovima više manje, Olafa bih svakako preporučio, odličan dps, dobar jungler i može se igrati kao dps ili tank i opet je jako efektivan.
Meni ti je rammus odlican....bildas ga ko tenka a pritom ti se i attack povecava...odlican je..
da stalno diskonekta sa chata pa nemozes chatat
ima li tko za igrat sad 20-30lvl
Ako biste bili dobri pa ocijenili/komentirali novi build za Kog-a :D
Prijasnja 2 matcha sa Bugovcima na rankedu sam unistavao..
Thx
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/kog-maw-the-harbringer-of-doom-24784
Thx
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/kog-maw-the-harbringer-of-doom-24784
Ne znam zašto ljudi misle da je AD Kog Maw bolji carry od npr. Ashe ili Tristane ili od mojeg stila igranja carry Kog Mawa. Ako ga već hoćeš igrati kao carry,iskoristi njegov pun potencijal spellova.
http://leaguecraft.com/builder/Kog%27Maw/6a01a40a83c3ab99b988a7348b1cd842.Prva 4 itema su najvažnija,s njima dobiješ izvrstan AS uz dosta damagea i AP-a. Zadnja 2 itema nisu baš previše važna jer često do njih nikad nećeš niti doći,ali preferiram slowing iteme jer to jako treba Kog Mawu. Ovo je,za mene,carry Kog Maw.
Drugi način je čisti AP kojeg isto volim i zapravo ne znam koji je bolji,full AP ili carry Kog Maw. Zapravo,oba su jednako dobra i između njih 2 treba izabrati u odnosu na svoj team ( da li fali carry ili nuker ).
http://leaguecraft.com/builder/Kog%27Maw/abce363f78f1b969116bd83dee43cd07. Ovdje na kraju uzimam Guinsoo jer je to predobar item i za AP build xD.
Tvoj build nije loš,ali puno više paše nekom drugom championu. I ne razumijem zašto stavljaš Berserkerse koji su preloš item,a Kog Mawu treba magic penetration.
Thx
Ne znam zašto ljudi misle da je AD Kog Maw bolji carry od npr. Ashe ili Tristane ili od mojeg stila igranja carry Kog Mawa. Ako ga već hoćeš igrati kao carry,iskoristi njegov pun potencijal spellova.
http://leaguecraft.com/builder/Kog%27Maw/6a01a40a83c3ab99b988a7348b1cd842.Prva 4 itema su najvažnija,s njima dobiješ izvrstan AS uz dosta damagea i AP-a. Zadnja 2 itema nisu baš previše važna jer često do njih nikad nećeš niti doći,ali preferiram slowing iteme jer to jako treba Kog Mawu. Ovo je,za mene,carry Kog Maw.
Drugi način je čisti AP kojeg isto volim i zapravo ne znam koji je bolji,full AP ili carry Kog Maw. Zapravo,oba su jednako dobra i između njih 2 treba izabrati u odnosu na svoj team ( da li fali carry ili nuker ).
http://leaguecraft.com/builder/Kog%27Maw/abce363f78f1b969116bd83dee43cd07. Ovdje na kraju uzimam Guinsoo jer je to predobar item i za AP build xD.
Tvoj build nije loš,ali puno više paše nekom drugom championu. I ne razumijem zašto stavljaš Berserkerse koji su preloš item,a Kog Mawu treba magic penetration.
Dobro izgleda ovaj prvi build, dosada sam jednom igrao full AP uz guinsoo's i frozen mallet, stackao 20 mejai-a.. dalje znas i sam kako je islo :D 30-ak killova.
Probao sam ovaj build:
Sorcerer's Shoes
Nashor's Tooth
Rilay's Scepter
Madred's Bloodrazor
Guinsoo's Rageblade
Zhonyas Ring
Score je 16-10-7 al samo zato jer su moji nubovi imali po 1-10 ili 0-10... strasno :D
Steta sta ne uspijem s njim oko 600-700 AP-a nabit, bas me zanima u koliko sekundi bi tenk pao sa w skillom :D
Kupuje li itko skinove i znate li zasto se nemogu kupit if pointsima.....???
Zato jer Riot želi pravu lovu :)
Kako mogu promijenit nick u igri?
Ma glupost....koristite li vi kako riot pointse??? nezz mozes li mjenjat nick
Ma glupost....koristite li vi kako riot pointse??? nezz mozes li mjenjat nick
Da, ja sam kupio za 20€ sta i nije puno.. kupio sam 2 heroja od 6k ip-a za koje stvarno nisam mogao skupit a igralo mi se s njima i sad cuvam ako izade koji dobar heroj.. ip trosim samo na rune i na 3150 champove.
Zato jer Riot želi pravu lovu :)
Kako mogu promijenit nick u igri?
Nemožeš promijeniti nick u igri, ja sam im poslo mail da mi promijene ali ništa od toga.
Moj drug je uzeo onaj njihov collectors bundle i upravu je bolje trosit IP na rune a s njim dobijes vagon heroja, ako ima jos koji da ti se svidja dokupis, ja sam uzeo nekoliko skinova etc etc
ma najjbolje je napraviti video napraviti refer a friend pa ako pukne pa bude puno viewwa eto nezz koliko ali mislim ako 10000 ljudi refer a frienda i dode na lvl 10 dobijas 10000 rp (76$) a jos si sa manjem brojeme dobivao collectors bundle
Evo moj brat je sastavio build za Galia. Za samo 12k golda ovakve statse... to je zbilja izvrsno.
http://leaguecraft.com/builder/Galio/2b9b26e7e912ce7018ab976f54ef8a98
Sad odigrao s Devilom. Igra je prepuna kretenčina, igrali s feederima...koji čak ni ablitie ne koriste. Gore igraju od botova. SMEĆE!!!
Pun mi kufer više.
Je bas nam se pogodilo dva Twisteda oba feederi :) A tako to ide ja sam se nervirao sad sam oguglo vec. ..
Znate li postoje li slucajno neke fore za mjenjanje ip pointsa u riot pointse????vjerujem da ne postoji ali eto....
postoji kako da ne, dok si u lol clientu pritisni alt+f4
doxy znam kako ti je
jutros igram, bili smo podjednaki, ali ja sam bio glavni u svom timu s phantonom, uspio sam in uništit oba nexus turreta uz pomoč onog spella teleportacije i nakraju popušimo