League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.418.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

hej ima li neki detaljni guide svih likova posto cu mozda pocet igrat 

http://leaguecraft.com/

:)

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

meni serveri busy, vama?

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

napisali su da će od sada dok bude bilo puno ljudi koji igraju stavljat server na status busy tako da se novi ne mogu loggat (ko queue u wow-a) dok ne implementiraju novi hardware.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
minko kaže...

napisali su da će od sada dok bude bilo puno ljudi koji igraju stavljat server na status busy tako da se novi ne mogu loggat (ko queue u wow-a) dok ne implementiraju novi hardware.

to mi nije fora nikako, odsad cu drzat lol upaljen..

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
18 godina
minko kaže...

Yeben je taj RIOT, ne znam kako nitko drugi nema takve probleme, npr. HoN ili Steam kad navale ljudi...

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
minko kaže...

Yeben je taj RIOT, ne znam kako nitko drugi nema takve probleme, npr. HoN ili Steam kad navale ljudi...

ne znam...mozda je problem to sto je LOL besplatan MMO pa nemaju buzdzet kao HON =/...tko ce znat

"For me, magic is dead, I am the Illuzionist!"
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kog Maw na midu cini cuda.. i to sam se oba puta nasao protiv vladimira.. ili su obojica nubovi il sam ja dobar sa kogom :D

Niko iz tima u oba matcha nije imao vise od 6-7 killova nazalost.. opet feedanje i nub tim.

I naravno u oba matcha me docekao tryn koji me jedini moze ubit kad upali ulti :D idem 1v2, 1v3 pa me uspije sa ultijem ubit

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 22:58 (puls4R).

1 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Kog Maw na midu cini cuda.. i to sam se oba puta nasao protiv vladimira.. ili su obojica nubovi il sam ja dobar sa kogom :D

Niko iz tima u oba matcha nije imao vise od 6-7 killova nazalost.. opet feedanje i nub tim.

I naravno u oba matcha me docekao tryn koji me jedini moze ubit kad upali ulti :D idem 1v2, 1v3 pa me uspije sa ultijem ubit

Koji si ti ono level? Ja igram Vladimira i Kog'Maw mi nije problem, pa mi je malo teže shvatiti kako ti ubijaš te Vladimire tako lako....

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Koji si ti ono level? Ja igram Vladimira i Kog'Maw mi nije problem, pa mi je malo teže shvatiti kako ti ubijaš te Vladimire tako lako....

Na ovom frendovom accountu sam 22, na svome 28 al tamo nazalost neamam koga jer sam pare potrosio na xina, alistaira, pantheona i jos par heroja i na bolje rune..

Ma gledam bas kako drugi igraju sa kogom, i stvarno su ocajni, cini se da ipak treba malo uigranosti i znanja da se s njim carry-ja protiv nafidanog tima.

Ma bio sam u midu i sa ashe, ezreal.. tko god dode ne pise mu se dobro :D

18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Huuh inace igram s vladom i kad naletim na koga ajme jer lik ima range do nemetina -_-" kad pokusam transfusion moram mu se priblizit on me izroka kad dojde do 6 lvla onda prca s ultijem ... doduse moze se zaobic ako si brz al ne uspijes sve bas zaobic a kad udari rokne posteno ... mogu drzat mid al jedva kad mi naleti dobar kog maw... a kad naleti noob sta god da igra ne vrijedu mu protiv vlade :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
18 godina
League Of Legends

Pa igraj defenzivno do levela 6 dok ne dobiješ ulti, ako ga tada ne možeš srediti, onda izdrži do lvl-a 9 dok ne digneš prvi skill na max. ili neka netko ganka svako malo. I nijedan Kog Maw neće to preživjeti.....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ma je je kad zovem na gank dobijem odgovor to je tvoj lane drzi ga sam :S al take papke dobijam vec duze vrijeme -_-
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan

Kad dolazi Miss Fortune

Kako se kupuju riot bodovi, jel preko kartica, žiro računa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 10:04 (Cerina15).
18 godina
neaktivan
Cim izadze spotlight trebao bi i champion uskoro, a sto se tice RPa bilo koja kartica koja ima CVN (kreditne kartice, mastercard prepaid(hypo banka) itd )
18 godina
League Of Legends

Jučer imao jedan krvavi fight sa Garenom, hehe. Prvi put sam ga buildao prema tanku. Prije sam uvijek isao na dp i critical damage, jer whirlind je jaci onda. Al je onda Garen malo prekrhak, pa sam sad odlucio napravit ga jacim. I dobro je uspjelo xD. Bio sam u lanu sa Sivir protiv gankplanka i Xina, i sivir uvijek krepala prva, dok ova dva su ostajala sa pola hp, al sam ih svaki put uspio sam dokrajčiti, imao oko 3,4 puta double kill hehe. Nisam vjerovao da Garen moze biti dobar i ko tenk, vidio sam druge da ga tak buildaju, al nikad nisu bili nesto uspjesni. Whirlind jednostavno pwna u group fightu, a ulti da ne govorim, imam jako puno runa za cooldown i ulti mi se napuni za 30 sekundi ili tak nesto, ko god je ispod 40 % hp ulti ga instakilla. Evo scora, znam 10 deatha je puno, al sam igrao dosta agresivno, zaletavao se pored tornjeva da dobijem kill i tako, pa me zaskočili negdje sa 30 % hp, al nema veze, isplatilo se.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 11:41 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Garen i Veigar su največi fideri u LoL-u. Ili livaju ili imaju jedno 10 dedova više od killova

18 godina
neaktivan
Garen i veigar su predobri likovi samo sto vecina ne zna igrati s njima...
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Keiichi, možeš reć build za Veigara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Keiichi, možeš reć build za Veigara?

Standardni AP build sa boots of swiftness.. Znaci nesto tipa zhonya's, jos 2 itema za AP, jedan za AP i Health (zaboravio sam ime, onaj plavi stap..) i jedan za manu

To bi trebalo dobro ic s njime

18 godina
neaktivan
Bas kako kaze pulsar ...

Pocno build s nekim mana regen itemom il onim mana kristalom, boots,mejai,ryails scepter, zhonya i eventualno neki item za magic penetration kao void stuff

Ja obicno sve ap likove ovako buildam :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Greška

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 14:21 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Ok, hvala
Evo moj test Ryzea
. .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Ok, hvala
Evo moj test Ryzea

slican buiold ja radim sa veigarom kao tvoj ryze =) i pre opako ide, s tim da imam vise AP od  tebe kako god okrenes veigar je mrcina al je trom do Ibera xD

As a magician, I am trying to create immages that will make people Stop, and Think!
16 godina
protjeran
League Of Legends

LoL Croatia se preselio ovdje

Registrirajte se u Hrvatsku zajednicu LoL-a

Radite klanove ili timove, uključite se u već postojeće, sudjelujte u HR LoL Ladderu, ili se samo ugodno družite s nama :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 14:41 (patlidjan).

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Omg kupio xina, prvi put igram, sam u laneu i skor mi 15/4

mogu si mislit kakav je bio prije nerfova Iznenađen

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 17:28 (Cobanac).

2 0 hvala 0
18 godina
Cerina15 kaže...

Garen i Veigar su največi fideri u LoL-u. Ili livaju ili imaju jedno 10 dedova više od killova

lol, i to što livaju, misliš da ima veze baš s tim što ti ljudi igraju sa garenom ili veigarom. A što se tiče feedera, to je istina vise manje, nisam vidio puno ljudi da ih dobro korisiti, al to može biti samo slućajnost, nekad i ja imam vise deatha od killova, dogodi se da neki likovi su puno bolji od mene i moje ekipe, ništa čudnoga. Garen je jako dobar u ranoj igri, jos sa nekim runima, moze se scorati dosta killa u malo vremena na pocetku, al treba biti oprezan kod group fighta, jer ak nije buildan ko tank, krepa odmah prvi. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
16 godina
protjeran
Cobanac kaže...

Omg kupio xina, prvi put igram, sam u laneu i skor mi 15/4

mogu si mislit kakav je bio prije nerfova Iznenađen

i told ya NamigivaBelji se

xDDD
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Nova rotacija.

***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 20:14 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao s urgotom 2 matcha, nelos je.. q skill mu ima ogroman range, podsjeca me na kog'mawov ulti, mozda malo manji range..

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Odigrao s urgotom 2 matcha, nelos je.. q skill mu ima ogroman range, podsjeca me na kog'mawov ulti, mozda malo manji range..

Upravo i ja odigrao na americkom s urgotom i nije lose :D ulty je koristan u teamfightu i tak q spell moze harasat kolko oces :D nije los al nije bas moj tip championa pa ne mislim igrat s njim :D inace na americom sam low level pa dobijam sve njubare pa sam imao dobar score inace cisto sumnjam da bi imao skor dobar s njim na EU xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice