Sto je isplatljivije?
Sion u AP ili DPS 
Imao sam prilike imati oboje u timu i moram reći da je AP bolji. Ubija pored turreta, ima puno HP-a, ako zagusti ima ulti. Gotovo je neuništiv, sa dobrim igračem naravno.
Sto je isplatljivije?
Sion u AP ili DPS 
Imao sam prilike imati oboje u timu i moram reći da je AP bolji. Ubija pored turreta, ima puno HP-a, ako zagusti ima ulti. Gotovo je neuništiv, sa dobrim igračem naravno.
Sto je isplatljivije?
Sion u AP ili DPS 
SA AP mozes bravit dobar damage a sto imas ionako vise hp-a ne skodi a sa dps mozes isto pravit al najbolje je meni bilo mjesat ap i health
i kad ce ti championi danas za ovu sedmicu vec mi se zgadio trinda kennen itd
čuj sve pet, ali vidim da nisi lvl 30, a mogu ti reć da se sve drastično mijenja nakon 30 lvl-a...mislim na tvoje suigrače i protivnike.
Miss fortune je jedan od boljih heroja s kojom sam igrao, ovaj game sam se odlucio na malo drugaciji build. Prije sam nakon manamunea krenuo u slaganje last whispera pa infinity edge i to je bilo to sto se dalo sloziti jer bi game zavrsavao, ali sa ovim itemima sam totalno unistio protivnicki team, ulti mi je na zadnjem lvl-u uz 110 damagea davao i jos 140 physical damagea
Prvi puta sam ovdje tako da ne znam kako objaviti sliku
, ali skor mi je bio 9 1 5
Uglavnom itemi su mi bili: manamune, boots of swiftness, bloodthirster, malady i cleaver i krenuo sam u sastavljanje jos jednog thirstera.
čuj sve pet, ali vidim da nisi lvl 30, a mogu ti reć da se sve drastično mijenja nakon 30 lvl-a...mislim na tvoje suigrače i protivnike.
Potpis
Jednom smo igrali ja, susjed i jedan tip koji inace owna cesto sto se jasno vidi na statsima. Nis nijedan nije od nas lvl 30 svi smo negdje 25 i dodjemo mu lipo u ranked kao premade, i pozalili smo i to gadno. Oni lvl 30 i pojedu nas doslovce ko da prvi put LoL igramo smo se osjecali
Svako od nas je lipo oso na normal nakon toga ownati sa feederima
sion sa novim itemom
ovi deathovi su od greedy bio pre greedy
al 1 vs 1 ili team fight nebi umro
http://www.xfire.com/profile/danfa123/screenshots/?view#104133025 kliknite na full size
kupio onu runu za 1025 bodova za armor pen. valjda je to dobro za eza?
Najbolje za Eza je 29 armor penetrationa u crvenim i quintsovima, a sve žute i plave su mana regeneration po levelu.
Najbolje za Eza je 29 armor penetrationa u crvenim i quintsovima, a sve žute i plave su mana regeneration po levelu.
mana nije problem, mozda prvih 5-10 min, kad kupim onaj novui item, mane ko blata.
sion sa novim itemom
http://www.xfire.com/profile/danfa123/screenshots/?view#104133025 kliknite na full size
Vidim vlado vam saka s itemima :D
sion sa novim itemom
Vidim vlado vam saka s itemima :D
ma boli me k za nbjega xDD
To njemu jako dobro dode, ja imam 29 armor pen. kupi jos rune za cooldown i manu ..
Nova rotacija heroja:
Alistair
Corki
Fiddlesticks
Olaf
Morgana
Heimerdinger
Gangplank
Gragas
Janna
Sivir
Mene najvise privlaci olaf jer sam ga planirao kupiti.. malo sam igrao s njim i solidan je..
Nova rotacija heroja:
Alistair
Corki
Fiddlesticks
Olaf
Morgana
Heimerdinger
Gangplank
Gragas
Janna
Sivir
Mene najvise privlaci olaf jer sam ga planirao kupiti.. malo sam igrao s njim i solidan je..
same here :D i ja sam ga planirao kupit bas cu sad probat da vidim kakav je :)
Nova rotacija heroja:
Alistair
Corki
Fiddlesticks
Olaf
Morgana
Heimerdinger
Gangplank
Gragas
Janna
Sivir
Ja sam ga jučer kupio, a danas je već slobodan...
Dobar lik, ali svaki put sam uletim jer nemamo tenka i nitko ne prati, pa to ispadne katastrofa....
Sta je ovo s LoL danas me u pola partije izbacilo s porukom da sam izgubio konekciju, sad opet dodje do odabira likova i kada se iskljuci onaj browse pojavi logo LoL a onda poruka kako se nemoze spojit, ista situacija je i jos dvojici prijatelja koji igraju samnom. . .
Ima li jos neko taj prob, jel se to i prije desavalo?
meni je njjace kad leftam i onda mi pise sesion closed i mogu igrat ispocetka i ne pise mi left 
Ma opet je neki problem izgleda sa serverom, cijeli dan se ne može igrati, ne ulazi u igre, neko vrijeme su bile i igre i practice zaključani.... RIOT je gori od GOE....oni su bili spori ali funkcionalni, a ovi se žure ali imaju stalno probleme i to velike, ustvari do te granice da se nit ne može igrati više.....
Nova rotacija heroja:
Alistair
Corki
Fiddlesticks
Olaf
Morgana
Heimerdinger
Gangplank
Gragas
Janna
Sivir
ma daaj, opet morgana -.-, kad ce vise pantheon ili mordekaiser. Oni su bili free davnih dana, a olaf je ovdje medju najjacima, samo dizes prvu i trecu i cao djaci :)))
igra s3r3 kod logina -.-
igra s3r3 kod logina -.-
Ovo vec pocinje nervirat dans nije htjelo pokrenut meceve, DCalo me s jednog proslih par dana nije radio 5vs5 samo 3vs3 sad jede govna pri login. . .
maaa sta je ovo. Nisam igro vec 3 dana zbog skole i napokon si ugrabim vremena malo i sad sere dok se loginam
Strasno
aaaa pa nebrem verovat :D opet nemogu u igru koa pusiona
Ma opet je neki problem izgleda sa serverom, cijeli dan se ne može igrati, ne ulazi u igre, neko vrijeme su bile i igre i practice zaključani.... RIOT je gori od GOE....oni su bili spori ali funkcionalni, a ovi se žure ali imaju stalno probleme i to velike, ustvari do te granice da se nit ne može igrati više.....
Zato sada ja više ni neigram,samo kad na vikend dođem doma upalim malo WoW-a na nekom privatnom serveru koji je predobar... sve radi,12x svi rateovi,ali je zato drop rate 1x! Pa se ti nadaj da će ti dropati item koji želiš....
Dečki jel i vama server status unavailable?
da
Meni je busy. Sam ne znam sto tolko rade 
Kada bi server mogao proradit??
Meni je busy. Sam ne znam sto tolko rade 
Kada bi server mogao proradit??
Radi server i meni sad. To što je busy samo znači da si u redu, prednosti imaju oni high ranked i redoviti aktivni igrači te naravno oni koji plaćaju :D Strpi se doć ćeš i ti na red :D
Ahhh skinite si i US server jer on vecinom radi bez problema :D tako da kad ovaj krepa odete tamo :) ja barem tako radim :D