warmogs Oo moj je build bolji od toga duplo
Ok a reci mi koji je tvoj bulid molim te da vidim i to?
dorans shield>bootsofswiftness>heartofgold>forceofnature>pretvorim heart of gold u randuins omen>zavisi od protivnickog teama
Da ali vako gledaj warmongs armor ti daje puno healtha,3sunifre cape daju ti 1350 heltha i 135 armora plus sto daju svake sekunde 120 magic damage.spirit visage ti daje 200 healtha i 30 magic resista u smanjuje cooldown moci.i kasnije ako napravis thronmali daje ti 100 armora i 30 % attack damage vracaju protovniku pa ti sada procjeni sta je bolje.
Mordekaiser... Warmog, Atma's, Boots of swiftness, Rylai's, Sunfire cape i Force of nature. Skup ali efektivan build, sve što treba je pristojan igrač. Za gold baš nema problema iz dva razloga:
1. Morde uvijek ima killova, bilo je slučajeva kada sam sam ubio trojicu na punom hp-u.
2. Morde je jedan od najboljih farmera u igri.
Naravno build se može mijenjati ovisno po potrebi, ali ovo je solidno za svaku rundu gdje je omjer magic i physical neprijatelja balansiran.
Mordekaiser... Warmog, Atma's, Boots of swiftness, Rylai's, Sunfire cape i Force of nature. Skup ali efektivan build, sve što treba je pristojan igrač. Za gold baš nema problema iz dva razloga: 1. Morde uvijek ima killova, bilo je slučajeva kada sam sam ubio trojicu na punom hp-u.
2. Morde je jedan od najboljih farmera u igri.
Naravno build se može mijenjati ovisno po potrebi, ali ovo je solidno za svaku rundu gdje je omjer magic i physical neprijatelja balansiran.
e hvala to sad izgleda kao bolji build
EDIT:leviathan se rijetko koristi valja li ista
Kako sam sad gazio sa Sionom, zabijem FULL HP Garena i Eve 2vs1, onda naleti njihov AP Sion zgazim ga ko bubasvabu i ovi surrenderaju, najsladje je sto smo igrali 4vs5.
Kupio Twitcha i prva partija s njim završila odlično! :)
Naime zaboravio sam ss bacit nakon fighta al uglavnom predali su jako rano, moj team niko nije imao preko 5 killova osim mene naravno :P
EDIT: evo i druga partija jos bolja :D Ne obracajte paznju na item build poslije Phantoma bzvz sam stackao xD
Kupio Twitcha i prva partija s njim završila odlično! :)
Naime zaboravio sam ss bacit nakon fighta al uglavnom predali su jako rano, moj team niko nije imao preko 5 killova osim mene naravno :P
EDIT: evo i druga partija jos bolja :D Ne obracajte paznju na item build poslije Phantoma bzvz sam stackao xD
Morgana ima 9
hoce li ko jednu sada
EDIT:pantheon ili akali trebam burst dpsa pa pitam
Upravo sam napravio samoubojstvo 2 puta s Karthusom. Imam na xfire screenshot pa pogledajte.
Doxy The Croat has slain Doxy The Croat!
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
ok akali jer mi treba sto vise damagea
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Krivo sam ja napisao.. treba ic na AP prvotno, a AD samo kako bi dobio spell vamp.. znaci ako je dobar game ja bi uzeo Rilay's, Zhonya's, void staff i sl. i jedino za dmg bi uzeo sword of the occult i stackao. Ostalo ti ne treba. Cim spojis ove iteme i skupis desetak stackova vidit ces kako lako padaju..
hoce li ko jednu sada
Znam da je post star ali bi samo rekao da pantheon puno ovisi o early game killovima i o itemima kasnije. Igro sam dosta s pantheonom prije. Akali manje ovisi o teamu i svidja mi se sto dok se u nekog zaletis, nema mu spasa
S akali buffam samo Ap i Ap jer sa malim njenim cooldown-om nije mi ni bitan Ad. Spell wamp neces ni primetit ako imas visok ap jer ces tamanit u sekundi.. Bar je tako bilo prije ovih patcheva
hoce li ko jednu sada
Znam da je post star ali bi samo rekao da pantheon puno ovisi o early game killovima i o itemima kasnije. Igro sam dosta s pantheonom prije. Akali manje ovisi o teamu i svidja mi se sto dok se u nekog zaletis, nema mu spasa
S akali buffam samo Ap i Ap jer sa malim njenim cooldown-om nije mi ni bitan Ad. Spell wamp neces ni primetit ako imas visok ap jer ces tamanit u sekundi.. Bar je tako bilo prije ovih patcheva
odlucio sam da cu uzet akali kad skupim
Moj brat ima Akali,ali ju nkada nije previše igrao ( ne razumijem zašto ). Ona je slična Pantheonu i Kassadinu po stilu igre,ali ju treba igrat na full AP. AD nema smisla. Ako tko hoće razlog zašto AD nema smisla,pročitajte http://leaguecraft.com/strategies/guide/2676-akali-by-the-numbers-theorycraft.xhtml
Predobar guide za one koji uživaju u primjenjenoj matematici ( kao npr. ja ).
Kad j*bena djeca igraju pa leavaju radi potpune gluposti,mamu im **bem.
Mogli smo pobijedit jer sam ja svakog mogao 1v1 ali nemremo dugo tako jer je twitch na healtima slab a ja samo idem okolo i ubijam 1v1 a kad mi dodu 3 njih onda nemrem.
Moj brat ima Akali,ali ju nkada nije previše igrao ( ne razumijem zašto ). Ona je slična Pantheonu i Kassadinu po stilu igre,ali ju treba igrat na full AP. AD nema smisla. Ako tko hoće razlog zašto AD nema smisla,pročitajte http://leaguecraft.com/strategies/guide/2676-akali-by-the-numbers-theorycraft.xhtml
Predobar guide za one koji uživaju u primjenjenoj matematici ( kao npr. ja ).
CITAO AM I PLANIRAM ICI ap
Bok dečki igram uobičajeno sa rammusom ili twichom....pa može li itko preporucit neke iteme ili ness sto moze pomoc...tnx
Bok dečki igram uobičajeno sa rammusom ili twichom....pa može li itko preporucit neke iteme ili ness sto moze pomoc...tnx
Za twitcha otprilike nesto ovakvo:
Berserkers Greaves
Infinity Edge
Bloodthirster
Phantom Dancer
Frozen Mallet
i ako bude dovoljno duga partija jos jedan bloodthirster ubaci ili ako te ide stackaj sword of the occult.
Za rammusa ninja tabi, 3xsunfire cape, randuins omen, uglavnom pun k armora i healtha :D
Za rammusa ninja tabi, 3xsunfire cape, randuins omen, uglavnom pun k armora i healtha :D
Obavezno Banshee's Veil na Rammusa, čak i ako je samo jedan caster u njihovom timu, ali te onaj bubble čuva da neometano iniciraš borbe.
Obavezno Banshee's Veil na Rammusa, čak i ako je samo jedan caster u njihovom timu, ali te onaj bubble čuva da neometano iniciraš borbe.
E da zaboravih na to..
Hvala...;)
sta biste zeljeli da budu free za sljedecu ja bih udyra probo pa njega hocu da bude
EDIt: jel vi imate problem kod chata meni kad udem u champ select uvijek da sam diskonektan sa chata ali mogu pocet bez problema ?
iskljuci firewall
Isključim totalno firewall i opet neće
Treba san samo pomaknit datum na satu, bila mi je 2002 godina. Nešto mi je crklo na kompu po mi se sat uvik miće
Jel mi moze neko predloziti lika za 3150.Sada koristim Ryze i master yi-a.