League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.403.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

warmogs Oo moj je build bolji od toga duplo

Ok a reci mi koji je  tvoj bulid molim te da vidim i to?

16 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...

warmogs Oo moj je build bolji od toga duplo

Ok a reci mi koji je  tvoj bulid molim te da vidim i to?

dorans shield>bootsofswiftness>heartofgold>forceofnature>pretvorim heart of gold u randuins omen>zavisi od protivnickog teama

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da ali vako gledaj warmongs armor ti daje puno healtha,3sunifre cape daju ti 1350 heltha i 135 armora plus sto daju svake sekunde 120 magic damage.spirit visage ti daje 200 healtha i 30 magic resista u smanjuje cooldown moci.i kasnije ako napravis thronmali daje ti 100 armora i 30 % attack damage vracaju protovniku pa ti sada procjeni sta je bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Mordekaiser... Warmog, Atma's, Boots of swiftness, Rylai's, Sunfire cape i Force of nature. Skup ali efektivan build, sve što treba je pristojan igrač. Za gold baš nema problema iz dva razloga:
1. Morde uvijek ima killova, bilo je slučajeva kada sam sam ubio trojicu na punom hp-u. 
2. Morde je jedan od najboljih farmera u igri. 

Naravno build se može mijenjati ovisno po potrebi, ali ovo je solidno za svaku rundu gdje je omjer magic i physical neprijatelja balansiran.

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 23:42 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Mordekaiser... Warmog, Atma's, Boots of swiftness, Rylai's, Sunfire cape i Force of nature. Skup ali efektivan build, sve što treba je pristojan igrač. Za gold baš nema problema iz dva razloga: 1. Morde uvijek ima killova, bilo je slučajeva kada sam sam ubio trojicu na punom hp-u. 
            2. Morde je jedan od najboljih farmera u igri. 

Naravno build se može mijenjati ovisno po potrebi, ali ovo je solidno za svaku rundu gdje je omjer magic i physical neprijatelja balansiran.

e hvala to sad izgleda kao bolji build

EDIT:leviathan se rijetko koristi valja li ista

18 godina
League Of Legends

Kako sam sad gazio sa Sionom, zabijem FULL HP Garena i Eve 2vs1, onda naleti njihov AP Sion zgazim ga ko bubasvabu i ovi surrenderaju, najsladje je sto smo igrali 4vs5.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio Twitcha i prva partija s njim završila odlično! :)

Naime zaboravio sam ss bacit nakon fighta al uglavnom predali su jako rano, moj team niko nije imao preko 5 killova osim mene naravno :P

EDIT: evo i druga partija jos bolja :D Ne obracajte paznju na item build poslije Phantoma bzvz sam stackao xD

pwn pwn
2nd 2nd
Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:03 (makaweli).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
makaweli kaže...

Kupio Twitcha i prva partija s njim završila odlično! :)

Naime zaboravio sam ss bacit nakon fighta al uglavnom predali su jako rano, moj team niko nije imao preko 5 killova osim mene naravno :P

EDIT: evo i druga partija jos bolja :D Ne obracajte paznju na item build poslije Phantoma bzvz sam stackao xD

Morgana ima 9

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
League Of Legends

hoce li ko jednu sada 

EDIT:pantheon ili akali trebam burst dpsa pa pitam

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 19:19 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Upravo sam napravio samoubojstvo 2 puta s Karthusom. Imam na xfire screenshot pa pogledajte.

Doxy The Croat has slain Doxy The Croat!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
E to se meni dogodilo jednom da me lik ubio i nije dobii kill neg assist a ja nisam izgubio nijedan stack
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan
akali je moj izbor.. Iako je panth na midu jedan od boljih champova tj. prelako drzi lane protiv rangea, a ulti i dobar movement speed, koji je ja mislim najveci u igru, daju mu odlicne gank sposobnosti. Akali idi na dmg jer glavni izvor dmg- joj je e skill, iako bi bilo dobro uzet rilays da ti ostali skillevi profitiraju. I hextech gunblade jer imas dmg, ap, spell vamp i lifesteal.. Sve sta akali treba.
16 godina
puls4R kaže...
akali je moj izbor.. Iako je panth na midu jedan od boljih champova tj. prelako drzi lane protiv rangea, a ulti i dobar movement speed, koji je ja mislim najveci u igru, daju mu odlicne gank sposobnosti. Akali idi na dmg jer glavni izvor dmg- joj je e skill, iako bi bilo dobro uzet rilays da ti ostali skillevi profitiraju. I hextech gunblade jer imas dmg, ap, spell vamp i lifesteal.. Sve sta akali treba.

ok akali jer mi treba sto vise damagea

18 godina
neaktivan
Igrao sam akali full AP izuzet rageblade koji daje AD i AP :)
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Krivo sam ja napisao.. treba ic na AP prvotno, a AD samo kako bi dobio spell vamp.. znaci ako je dobar game ja bi uzeo Rilay's, Zhonya's, void staff i sl. i jedino za dmg bi uzeo sword of the occult i stackao. Ostalo ti ne treba. Cim spojis ove iteme i skupis desetak stackova vidit ces kako lako padaju..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

hoce li ko jednu sada 

Znam da je post star ali bi samo rekao da pantheon puno ovisi o early game killovima i o itemima kasnije. Igro sam dosta s pantheonom prije.  Akali manje ovisi o teamu i svidja mi se sto dok se u nekog zaletis, nema mu spasa Cool S akali buffam samo Ap i Ap jer sa malim njenim cooldown-om nije mi ni bitan Ad. Spell wamp neces ni primetit ako imas visok ap jer ces tamanit u sekundi.. Bar je tako bilo prije ovih patcheva

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
Cobanac kaže...
hari85 kaže...

hoce li ko jednu sada 

Znam da je post star ali bi samo rekao da pantheon puno ovisi o early game killovima i o itemima kasnije. Igro sam dosta s pantheonom prije.  Akali manje ovisi o teamu i svidja mi se sto dok se u nekog zaletis, nema mu spasa Cool S akali buffam samo Ap i Ap jer sa malim njenim cooldown-om nije mi ni bitan Ad. Spell wamp neces ni primetit ako imas visok ap jer ces tamanit u sekundi.. Bar je tako bilo prije ovih patcheva

odlucio sam da cu uzet akali kad skupim

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj brat ima Akali,ali ju nkada nije previše igrao ( ne razumijem zašto ). Ona je slična Pantheonu i Kassadinu po stilu igre,ali ju treba igrat na full AP. AD nema smisla. Ako tko hoće razlog zašto AD nema smisla,pročitajte http://leaguecraft.com/strategies/guide/2676-akali-by-the-numbers-theorycraft.xhtml

Predobar guide za one koji uživaju u primjenjenoj matematici ( kao npr. ja ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Kad j*bena djeca igraju pa leavaju radi potpune gluposti,mamu im **bem.

Mogli smo pobijedit jer sam ja svakog mogao 1v1 ali nemremo dugo tako jer je twitch na healtima slab a ja samo idem okolo i ubijam 1v1 a kad mi dodu 3 njih onda nemrem.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Moj brat ima Akali,ali ju nkada nije previše igrao ( ne razumijem zašto ). Ona je slična Pantheonu i Kassadinu po stilu igre,ali ju treba igrat na full AP. AD nema smisla. Ako tko hoće razlog zašto AD nema smisla,pročitajte http://leaguecraft.com/strategies/guide/2676-akali-by-the-numbers-theorycraft.xhtml

Predobar guide za one koji uživaju u primjenjenoj matematici ( kao npr. ja ).

CITAO AM I PLANIRAM ICI ap

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bok dečki igram uobičajeno sa rammusom ili twichom....pa može li itko preporucit neke iteme ili ness sto moze pomoc...tnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BiGDaD18 kaže...

Bok dečki igram uobičajeno sa rammusom ili twichom....pa može li itko preporucit neke iteme ili ness sto moze pomoc...tnx

Za twitcha otprilike nesto ovakvo:

Berserkers Greaves

Infinity Edge

Bloodthirster

Phantom Dancer

Frozen Mallet

i ako bude dovoljno duga partija jos jedan bloodthirster ubaci ili ako te ide stackaj sword of the occult.

Za rammusa ninja tabi, 3xsunfire cape, randuins omen, uglavnom pun k armora i healtha :D

18 godina
puls4R kaže...
BiGDaD18 kaže...

Za rammusa ninja tabi, 3xsunfire cape, randuins omen, uglavnom pun k armora i healtha :D

Obavezno Banshee's Veil na Rammusa, čak i ako je samo jedan caster u njihovom timu, ali te onaj bubble čuva da neometano iniciraš borbe.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...
BiGDaD18 kaže...

Obavezno Banshee's Veil na Rammusa, čak i ako je samo jedan caster u njihovom timu, ali te onaj bubble čuva da neometano iniciraš borbe.

E da zaboravih na to..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala...;)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

sta biste zeljeli da budu free za sljedecu ja bih udyra probo pa njega hocu da bude

EDIt: jel vi imate problem kod chata meni  kad udem u champ select uvijek da sam diskonektan sa chata ali mogu pocet bez problema ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 9:11 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeli iko zna ovaj problem. Znam i ja ali kako to dopustit i windows firewallu?
16 godina
Cerina15 kaže...
Jeli iko zna ovaj problem. Znam i ja ali kako to dopustit i windows firewallu?

iskljuci firewall

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Isključim totalno firewall i opet neće

Treba san samo pomaknit datum na satu, bila mi je 2002 godina. Nešto mi je crklo na kompu po mi se sat uvik miće

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 10:18 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel mi moze neko predloziti lika za 3150.Sada koristim Ryze i master yi-a.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice