League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
Cobanac kaže...

Sto je isplatljivije?

Sion u AP ili DPS Neodlučan

Imao sam prilike imati oboje u timu i moram reći da je AP bolji. Ubija pored turreta, ima puno HP-a, ako zagusti ima ulti. Gotovo je neuništiv, sa dobrim igračem naravno.

BUG je IT biblija!
16 godina
Cobanac kaže...

Sto je isplatljivije?

Sion u AP ili DPS Neodlučan

SA AP mozes bravit dobar damage a sto imas ionako vise hp-a ne skodi a sa dps mozes isto pravit al najbolje je meni bilo mjesat ap  i health

i kad ce ti championi danas za ovu sedmicu vec mi se zgadio trinda kennen itd

16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo moj bild za ez-a ( AD)

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

čuj sve pet, ali vidim da nisi lvl 30, a mogu ti reć da se sve drastično mijenja nakon 30 lvl-a...mislim na tvoje suigrače i protivnike.

''Anything that can go wrong will go wrong''-Edward Aloysius Murphy, Jr.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Miss fortune je jedan od boljih heroja s kojom sam igrao, ovaj game sam se odlucio na malo drugaciji build. Prije sam nakon manamunea krenuo u slaganje last whispera pa infinity edge i to je bilo to sto se dalo sloziti jer bi game zavrsavao, ali sa ovim itemima sam totalno unistio protivnicki team, ulti mi je na zadnjem lvl-u uz 110 damagea davao i jos 140 physical damageaSmijeh
Prvi puta sam ovdje tako da ne znam kako objaviti sliku Iznenađen, ali skor mi je bio 9 1 5
Uglavnom itemi su mi bili: manamune, boots of swiftness, bloodthirster, malady i cleaver i krenuo sam u sastavljanje jos jednog thirstera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 17:57 (File04).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

čuj sve pet, ali vidim da nisi lvl 30, a mogu ti reć da se sve drastično mijenja nakon 30 lvl-a...mislim na tvoje suigrače i protivnike.

Potpis

Jednom smo igrali ja, susjed i jedan tip koji inace owna cesto sto se jasno vidi na statsima. Nis nijedan nije od nas lvl 30 svi smo negdje 25 i dodjemo mu lipo u ranked kao premade, i pozalili smo i to gadno. Oni lvl 30 i pojedu nas doslovce ko da prvi put LoL igramo smo se osjecaliSramim se Svako od nas je lipo oso na normal nakon toga ownati sa feederimaPlač

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
protjeran
League Of Legends

sion sa novim itemom

ovi deathovi su od greedy bio pre greedy

al 1 vs 1 ili team fight nebi umro

http://www.xfire.com/profile/danfa123/screenshots/?view#104133025 kliknite na full size

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio onu runu za 1025 bodova za armor pen. valjda je to dobro za eza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
null kaže...

Najbolje za Eza je 29 armor penetrationa u crvenim i quintsovima, a sve žute i plave su mana regeneration po levelu.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
null kaže...

Najbolje za Eza je 29 armor penetrationa u crvenim i quintsovima, a sve žute i plave su mana regeneration po levelu.

mana nije problem, mozda prvih 5-10 min, kad kupim onaj novui item, mane ko blata.

18 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

sion sa novim itemom

http://www.xfire.com/profile/danfa123/screenshots/?view#104133025 kliknite na full size

Vidim vlado vam saka s itemima :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
protjeran
Keiichi kaže...
danfa123 kaže...

sion sa novim itemom

Vidim vlado vam saka s itemima :D

ma boli me k za nbjega xDD

xDDD
17 godina
neaktivan
null kaže...

To njemu jako dobro dode, ja imam 29 armor pen. kupi jos rune za cooldown i manu ..

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nova rotacija heroja:

Alistair

Corki

Fiddlesticks

Olaf

Morgana

Heimerdinger

Gangplank

Gragas

Janna

Sivir

Mene najvise privlaci olaf jer sam ga planirao kupiti.. malo sam igrao s njim i solidan je..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Nova rotacija heroja:

Alistair

Corki

Fiddlesticks

Olaf

Morgana

Heimerdinger

Gangplank

Gragas

Janna

Sivir

Mene najvise privlaci olaf jer sam ga planirao kupiti.. malo sam igrao s njim i solidan je..

same here :D i ja sam ga planirao kupit bas cu sad probat da vidim kakav je :)

As a magician, I am trying to create immages that will make people Stop, and Think!
18 godina
puls4R kaže...

Nova rotacija heroja:

Alistair

Corki

Fiddlesticks

Olaf

Morgana

Heimerdinger

Gangplank

Gragas

Janna

Sivir

Ja sam ga jučer kupio, a danas je već slobodan... Neodlučan Dobar lik, ali svaki put sam uletim jer nemamo tenka i nitko ne prati, pa to ispadne katastrofa....

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 6:06 (Unimatrix 007).
18 godina
League Of Legends

Sta je ovo s LoL danas me u pola partije izbacilo s porukom da sam izgubio konekciju, sad opet dodje do odabira likova i kada se iskljuci onaj browse pojavi logo LoL a onda poruka kako se nemoze spojit, ista situacija je i jos dvojici prijatelja koji igraju samnom. . .

Ima li jos neko taj prob, jel se to i prije desavalo?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

meni je njjace kad leftam i onda mi pise sesion closed i mogu igrat ispocetka i ne pise mi left Smijeh

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ma opet je neki problem izgleda sa serverom, cijeli dan se ne može igrati, ne ulazi u igre, neko vrijeme su bile i igre i practice zaključani.... RIOT je gori od GOE....oni su bili spori ali funkcionalni, a ovi se žure ali imaju stalno probleme i to velike, ustvari do te granice da se nit ne može igrati više.....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Nova rotacija heroja:

Alistair

Corki

Fiddlesticks

Olaf

Morgana

Heimerdinger

Gangplank

Gragas

Janna

Sivir

ma daaj, opet morgana -.-,  kad ce vise pantheon ili mordekaiser. Oni su bili free davnih dana, a olaf je ovdje medju najjacima, samo dizes prvu i trecu i cao djaci :)))

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 18:58 (File04).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

igra s3r3 kod logina -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
null kaže...

igra s3r3 kod logina -.-

Ovo vec pocinje nervirat dans nije htjelo pokrenut meceve, DCalo me s jednog proslih par dana nije radio 5vs5 samo 3vs3 sad jede govna pri login. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

maaa sta je ovo. Nisam igro vec 3 dana zbog skole i napokon si ugrabim vremena malo i sad sere dok se loginam

Strasno

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

aaaa pa nebrem verovat :D opet nemogu u igru koa pusiona

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ma opet je neki problem izgleda sa serverom, cijeli dan se ne može igrati, ne ulazi u igre, neko vrijeme su bile i igre i practice zaključani.... RIOT je gori od GOE....oni su bili spori ali funkcionalni, a ovi se žure ali imaju stalno probleme i to velike, ustvari do te granice da se nit ne može igrati više.....

Zato sada ja više ni neigram,samo kad na vikend dođem doma upalim malo WoW-a na nekom privatnom serveru koji je predobar... sve radi,12x svi rateovi,ali je zato drop rate 1x! Pa se ti nadaj da će ti dropati item koji želiš....

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dečki jel i vama server status unavailable?

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da

15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Meni je busy. Sam ne znam sto tolko rade Mršti se

Kada bi server mogao proradit??

17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
makaweli kaže...

Meni je busy. Sam ne znam sto tolko rade Mršti se

Kada bi server mogao proradit??

Radi server i meni sad. To što je busy samo znači da si u redu, prednosti imaju oni high ranked i redoviti aktivni igrači te naravno oni koji plaćaju :D Strpi se doć ćeš i ti na red :D

Music is my life :)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahhh skinite si i US server jer on vecinom radi bez problema :D tako da kad ovaj krepa odete tamo :) ja barem tako radim :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice