Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Napokon kennen dosao na red free to play,njega sam htio kupit,ali idem ga probat,sinoc jednu rundu odigrao 600 apa 13: 5 score...anyway imao sam debile u teamu pa popusili.
miss fortune moja <3
Odakle ti Miss Fortune, ja je neman?
velim da ce bit moja :P
velim da ce bit moja :P
Vjerojatno ću je i ja kupiti Silvio.... znaš da patim na critical heroje, a ova mala žari i pali, i još k tome na range.
jel zna neko s kojim programom bi mogo snimit jedan LOL mec?
A da nije Fraps, probo sam s njim i uspio, al ima prek 10GB jedan mec. Probo sam smanjit FPS, al opet isto.
jel zna neko s kojim programom bi mogo snimit jedan LOL mec?
A da nije Fraps, probo sam s njim i uspio, al ima prek 10GB jedan mec. Probo sam smanjit FPS, al opet isto.
WeGame, ali meni se je jednom srušio nakon pola sata, pa probaj snimiti 25 min, prekinuti i onda početi novi.....
Snimiš preko frapsa i onda konventiraš u neki lošiji format da ti smanji veličinu, uz to ti se smanji i kvaliteta slike i zvuka
Snimiš preko frapsa i onda konventiraš u neki lošiji format da ti smanji veličinu, uz to ti se smanji i kvaliteta slike i zvuka
ili koristis we game
xin rules
ti si valjda jedina osoba koju znam da ima xp jos uvijek haha xDZgodno ^^...btw dobar score, bas me zanima kakvo je djubre uber nabrijano bio prije nerfanj-a :S
xin rules
ti si valjda jedina osoba koju znam da ima xp jos uvijek haha xDZgodno ^^...btw dobar score, bas me zanima kakvo je djubre uber nabrijano bio prije nerfanj-a :S
a znam moja bezicna veza neradi nes dobro na sedmici pa sam prisiljen neko vrijeme ostati na xp-eu xD
Moze li netko malom njubu reci sto znaci magic penetration i spell vamp?
Hvala
Anyway kao sto imas armor tako imas i magic resist e sad kako imas armor penetration tj probijas neki postotak protivnickog armora tako magic penetration probija magic resist
A ako nemas npr item za magic penetration a napadnes lika koji ima velik magic resist tvoj magic dmg se umanjuje ... sad tocno kako se to racunane znam...
A spell vamp je da spelovima imas lifesteal tj punis sebi hp ... vamp spell je isto sto je vampiric scepterza dps likove
Q: How does armor and magic resistance work? (Credit to Garek for framing it better than I could.)
Every 1 armor means the damage it takes to kill you is extended by 1% of your hitpoints. At 100 armor, it takes 100% more damage to kill you, ie it requires double damage, ie you're taking half-damage. At 300 armor you're taking 25% damage, etc.
Magic resistance works in the exact same fashion, except it does so against spells only. There is no overlap between armor and magic resistance at all. (Ex. Having 500 Armor would have no impact on spells, having 500 Magic Resistance would have no impact on physical attacks)
Q: What order is armor penetration/MR penetration applied in? (Credit to TiberiusAudley)
A: From top to bottom
Armor/MR Reduction
% Based Armor/MR Penetration
Flat/Linear Armor/MR Penetration
Q: Can you reduce armor or magic resistance below 0?
A: Yes, although the only things that can reduce below 0 is Armor/MR Reduction. Both percentage and flat penetration do not have an effect after they get to 0 armor/MR.
Kupio si danas Kog'Maw, imao 7700 IP a stvarno nisam znao sto da uzmem. Prvi score mi je bio 10/13/13. Previše krepavao, igrao sam vise manje prema preporučenom buildu koji je DPS.
Probao sam AP build, al neznam, ne dopada mi se bas previse, bio sam bolji sa DPS. Njegove moci su zakon, jako veliki domet i to, zato sam isao sa ability power, al jednostavno nisam scoro tolko kilova.
Ima ko kakav preporučeni dobar build?
Kupio si danas Kog'Maw, imao 7700 IP a stvarno nisam znao sto da uzmem. Prvi score mi je bio 10/13/13. Previše krepavao, igrao sam vise manje prema preporučenom buildu koji je DPS.
Probao sam AP build, al neznam, ne dopada mi se bas previse, bio sam bolji sa DPS. Njegove moci su zakon, jako veliki domet i to, zato sam isao sa ability power, al jednostavno nisam scoro tolko kilova.
Ima ko kakav preporučeni dobar build?
Meni neide na AP buildu, kog je DPS heroj po mojem misljenju..
Evo jedan prilicno dobar build kojeg koristim i s njim sam uglavnom carry, il bar koristan u timu :D
Berserker's Greaves
Malady
Bloodthirster
Frozen Mallet
Tear of the Goddess
Madred's Bloodrazor
E sad, ja prvo kupim berserkers ili malady (ako sam na midu malady, inace berserkers) i obavezno tear of the goddess nakon toga i dok sam na spawnu ostanem oko 10-ak sec svaki put kad se respawnam i pljucam ulti te tako dizem manu koja mu je potrebna zbog ultija..
Nakon ta 2 itema idem na bloodthirster za dmg i lifesteal i onda na frozen mallet radi healtha i jos malo dmg-a. E sad je na tebi dali ces uzet mallet ili bloodrazor, ako ti ne treba healtha onda ili youmumu's ghostblade ili bloodrazor, i jedan i drugi su odlicni, ako ti manjka golda onda ides na ghostblade.
S tim buildom imam att speed oko 2,2+ s tim da imam rune, al mislim da je onda cak i max att speed dakle 2,5 Imas dosta lifesteala i mane ti ne manjka.
Probaj pa javi kako je islo :D
Jeli riot ikad banaje livere?
Jeli riot ikad banaje livere?
Samo ako ih reportas, neznam na koliko banna..
Ma report ti ne vrijedi, ja sam reportal dosta likova, a jednom i svoje frendove kad su namjerno zaribali rundu, i nije im došlo ni upozorenje, niti ništa..... tako da je to čisti bullshit taj njihov report...
Ma report ti ne vrijedi, ja sam reportal dosta likova, a jednom i svoje frendove kad su namjerno zaribali rundu, i nije im došlo ni upozorenje, niti ništa..... tako da je to čisti bullshit taj njihov report...
Mislim da report u obicnim rundama ne vrijedi k***a ... samo na ranked i to vjerovatno ako dobijes report od vise ljudi,a ne samo od jednog ... barem bi bilo glupo da te jedan reporta i onda da dobijes ban jer svako te moze reportat za glupost...
Mislim da report u obicnim rundama ne vrijedi k***a ... samo na ranked i to vjerovatno ako dobijes report od vise ljudi,a ne samo od jednog ... barem bi bilo glupo da te jedan reporta i onda da dobijes ban jer svako te moze reportat za glupost...
Mislim da trebas imat valid proof sa SS-om i prilozis link pa ce vise vjerovat.
Na account mora stići 40 reporta da bi došlo do nekakve akcije od strane Riota.
Na account mora stići 40 reporta da bi došlo do nekakve akcije od strane Riota.
WTF
Dupli post? Na koju foru?
znam tomislave
Meni neide na AP buildu, kog je DPS heroj po mojem misljenju..
Evo jedan prilicno dobar build kojeg koristim i s njim sam uglavnom carry, il bar koristan u timu :D
Berserker's Greaves
Malady
Bloodthirster
Frozen Mallet
Tear of the Goddess
Madred's Bloodrazor
E sad, ja prvo kupim berserkers ili malady (ako sam na midu malady, inace berserkers) i obavezno tear of the goddess nakon toga i dok sam na spawnu ostanem oko 10-ak sec svaki put kad se respawnam i pljucam ulti te tako dizem manu koja mu je potrebna zbog ultija..
Nakon ta 2 itema idem na bloodthirster za dmg i lifesteal i onda na frozen mallet radi healtha i jos malo dmg-a. E sad je na tebi dali ces uzet mallet ili bloodrazor, ako ti ne treba healtha onda ili youmumu's ghostblade ili bloodrazor, i jedan i drugi su odlicni, ako ti manjka golda onda ides na ghostblade.
S tim buildom imam att speed oko 2,2+ s tim da imam rune, al mislim da je onda cak i max att speed dakle 2,5 Imas dosta lifesteala i mane ti ne manjka.
Probaj pa javi kako je islo :D
Evo zadnjeg builda koji je pwnao, malo drugacije nek tvoj, al je bilo dobro, falilo mi je healtha istina, i zato sam imao 10 deatha, ali djelomicno i zbog nooba u teamu, lik sa Cho'Gath ima 4500 healtha, a nezna sto znaci tankati toranj i slicne stvari, al eto nemam screena, al score mi je bio 17/10/27. Izgubili smo jer je jedan nas lik otiso afk na pola igre i vratio se na kraju, al smo izgubili sve inhibitor turrete.
Jeli i vama server stavljen pod "busy"?
To ti stave kad igra puno ljudi na serveru, pa onda nedaju novim da se spajaju, da se izbjegne lag. Tipkaj F5 dok ti ne dođe online